Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam kızlar nasılsınız bakalım hayırlı cumalar inn gamzenin transferi lumlu sonuçlanır rabbim kimsenin umudunu boşa çıkartmasın şimdi ozaman sırada aslı özlem gmzemi var yakın zamanda haber verecek dört gözle beklioruz inş olsun olsunda sevinelim

bizd varız buket hanım ayşem şevvalimle unutma bizi tepikleriz sonra seni

Bizi unuttunuz buket ana

kızlar emir kucagımda. Durmuo gene.
Gecmıse bakamadım.
Seda burcu ebru

tefriciyyeleri okudunuz mu kızlar?
Benim 50 kaldı emir uyursa okuyacagm ınsallah

canım ben okudum söledim sanıyordum ya kusura bakma rabbim kabul etsin inşallah hayırlı iş kapıları açsın eşine
KIZLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN NE DİLEĞİNİZ VARSA KABUL ETSİN...
iNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLUR EŞİM GERÇEKTEN KÖTÜ DURUMDA MORALİ BOZUK İNŞALLAH DUALARINIZLA ATLATIRIZ.
HEPİNİZ SAĞOLUNNNN
BEBEK BEKLEYENLER SAĞ SALİM KUCAKLARINA ALSINLAR İNŞALLAHH
BEBEK ISTEYENLERE DE RABBİM TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAHH..
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

Mesude hoş geldin canımcım ya sana yazmayı unutmuşum kv de uyuz oldum nasıl bir insandır yawww işte insanın için de azıcık vicdan olacak...Bugünler geçecek canım sabret kendini de çok hırpalama bırak sen onu dinlenmene bak sen de bugün yarın doğuracan canım onun boğazını düşünmek zorundamısın Allahım yaa çok sinir bozucu Allah yardımcın olsun bebeğim

yok canım kızmıyorum bende şaka ile takılıyorum size, canım yaa çok üzüldüm arkadaşın için Allah sabır versin, sende korkma hiç canım herkesin başına aynı şeyler gelecek değil elbet sen içini ferah tut kendini strese sokma hiç

ayy mesude şu mübarek günde, onu kendi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum ama sana bir tattik vereceğim, bir gün yat deki "anne ağrım çok başım dönüyor ayakta duramıyorum, ne olur kusura bakma gözü açamıyorum yatmalıyım " de bakalım ne yapacak, ..okunu yutmuş kazlar gibi oturacak mı? yoksa kalkıp sana birşeyler mi hazırlayacak?

rabbim inşallah tutunmasını nasip eder canım , 10 haziranın sabırsıklıkla bekliyorum

Ayyy Tubi bende evi şöyle baştan sona temizlemek istiyorum....çok heveslendim sana

Allah razı olsun gece kuşu :)))

Anaymmm Çido valla heyecan dorukta , sağlıkl agelsin oğlun, kız ismi neydi senin kuzunun?

[table="width: 500, class: outer_border"]
[tr]
[td]Topiğimizin Kuzuları[/td]
[td]Anaları[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fatih Emir[/td]
[td]Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betül Rana [/td]
[td]Mesude[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayşe Şevval [/td]
[td]Sündüz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emir [/td]
[td]Büşra[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sahil [/td]
[td]Bahar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Yasemin[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Çiğdem[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]7veren Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Buket[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Bedriye[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Nazan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Tümay[/td]
[/tr]
[/table]

Unuttuğum var mı canlar siz ekleyin ben yazayım , Bedişim emin olmadığı için ona Elif Mina yazmadım ama benim gönlümde o kuzunun adı Elif Mina

Son düzenleme:

BENDE ilk mesudeyi görünce ahada dedim doğurdu heyecan yaptımmm, elif mina mız isterdim aamma velakin bizinnn yatarkalkmazuzunkavakoğulları gibi (abarttım biraz ama yinede ) upuzuuunnn bi soyadımız var tekini seçicezz.. sen kaçta doktorda olucaksın acep

duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 29.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
bdroner / bedriye 30.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
melek2828 / nazan 31.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ecrinn07 / aslı 03.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
didemss_23 / didem 07.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı sağlıklı hamişlik
akyuzcigdem / çiğdem 12.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 13.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duygusss/ duygu 14.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum

Kizlar dualarımızı bitirdim Rabbim kabul etsin aralar iyi değilim listeyi bitireyim dedim

Bu arada hepinizden Allah razı olsun yazdıklarınızı okudum ama tek tek yazamiyorum hic iyi değilim sizlerden dua istiyorum cok cnm şıkkın bı an once doğurmak istiyorum Rabbim kimseyi darda bırakmasın aslında kv o kadar da kızgın değilim ben birsey beklemiyorum bu halimle bile ben kocama kızıyorum bugun yine beni sinir etti
Hepiniz iyi bakın kendinize doguma gidersem haber veririm Rabb'ime Emanetsiniz kuzular

Benim kuzumun adı Zahid Selim olacak teyzeleriii haberiniz ola :))

senin bu kocan tam köteklikte neyse bakalım yazık yaaa seni su halinle üzüyo ama o çocuk çıkacak hormolar eski dengesii bulacak burnundan getir suanda hassas olmadan faydalanmasın cık cık cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…