Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

mervecim seninde tesbihini bugunden çektim yarın karışıklıga gelmesin diye inş. rabbim kabul eder gönül muradını verir kuzucugum

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]mervsh / MERVE[/TD]
[TD]09.09.2012 pazar[/TD]
[TD]hamişlik [/TD]
[TD]+++[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828 / MELEK[/TD]
[TD]10.09.2012 p.tesi[/TD]
[TD]hamişlik [/TD]
[TD]+++[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal / BAŞAK[/TD]
[TD]11.09.2012 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik, kolay doğum [/TD]
[TD]+++[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maonyaaa / isim yok[/TD]
[TD]12.09.2012 çarşmba[/TD]
[TD]hamişlik [/TD]
[TD]+++[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie / K. YASEMİN[/TD]
[TD]13.09.2012 perşmbe[/TD]
[TD]hamişlik [/TD]
[TD]+++[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kader1982 / KADER[/TD]
[TD]14.09.2012 cuma[/TD]
[TD]hamişlik [/TD]
[TD]+++[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982 / GÜL[/TD]
[TD]15.09.2012 c.tesi[/TD]
[TD]hamişlik [/TD]
[TD]+++[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner / YASEMİN[/TD]
[TD]16.09.2012 pazar[/TD]
[TD]hamişlik [/TD]
[TD]+++[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delyam / dilber[/TD]
[TD]17.09.2012 p.tesi[/TD]
[TD]hamişlik [/TD]
[TD]+++[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar tesbihlerinizi çektim duanızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH tez zamanda sağlıklı,sıhatli bebişlerimize kavuşalım haftaya yokum 15inden sonra tatile gidiyorum 1 haftalığına diğer isimleri kağıda yazcam orda okuycam

Son düzenleme:

evet maalesef bugün var yarın yokuz Herşey Rabbin elinde biz bu kadar üzülürken ne kadar zamanımız kaldığını biliyor muyuz. Evlerden ırak çok zor yaa..

İnşallah canımm güzel haberler verirsin.

Benim de bugün birşey yapasm yok eşim yok şehir dışı göreve gitti açıköğretim bütünleme sınavları var ya gözetmenliğe gidiyorlar bu sınavda İzmir'e gitti okulları teftiş ediyorlar açıköğretim Anadolu üniversitesine bağlı ya oranın hocaları görevlendiriliyor. Herkes başka başka şehirlere 7-8 kişilik gruplar halinde gidiyor vize ve finalde burada kendi okulundaydı ama bütlerde şehir dışı mutlaka geliyor yalnızım yani. Evi silmem süpürmem lazım sonra pazardan bir sürü sebze falan aldım buzluğa atıcam daha önceden attıklarım var ilave yapıcam. Ben de çıkar arkadaşımla görüşürüm diyordum aradı görüşelim dedi mağazaları gezecektik ama hiç çıkasım yok ancak işleri bitiririm zaten. Bakalım akşam canım isterse ararım bir kahve içmeye gideriz belki. Meryeme bende başlıyorm bugün yine. Regl olduğumuzda haberdar edelim birbirimiz için okuyalım o günlerde de.

Rabbim kabul etsin Insallah.

bende haftasonuna hasta bir sekilde girdim. burnum tikali tad alamiyorum halsizim. cok sükür basim agirmiyor oda olsa biraz zor dayanirdim ve nete giremezdim.

söyle bi gecmise bakayim biraz geleyim

canım tesbihini çektim duanı yaptım RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

ayşecim tesbihini çektim inş. rabbim kabul etsin gönül muradını versin

Allah razi olsun kizlar. Rabbim yar ve yardimciniz olsun her konuda.
Ben simdiden benim icin okuyan, okuyacak olan, okuyamayan arkadaslara tesekkür ediyorum topluca. Gözümden kacan olur belki diye yaziyorum.
Allah ettiginiz dualarin iki katini versin sizlere Insaallah.
Hastalara sifa, dertlilere deva, bebek isteyenlere saglikli ve hayirli bebek, hamilelere saglikli hamilelik ve kolay dogum, sinava gireceklere zihin acikligi ve basari versin Rabbim Insaallah.
Amiinn

Rabbim kabul etsin Insallah.
bende haftasonuna hasta bir sekilde girdim. burnum tikali tad alamiyorum halsizim. cok sükür basim agirmiyor oda olsa biraz zor dayanirdim ve nete giremezdim.
söyle bi gecmise bakayim biraz geleyim

Ayşecim çok geçmiş olsunAllah şifa versin en kısa zamanda inşalah, yazında grip olmak çok uyuz bişey yaa

Canim bende okadar alismisimki uzun zamandir taniyorum sanki sizi bi kac gun gorusmeyince ozluyorum bisey yazamasamda nasil oldugunuza bakip cikiyorum soyle hamile haberleri cogalsa buket bize supriz yapsa ne guzel olur

Ağzından bal damlıyo canımcım.Allah razı olsun..

arkadaşar tesbihlerinizi çektim allah kabul etsin, ayşe kusura bakma dün okuyamadım seninkini de bugün okudum

Kızlar ben erken regl olmuştum 23. günde batımı değiştirmemişim yeni batımı 35 gün olarak sayıyorum bilmiyorum ne zaman olacağımı 27 eylül diye değiştirelim. Dün çok halsizdim acayip. Hiçbir iş yapamadım sadece kırmzıı biberleri közledim buzluğa kaldırdım bamyaları ayıkladım. Bugün koyucam fasulyelerle beraber. Bugün daha iyiyim hemen kahvaltımı yapıp, evin işlerini halledicem buzluk olayını bitiricem ve tesbihleri çekicem ayrıca meryeme başlıcam Allah izin verirse İnşallahh.. Sonra belki halim olursa bir hava almak istiyorum eşimde yok yalnız dışarı çıkmayı da hiç sevmiyorum ama hava da çok güzel eşim yarın akşam gelecek şehir dışından. Öpüyorum kızlar gelirim yine şu işleri halledeyim de.

kızlar bgn benim dua günüm.kendim için çektim tesbihimi.bu arada melek ve başak arkadaşlarım sizlerinkini de okudum allahım hepimize nasip etsin hamilelik.sen dualarımızı kabul et allahım aminnn

merhaba canım iyiyim sen nasılsın? bebek iyi çok şükür, pıhtılaşma için günde 1 adet coraspin içiyorum

çok sevindim canım ne güzel iğna derdin yok ben iğneden çok korkuyorum ama günde iki tane iğne yapmam gerkecek hamile kalınca rabbim sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin..

çok sevindim canım ne güzel iğna derdin yok ben iğneden çok korkuyorum ama günde iki tane iğne yapmam gerkecek hamile kalınca rabbim sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin..

amin teşekkür ederim, canım bende iğneden korkuyordum kendi kendime nasıl yapıcam diyordum, geçengün kontrole gittiğimde doktora sordum benim pıhtılaşmam heterozigot mutasyon olduğu için gerek yokmuş aspirin yeterli olur dedi

yasemın cnm benı tesbıhten sıl cunku yapamıcam cok işlerım var ınan vakıt bulamıyorum uzgunum duzene grdım zaman baslarım ozurdılerım canım yorgunluktan geberıyorum kac gunlerdır anlatım gbı bılıyosun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…