- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.961
tatlım hoşgeldin, hemen ekliyorum canım.
Allah rahmet eylesin hakkaten nekadar zor ve acı bir durum ya, ölümün çaresi yok iştei şu hayatta kafaya takmamak gerek bişeyi bak dediğin gibi damcağız aylar içinde toparlanıp gitmiş ahirete. çocuklarınıda bırakmış... Allahım kimselere yaşatmıın böyle ölüm acısını yaa
ayy öylemi süper ya bende çok ümitliyim hadi bismillah canım, inşallah hayırlısı ile güzel haberler verrim artık size yahu, hani bir laf vardır afedersinizimam osurursa, cemaat ..... yapar diye şimdi topiği ben açtım ya, sizin başınızı ben çekiyorum, ben bi hamiş kalıverirsem sizide arkamdan çağıracağım inşallah öyle umutlarım var hep
günaydınnnnnn, herkese mutlu bir haftasonu olmasını diliyorum, sabahın köründe niye kalktıysam artık bilmiyorum ama hava çok güzel şuan itibari ile istanbulda, gökyüzü masmavi, kuşlar cik cik, dışarı atasım geldi kendimi sabah sabah. azıcık tıkırtı yapimde eşimi uyandırimmi acaba
bugün ayşeciğimizin dua günü, hemen okuycam şimdi Allah kabul etsin inşallah.
Bu arada ben "41 gün meryem suresi" okumaya başladım dün itibari ile arkadaşlar. Allah kabul etsin inşallah şimdiden dualarımı ve sizlerinde bütün dualarını inşallah.
günaydınnnnnn, herkese mutlu bir haftasonu olmasını diliyorum, sabahın köründe niye kalktıysam artık bilmiyorum ama hava çok güzel şuan itibari ile istanbulda, gökyüzü masmavi, kuşlar cik cik, dışarı atasım geldi kendimi sabah sabah. azıcık tıkırtı yapimde eşimi uyandırimmi acaba
bugün ayşeciğimizin dua günü, hemen okuycam şimdi Allah kabul etsin inşallah.
Bu arada ben "41 gün meryem suresi" okumaya başladım dün itibari ile arkadaşlar. Allah kabul etsin inşallah şimdiden dualarımı ve sizlerinde bütün dualarını inşallah.
canım tesbihini çektim duanı yaptım RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
ayşecim tesbihini çektim inş. rabbim kabul etsin gönül muradını versin
Rabbim kabul etsin Insallah.
bende haftasonuna hasta bir sekilde girdim. burnum tikali tad alamiyorum halsizim. cok sükür basim agirmiyor oda olsa biraz zor dayanirdim ve nete giremezdim.
söyle bi gecmise bakayim biraz geleyim
Canim bende okadar alismisimki uzun zamandir taniyorum sanki sizi bi kac gun gorusmeyince ozluyorum bisey yazamasamda nasil oldugunuza bakip cikiyorum soyle hamile haberleri cogalsa buket bize supriz yapsa ne guzel olur
çokçok geçmiş olsun.. Allah bir daha sağlıklı gebelikler sağlı evlatlar nasip etsin inşAllah.. peki bunları neden yaşıyorsun araştıryor mu doktorun? Doğal olabilir mi dediler acaba?[/QUOTE
cok tsk ederım canım cok saol butun testler yapıldı delık desık oldum hıc bır sey cıkmadı sebebı yok anlıycanolabılır dedıler ılk gebelıkte dogal olabılır stresden olabılır senınkı dendı baska bır sonuc bulunamadı en son 1 ay once baska dr gıttım 8 tup kanda o aldı hatta kan kuyrugundakı teyzeler ahhh yavrumm cokmu sıkayetın var dedıler baktım gulumsedım sadece bısey dıemedım neyse sonuc olarak bu dr senın hıc bır seyın yok vucudun degerlerın saglam Allahın ıznıyle kalırsında tasırsında bebegını dedı ama sonuc boyle daha kalamadım tabı bunada sukur Allah dermansız dert vermesın vaktı var demekkı
geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın..Aramıza hoş geldin..
Ağzından bal damlıyo canımcım.Allah razı olsun..
geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın..Aramıza hoş geldin..
tedavii cok zorlu bir surec buyuzden tup teedavisini beklerken normal yolla hamile kalmani cok istiyorum rabbim herkese anne baba olmayi nasip etsin
arkadaşar tesbihlerinizi çektim allah kabul etsin, ayşe kusura bakma dün okuyamadım seninkini de bugün okudum
ozlem nasılsın bebek nasıl canım sendede kanpıhtılaşması var ilaç olarak ne kullanıyorsun ....
merhaba canım iyiyim sen nasılsın? bebek iyi çok şükür, pıhtılaşma için günde 1 adet coraspin içiyorum
çok sevindim canım ne güzel iğna derdin yok ben iğneden çok korkuyorum ama günde iki tane iğne yapmam gerkecek hamile kalınca rabbim sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?