Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

öncelikle günaydınlar Allah cumanızı hayır etsin
amin kuzum ya Allah sanada sıkıntısız sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah.....
sağol canım yaa bak şu tümaya ben geçen gün sıramı kimse almasın dedim nasılda öne geçti, valla birazdan kendimi hamile sanıcam ama olmadığımı düşünüyorum yinede sağolun
inşallah hamilesindir canım hastalanmazsan teste gidecekmisin

yuhhh ,hadi bizim görmemiş hamileler bunu yapsa neyse, sen zaten tecrübelisin çok güldüm ya
yani dimi hadi ben yapsam neyse

ah canım allah senide bir an önce kurtarsın inşallah sağlıkla mutlulukla kucaklayasın bebişini
mesude valla kaynanan sana bakmaya değil tatile gelmiş Allah yardımcın olsun kuzum kaynananada akıl fikir versin
canım benim bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana inşallah sana dua edeceğim Rabbim kabul eylesin
anaaammm tümay hamile ohhhh tepemdekilerden biri de gitti ohhhhh sıra bana geliyorrrr
inş sağlıkla kucağına alırsın canım bu sefer,Rabb im bir daha aynı şeyleri yaşatmasın sana
tubacım ee hadi sen gitde bizimde önümüz açılsın dimi

Hadi hayırlısı Gamzecim Haziran'ın 10 u kutlama günümüz olacak inşallahhhh Allahım gönlünün muradını versinnn
Canım benimmmm Allah razı olsun canımmmmm Allah yardımcın olsunnnn Hayırlısıyla sağlıklı olarak yavrunu kucağına alırsın inşallah hayırlı ve kolay doğumların olur inşallahhhh inşallah Rabbim bizlere de isteyen herkese nasip ederhaberdar et bizi kuzum

canım ben okudum söledim sanıyordum ya kusura bakma rabbim kabul etsin inşallah hayırlı iş kapıları açsın eşine

inşallah hamilesindir canım hastalanmazsan teste gidecekmisin

ben duramam kesin giderim ama bilmiyorum ne yaparım geçen ay koşa koşa gittik kan testi yaptırdım sonra aldım ağzımın payını ama bu ay ben olmadığını düşünüyorum o yüzden gitmeme gerek kalmayacak

herkese günaydın...

mesudeye selam..okudum dün üzüldüm..
sende kahvaltıdan sonra yat uyu.dinlen iş miş yapma yaa..off

Allahı var benim kv. çok anlayışlıdır..kalkar pişiri döşürür siler süpürür..Allahı var..

tümayım canım benimmmm gözün aydın rabbim sana bağışlasın yavrunu ay çok sevindim ya.çok dikkat et kendine canım iş falan hiçbişi yapma bebiş yerleşene kadar dualarımız seninle inşallah darısı diğer bekleyen arkadaşların başına onlardan da güzel haberler bekliyoruz....

kızlar günaydıınnn.. Cuma günümüz hayırlı, bereketli olsun inşAllah.

Çiğdemm, mesude, gül cuma saati size dua okuyacağım, Hayırlısıyla inşAllah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız çiğdeeemmm yazmışsın ya hani akşamdan beri aynı sancı var diye kısmet olursa belki öğleden sonra düzenli 5 dk da bire düşer öğleden sonraa hooopp bebeğin kucağındaa.. ayy Allah ım hayırlısıyla, sağlığınızla kavuşmayı nasip etsin bebeklerinize, Allah şifa versin.

canım bebişler de zaten hep böle beklemediğin zamanlarda gelio umarım seninledir yavrun inş güzel haberler verirsin sende

Sedoşum gamze'nin bebeleri tutunursa bize de acayip moral olur, en başta sana tabiki, hadi hayırlısı

inşallah canım hem onun için hem de tedavi görecek tüm arkadaşlara da bana da umut olması için işitiyorum tutunmalarını hatta ikiz bile olabilir. Ben doğumda sonra çalışmayacak olsam iki embriyo isteyebilirdim özel merkezde yaşa bakmıyorlar varsa kaliteli fazlaca koyuyorlar ama hamilelik ve doğum sonrası çalışıcam zaten çalışırken ikiz gebeliği kaldıramayabilirim yoksa isterdim hem şansın artması açısından. Hayırlısı olsun hakkımızda bana hep bir şey çıkacak yapılamayacakmış gibi geliyor yaa gerçi aşılamada da böyleydim ben :26:

yok canım gecikmedim daha var bat pazar günü

günaydın kızlar , hayırlı cumalar

hadi inşallah 9 ay gelmez canımm. Çok kişinin senden yana hisleri var bende hissediyordum biri gebe çıkacak diye Tümay oldu ama hala hissediyorum haziran başında en az bir gebe daha çıkacak inşallah

Hepinize hayırlı cumalar..

Gunaydin canlarim guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim dua edenlerden rabbim razi olsun ben dinleniyorum cepten girdigim icin alinti yapamadim sag olun hepinizi tek tek opuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…