Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Oğluşumun ismini beğenen herkese teşekkür ediyoruz ve yanaklarından mıncırıyoruzzzz :)))

Burcu'cum çok sevindim tatlım bişey çıkmamasına böyle tatlı dilli olunca bı doktorlar hep gidesi geliyor insanın aferin bunu tuttum
Ayrıca sen hamile kalabiliyosun sonuçta bencede tüpe hemen atlama önce aşılamayı dene bebişim allah hayırlısını vercektir en kısa zamanda inş. Eşine de acil şifalar diliyorum bir an evvel iyileşsin sana destek olsun:))

nasılsın keyifler nasıl selim bey konaklama hizmetlerinden bayağı memnun sanırım gelmeye niyeti yok

nasılsın keyifler nasıl selim bey konaklama hizmetlerinden bayağı memnun sanırım gelmeye niyeti yok

Ayy canım benim şimdi gördüm resmini maşallah kızına da sana da .. Kız olduğu blli ama yayvan duruyo benimkini bir görsen sipsivri öne doğru bendem önce o gidiyo valla :))
Amnnn hiç takma o doğum nezaman, ayy son ayın mı, ben doğurduğumda karnım seninkinin yarısıydı fln diyenlere boşboğazlar nolcak moral verceğine insanı sinir ederler ben hiçbiriyle muhattap olmadım sende olma hatta bi güzel yapıştır cvbı siz kaç kilo doğurdunuz ki diye :))

Hiçç sorma tatlım ya bayağı memnun hiç gelmy niyeti yok gibi aradq yalancıktan sancı veriyo sonra bi güzel tepiniyo hahah ben burdayım diye :))
Günüm doldu artık bakalım yarın doktor ne dicek çok merak ediyorum..

hiç umrumda değil kızım içerde ii olsun ben razıyım göbüşüme zaten 9 kilodayım daha her ne kadan alma hakkım dolduysada sanırım alıcem daha son aylarda dahamı çok kilo alınıyoo yoksa şişliktenmi öyle gelio oğluşunu yerim anneyi kandırıyo demek esprili çocuk olacak desene hayırlısıyla doğsun inş

Burcu canim cok sevindim guzel seyler duymana cabucaci hamile kal insallah...
Sunduz cok tatlisun masallah sanada kizinada ..
Cigdem kuzum bende heycanla bekliyorum pasamizin gelmesini....

sağol canım heralde topiğimizin bir numaralı tombul annesi ben olacağım kilolarla ömrü billah başım dertte

Son düzenleme:
sağol canım heralde topiğimizin bir numaralı tombul annesi ben olacağım kilolarla ömrü billah başım dertte

Sündüz inanırmısın bugün kendi kendime dedim ki, biz sündüz'ü iç görmedik nasl biri acaba diye??? oyy ben senin tombiş yanaklarını yerim,ne kadar şekersin, Ayşe Şevval'ide yerim öperim, ikinize de maşallah subhanallah

Ooyyy oyyy kıyamam ben sana,hemen sizi ekliyorum , Tuğra ismine bayıldım, çok karizma, pipisini öpesim geldi :)))))

Sağol canım , sende sağsalim git gel, aman kendine dikkat et, Allah'a emanet olun

CAnım kıyamam çok yoruyorlar seni, haftasonu yat dinlen, sadece kendinle ilgilen

Sağol çidom, oyyy Zahid kuzumuzun son günleri içeriyi çok sevdi valla, sağlıkla gelsin, sağsalim kolaylıkla doğsun inşallah

Bir kere siz hamile olarak koca göbeğinizi gere gere gezin, kimsenin lafına bakmayın, bence bir hamile her haliyle güzel, o kocaman dünya göbeğiyle hele daha bir tatlı, sonuçta Allah'ın emanetini taşıyorsunuz...
Bu arada yarın hayırlı haberler alırsın inşallah canım

Sağol Tümayım, inşallah...
Taze hamişim sen nasılsın, 5 haz. gideceksin dimi? yatıyor musun? iş felan yapma sakın!

sağol canım benim senin bakışın gzel şişko bişyimi işte iyice tombalak oldum 9 ayın sonunda top gibi yuvarlanıcam heralde kızım nasıl bişi olucak acaba çok merak ediorum

kızlar kocişim bana tavşan almış çok tatlı adını bektaş koydum siyah beyaz gözleri maviş maviş yarın resmini koyayım size

hayirli geceler arkadaslar
esim hala hastanede ve 1 hafta sonra cikacak bende en gec sali günü yumurtladigima göre bu ayda asilamam kaldi
önümüzdeki ay haftasonuna denk geliyor yumurtlamam ve sanirim önümüzdeki ayda olamayacagim asilama. 3kere engel cikiyor karsima

ben haziranda esimle tatile gidiyorum bi süre burda olmayacagim

tümaycim gebeligin hayirli olsun Allah kucagina aldigin günleride göstersin Insaallah

Dogumu yaklasan arkadaslar dogumunuz kolay gecmesi dilegi ile Allah yar ve yardimciniz olsun canlarim.

cnm benım hadı hayırlısı bu arada ben rahım fılmını istanbul fındıkzadedeki radyomarda cektırdım fılm cekılmıs bıtmış anlamadım bıle aynı sekılde devlette arastırmada cekıceklerdı cok cnm yandı dayanamadım.radyomarda son sistem bı alet var arahım sabıtleme gerek kalmadan cekıyorlar 250miydi neydı verdıgım tavsiye ederim cnm

kızlar benım kafam karıstı ya ben sımdı klomene basladımya doktora gıttıgımde 2 gun sonra basla adetın ozaman sokulucek dedi ama hala leke leke gelıyor bende sokulemedım acaba nedenki doktora tekrarmı gıtsemkı kafam karıstı

Günayddııııınnnnnn canlarrr...

Burcum çok çok sevindim akşam yazamadım ama geldim okudum "çok şükür" dedim gittim

inşAllah herşey çok güzel ve rahat olucak ve şimdi daha çok heveslendim şu rahim filminden sonra 3 ay çoğunlukta gebelikler oluşmuş ya inşAllah hayırlısıyla seninde öyle olucakk

Tuğbacıımmm canımmmcımmm aslında ben de o kadar çok isterdim ki burcunun Radyomara gelebilmesini ama farklı şehirde ya gelemez sanırım.. ama gelse süpper olurdu çok sevinirdim valla..

ya kızlar banada bir akıl verin inanın hadi sakin olayımm, paniklemiyim diyorum ama şimdi aşıdan önce pıtpıt diye aralarda vurmalar oluyordu bende onu bebek diyordum aşıdan sonra 2 gün durdu desem yeridir, şimdi de pıt diye vuruyor tek vuruş başka taaa sonra, yani öncedne daha güçlü ve daha sıktı şimdi güçsüz, yavaş, seyrek.. düzelir di mi bu durum, iyidir yani bebek inşAllah di mi?.. şimdilerdeki pıt da değil ayrıca gaz geçişi gibi..

gunaydın tatlım bende zonguldaktan istanbula gelmıştım cnm akrabalrımız vardı onlardaydık o sansım vardı.olsuun belkı oda bı yolunu buluır gıder dıye dedım

bu arada senın pıt pıtlar hava ısındıya cok ondan azalmış olabılır bısey yoktur merak etme gecen gun bı arkasımda oyle dıyo uzun aralarla hıssedıyorum dıye sıcakta bahar yorgunlugu olmuştue kuzucuk ıyıdırı yanı kafannı takma

AYYYY tuğbacıımmmm inşAllah dediğn gibidir yaa inan böyle anlayamadımm gerçi sıcak diyoruz ama hep klimalı serin ortamlardayım ama bilemedimm.. belki ben serinde bile olsam hava sıcak diye hissediyordur huzursuz oluyorum Allah hayırlara çıkarsın şifa versin inşAllah..

Burcuu aslında bende RadyomarA çok duymuştumm bak Tuğba da öyle yapmış farklı şehirden gelmiş, çektirmiş.. Sen gelebilirim çektirebilirim dersen bize gelirsiniz bizde kalırsınız ctesi gününe randevu alırız istersenizz.. ben burcunun haberi yok getirttim, kaldırdım, çektirtdim..

Günaydınnnn mutlu mustlu hafta sonlarııı geçirelim inşallahhhh Bedriye canım benim panik yapma hemen sakin ol kuzummm meleğin iyidirr Ya kızlarrr 4 gündür kocamla uğraşıyorum salı günü yerden bişe alırken belini incitmiş daha iyileşmedi hareket edemiyo,yatamıyo,kalkamıyoo çok fena dün yakı aldık ama onun da faydası olmadıı öle işte ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…