- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.681
................
sizi yerimm bennn canım benimm ben listede olmadığınızı farketmedim de diyorum ki aylinde oğlunun adı belli değil ya ona üzülüyor..kusurumuza bakma dün burcu sordu aslında yazmadığım var mı bizde böölleee bakakaldık.. şimdi burcu geliirrr eeeennn başa kocaaamaaaannnn sizi yazar..
aylin beee şu bebek hareketleriyle ilgili sıkıntıdayım pek aktif değil gibi şu ara sende böyle bişey yaşamış mıydın? Anormal bi durum mu yaşıyorum yoksa Allah korusun.. ya pıtpıt diye vurmuyor artık bu bebek tak yapıyor evet onun adı tak diye vuruyoorrr hoop diye gidiyorr kimbilirr nerelere..
Aylin canımmmm küsme sen unutmuştur Burcuuu sen ismini görmeyince küstün galibabu aralar kafası yoğun ya ondandır
küscem ben bebişimi unutmuş Burcu yazık değil mi benim oğluma
Günaydınnnn mutlu mustlu hafta sonlarııı geçirelim inşallahhhhBedriye canım benim panik yapma hemen sakin ol kuzummm meleğin iyidirr Ya kızlarrr 4 gündür kocamla uğraşıyorum salı günü yerden bişe alırken belini incitmiş daha iyileşmedi hareket edemiyo,yatamıyo,kalkamıyoo çok fena dün yakı aldık ama onun da faydası olmadıı öle işte ((
canım benim anlıyorum seni 20 li haftaların başında öyle oluyor bi gün hareket ediyor bikaçkez hissediyorsun sonra 2-3 gün hissetmediğin oluyor annesi küçük henüz bebeğin rahat ol ben de ilk korktum ama okudukça rahatladım gayet normalmiş... hareket sayma işinin 28. haftadan sonra yapılmasının sebebi de bu tatlım...sizi yerimm bennn canım benimm ben listede olmadığınızı farketmedim de diyorum ki aylinde oğlunun adı belli değil ya ona üzülüyor..kusurumuza bakma dün burcu sordu aslında yazmadığım var mı bizde böölleee bakakaldık.. şimdi burcu geliirrr eeeennn başa kocaaamaaaannnn sizi yazar..
aylin beee şu bebek hareketleriyle ilgili sıkıntıdayım pek aktif değil gibi şu ara sende böyle bişey yaşamış mıydın? Anormal bi durum mu yaşıyorum yoksa Allah korusun.. ya pıtpıt diye vurmuyor artık bu bebek tak yapıyor evet onun adı tak diye vuruyoorrr hoop diye gidiyorr kimbilirr nerelere..
AYYYY tuğbacıımmmm inşAllah dediğn gibidir yaa inan böyle anlayamadımm gerçi sıcak diyoruz ama hep klimalı serin ortamlardayım ama bilemedimm.. belki ben serinde bile olsam hava sıcak diye hissediyordur huzursuz oluyorum Allah hayırlara çıkarsın şifa versin inşAllah..
Burcuu aslında bende RadyomarA çok duymuştumm bak Tuğba da öyle yapmış farklı şehirden gelmiş, çektirmiş.. Sen gelebilirim çektirebilirim dersen bize gelirsiniz bizde kalırsınız ctesi gününe randevu alırız istersenizz.. ben burcunun haberi yok getirttim, kaldırdım, çektirtdim..
canım benim anlıyorum seni 20 li haftaların başında öyle oluyor bi gün hareket ediyor bikaçkez hissediyorsun sonra 2-3 gün hissetmediğin oluyor annesi küçük henüz bebeğin rahat ol ben de ilk korktum ama okudukça rahatladım gayet normalmiş... hareket sayma işinin 28. haftadan sonra yapılmasının sebebi de bu tatlım...
ayyy normalmiş yaanii bölle ortalarda görünmemesitam aşıyla denk gelince korktum açıkcası.. bu aşıda ne aşıymışş beee..
ayyy çok sağoll demek ki sende de böyle olmuştu okuduğuna göre araştırmışsın belli ki..ohh bee içim rahatladı.. çokçokçokçok sağolll.. kızımınn gözleri sana çeksinn.. ... böölleee derinndeeenn deriinnndeeeeenn vuruyor normal demek ki.. hiç tadı yok çocuğumun, şu iğnenin sıkıntısını atlamadı kesinn yavrumm resimde de (takvimde) bakıyorum sıkışmış gibi poz vermiş.. ee o kadar sıkışıksan tekmeler atsana o zaman diye söyleniyorummm çok tuhaf bir anne olucam ben galibaa kısmet olursaa.
inşAllah aslı iyidir yaa..
eşinede geçmiş olsun kuzumm yaa,, eczanelerde bi krem vardı bizimkinin beli ağrıdığında bunu sürüyordu termal ... diye geçiyor bel ağrısı için termal deyince verir kırmızı bi krem çok çok güzel yediriyorsun kremi her doktor belle ilgili bu kremi bi veriyor biraz yakıyorda, sonraaa kas gevşeticide içicek yanında inşAllah faydalı olur, yakı bende belime yapıştırmıştım bana mısın demedi ya yok yerede kaşınıp duruyor sıcakta.
kızlar yazdım bugun benım durumum ne olucak bılen varmı yada cevrenızde boyle bısey oldumu ? off kafam karısık
inanki hiç bilmiyorum acaba doktora tlf açsan yardımcı olurlar mı telefonla..
[TABLE="class: outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Topiğimizin Kuzuları[/TD]
[TD]Anaları[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatih Emir[/TD]
[TD]Gül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Betül Rana[/TD]
[TD]Mesude[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe Şevval[/TD]
[TD]Sündüz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Emir[/TD]
[TD]Büşra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sahil[/TD]
[TD]Bahar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]Yasemin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]Çiğdem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]7veren Gül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]Buket[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]Bedriye[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]Nazan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]Tümay[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Unuttuğum var mı canlar siz ekleyin ben yazayım , Bedişim emin olmadığı için ona Elif Mina yazmadım ama benim gönlümde o kuzunun adı Elif Mina
Günaydınnnn mutlu mustlu hafta sonlarııı geçirelim inşallahhhhBedriye canım benim panik yapma hemen sakin ol kuzummm meleğin iyidirr Ya kızlarrr 4 gündür kocamla uğraşıyorum salı günü yerden bişe alırken belini incitmiş daha iyileşmedi hareket edemiyo,yatamıyo,kalkamıyoo çok fena dün yakı aldık ama onun da faydası olmadıı öle işte ((
oyy oyyy kıyamam Aylinim, küsme sen, bizim popo kardeşliğimiz var kıyamam, hemen senide ekliyorum listeye, ayy acaba birini daha unutmuş olabilirmiyim?????
hayirli geceler arkadaslar
esim hala hastanede ve 1 hafta sonra cikacak bende en gec sali günü yumurtladigima göre bu ayda asilamam kaldi
önümüzdeki ay haftasonuna denk geliyor yumurtlamam ve sanirim önümüzdeki ayda olamayacagim asilama. 3kere engel cikiyor karsima
ben haziranda esimle tatile gidiyorum bi süre burda olmayacagim
tümaycim gebeligin hayirli olsun Allah kucagina aldigin günleride göstersin Insaallah
Dogumu yaklasan arkadaslar dogumunuz kolay gecmesi dilegi ile Allah yar ve yardimciniz olsun canlarim.
canım inan ki bu gecikmeler bizim kontrolümüzde degil, sanırim benimde bu ay ertelenecek benimde eşim safra ameli
Allah'ın şuphesiz bizim için nasip ettiği cok güzel şeyler vardır. Bende bazen sinirleniyorum ama tevekkül etmekten başka çaremiz yok, eşine tekrar gecmiş olsun canım,Allah yardımcınız olsun, gidin tatile bol bol kafa dinleyin tatil dönüşu herşeye baştan başlarsınız
cnm benım hadı hayırlısı bu arada ben rahım fılmını istanbul fındıkzadedeki radyomarda cektırdım fılm cekılmıs bıtmış anlamadım bıle aynı sekılde devlette arastırmada cekıceklerdı cok cnm yandı dayanamadım.radyomarda son sistem bı alet var arahım sabıtleme gerek kalmadan cekıyorlar 250miydi neydı verdıgım tavsiye ederim cnm
Canım Bedişim gerekli açıklamayı yapmiş, valla içim gidiyor ama haftaya Izmir'e gidecegiz ,belki orda da böyle biryer vardir netten bir araştirayim
kızlar benım kafam karıstı ya ben sımdı klomene basladımya doktora gıttıgımde 2 gun sonra basla adetın ozaman sokulucek dedi ama hala leke leke gelıyor bende sokulemedım acaba nedenki doktora tekrarmı gıtsemkı kafam karıstı
Ayyyyy yoksa bir şey mi var? Olmadi yarin sabah çişinle bir test yap bari
Ayyy belki :)))))
Günayddııııınnnnnn canlarrr...
Burcum çok çok sevindim akşam yazamadım ama geldim okudum "çok şükür" dedim gittim
inşAllah herşey çok güzel ve rahat olucak ve şimdi daha çok heveslendim şu rahim filminden sonra 3 ay çoğunlukta gebelikler oluşmuş ya inşAllah hayırlısıyla seninde öyle olucakk
Tuğbacıımmm canımmmcımmm aslında ben de o kadar çok isterdim ki burcunun Radyomara gelebilmesini ama farklı şehirde ya gelemez sanırım.. ama gelse süpper olurdu çok sevinirdim valla..
ya kızlar banada bir akıl verin inanın hadi sakin olayımm, paniklemiyim diyorum ama şimdi aşıdan önce pıtpıt diye aralarda vurmalar oluyordu bende onu bebek diyordum aşıdan sonra 2 gün durdu desem yeridir, şimdi de pıt diye vuruyor tek vuruş başka taaa sonra, yani öncedne daha güçlü ve daha sıktı şimdi güçsüz, yavaş, seyrek.. düzelir di mi bu durum, iyidir yani bebek inşAllah di mi?.. şimdilerdeki pıt da değil ayrıca gaz geçişi gibi..
Bedişim seninle aynı durumda olan bir arkadaşım vardı, kendi doktoruna da gidemedi, bir özel hastaneye gitti , sırf bebegin kalbini duyup ultrasonunda bebegi görmek için, kasıklarımda bir ağrı var endişeleniyorum dedi, ağrisi yoktu tabiki, ama doktora korkusunu söylese bakmaz diye böyle bir bahane uydurdu, sonra bebegini gördü rahatladi, olmadi iş çıkışı yakin bir yere git bebegini gör rahatla tatlım
Aylin canımmmm küsme sen unutmuştur Burcuuu sen ismini görmeyince küstün galibabu aralar kafası yoğun ya ondandır
Asli' çok sağol, dünde Gamze küsmüştü, ben bu supriz listeyi elime yüzüme bulaştırdım
küscem ben bebişimi unutmuş Burcu yazık değil mi benim oğluma
canım listenin sonuna özellikle not düştüm siz bana hatırlatın diye, oğluşun ismini yaz sizide ekleyelim
kızlar yazdım bugun benım durumum ne olucak bılen varmı yada cevrenızde boyle bısey oldumu ? off kafam karısık
canım senin en son adetin ne zaman? bat ne zaman ?
günaydın kızlarr diyip kaçıyorumm emirrrrrrr yedin beni emirrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım Allah kolaylık versin
bugun hafta sonu ıste 2den sonra yerınde olmuyo suanda muayenesı vardır yogun baya bakamıyo telıne yanına gıtmem gerekıyor off hamıle falan olmuş olsam ogun ultrasonda cıkardı dımı ya oda gelıyo aklmıa en son hamıle kaldıgım ay resmen adet gormustum ben eve gıdınce bı test yapıcam cım hıc rahat degıl ya yıne dusuk yapıyosamyıne aynı korkular......
tatlım hemen kalbini kötüye yorma, ama mutlaka bir test yap
bizi unuttun ama
küsme tatlım sende kuzunun ismini yaz, senide ekleyeyim, öyle sevimli olsun diye yaptım bu listeyi, kimse küsmesin, hemen kendini hatırlatsın canım , ben hamişlere kıyarmıyım
canım sen ANNE olacaksın tuhaf falan değil ben kendimi rahat olarak bilirdim ama bebekle birlikte kişilik değiştirdim resmen...ayyy normalmiş yaanii bölle ortalarda görünmemesitam aşıyla denk gelince korktum açıkcası.. bu aşıda ne aşıymışş beee..
ayyy çok sağoll demek ki sende de böyle olmuştu okuduğuna göre araştırmışsın belli ki..ohh bee içim rahatladı.. çokçokçokçok sağolll.. kızımınn gözleri sana çeksinn.. ... böölleee derinndeeenn deriinnndeeeeenn vuruyor normal demek ki.. hiç tadı yok çocuğumun, şu iğnenin sıkıntısını atlamadı kesinn yavrumm resimde de (takvimde) bakıyorum sıkışmış gibi poz vermiş.. ee o kadar sıkışıksan tekmeler atsana o zaman diye söyleniyorummm çok tuhaf bir anne olucam ben galibaa kısmet olursaa.
bizi de unuttu tatlım yalnız değilsinbizi unuttun ama
oyy oyyy kıyamam Aylinim, küsme sen, bizim popo kardeşliğimiz var kıyamam, hemen senide ekliyorum listeye, ayy acaba birini daha unutmuş olabilirmiyim?????
canım inan ki bu gecikmeler bizim kontrolümüzde degil, sanırim benimde bu ay ertelenecek benimde eşim safra ameli
Allah'ın şuphesiz bizim için nasip ettiği cok güzel şeyler vardır. Bende bazen sinirleniyorum ama tevekkül etmekten başka çaremiz yok, eşine tekrar gecmiş olsun canım,Allah yardımcınız olsun, gidin tatile bol bol kafa dinleyin tatil dönüşu herşeye baştan başlarsınız
Canım Bedişim gerekli açıklamayı yapmiş, valla içim gidiyor ama haftaya Izmir'e gidecegiz ,belki orda da böyle biryer vardir netten bir araştirayim
Ayyyyy yoksa bir şey mi var? Olmadi yarin sabah çişinle bir test yap bari
Ayyy belki :)))))
Bedişim seninle aynı durumda olan bir arkadaşım vardı, kendi doktoruna da gidemedi, bir özel hastaneye gitti , sırf bebegin kalbini duyup ultrasonunda bebegi görmek için, kasıklarımda bir ağrı var endişeleniyorum dedi, ağrisi yoktu tabiki, ama doktora korkusunu söylese bakmaz diye böyle bir bahane uydurdu, sonra bebegini gördü rahatladi, olmadi iş çıkışı yakin bir yere git bebegini gör rahatla tatlım
Asli' çok sağol, dünde Gamze küsmüştü, ben bu supriz listeyi elime yüzüme bulaştırdım
tatlım hamilelere süpriz yapmaya çalışarak çok tehlikeli işler yapıyorsun bence... biz 15 kat daha alınganız normal insanlardan iyilik yapmaya kalkarsın yaranamazsın bize
canım bediriyenin dediği kremde iyi, ama bana doktor bir krem vermişti bu grubun en iyisi diye adı dolgit, onun güzelce sür sonra bir havlu koy, bir ağrı kesci bir tane de kas gevşetici inşallah çözer, rabbim şifa versin bel ağrısı kötüdür
canım listenin sonuna özellikle not düştüm siz bana hatırlatın diye, oğluşun ismini yaz sizide ekleyelim
canım senin en son adetin ne zaman? bat ne zaman ?
günaydın canım Allah kolaylık versin
tatlım hemen kalbini kötüye yorma, ama mutlaka bir test yap
küsme tatlım sende kuzunun ismini yaz, senide ekleyeyim, öyle sevimli olsun diye yaptım bu listeyi, kimse küsmesin, hemen kendini hatırlatsın canım , ben hamişlere kıyarmıyım
benim oğlumun adı yoookkpşştt diye çağırıcaz onu biz bu gidişle yazık
benim oğlumun adı yoookkpşştt diye çağırıcaz onu biz bu gidişle yazık
günaydın kızlar bugün doktora gittim yumurtam büyümemiş çarşamba yine çağırdı bakalım inş bu sefer büyümüş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?