- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.621
ay yasemin acaba hangimiz önce doğuracaz..ay seninle iki gün var hakkaten aramızda..belkide o bile yok..aynı gün hamile kaldık..yaa yanı9ıyız işte yaa..ama ben senden hep 1 hafta öndeymişim gibi düşünüyodum..yaa aynıyız senle yaa:)):
ay acaba cinsiyeti ne olacak:)):18::18::18::18::18::18::18::18::
oğlan olursa beşik kertmes yapalım mkı??
ay artık nasıl bi kız anasıyıysam ben:)) çatlak bi anayım..
gerçi sen gittin damadını gördün..anam ortalık hep erkek bebek kaynıyo..benim kızım kıymetli olacak şimdi..benden öncede betüş var:))rana betüş:))
ay yasemin acaba hangimiz önce doğuracaz..ay seninle iki gün var hakkaten aramızda..belkide o bile yok..aynı gün hamile kaldık..yaa yanı9ıyız işte yaa..ama ben senden hep 1 hafta öndeymişim gibi düşünüyodum..yaa aynıyız senle yaa:)):
ay acaba cinsiyeti ne olacak:)):18::18::18::18::18::18::18::18::
oğlan olursa beşik kertmes yapalım mkı??
ay artık nasıl bi kız anasıyıysam ben:)) çatlak bi anayım..
gerçi sen gittin damadını gördün..anam ortalık hep erkek bebek kaynıyo..benim kızım kıymetli olacak şimdi..benden öncede betüş var:))rana betüş:))
Kızlar alıyorum beğendiniz mi :) hem sabitleme özelliği de var
bizd varız buket hanım ayşem şevvalimle unutma bizi tepikleriz sonra seni
Bizi unuttunuz buket ana
büşra canım benim 100 a tefriciyeyi okudum, Rabbim niyetini kabul etsin, rızkınızı bol etsin inşAllah
şu aşıyı dün olduğumdan beri mide bulantılarım oldu, istifra ettim ve bebekde pek hareketli değil doğaldır heralde di mi bunlar
hayatumuttur/ k. Gamze
buketdemet / buket
bdroner / bedriye
Kızlar dualarınızı okudum. Rabbim kabul etsin inşallah..
Büşracığım kalan tefriciyeleri de bitirdim 100 e tamamladım. Bol bol dua ettim Rabbim inşallah bir kapı açar feraha çıkarır sizi rızkını bollaştırır bebeğinin yüzü suyu hürmetine bereket verir.
KIZLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN NE DİLEĞİNİZ VARSA KABUL ETSİN...canım ben okudum söledim sanıyordum ya kusura bakma rabbim kabul etsin inşallah hayırlı iş kapıları açsın eşine
özlem takılıyorum kuzucuk kızmıyosun demi gune çok kötu başladım bi arkadaşımız bebegini kaybetti sabah okudum moralim bozuldu aklımı daıtmaya çalışıyorumkorkuyorumda allah esirgesi hepimiz ve yavrularını
Cnm valla dinlenemeyorum dün burda cok rüzgar vardı heryer toz oldu yeni bastan temizlik yaptım bugun simdi de sancıdan yatıyordum mesaj attıgında valla kayinbaba gelecek benim ne zaman doğuracağına bağlı erken bu hafta olrsa doğumdan sonra gelecek yok gunünü tamamlarsa da bı dahaki haftaya gelebilirmiş kv keyfine diyecek yoktu bugun sinir oldum o kadar is yaptım bı yardım edeyim demedi oturdu sonra sancım yiyincede ahh kızım elimden bişey gelmiyor dıyı dili ile hallediyor oğlu varken yardım edin mı diye sorar yokken yerinden kalkmaz yardım edimmi demeye ne hacet yani neyse sinir oluyorum artık dogsada su betus gitse diye valla önüne geliyor hizmet o bicim yani bu ara sancılarım da cilvemin ve sırtımdan oturamiyorum akşamlari sancıdan ağrıdan uyuyaniyorum sabaha karsı uyuyabiliyorum Sabah'ta erkenden kalkmak zorunda kalıyorum saygıdeğer kv in kahvaltılarını hazırlamak icin aksama kadar kalkmasam sagolsunlar mutfağa girecek değiller ona sebep kalkıyorum iste bizden böyle
Nasil yapıyorum nine gibi sancilarla ofloya putlara valla bı yemek pişirse yine baska birsey istemem ama çakıldı sanki yerinden kalkmıyorum yemeği yapıyorum sofrayı hazırlıyorum gelip yiyor koltuğa geçiyor kaldırıyorum yıkıyorum cayı koyuyorum erkenden yatıp uykusunu alıyor ben sabah 5'lere 6'lara kadar uyuyaniyorum tam uykuya dalıyorum bu sefer sesine kalkıyorum o kalkınca bende uyuyaniyorum ac cunku kalkıp birşeyler hazırlasa yese neyse beni bekliyor inanın ki hic abartmıyorum sabrediyorum güler yüzümü eksik etmiyorum normal bı zaman olsa iman zoruma gitmez yaparım ama kendime hizmet etmekten acizim eli ayağı tutmasa onuda anlarım niye geldi acaba diyorum tatile gelmiş resmen yardımcı olmayacaksaksan gelmeseydin rahat yaramıyorum kalkamiyorum eşimle konuşamıyorum neyse ya sabır az kaldı diyorum insan ilk oğlunun torununa iki Yelek tokuyupta mı getirir sen babannesin ya ben birsey beklemiyorum ama annem yok bu kiz yapabildi mı bı yastık bı yorgan bı battaniye götüreyim hic olmazsa demez mı gerçi düğünde bile birsey görmedim ki benimki de söz yani
Sagol gulum insallah daha fazla bekletmez çabuk olur da bende rahat ederim
arkadaşlar hayırlısıyla transferim oldu... 2 tane sağlıklı embriyo çıkmış 2 sinide transferini yaptılar....
çarşamba günü arasılar 1 saat içinde gelin dediler apar topar çıktığımız için yazamadım size... inşallah hayırlısıyla tutar .. haziranın 10 nunda kan testi yaptır dediler.. cumarteside izmire dönücez artık....kısmetse...
umarım sizlerde iyisinizdir.... çk sık giremiyorum...kusura bakmayın...
anaaammm tümay hamileohhhh tepemdekilerden biri de gitti ohhhhh sıra bana geliyorrrr
inş sağlıkla kucağına alırsın canım bu sefer,Rabb im bir daha aynı şeyleri yaşatmasın sana
BÜŞRAAAAA tefriciyelerin bitti,Allah kabul eder ,sıkınntılarınızı giderir inş.
kızlar ben kaç gündür iş yapıyorum hala bitmedi işim ama az kaldı,banyoyla tuvaleti temizleyip halıları sericem ve biteceeekkk
ben yarın dra gidiyorum şimdiden çok gerildim,kist çıkmasından korkuyorum ve yeni bir dr a gideceğim, inş hayırlı olur,çok tavsiye edilen bir dr
ben gidiyorum kızlar işlerimi bitirip,kendimle ilgilenmem lazım,kendinize çoooookkkk iyiy bakın
iyi geceler tıslar... uyku tutmadı ben de dua listesini bitirdim
melek2828 / nazan 31.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ecrinn07 / aslı 03.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
didemss_23 / didem 07.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı sağlıklı hamişlik
akyuzcigdem / çiğdem 12.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 13.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duygusss/ duygu 14.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
dualarınızı okudum canlar..
ohh mis gibi uyurum şimdi ben sayenizde...
Günaydın canlarr,
Hayırlı cumalarınız olsun inşallah Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin..
Bende artık doğurayım bi zahmet yahuuu :))
Dün geceden beri 3. Kez aynı sancı vurdu geçti şuan takibini yapuyorum sıklaşırsa hemen dojtora gideceğim annemde geldi nasılsa rahatlıkla doğurabilirim)
Eşim bugünden sonra yıllık izne çıkıyo bidaa haziranın 24 ündr işbaşı yapcak bol bol vakit geçircez ailecek çok mutluyum..
Aslımm dün hemen gelemedim ksra bakma bebişim ztn cepten aradım tümayı şaşkoloz yerim seni taze anne içini ferah tut pırtlatmadan dua etcem sana eee kabul de oluyomus tam o anda o çocuk doğacak arkadaş :)))
Aslımmm darısı başına bitanemm..
Çocuk dışında özel dua isteyen var mı a dostlar söyleyin de listenin yanına yazıvereyim ..
Öpüyorummm hepinizi..
[table="width: 500, class: outer_border"]
[tr]
[td]Topiğimizin Kuzuları[/td]
[td]Anaları[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fatih Emir[/td]
[td]Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betül Rana [/td]
[td]Mesude[/td]
[/tr]
[/table]
[tr]
[td]Anaları[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fatih Emir[/td]
[td]Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betül Rana[/td]
[td]Mesude[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayşe Şevval[/td]
[td]Sündüz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emir[/td]
[td]Büşra[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sahil[/td]
[td]Bahar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Yasemin[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Çiğdem[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]7veren Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Buket[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Bedriye[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Nazan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Tümay[/td]
[/tr]
[/table]
Unuttuğum var mı canlar siz ekleyin ben yazayım , Bedişim emin olmadığı için ona Elif Mina yazmadım ama benim gönlümde o kuzunun adı Elif Mina
[tr]
[td]Anaları[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fatih Emir[/td]
[td]Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betül Rana[/td]
[td]Mesude[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayşe Şevval[/td]
[td]Sündüz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emir[/td]
[td]Büşra[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sahil[/td]
[td]Bahar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Yasemin[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Çiğdem[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]7veren Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Buket[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Bedriye[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Nazan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Tümay[/td]
[/tr]
[/table]
Unuttuğum var mı canlar siz ekleyin ben yazayım , Bedişim emin olmadığı için ona Elif Mina yazmadım ama benim gönlümde o kuzunun adı Elif Mina
Benim kuzumun adı Zahid Selim olacak teyzeleriii haberiniz ola :))
Bu arada hepinizden Allah razı olsun yazdıklarınızı okudum ama tek tek yazamiyorum hic iyi değilim sizlerden dua istiyorum cok cnm şıkkın bı an once doğurmak istiyorum Rabbim kimseyi darda bırakmasın aslında kv o kadar da kızgın değilim ben birsey beklemiyorum bu halimle bile ben kocama kızıyorum bugun yine beni sinir etti
Hepiniz iyi bakın kendinize doguma gidersem haber veririm Rabb'ime Emanetsiniz kuzular
Benim kuzumun adı Zahid Selim olacak teyzeleriii haberiniz ola :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?