Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hic bukadar erken test yapmadigim icin doktora bile kixiyordum niye beni erkenden cagirdi diye....

ay ben senin takvimin yerim

Allahım yüce Allahım, lütfen bu sefer sağlıkla tutunsun , doğumunu nasip et, (ezan okunuyor) okunan ezanların yüzü suyu hürmetine sağlıkla doğumunu nasip et, bu gece dualarımdasın Tümayım Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla güzel bir ömür verir evladına

Burcum mesajini aldım tatlim yok henuz doğurmadım sancı çekmemiş meşgulum suanda
Tumayim cok mutlu oldum Gül'üm Rabbim sana da yaşattı darısı diger arkadaşların basına olsun insallah

bende şimdi seni arayacaktım..biraz daha girmeseydin doğurdun mu diye arıycaktım haa.. dayan dayan az kaldı??

ayyyyy çok sevinçliyim yaaa kalkıp göbek atasım var yaaa maşallah maşallah maşallah 41 kere maşallah
:118::118::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

sorma yaa bende çok çok sevindim bugün de canım sıkılıyordu ohhh açıldımmm Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn Tümay arkadaşımıza

GAMZE tüp bebek için transfer oldu mu duyanınız bileniniz varmı??????

bütük ihtimal olmuştur ama gelip diyememiştir dinleniyordu cuma toplama olmuştu çünkü en geç 5. gün embiyosu yerleştiriliyor öyle bile olmuş olsa dün olmuştur ama genelde 3. gün yerleştiriyorlar. İnşallah tutunur bebeği o da müjdeli haberlerle gelir 2 hafta sonra

selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım pek fırsat bulamıyorum girmek için yarın sağlıkocağına gidicez topuk kanı için bakalımm

Size yazdigim gibi soyledim Burcu dumduz
tümaycımm hayırlı olsun canımmm RABBİM sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH......

diğer kızlardan haber varmı ÇİĞDEM İN DOĞUM ÇOK YAKIN MESUDE VE GÜLDE ARDA ARDA.. girip bakmaya cakılıyorum ama..

Sedoşum gamze'nin bebeleri tutunursa bize de acayip moral olur, en başta sana tabiki, hadi hayırlısı

tümay çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımm
Bilgilendirme: ben daha doğurmadım cepten giriyorum. Annem çok iyi bakıyo sağolsun bol bol yürüyüş yapıp dinleniyorum. Sizi çok özlüyorum canlarım haberiniz olsunn

Mesude bacım evde ne yapıyorsun biraz dinlenebiliyor musun, kayınbaban geldi mi? bir özet geç ,merak ettik

Cnm valla dinlenemeyorum dün burda cok rüzgar vardı heryer toz oldu yeni bastan temizlik yaptım bugun simdi de sancıdan yatıyordum mesaj attıgında valla kayinbaba gelecek benim ne zaman doğuracağına bağlı erken bu hafta olrsa doğumdan sonra gelecek yok gunünü tamamlarsa da bı dahaki haftaya gelebilirmiş kv keyfine diyecek yoktu bugun sinir oldum o kadar is yaptım bı yardım edeyim demedi oturdu sonra sancım yiyincede ahh kızım elimden bişey gelmiyor dıyı dili ile hallediyor oğlu varken yardım edin mı diye sorar yokken yerinden kalkmaz yardım edimmi demeye ne hacet yani neyse sinir oluyorum artık dogsada su betus gitse diye valla önüne geliyor hizmet o bicim yani bu ara sancılarım da cilvemin ve sırtımdan oturamiyorum akşamlari sancıdan ağrıdan uyuyaniyorum sabaha karsı uyuyabiliyorum Sabah'ta erkenden kalkmak zorunda kalıyorum saygıdeğer kv in kahvaltılarını hazırlamak icin aksama kadar kalkmasam sagolsunlar mutfağa girecek değiller ona sebep kalkıyorum iste bizden böyle

Ah canım ya Rabbim sabır versin sana nelerle uğraşıyosun bu halinle o ağrı sızılarla nasıl iş tutabiliyosun :S kayınvalidenede pes doğrusu aynı benimki gibiymiş. Ben sırf o yüzden onların yanına gitmedim. İnşallah hayırlısı ile doğumunu yaparsında biraz olsun rahatlarsın canım

Tamam canim oyle yapicam en ksa zamanda sizlerdende guzel haberler alalim insallah..Sen aglama kiyamam ben sana canim benim...

takvimin hayırlı olsunn herşey çok güzell olsun.. Darısı listedeki diğer canlara olsun inşAllah en yakın zamanda..

Gamze eğer transferin olduysa ki ben yarın yada ctesi gibi kalmış aklımda inşAllah sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına..

Nasil yapıyorum nine gibi sancilarla ofloya putlara valla bı yemek pişirse yine baska birsey istemem ama çakıldı sanki yerinden kalkmıyorum yemeği yapıyorum sofrayı hazırlıyorum gelip yiyor koltuğa geçiyor kaldırıyorum yıkıyorum cayı koyuyorum erkenden yatıp uykusunu alıyor ben sabah 5'lere 6'lara kadar uyuyaniyorum tam uykuya dalıyorum bu sefer sesine kalkıyorum o kalkınca bende uyuyaniyorum ac cunku kalkıp birşeyler hazırlasa yese neyse beni bekliyor inanın ki hic abartmıyorum sabrediyorum güler yüzümü eksik etmiyorum normal bı zaman olsa iman zoruma gitmez yaparım ama kendime hizmet etmekten acizim eli ayağı tutmasa onuda anlarım niye geldi acaba diyorum tatile gelmiş resmen yardımcı olmayacaksaksan gelmeseydin rahat yaramıyorum kalkamiyorum eşimle konuşamıyorum neyse ya sabır az kaldı diyorum insan ilk oğlunun torununa iki Yelek tokuyupta mı getirir sen babannesin ya ben birsey beklemiyorum ama annem yok bu kiz yapabildi mı bı yastık bı yorgan bı battaniye götüreyim hic olmazsa demez mı gerçi düğünde bile birsey görmedim ki benimki de söz yani
Sagol gulum insallah daha fazla bekletmez çabuk olur da bende rahat ederim

YAA mesude kv çok gıcık oldum, vicdanı nerde bu insanların anlayamıyorum.. insanın önce insan olabilmesi önemli gerçekten, senin yerinde olsaammm sabah kalkmamm beklerse beklesin ağrım var deyip yatarım sonra su içme bahanesiyle kalkıp ekmek arası peynir koyup atıştırırım, ona hiçbişey hazırlamam, öğle yemeği için çay dahi demlemeden 2 yumurta kırarım onuda çağırırım yerse yer diye, akşama hiçbiryemek yapmam yatarım rahatsızdım kalkamadım derim.. kötülük belki ama en azından halden anlar belkide yaaa, Allah sabrını arttırsın ne diyeyim..

arkadaşlar hayırlısıyla transferim oldu... 2 tane sağlıklı embriyo çıkmış 2 sinide transferini yaptılar....

çarşamba günü arasılar 1 saat içinde gelin dediler apar topar çıktığımız için yazamadım size... inşallah hayırlısıyla tutar .. haziranın 10 nunda kan testi yaptır dediler.. cumarteside izmire dönücez artık....kısmetse...

umarım sizlerde iyisinizdir.... çk sık giremiyorum...kusura bakmayın...

anaaammm tümay hamile ohhhh tepemdekilerden biri de gitti ohhhhh sıra bana geliyorrrr
inş sağlıkla kucağına alırsın canım bu sefer,Rabb im bir daha aynı şeyleri yaşatmasın sana

BÜŞRAAAAA tefriciyelerin bitti,Allah kabul eder ,sıkınntılarınızı giderir inş.

kızlar ben kaç gündür iş yapıyorum hala bitmedi işim ama az kaldı,banyoyla tuvaleti temizleyip halıları sericem ve biteceeekkk

ben yarın dra gidiyorum şimdiden çok gerildim,kist çıkmasından korkuyorum ve yeni bir dr a gideceğim, inş hayırlı olur,çok tavsiye edilen bir dr

ben gidiyorum kızlar işlerimi bitirip,kendimle ilgilenmem lazım,kendinize çoooookkkk iyiy bakın

büşracığım 50 tane tefriciyeyi okudum,inşallah eşinin işleri hayırlısı ile yoluna girer,rabbim hayırlı rızıklar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…