- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.601
inşallah canım hem onun için hem de tedavi görecek tüm arkadaşlara da bana da umut olması için işitiyorum tutunmalarını hatta ikiz bile olabilir. Ben doğumda sonra çalışmayacak olsam iki embriyo isteyebilirdim özel merkezde yaşa bakmıyorlar varsa kaliteli fazlaca koyuyorlar ama hamilelik ve doğum sonrası çalışıcam zaten çalışırken ikiz gebeliği kaldıramayabilirim yoksa isterdim hem şansın artması açısından. Hayırlısı olsun hakkımızda bana hep bir şey çıkacak yapılamayacakmış gibi geliyor yaa gerçi aşılamada da böyleydim ben :26:
hadi inşallah 9 ay gelmez canımm. Çok kişinin senden yana hisleri var bende hissediyordum biri gebe çıkacak diye Tümay oldu ama hala hissediyorum haziran başında en az bir gebe daha çıkacak inşallah
Hepinize hayırlı cumalar..
senin bat pazar benim bat pzthadi Özlemim yaa güzel haberler ver hem kendine hem bizeee
hadi inşallah 9 ay gelmez canımm. Çok kişinin senden yana hisleri var bende hissediyordum biri gebe çıkacak diye Tümay oldu ama hala hissediyorum haziran başında en az bir gebe daha çıkacak inşallah
Hepinize hayırlı cumalar..
aslı ve özlem pazar ve ptesi inşAllah habharika haberler alalım sizden.. çifte bayram olsun inşAllah..:13:
senin hamilelik takvimini sevsinlerGunaydin canlarim guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim dua edenlerden rabbim razi olsun ben dinleniyorum cepten girdigim icin alinti yapamadim sag olun hepinizi tek tek opuyorum....
Özlem belki de benim öle bi umudum yok canım biliyosun sinirimden yımırtlama günlerini bile değerlendirttirmemiştimolumlu olalım gerçektende aşılamalarda daha kafadan olumsuzdun tüpe inşAllah harika bir psikolojiyle başla.. ve öylede güzel gitsin herşey..
aslı ve özlem pazar ve ptesi inşAllah habharika haberler alalım sizden.. çifte bayram olsun inşAllah..:13:
inşallahhhhhhhhhhhsevgili ve çok değerli topic arkadaşlarımneden hep benim üzerime çalışıyorsunuz, anlıyorum listenin başındayım herkesin önünü tıkıyorum ama görüyorsunuzki tümay sıra mıra beklemedi çıktı öne demekki diğerleride yapabilir hadi ama lütfeeenn, beni engel olarak görmeyin hamile değilim işte aaaaa söyleyip söyleyip durmayın, yani inşallah siz haklı çıkarsınız ama ben olmadığımı düşünüyorum hamile olduğuma dair ufacık bir his yada belirti gibi bişey yok
sevgili ve çok değerli topic arkadaşlarımneden hep benim üzerime çalışıyorsunuz, anlıyorum listenin başındayım herkesin önünü tıkıyorum ama görüyorsunuzki tümay sıra mıra beklemedi çıktı öne demekki diğerleride yapabilir hadi ama lütfeeenn, beni engel olarak görmeyin hamile değilim işte aaaaa söyleyip söyleyip durmayın, yani inşallah siz haklı çıkarsınız ama ben olmadığımı düşünüyorum hamile olduğuma dair ufacık bir his yada belirti gibi bişey yok
bekleme yapmayalım özlemmm açalım yolu
kızlar hayırlı cumalarrr..
direk dalıcam konuya ama k.bakmayın emire yürüteç alıcam da
ÖRDEK STOPLU MÜZİKLİ BEBEK ARABASI YÜRÜTEÇ GittiGidiyor'da 86261249
sizce modeli nasıl ben başka güzel bulamadım :26:
tümayı örnek alın tümayııı bak tıkalı mıkalı dinlemedi nasılda halletti işini
anacım napsın kısçe takaati kalmadı napsın sen bi relax ol aç yolu muckss
canım güzel görünüyor ama yürüteçler pek sağlıklı değil sanırım almasan olmazmı
cnm modeli güzel hem eğlenceli de sanada sıkıntı olmaz eğlenir sende rahat rahat iş yaparsınkızlar hayırlı cumalarrr..
direk dalıcam konuya ama k.bakmayın emire yürüteç alıcam da
ÖRDEK STOPLU MÜZİKLİ BEBEK ARABASI YÜRÜTEÇ GittiGidiyor'da 86261249
sizce modeli nasıl ben başka güzel bulamadım :26:
ben gayet relax'ım ayy evde eşimde hamilesin diyor delimidir ne, bu ay o bana garantili test alacaktı
Gamzecim maşallah transferlerin olmuş, Allahım sağlıkla sıhhatle kolaylıkla ve sapasağlam sana tutunmalarını nasibetsin yumoşlarının inşallah
Mesudecm canım yaaa bu nasıl kayınvalide, hadi kayınvalideliği bırak, bu nasıl insan????? bir insan tanımadığı bir hamile kadına bile Allah rızası için yardım eder yani, merhameti eksik bu kadının heralde. sen sabret canım geçecek gidecek inşallah hayırlısıyla sen bir doğum yap.
Çiğdemcimmmm ayyy inşallah hayırlısıyla bu mübarek cuma günü doğurursun yaaa, 1 günün kalmış takvimde öle yazıyor, inşallah bugün olur mübarek bebek
Tümayım takvimin hayırlı uğurlu olsun inşalllah canım benim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kolaylıkla inşallah.
Aslı ve Özlem bakalım son dakika haberlerini sizden bekliyoruz inşallah hayırlısıyla önümüzdeki hafta canlarım, olursa sevineceğiz, olmazsa yıkılmak üzülmek yok yola devam
Bedişim Allah kkoluna şifa versin bende duydum o aşı çok can acıtıyormuş uzun zaman
Bende anneme geldim körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı, kahvaltı hazırladım yedik topladık filan, bi iş yapmasın diye başında nöbet duruyorum, kadın alışmış duramıyorki :)
Yarın benim dr günüm inşllah güzel haberlerle gelirim, belki bir ihitimal cinsiyeti de öğrenebilirim eğer gösterirse hayırlısıyla
bugün işlerim var yine bilgisayarda ara ara gelirim canlarım
selam conconlar, okulda çok yoğunum giremedim, bugün okul çıkışı dok. gideceğim, fırsatım olursa geçmişi okurum, size birşey soracağım cuma günü çektiğimiz tespih neyde? bin tane cekiyorduk di mi?
ya evvel 1000 adet 4 cuma
ay yasemin acaba hangimiz önce doğuracaz..ay seninle iki gün var hakkaten aramızda..belkide o bile yok..aynı gün hamile kaldık..yaa yanı9ıyız işte yaa..ama ben senden hep 1 hafta öndeymişim gibi düşünüyodum..yaa aynıyız senle yaa:))Gamzecim maşallah transferlerin olmuş, Allahım sağlıkla sıhhatle kolaylıkla ve sapasağlam sana tutunmalarını nasibetsin yumoşlarının inşallah
Mesudecm canım yaaa bu nasıl kayınvalide, hadi kayınvalideliği bırak, bu nasıl insan????? bir insan tanımadığı bir hamile kadına bile Allah rızası için yardım eder yani, merhameti eksik bu kadının heralde. sen sabret canım geçecek gidecek inşallah hayırlısıyla sen bir doğum yap.
Çiğdemcimmmm ayyy inşallah hayırlısıyla bu mübarek cuma günü doğurursun yaaa, 1 günün kalmış takvimde öle yazıyor, inşallah bugün olur mübarek bebek
Tümayım takvimin hayırlı uğurlu olsun inşalllah canım benim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kolaylıkla inşallah.
Aslı ve Özlem bakalım son dakika haberlerini sizden bekliyoruz inşallah hayırlısıyla önümüzdeki hafta canlarım, olursa sevineceğiz, olmazsa yıkılmak üzülmek yok yola devam
Bedişim Allah kkoluna şifa versin bende duydum o aşı çok can acıtıyormuş uzun zaman
Bende anneme geldim körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı, kahvaltı hazırladım yedik topladık filan, bi iş yapmasın diye başında nöbet duruyorum, kadın alışmış duramıyorki :)
Yarın benim dr günüm inşllah güzel haberlerle gelirim, belki bir ihitimal cinsiyeti de öğrenebilirim eğer gösterirse hayırlısıyla
bugün işlerim var yine bilgisayarda ara ara gelirim canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?