- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.561
canımm sağolasınnn ağzına sağlık ALLAH RAZI OLSUN..anaaammm tümay hamileohhhh tepemdekilerden biri de gitti ohhhhh sıra bana geliyorrrr
inş sağlıkla kucağına alırsın canım bu sefer,Rabb im bir daha aynı şeyleri yaşatmasın sana
BÜŞRAAAAA tefriciyelerin bitti,Allah kabul eder ,sıkınntılarınızı giderir inş.
kızlar ben kaç gündür iş yapıyorum hala bitmedi işim ama az kaldı,banyoyla tuvaleti temizleyip halıları sericem ve biteceeekkk
ben yarın dra gidiyorum şimdiden çok gerildim,kist çıkmasından korkuyorum ve yeni bir dr a gideceğim, inş hayırlı olur,çok tavsiye edilen bir dr
ben gidiyorum kızlar işlerimi bitirip,kendimle ilgilenmem lazım,kendinize çoooookkkk iyiy bakın
selamlar kızlar iyisiniz inşAllah
Benim dün aşı olduğum kolum bütün gece ağrıdı, şuanda da hiç kımıldatamıyorum midem bulanıyor uykum var.. bacağım çok ağrıyor..
ve hava çok sıcak.. haftasonuna yalova, çınarcık tarafına gidiyoruz kısmetse, biletleri aldım.. çınarcık belki bilmeyenler vardır denizi var, minik köyleri var ist yakın feribotla 1 saatde geçiliyor ayyy biraz silkelenirim belkide.. resmen lastik gibi sünüyorum sanki ben gevşemiişş, huzsuzlaşmıışşş, uykulu,burasıda çok ilerlememiş bugun çok mu işiniz var acep?
Zeynep Allah emeklerinin karşılığını versin inşAllah. Sabrına hayran kaldım, inşAllah ağustos ayı yüzünün güleceği ay olucak, güzel haberlerinin başladığı ay olsun hayırlısıyla..
büşracığım 50 tane tefriciyeyi okudum,inşallah eşinin işleri hayırlısı ile yoluna girer,rabbim hayırlı rızıklar nasip etsin.
arkadaşlar hayırlısıyla transferim oldu... 2 tane sağlıklı embriyo çıkmış 2 sinide transferini yaptılar....
çarşamba günü arasılar 1 saat içinde gelin dediler apar topar çıktığımız için yazamadım size... inşallah hayırlısıyla tutar .. haziranın 10 nunda kan testi yaptır dediler.. cumarteside izmire dönücez artık....kısmetse...
umarım sizlerde iyisinizdir.... çk sık giremiyorum...kusura bakmayın...
canımm sağolasınnn ağzına sağlık ALLAH RAZI OLSUN..
kısa zamanda ucuzun olsun
bedriyecım tetanoz asısı oyle canım korkma benımde 1 gun cok agrımıstı sol kolumu kullanamamıstım resmen..
şişme falan varsa buz koyabilirsin..
Tümaycım ALLAH tamamına erdirsin inşallah kuzumm...
bende 3 ay kullandım kan sulandırıcı..
inşallah her şey güzel olacakkkk
darısı diğer kardeslerımıze ınsallahh
Ben geldim kan degerim 69 cikti doktor adet gecikmesi olmadigi icin normal bu deger dedi hamilesin dedi ayin 5 inde tekrar gidiicem kese gozukurse kan sulandirici ignelere baslicam progestana devam agrilarim oldugu icin cok dikkat edicem İnsallah benim icin guzel bir baslangictir bu sonuda guzel biter mal gibiyim negatifi gorucegime okadar emindimki cok saskinim...
arkadaşlar hayırlısıyla transferim oldu... 2 tane sağlıklı embriyo çıkmış 2 sinide transferini yaptılar....
çarşamba günü arasılar 1 saat içinde gelin dediler apar topar çıktığımız için yazamadım size... inşallah hayırlısıyla tutar .. haziranın 10 nunda kan testi yaptır dediler.. cumarteside izmire dönücez artık....kısmetse...
umarım sizlerde iyisinizdir.... çk sık giremiyorum...kusura bakmayın...
anaaammm tümay hamileohhhh tepemdekilerden biri de gitti ohhhhh sıra bana geliyorrrr
inş sağlıkla kucağına alırsın canım bu sefer,Rabb im bir daha aynı şeyleri yaşatmasın sana
BÜŞRAAAAA tefriciyelerin bitti,Allah kabul eder ,sıkınntılarınızı giderir inş.
kızlar ben kaç gündür iş yapıyorum hala bitmedi işim ama az kaldı,banyoyla tuvaleti temizleyip halıları sericem ve biteceeekkk
ben yarın dra gidiyorum şimdiden çok gerildim,kist çıkmasından korkuyorum ve yeni bir dr a gideceğim, inş hayırlı olur,çok tavsiye edilen bir dr
ben gidiyorum kızlar işlerimi bitirip,kendimle ilgilenmem lazım,kendinize çoooookkkk iyiy bakın
Günaydın canlarr,
Hayırlı cumalarınız olsun inşallah Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin..
Bende artık doğurayım bi zahmet yahuuu :))
Dün geceden beri 3. Kez aynı sancı vurdu geçti şuan takibini yapuyorum sıklaşırsa hemen dojtora gideceğim annemde geldi nasılsa rahatlıkla doğurabilirim)
Eşim bugünden sonra yıllık izne çıkıyo bidaa haziranın 24 ündr işbaşı yapcak bol bol vakit geçircez ailecek çok mutluyum..
Aslımm dün hemen gelemedim ksra bakma bebişim ztn cepten aradım tümayı şaşkoloz yerim seni taze anne içini ferah tut pırtlatmadan dua etcem sana eee kabul de oluyomus tam o anda o çocuk doğacak arkadaş :)))
Aslımmm darısı başına bitanemm..
Çocuk dışında özel dua isteyen var mı a dostlar söyleyin de listenin yanına yazıvereyim ..
Öpüyorummm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?