Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Benimkinin adı daaaa...Ahmet İrfan olacak...nasıl isim süper di mi?

Ahmet= Eşimin abisinin ismi
İrfan= Eşimin rahmetli babasının ismi...

Tümayım RABBİM e şükürler olsun....çok ama çok sevindim senin adına...o kadar rahatlıyorum ve o kadar mutlu oluyorum ki bu hamilelik haberlerine...hani çoğusu söylemez ya nazar değmesin diye ben de buna inanmaya başlamıştım eğer gün olur hamile kalırsam kimseye söylemicem diye kendime söz vermiştim...ama kurban olduğum YARADAN ım bana nasip ederse ilk işim sizinle paylaşmak olacak...Çünkü biliyorum ki burdaki herkes her hamilelik haberine kendi yaşıyormuşcasına sevinyor....

Canlar şimdi doktordan çıktım

Hormon sonuçlarıma tekrar baktı, herşey cok normal telaşlanacak hicbirsey yok, adetin 2. Günü gel, bazal ultrason yapalım yumurtalarının kalitesine bakalım dedi, Meral'in yaptirdiği yummurta rezervlerini belirleyen kan testini sordum çok istiyorsan yapalım ama şuan hiç önemli değil dedi, gelelim rahim filmine, devlette rahim filmi çekmiyorlarmış, mecbur çeken bir yer bulacağım, eşinin sperm sonuçları ve rahim filmini al gel tekrar bakalım, gerekirse klomen kullaniriz dedi, bide şuan senin için en uygun olan aşılma hemen tüp yaptırmayı düşünme dedi, yinede sonuçlara bakar ona göre ne yapilmasi gerektiğini söyleriz dedi, ama çok moral verdi, şeker gibi bir kadın :))) bakalım Rabbim ne nasip edecek bu arada sanırim hafataya cuma eşimin ameliyatı için izmir'e gidecegiz, bakalım benim işler ne olacak, Rabbim hayırlısını nasip etsin

Ayrıca Meralcim anti mullerien için dediki, o test moral bozmaktan başka bir işe yaramaz, ben bile şuan kendime yapmak istemem, belirleyici birşey degildir dedi, hakkımızda hayırlısı olsun

yaaaaaaaaaaa Burcuuummm seni çok seviyoruuumm....hem senin adına hem kendi adıma çook ama çook mutlu olduumm...heeyyt bekleyin kızlar biz de geliyoruuuzz....tutmayın beni hamile kalıcaaammm...

yaaaaaaaaaaa Burcuuummm seni çok seviyoruuumm....hem senin adına hem kendi adıma çook ama çook mutlu olduumm...heeyyt bekleyin kızlar biz de geliyoruuuzz....tutmayın beni hamile kalıcaaammm...

Meralim, inan ki doktor anti mullerieni söylerken hep sen geldin aklıma:)))))

Son düzenleme:

canım çok sevindim sıkıntı olmamasına senin işler kolayca tıngın mıngır ilerlesin innş. eşinede şifalar diliyorum geçmiş gitmiş olsun inş.

mesudecim canım dicek bişey bulamıyorum allah insanın merhamet duygusunu aldıktan sonra ne söylesek boş öyle müslümanım demekle olmuyor yazık çok yazık rabbim ne demiş merhamet etmeyene merhamet olunmaz şuan eli ayğı tutuyor olabilir ama birgün onunda ihtiyacı olunca anlayacaktır onunda karsısına kendi gibi merhametsiz birileri elebet çıkacaktır sende yapma okadar hizmet bi günde yemek yemesinler ölmezlerya hizmette kusursuz olmayıversin kocanıda allah ıslah etsin akıl fikir versin ne ddim canım kızına sağsalim kavuş inş herşey gönlünce olsun

bak ne güzel haberler dr dan dra farkediyor umutluyuz inş sonuçlar iiçıkar sen moralini yüksek tut elinden geleni yap gerisi rabbimin takdiri çok istiyorum herkesin bu duyguyu yasamasını inş hepiniz hamiş kalıcaksınız sırayla teker teker geliyır haberler

Bedişim gittim geldim, ayrıntıları yukarıda yazdım :)

burcuu benım loğlan sadece emir değil :)
EMİR MERT
akşam evden düzeltirim canım, yerim ben onun pipisini :)

mesudem Allah bin kere razı olsun, Rabbim seni içinde bulunduğun durumdan hayırlısiyla kurtarsın, eşine merhamet versin sana da sabır ( zaten cok sabırlısın) Rabbim kalbındeki tüm güzel duyguların karşıliğını kat be kat fazlasıyla versin, bu akşam da senin için dua edecegim canım

Benim kuzumun adı Zahid Selim olacak teyzeleriii haberiniz ola :))

çok güzel bir isim hemen akşam bilgisayardan yazarım, maşallah paşamıza :)

Benimkinin adı daaaa...Ahmet İrfan olacak...nasıl isim süper di mi?

Ahmet= Eşimin abisinin ismi
İrfan= Eşimin rahmetli babasının ismi...

Kız Meral şimdiden listeye yazsam mı ki belki uğur getirir :))) Ahmet ismini zaten cok severim :)

canım çok sevindim sıkıntı olmamasına senin işler kolayca tıngın mıngır ilerlesin innş. eşinede şifalar diliyorum geçmiş gitmiş olsun inş.

Sağol ağzını yediğim, bakalım Rabbim bize nasıl kapılar açacak, bekleyip tevekkül etmek tek çarem

Sündüzcüm inan bende bugün cok mutlu oldum, inşallah Rabbim kolay güzel kapılar açacak bize, tevekkül....
Bu arada maşallah senin kızında kocaman olmuş, Allahım korusun :)))

geçmi,şi azcuk okuyabilimm .... aslıcımda aradı beni sağolsun tümayımm cnmm çok sewindim gözün aydınn darısı herkeslerin başına inşallah :)))) gamzecim hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerinidee alaacz rabbimin izniylee... burcucum sende güzel haberler aalmışsın hadi hayırlısı inşallah her şey güzel olacak ayrıca bebek isimleri listesinde adımı göremedim giremedimya unuttun bennii üzüldüm ama benn (( allah nasip ederse bizde tuğra koyacaz ben söliyim yinede :))) çıkmam gerekiyo yine özledim sizi öptüm hepinizii ..mesudecimm seninde allah yardımcın olsun cnm ..

hadi gözün aydın..güzel hayırlı haberler bunlar..devamı gelsin inşallah...

kızlar ben bugün istanbula uçuyorum...eğitim var...haftasonu giremem muhtemelen..

kedinisze iyi bakın..sonmra bana özet geçin:))

Sündüzcüm inan bende bugün cok mutlu oldum, inşallah Rabbim kolay güzel kapılar açacak bize, tevekkül....
Bu arada maşallah senin kızında kocaman olmuş, Allahım korusun :)))
amin canım göbüşüm kocaman oldu gören nezaman doğurcan diyo bigün resmimi koyucam her nekadr dua listesine katılamasamda sizlere dua ediyorum herzaman

nber tatlım nasılsın tuğra çok hoş gelio kulağa nasıl gidio hamişlik hazırlıklara başladınmı

Of çok yoruldum valla kızlar fişlerle bilgisayardaki kayıtları karşılaştırdım o kadar fiş kayıt ay belim koptu zaten çok ağrıdı bugün regl olucam dedim ama gelen giden yok 35. günüm bugün birazcık bari erken olsam yaa.. Eşimde yok Çankırı'ya gitti açık öğretim sınav gözetmenliğine kayınpederim alacak beni. Uzanırım şöyle bir. Yemeğimde yok tekim nasılsa sulu yemek yapmam menemen yapıcam galiba.

hamdolsun cnm iiyim yawaş yawaş başladık bişelere annemde daha hızlı ama bakıyoruz öle bişeler... senin nasıl gidiyo giremiyorum topice özledim muhabbetleri .. yeni modem almamız lazım bozuldu bizimki ama daha war almaya:))

iiyiz şimdilik herçey yolunda canım nolsun hazırlıkları tammalamaya çalıiıyoruz allaha ement olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…