Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

inşAllah aslı iyidir yaa..
eşinede geçmiş olsun kuzumm yaa,, eczanelerde bi krem vardı bizimkinin beli ağrıdığında bunu sürüyordu termal ... diye geçiyor bel ağrısı için termal deyince verir kırmızı bi krem çok çok güzel yediriyorsun kremi her doktor belle ilgili bu kremi bi veriyor biraz yakıyorda, sonraaa kas gevşeticide içicek yanında inşAllah faydalı olur, yakı bende belime yapıştırmıştım bana mısın demedi ya yok yerede kaşınıp duruyor sıcakta.

amin cnm gönlünü ferah tut annesi sen bıseycık olmaz ona
burcucum hatta bende kadınlar kulubunde duydum oyle gıttım aradım randevu aldım :)

sağol canım ama ne kremin ne yakının hiçbişeyin faydası olmadın yamuk yamuk geziyo benim koca dediğin kremi biliyorum bu akşam bide onu deneyim barii

kızlar yazdım bugun benım durumum ne olucak bılen varmı yada cevrenızde boyle bısey oldumu ? off kafam karısık

inanki hiç bilmiyorum acaba doktora tlf açsan yardımcı olurlar mı telefonla..

bugun hafta sonu ıste 2den sonra yerınde olmuyo suanda muayenesı vardır yogun baya bakamıyo telıne yanına gıtmem gerekıyor off hamıle falan olmuş olsam ogun ultrasonda cıkardı dımı ya oda gelıyo aklmıa en son hamıle kaldıgım ay resmen adet gormustum ben eve gıdınce bı test yapıcam cım hıc rahat degıl ya yıne dusuk yapıyosam yıne aynı korkular......

bizi unuttun ama

çok geçmiş olsun canım ya ihmal etmeyin dr a gidin bel ağrısı çok kötü

canım bediriyenin dediği kremde iyi, ama bana doktor bir krem vermişti bu grubun en iyisi diye adı dolgit, onun güzelce sür sonra bir havlu koy, bir ağrı kesci bir tane de kas gevşetici inşallah çözer, rabbim şifa versin bel ağrısı kötüdür

günaydın kızlar bugün doktora gittim yumurtam büyümemiş çarşamba yine çağırdı bakalım inş bu sefer büyümüş olur

benim oğlumun adı yoookk pşştt diye çağırıcaz onu biz bu gidişle yazık

oyyy yerim ben o pışşt'ı, daha vaktiniz var canım...tatilde bol bol isim düşünün

günaydın kızlar bugün doktora gittim yumurtam büyümemiş çarşamba yine çağırdı bakalım inş bu sefer büyümüş olur

günaydın canım hayırlısı olsun, beklersin büyümez, beklemezsin hemen çatlar patlar, bu işler bizim kontrolümüzde değil, Allah'a emanet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…