- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.581
öncelikle günaydınlar Allah cumanızı hayır etsin
amin kuzum ya Allah sanada sıkıntısız sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah.....Cok sag olun canlarim benim az once Cigdem le konustuk oda cok sakinsin diyor biraz soktayim birazda korkuyorum kotu tecrubelerden oturu ama siz bu kadar sevindiniz ya bende mutlu oldum hele Cigdem aradi cook ama cok mutlu oldum iyiki sizi tanimisim ...Rabbim Sedaya Ozleme Burcuya Bircana Zeynebe herkese nasip etsin hamilelik sevincini yasatsin....
inşallah hamilesindir canım hastalanmazsan teste gidecekmisinsağol canım yaa bak şu tümaya ben geçen gün sıramı kimse almasın dedim nasılda öne geçti, valla birazdan kendimi hamile sanıcam ama olmadığımı düşünüyorum yinede sağolun
yani dimi hadi ben yapsam neyseyuhhh ,hadi bizim görmemiş hamileler bunu yapsa neyse, sen zaten tecrübelisinçok güldüm ya
ah canım allah senide bir an önce kurtarsın inşallah sağlıkla mutlulukla kucaklayasın bebişinitümay çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımm
Bilgilendirme: ben daha doğurmadımcepten giriyorum. Annem çok iyi bakıyo sağolsun bol bol yürüyüş yapıp dinleniyorum. Sizi çok özlüyorum canlarım haberiniz olsunn
mesude valla kaynanan sana bakmaya değil tatile gelmiş Allah yardımcın olsun kuzum kaynananada akıl fikir versinNasil yapıyorum nine gibi sancilarla ofloya putlara valla bı yemek pişirse yine baska birsey istemem ama çakıldı sanki yerinden kalkmıyorum yemeği yapıyorum sofrayı hazırlıyorum gelip yiyor koltuğa geçiyor kaldırıyorum yıkıyorum cayı koyuyorum erkenden yatıp uykusunu alıyor ben sabah 5'lere 6'lara kadar uyuyaniyorum tam uykuya dalıyorum bu sefer sesine kalkıyorum o kalkınca bende uyuyaniyorum ac cunku kalkıp birşeyler hazırlasa yese neyse beni bekliyor inanın ki hic abartmıyorum sabrediyorum güler yüzümü eksik etmiyorum normal bı zaman olsa iman zoruma gitmez yaparım ama kendime hizmet etmekten acizim eli ayağı tutmasa onuda anlarım niye geldi acaba diyorum tatile gelmiş resmen yardımcı olmayacaksaksan gelmeseydin rahat yaramıyorum kalkamiyorum eşimle konuşamıyorum neyse ya sabır az kaldı diyorum insan ilk oğlunun torununa iki Yelek tokuyupta mı getirir sen babannesin ya ben birsey beklemiyorum ama annem yok bu kiz yapabildi mı bı yastık bı yorgan bı battaniye götüreyim hic olmazsa demez mı gerçi düğünde bile birsey görmedim ki benimki de söz yani
Sagol gulum insallah daha fazla bekletmez çabuk olur da bende rahat ederim
canım benim bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana inşallah sana dua edeceğim Rabbim kabul eylesinarkadaşlar hayırlısıyla transferim oldu... 2 tane sağlıklı embriyo çıkmış 2 sinide transferini yaptılar....
çarşamba günü arasılar 1 saat içinde gelin dediler apar topar çıktığımız için yazamadım size... inşallah hayırlısıyla tutar .. haziranın 10 nunda kan testi yaptır dediler.. cumarteside izmire dönücez artık....kısmetse...
umarım sizlerde iyisinizdir.... çk sık giremiyorum...kusura bakmayın...
tubacım ee hadi sen gitde bizimde önümüz açılsın dimianaaammm tümay hamileohhhh tepemdekilerden biri de gitti ohhhhh sıra bana geliyorrrr
inş sağlıkla kucağına alırsın canım bu sefer,Rabb im bir daha aynı şeyleri yaşatmasın sana