- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.701
ayyyy cnm hadi hayırlısıyla gelir cnm daha çok bekletmezSelam canlarım
Ben hala doğurmadım :)) annemdeyim hastaneden geldim kahvaltı yaptım çok uykum var ama..
Nts de azcık sancım çıktı sıpamın hareketleri tavan yaptı resmen 100 lerde hep.. 3.600 olmuş bebişim suyu , duruşu herşeyi gayet iyi.. Bugün günüm doldu ama doğcak gibi değil şuanlık bi sorunu olmadığı için 1 hafta daha bekleticek hareketlerini saymamı istedi egzersiz verdi bunları yapıcam ve bol bol dua edicem inşallah bu hafta gelir artık yoksa sezeryan olmak zorunda kalıcam.. Salı günü yine kontrolüm var sık sık bakmak lazım kakasını yapmasın diye durum bu..
Annem yanımda artık içim rahat o geleceği zamanı biliyodur.. Rabbim hayırlısını versin inşallah..
Buarada Beşik geldi ve kurduk çok güzel oldu..
Hepinizi öpüyorum canlarım ..
ayyy cnm bu arada eşine çok çok geçmiş olsun yazacam yazacam hep unutuyorum allah acil şifalar versin[TABLE="class: outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Topiğimizin Kuzuları[/TD]
[TD]Anaları[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatih Emir[/TD]
[TD]Gül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Betül Rana[/TD]
[TD]Mesude[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe Şevval[/TD]
[TD]Sündüz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Emir Mert[/TD]
[TD]Büşra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sahil[/TD]
[TD]Bahar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zahid Selim[/TD]
[TD]Çiğdem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]K. Gamze[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].....[/TD]
[TD]Aylin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]Ebru[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]7veren Gül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]Buket[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]Bedriye[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]Nazan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]Tümay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....[/TD]
[TD]Yasemin[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Listemizin son hali, ayyy bu anne-bebek listesini sevesim öpesim geldi
not: Adını unuttuğum tombiş göbekli hamişlerimiz küsmesin...küserlerse ben onları öper öper sarılırım..hemen bana yazsınler
cnm çok çok geçmiş olsun bel ağrısı kötü bardak çekmeyi biliyorsan yap ii gelirGünaydınnnn mutlu mustlu hafta sonlarııı geçirelim inşallahhhhBedriye canım benim panik yapma hemen sakin ol kuzummm meleğin iyidirr Ya kızlarrr 4 gündür kocamla uğraşıyorum salı günü yerden bişe alırken belini incitmiş daha iyileşmedi hareket edemiyo,yatamıyo,kalkamıyoo çok fena dün yakı aldık ama onun da faydası olmadıı öle işte ((
canım bediriyenin dediği kremde iyi, ama bana doktor bir krem vermişti bu grubun en iyisi diye adı dolgit, onun güzelce sür sonra bir havlu koy, bir ağrı kesci bir tane de kas gevşetici inşallah çözer, rabbim şifa versin bel ağrısı kötüd
canım senin en son adetin ne zaman? bat ne zaman ?
tatlım hemen kalbini kötüye yorma, ama mutlaka bir test yap
KKIZLAAAAARRRR, KIZIM OLUYOR ALLAH NASIBEDERSE, YAŞŞASINNNNNNN
cnm çok çok geçmiş olsun bel ağrısı kötü bardak çekmeyi biliyorsan yap ii gelir
Günaydınnnn mutlu mustlu hafta sonlarııı geçirelim inşallahhhhBedriye canım benim panik yapma hemen sakin ol kuzummm meleğin iyidirr Ya kızlarrr 4 gündür kocamla uğraşıyorum salı günü yerden bişe alırken belini incitmiş daha iyileşmedi hareket edemiyo,yatamıyo,kalkamıyoo çok fena dün yakı aldık ama onun da faydası olmadıı öle işte ((
Günayddııııınnnnnn canlarrr...
Burcum çok çok sevindim akşam yazamadım ama geldim okudum "çok şükür" dedim gittim
inşAllah herşey çok güzel ve rahat olucak ve şimdi daha çok heveslendim şu rahim filminden sonra 3 ay çoğunlukta gebelikler oluşmuş ya inşAllah hayırlısıyla seninde öyle olucakk
Tuğbacıımmm canımmmcımmm aslında ben de o kadar çok isterdim ki burcunun Radyomara gelebilmesini ama farklı şehirde ya gelemez sanırım.. ama gelse süpper olurdu çok sevinirdim valla..
ya kızlar banada bir akıl verin inanın hadi sakin olayımm, paniklemiyim diyorum ama şimdi aşıdan önce pıtpıt diye aralarda vurmalar oluyordu bende onu bebek diyordum aşıdan sonra 2 gün durdu desem yeridir, şimdi de pıt diye vuruyor tek vuruş başka taaa sonra, yani öncedne daha güçlü ve daha sıktı şimdi güçsüz, yavaş, seyrek.. düzelir di mi bu durum, iyidir yani bebek inşAllah di mi?.. şimdilerdeki pıt da değil ayrıca gaz geçişi gibi..
hayirli geceler arkadaslar
esim hala hastanede ve 1 hafta sonra cikacak bende en gec sali günü yumurtladigima göre bu ayda asilamam kaldi
önümüzdeki ay haftasonuna denk geliyor yumurtlamam ve sanirim önümüzdeki ayda olamayacagim asilama. 3kere engel cikiyor karsima
ben haziranda esimle tatile gidiyorum bi süre burda olmayacagim
tümaycim gebeligin hayirli olsun Allah kucagina aldigin günleride göstersin Insaallah
Dogumu yaklasan arkadaslar dogumunuz kolay gecmesi dilegi ile Allah yar ve yardimciniz olsun canlarim.
Selam canlarım
Ben hala doğurmadım :)) annemdeyim hastaneden geldim kahvaltı yaptım çok uykum var ama..
Nts de azcık sancım çıktı sıpamın hareketleri tavan yaptı resmen 100 lerde hep.. 3.600 olmuş bebişim suyu , duruşu herşeyi gayet iyi.. Bugün günüm doldu ama doğcak gibi değil şuanlık bi sorunu olmadığı için 1 hafta daha bekleticek hareketlerini saymamı istedi egzersiz verdi bunları yapıcam ve bol bol dua edicem inşallah bu hafta gelir artık yoksa sezeryan olmak zorunda kalıcam.. Salı günü yine kontrolüm var sık sık bakmak lazım kakasını yapmasın diye durum bu..
Annem yanımda artık içim rahat o geleceği zamanı biliyodur.. Rabbim hayırlısını versin inşallah..
Buarada Beşik geldi ve kurduk çok güzel oldu..
Hepinizi öpüyorum canlarım ..
ayyy cnm bu arada eşine çok çok geçmiş olsun yazacam yazacam hep unutuyorum allah acil şifalar versin
Oyyi ağzını yerim ben onunKKIZLAAAAARRRR, KIZIM OLUYOR ALLAH NASIBEDERSE, YAŞŞASINNNNNNN
tatlım normalde 22 mayısta olmam gerejıyordu olmadım ama leke leke peceteye sılınce gelıyo doktora gıttıgımde ultrasonla baktı anlayamadımı acaba ya bılmıyorum cnm sıkıldı cnm ya hala damla damla gelıyo e klomende kullanıyorum hazıranın 10 da iğne var tam sokulme olmadan nasıl olucak boyle anlamadım gıttı
yuppyy bır prenses daha gelıyor desene ne mutlu sana cnm benım
Allahım kucagıma almayı da nasip et Yarabbim.... Kız annesi oluyorum Allahın izniyle :)
Allahım kucagıma almayı da nasip et Yarabbim.... Kız annesi oluyorum Allahın izniyle :)
yupppiiiiiiiii ilk ben aldım müjdeli haberi gelinim gelioooKKIZLAAAAARRRR, KIZIM OLUYOR ALLAH NASIBEDERSE, YAŞŞASINNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?