Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buket bedriye nazan canlarım sizin dualarınızı okudum rabbim rahat,sağlıklı hamilelik kolay doğum nasip etsin

canımm sağolasınnn ağzına sağlık ALLAH RAZI OLSUN..
kısa zamanda ucuzun olsun

bedriyecım tetanoz asısı oyle canım korkma benımde 1 gun cok agrımıstı sol kolumu kullanamamıstım resmen..
şişme falan varsa buz koyabilirsin..

Tümaycım ALLAH tamamına erdirsin inşallah kuzumm...
bende 3 ay kullandım kan sulandırıcı..
inşallah her şey güzel olacakkkk
darısı diğer kardeslerımıze ınsallahh

Yasoooo ben 25 yaşıma doyamadim, hem daha 3 ay var 26 ya.biraz daha durayim nolur nolur..batim 2 temmuz,bebek isteğim 4 yıl

tümaycığım canım senin için 7 tane ayetel kürsi okudum rabbim sana sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah hayırlısı ile bu sefer kucağına alırsın bebeğini.

EŞim EMRAH'in işlerinin hayırlısıyla düzelmesi ve hayırlı rızk kazanması için TEFRİCİYYE

Aslı=1000---Okudu
Burcu=200---Okudu
Tümay=500--Okudu
Yasemin=200---Okudu
Bedriye=100
Çiğdem=100
Tuba=1000---Okudu
Nazan=44--Okudu
Bircan=100--Okudu
Seda=100
Aylin=300---Okudu
Meral=50---Okudu
Özlem=50---Okudu
Ebru=200
Büşra=500

TOPLAM=4444

Başka okuyan var mı kızlar geçmişe fazla bakamıyorum hızlı hızlı geçiyorum..
görmediğim varsa uyarır mısınız beniii

bedriye çiğdemm sedaa ebruu
kızlar haber bekliyorum sizden..
bende 450 okudumd 50 tane bıraktım fazla çıkmasın dıye onu da yarın okumaya çalışacağım

Büşracım ben okudum ama haber veremedim birtürlü ekleyebilirsim canım..

Tümayımm telde konuştuk ama bırdan da tebrik edeyim tatlım allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin inş.. Dualarım seninle canım.

Mesude senin adına çok üzüldüm canım ya inan ki allah sabrını versin mükafatını da inş. Onunda yüreğine azcık merhamet versin yazık gerçektem..

Canımm çok sevindim hayırlıısyla bitmiş olmasına inşallah güzel haberlerini de alırız 2 hafta sonra ayy çok heyecanlı yaa valla heyecanlandım. Hadi hayırlısı olsun gülüm Rabbim nasip eder inşallah tutunmuştur biraz sonra dua edicem sana da dua edicem tatlımm..

Mesude kaynanana valla sinir oldum be kendim o durumda olduğumu düşünemiyorum. Madem oturacaktı keyfe geldi neden geldi yanii senin yardıma ihtiyacın var son zamanların o senin yemeğini hazırlamalı, temizliğe yardım etmeli ne demek birşey beceremiyorsun deseydin sen de lafı bu halimle bu kadar yapabiliyorum diye. Eşine de söyle çıtlat yani çok yorulduğunu, sabaha kadar uyumadığını bir de annesi için erkenden kalktığını şikayet eder gibi de değil de anlat bilsin yardım et der annesine belki. Sen lohusayken napıcak mecbur yapacak eşine karşı hiç olmazsa. sen o haldeyken de sana iş yaptıracak hali yok. Kaynana asla kendi annen gibi olmuyor. Benim bir durumum olmadığı halde annem bendeyken işten geldim yemeğim sofram hazırdı evimin işini de yaptı sağolsun tüp tedavisinde de gelecek bana o bakacak yemeğimi yapacak kaynana kendi kızına aynı şekilde davranır mı acaba. Bence kaynana güzellikle söyle canım lunu da sen yapsan yemek yaparken şunu doğrar mısın gibisinden.

büşra canım benim 100 a tefriciyeyi okudum, Rabbim niyetini kabul etsin, rızkınızı bol etsin inşAllah

şu aşıyı dün olduğumdan beri mide bulantılarım oldu, istifra ettim ve bebekde pek hareketli değil doğaldır heralde di mi bunlar

Ay cnm ne kadar sevindim allah tamamina erdirsin keseyı görup kalp atişını duymayı ve kucagına almayıda allah nasip etsin

bugun benim için dua okuyan okuyamayan hekesden Allah razı olsun.. Allah gönlünüzdeki her duayı hayırlısıyla kabul etsin inşAllah..

iyi geceler tıslar... uyku tutmadı ben de dua listesini bitirdim
melek2828 / nazan 31.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ecrinn07 / aslı 03.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
didemss_23 / didem 07.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı sağlıklı hamişlik
akyuzcigdem / çiğdem 12.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 13.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duygusss/ duygu 14.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
dualarınızı okudum canlar..
ohh mis gibi uyurum şimdi ben sayenizde...

Günaydın canlarr,
Hayırlı cumalarınız olsun inşallah Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin..
Bende artık doğurayım bi zahmet yahuuu :))
Dün geceden beri 3. Kez aynı sancı vurdu geçti şuan takibini yapuyorum sıklaşırsa hemen dojtora gideceğim annemde geldi nasılsa rahatlıkla doğurabilirim )
Eşim bugünden sonra yıllık izne çıkıyo bidaa haziranın 24 ündr işbaşı yapcak bol bol vakit geçircez ailecek çok mutluyum..
Aslımm dün hemen gelemedim ksra bakma bebişim ztn cepten aradım tümayı şaşkoloz yerim seni taze anne içini ferah tut pırtlatmadan dua etcem sana eee kabul de oluyomus tam o anda o çocuk doğacak arkadaş :)))
Aslımmm darısı başına bitanemm..
Çocuk dışında özel dua isteyen var mı a dostlar söyleyin de listenin yanına yazıvereyim ..
Öpüyorummm hepinizi..

canım gözün aydın inş. sım sıkı tutunurlar kuzuların sana

inş. tertemiz çıksın hayırlı haberlerle gel

hayatumuttur/ k. Gamze
buketdemet / buket
bdroner / bedriye

Kızlar dualarınızı okudum. Rabbim kabul etsin inşallah..

Büşracığım kalan tefriciyeleri de bitirdim 100 e tamamladım. Bol bol dua ettim Rabbim inşallah bir kapı açar feraha çıkarır sizi rızkını bollaştırır bebeğinin yüzü suyu hürmetine bereket verir.

doğum anında bizi de unutma canım o sancıyı çekerken dilen tüm dualar kabul olurmuş dua et bize ki biz de yaşayalım o sevinci arkadaşım.

Seninkinin eli kulağınca bence canım. Annen gelmiş, eşinin izini başlıyormuş eh bebişte gelsin artık bekletmesin inşallah kolaycacık bir avazda doğuruverirsin canım Rabbim kolaylıklar versin yardımcın olsun inşallah bebeğini al gel aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…