- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.661
Oğluşumun ismini beğenen herkese teşekkür ediyoruz ve yanaklarından mıncırıyoruzzzz :)))
Burcu'cum çok sevindim tatlım bişey çıkmamasına böyle tatlı dilli olunca bı doktorlar hep gidesi geliyor insanın aferin bunu tuttum
Ayrıca sen hamile kalabiliyosun sonuçta bencede tüpe hemen atlama önce aşılamayı dene bebişim allah hayırlısını vercektir en kısa zamanda inş. Eşine de acil şifalar diliyorum bir an evvel iyileşsin sana destek olsun:))
nasılsın keyifler nasıl selim bey konaklama hizmetlerinden bayağı memnun sanırım gelmeye niyeti yok
Ayy canım benim şimdi gördüm resmini maşallah kızına da sana da .. Kız olduğu blli ama yayvan duruyo benimkini bir görsen sipsivri öne doğru bendem önce o gidiyo valla :))
Amnnn hiç takma o doğum nezaman, ayy son ayın mı, ben doğurduğumda karnım seninkinin yarısıydı fln diyenlere boşboğazlar nolcak moral verceğine insanı sinir ederler ben hiçbiriyle muhattap olmadım sende olma hatta bi güzel yapıştır cvbı siz kaç kilo doğurdunuz ki diye :))
Hiçç sorma tatlım ya bayağı memnun hiç gelmy niyeti yok gibi aradq yalancıktan sancı veriyo sonra bi güzel tepiniyo hahah ben burdayım diye :))
Günüm doldu artık bakalım yarın doktor ne dicek çok merak ediyorum..
sağol canım heralde topiğimizin bir numaralı tombul annesi ben olacağımBurcu canim cok sevindim guzel seyler duymana cabucaci hamile kal insallah...
Sunduz cok tatlisun masallah sanada kizinada ..
Cigdem kuzum bende heycanla bekliyorum pasamizin gelmesini....
[table="width: 500, class: outer_border"]
[tr]
[td]Topiğimizin Kuzuları[/td]
[td]Anaları[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fatih Emir[/td]
[td]Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betül Rana[/td]
[td]Mesude[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayşe Şevval[/td]
[td]Sündüz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emir Mert[/td]
[td]Büşra[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sahil[/td]
[td]Bahar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zahid Selim[/td]
[td]Çiğdem[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tuğra[/td]
[td]K. Gamze[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Yasemin[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]7veren Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Buket[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Bedriye[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Nazan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Tümay[/td]
[/tr]
[/table]
Listemizin son hali, ayyy bu anne-bebek listesini sevesim öpesim geldi
sağol canım heralde topiğimizin bir numaralı tombul annesi ben olacağımkilolarla ömrü billah başım dertte
geçmi,şi azcuk okuyabilimm .... aslıcımda aradı beni sağolsun tümayımm cnmm çok sewindim gözün aydınn darısı herkeslerin başına inşallah :)))) gamzecim hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerinidee alaacz rabbimin izniylee... burcucum sende güzel haberler aalmışsın hadi hayırlısı inşallah her şey güzel olacak ayrıca bebek isimleri listesinde adımı göremedim giremedimya unuttun bennii üzüldüm ama benn(( allah nasip ederse bizde tuğra koyacaz ben söliyim yinede :))) çıkmam gerekiyo yine özledim sizi öptüm hepinizii ..mesudecimm seninde allah yardımcın olsun cnm ..
hadi gözün aydın..güzel hayırlı haberler bunlar..devamı gelsin inşallah...
kızlar ben bugün istanbula uçuyorum...eğitim var...haftasonu giremem muhtemelen..
kedinisze iyi bakın..sonmra bana özet geçin:))
Of çok yoruldum valla kızlar fişlerle bilgisayardaki kayıtları karşılaştırdım o kadar fiş kayıt ay belim koptu zaten çok ağrıdı bugün regl olucam dedim ama gelen giden yok 35. günüm bugün birazcık bari erken olsam yaa.. Eşimde yok Çankırı'ya gitti açık öğretim sınav gözetmenliğine kayınpederim alacak beni. Uzanırım şöyle bir. Yemeğimde yok tekim nasılsa sulu yemek yapmam menemen yapıcam galiba.
Oğluşumun ismini beğenen herkese teşekkür ediyoruz ve yanaklarından mıncırıyoruzzzz :)))
Burcu'cum çok sevindim tatlım bişey çıkmamasına böyle tatlı dilli olunca bı doktorlar hep gidesi geliyor insanın aferin bunu tuttum
Ayrıca sen hamile kalabiliyosun sonuçta bencede tüpe hemen atlama önce aşılamayı dene bebişim allah hayırlısını vercektir en kısa zamanda inş. Eşine de acil şifalar diliyorum bir an evvel iyileşsin sana destek olsun:))
Ayy canım benim şimdi gördüm resmini maşallah kızına da sana da .. Kız olduğu blli ama yayvan duruyo benimkini bir görsen sipsivri öne doğru bendem önce o gidiyo valla :))
Amnnn hiç takma o doğum nezaman, ayy son ayın mı, ben doğurduğumda karnım seninkinin yarısıydı fln diyenlere boşboğazlar nolcak moral verceğine insanı sinir ederler ben hiçbiriyle muhattap olmadım sende olma hatta bi güzel yapıştır cvbı siz kaç kilo doğurdunuz ki diye :))
Hiçç sorma tatlım ya bayağı memnun hiç gelmy niyeti yok gibi aradq yalancıktan sancı veriyo sonra bi güzel tepiniyo hahah ben burdayım diye :))
Günüm doldu artık bakalım yarın doktor ne dicek çok merak ediyorum..
Burcu canim cok sevindim guzel seyler duymana cabucaci hamile kal insallah...
Sunduz cok tatlisun masallah sanada kizinada ..
Cigdem kuzum bende heycanla bekliyorum pasamizin gelmesini....
[table="width: 500, class: outer_border"]
[tr]
[td]Topiğimizin Kuzuları[/td]
[td]Anaları[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fatih Emir[/td]
[td]Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betül Rana[/td]
[td]Mesude[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayşe Şevval[/td]
[td]Sündüz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emir Mert[/td]
[td]Büşra[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sahil[/td]
[td]Bahar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zahid Selim[/td]
[td]Çiğdem[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tuğra[/td]
[td]K. Gamze[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Yasemin[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]7veren Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Buket[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Bedriye[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Nazan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Tümay[/td]
[/tr]
[/table]
Listemizin son hali, ayyy bu anne-bebek listesini sevesim öpesim geldi
................
sağol canım benim senin bakışın gzelSündüz inanırmısın bugün kendi kendime dedim ki, biz sündüz'ü iç görmedik nasl biri acaba diye??? oyy ben senin tombiş yanaklarını yerim,ne kadar şekersin, Ayşe Şevval'ide yerim öperim, ikinize de maşallah subhanallah
Canlar şimdi doktordan çıktım
Hormon sonuçlarıma tekrar baktı, herşey cok normal telaşlanacak hicbirsey yok, adetin 2. Günü gel, bazal ultrason yapalım yumurtalarının kalitesine bakalım dedi, Meral'in yaptirdiği yummurta rezervlerini belirleyen kan testini sordum çok istiyorsan yapalım ama şuan hiç önemli değil dedi, gelelim rahim filmine, devlette rahim filmi çekmiyorlarmış, mecbur çeken bir yer bulacağım, eşinin sperm sonuçları ve rahim filmini al gel tekrar bakalım, gerekirse klomen kullaniriz dedi, bide şuan senin için en uygun olan aşılma hemen tüp yaptırmayı düşünme dedi, yinede sonuçlara bakar ona göre ne yapilmasi gerektiğini söyleriz dedi, ama çok moral verdi, şeker gibi bir kadın :))) bakalım Rabbim ne nasip edecek bu arada sanırim hafataya cuma eşimin ameliyatı için izmir'e gidecegiz, bakalım benim işler ne olacak, Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ayrıca Meralcim anti mullerien için dediki, o test moral bozmaktan başka bir işe yaramaz, ben bile şuan kendime yapmak istemem, belirleyici birşey degildir dedi, hakkımızda hayırlısı olsun
cnm benım hadı hayırlısı bu arada ben rahım fılmını istanbul fındıkzadedeki radyomarda cektırdım fılm cekılmıs bıtmış anlamadım bıle aynı sekılde devlette arastırmada cekıceklerdı cok cnm yandı dayanamadım.radyomarda son sistem bı alet var arahım sabıtleme gerek kalmadan cekıyorlar 250miydi neydı verdıgım tavsiye ederim cnm
Günayddııııınnnnnn canlarrr...
Burcum çok çok sevindim akşam yazamadım ama geldim okudum "çok şükür" dedim gittim
inşAllah herşey çok güzel ve rahat olucak ve şimdi daha çok heveslendim şu rahim filminden sonra 3 ay çoğunlukta gebelikler oluşmuş ya inşAllah hayırlısıyla seninde öyle olucakk
Tuğbacıımmm canımmmcımmm aslında ben de o kadar çok isterdim ki burcunun Radyomara gelebilmesini ama farklı şehirde ya gelemez sanırım.. ama gelse süpper olurdu çok sevinirdim valla..
ya kızlar banada bir akıl verin inanın hadi sakin olayımm, paniklemiyim diyorum ama şimdi aşıdan önce pıtpıt diye aralarda vurmalar oluyordu bende onu bebek diyordum aşıdan sonra 2 gün durdu desem yeridir, şimdi de pıt diye vuruyor tek vuruş başka taaa sonra, yani öncedne daha güçlü ve daha sıktı şimdi güçsüz, yavaş, seyrek.. düzelir di mi bu durum, iyidir yani bebek inşAllah di mi?.. şimdilerdeki pıt da değil ayrıca gaz geçişi gibi..
................
Aylin canımmmm küsme sen unutmuştur Burcuuu sen ismini görmeyince küstün galibabu aralar kafası yoğun ya ondandır
gunaydın tatlım bende zonguldaktan istanbula gelmıştım cnm akrabalrımız vardı onlardaydık o sansım vardı.olsuun belkı oda bı yolunu buluır gıder dıye dedım
bu arada senın pıt pıtlar hava ısındıya cok ondan azalmış olabılır bısey yoktur merak etme gecen gun bı arkasımda oyle dıyo uzun aralarla hıssedıyorum dıye sıcakta bahar yorgunlugu olmuştue kuzucuk ıyıdırı yanıkafannı takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?