Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

[table="width: 500, class: outer_border"]
[tr]
[td]Topiğimizin Kuzuları[/td]
[td]Anaları[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fatih Emir[/td]
[td]Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betül Rana [/td]
[td]Mesude[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayşe Şevval [/td]
[td]Sündüz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emir Mert [/td]
[td]Büşra[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sahil [/td]
[td]Bahar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zahid Selim [/td]
[td]Çiğdem[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tuğra [/td]
[td]K. Gamze[/td]
[/tr]
[tr]
[td].....[/td]
[td]Aylin [/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Ebru[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]7veren Gül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Buket[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Bedriye[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Nazan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Tümay[/td]
[/tr]
[tr]
[td]....[/td]
[td]Yasemin[/td]
[/tr]
[/table]

Listemizin son hali, ayyy bu anne-bebek listesini sevesim öpesim geldi

not: Adını unuttuğum tombiş göbekli hamişlerimiz küsmesin...küserlerse ben onları öper öper sarılırım..hemen bana yazsınler

Selam canlarım
Ben hala doğurmadım :)) annemdeyim hastaneden geldim kahvaltı yaptım çok uykum var ama..
Nts de azcık sancım çıktı sıpamın hareketleri tavan yaptı resmen 100 lerde hep.. 3.600 olmuş bebişim suyu , duruşu herşeyi gayet iyi.. Bugün günüm doldu ama doğcak gibi değil şuanlık bi sorunu olmadığı için 1 hafta daha bekleticek hareketlerini saymamı istedi egzersiz verdi bunları yapıcam ve bol bol dua edicem inşallah bu hafta gelir artık yoksa sezeryan olmak zorunda kalıcam.. Salı günü yine kontrolüm var sık sık bakmak lazım kakasını yapmasın diye durum bu..
Annem yanımda artık içim rahat o geleceği zamanı biliyodur.. Rabbim hayırlısını versin inşallah..
Buarada Beşik geldi ve kurduk çok güzel oldu..
Hepinizi öpüyorum canlarım ..

ayyyy cnm hadi hayırlısıyla gelir cnm daha çok bekletmez

ayyy cnm bu arada eşine çok çok geçmiş olsun yazacam yazacam hep unutuyorum allah acil şifalar versin

cnm çok çok geçmiş olsun bel ağrısı kötü bardak çekmeyi biliyorsan yap ii gelir

tatlım normalde 22 mayısta olmam gerejıyordu olmadım ama leke leke peceteye sılınce gelıyo doktora gıttıgımde ultrasonla baktı anlayamadımı acaba ya bılmıyorum cnm sıkıldı cnm ya hala damla damla gelıyo e klomende kullanıyorum hazıranın 10 da iğne var tam sokulme olmadan nasıl olucak boyle anlamadım gıttı
KKIZLAAAAARRRR, KIZIM OLUYOR ALLAH NASIBEDERSE, YAŞŞASINNNNNNN

yuppyy bır prenses daha gelıyor desene ne mutlu sana cnm benım

geçmiş olsun canım sıcak su torbası koyun sırt üstü sert zeminde yastıksız yatsın dinlensin ii gelior

budönemde hergün hisseetmemen normal canım endişe etme

geçmiş olsun canım vardır herşeyde bir hayır ikiniz ii olun bebişte gelir vakti gelince inş şimdiden ii tatiller gez toz eğlen sonra yüksek enerjiyle aşılamayaaa

bir cimcime daha hoşgelsin canımm kızlarımız çoğalıyooo minik cadılar

Hakkında en hayırlı olan doğum şekli olsun canım, o egzersizler sanirim çatı açılması için, benim arkadaşımda yaptı çok işe yaramış, maşallah oğlun kocaman olmuş, sağlıkla doğsun, kolay olsun canim

ayyy cnm bu arada eşine çok çok geçmiş olsun yazacam yazacam hep unutuyorum allah acil şifalar versin

Sağol canım Allah razı olsun

Oyyi ağzını yerim ben onun maşallah Rabbim korusun

Canım ultrasonunda hemen gözukmez cok normal, ama idrarda çikar 8 gün gecikmiş sayiliyor şuan, ama mutlaka bir test yap Allah esirgesin bisey varsa önlem alınır

Allahım kucagıma almayı da nasip et Yarabbim.... Kız annesi oluyorum Allahın izniyle :)

tebrikler canım, maşallah bu sene kız senesi

Allahım kucagıma almayı da nasip et Yarabbim.... Kız annesi oluyorum Allahın izniyle :)

Ben sizin kizlarinizi yerim amaaaa.Allah'im hayırlı evlat etsin inş. .

Ben dün dra gittim'bugun klomene başladım. ayın 10 unda gideceğim kistim yoktu çok sevindim. Ama eşimin hareket sayısı az çok sigara iciyor ne yapacağım. Dr çok üstünde durdu kesinlikle birakacaksin dedi. Dünden beri her yaktığı sigara için öyle kavga etmek istiyorum ki.
Ben de iyice huysuz bişey oldum çıktım heee:)))

mrb. Kızlar... Yazdıklarınızı takip edemiyorum ama kendimden haber vermedende çıkmayım dedim. Bugün bütün kemiklerimden çatur çutur ses geliyo. Kasıklarıma doğru fena bi baskı var ve göbeğim iyice aşağı indi. Rahmimde ara ara sızlıyo. Henüz doğum gerçekleşmedi anlayacağınız. İnşallah sağsalim kucağımıza almayı nasip eder Rabbim tüm bekleyenlerle beraber benide.
Dualarınızda unutmayın canlarım.
NOT: Buraya gelmediğim gün doğurduğum gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…