- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.721
kızlar kocişim bana tavşan almış çok tatlı adını bektaş koydum siyah beyaz gözleri maviş maviş yarın resmini koyayım size
ayy ne tatlıdır kimbilir çok severim tavşanları.
Günayddııııınnnnnn canlarrr...
Burcum çok çok sevindim akşam yazamadım ama geldim okudum "çok şükür" dedim gittim
inşAllah herşey çok güzel ve rahat olucak ve şimdi daha çok heveslendim şu rahim filminden sonra 3 ay çoğunlukta gebelikler oluşmuş ya inşAllah hayırlısıyla seninde öyle olucakk
Tuğbacıımmm canımmmcımmm aslında ben de o kadar çok isterdim ki burcunun Radyomara gelebilmesini ama farklı şehirde ya gelemez sanırım.. ama gelse süpper olurdu çok sevinirdim valla..
ya kızlar banada bir akıl verin inanın hadi sakin olayımm, paniklemiyim diyorum ama şimdi aşıdan önce pıtpıt diye aralarda vurmalar oluyordu bende onu bebek diyordum aşıdan sonra 2 gün durdu desem yeridir, şimdi de pıt diye vuruyor tek vuruş başka taaa sonra, yani öncedne daha güçlü ve daha sıktı şimdi güçsüz, yavaş, seyrek.. düzelir di mi bu durum, iyidir yani bebek inşAllah di mi?.. şimdilerdeki pıt da değil ayrıca gaz geçişi gibi..
canım her günü birinini tutmaz bir gün çok ve şiddetli olur bir gün az ve daha hafif olur şöyle 25. haftalara gel atlat daha da artar canım merak etme sen..
Günaydınnnn mutlu mustlu hafta sonlarııı geçirelim inşallahhhhBedriye canım benim panik yapma hemen sakin ol kuzummm meleğin iyidirr Ya kızlarrr 4 gündür kocamla uğraşıyorum salı günü yerden bişe alırken belini incitmiş daha iyileşmedi hareket edemiyo,yatamıyo,kalkamıyoo çok fena dün yakı aldık ama onun da faydası olmadıı öle işte ((
geçmiş olsun canım bende 2. aşılamamdan önce çok kötü bel ağrısı çekmiştim çok fenaydı eşim bu yakının kremini almıştı sürmüştü acayip yakmıştı ama çok çok iyi gelmişti bir de küvete sıcak su doldurmuştuk içine girdim bi 20 dk falan kaldım içinde terliyorsunda iyi gelmşti ayrıca her ağrı vurduğunda sıcak havlu ısıtıp koyuyorduk o da iyi geliyor canım bunşarı yapabilirsin. Ama hala geçmezse bunlara rağmen doktora gözükün canımm..
Selam canlarım
Ben hala doğurmadım :)) annemdeyim hastaneden geldim kahvaltı yaptım çok uykum var ama..
Nts de azcık sancım çıktı sıpamın hareketleri tavan yaptı resmen 100 lerde hep.. 3.600 olmuş bebişim suyu , duruşu herşeyi gayet iyi.. Bugün günüm doldu ama doğcak gibi değil şuanlık bi sorunu olmadığı için 1 hafta daha bekleticek hareketlerini saymamı istedi egzersiz verdi bunları yapıcam ve bol bol dua edicem inşallah bu hafta gelir artık yoksa sezeryan olmak zorunda kalıcam.. Salı günü yine kontrolüm var sık sık bakmak lazım kakasını yapmasın diye durum bu..
Annem yanımda artık içim rahat o geleceği zamanı biliyodur.. Rabbim hayırlısını versin inşallah..
Buarada Beşik geldi ve kurduk çok güzel oldu..
Hepinizi öpüyorum canlarım ..
Canım acelelesi yok demek ki senin bebişin kilosu çok iyi maşallah suyun falan da iyi madem sorun yok demektir hareketlerini taip etmek önemli ama sağlıkla gelsin yeterki canım birazcık geç olsun anneme de benim doğum zamanı dr 23 ocak demiş ama 28 ocakta doğmuşum 5 gün daha keyif yapmışım. Annem kaç kere doğum başladı diye hastanee gitmiş son anına kadar gezmiş tozmuş bir kere akrabalar arkadaşlar cümbür cemaat gezmelerden hastaneye gitmiştik sancım tutunca demişti
KKIZLAAAAARRRR, KIZIM OLUYOR ALLAH NASIBEDERSE, YAŞŞASINNNNNNN
Canımm çokm sevindim hayırlı olsun demiştim sana ben kızın olacak hissediyorum diye amaa. Ay ne ciciler alınır şimdi ona birini de teyzesi alacak
Allahım kucagıma almayı da nasip et Yarabbim.... Kız annesi oluyorum Allahın izniyle :)
seninde mi kız canım maşallahh.. Kızlarr geliyor teker teker.
Ben sizin kizlarinizi yerim amaaaa.Allah'im hayırlı evlat etsin inş. .
Ben dün dra gittim'bugun klomene başladım. ayın 10 unda gideceğim kistim yoktu çok sevindim. Ama eşimin hareket sayısı az çok sigara iciyor ne yapacağım. Dr çok üstünde durdu kesinlikle birakacaksin dedi. Dünden beri her yaktığı sigara için öyle kavga etmek istiyorum ki.
Ben de iyice huysuz bişey oldum çıktım heee:)))
canım sevindim sorun çıkmayıp başlamana. Eşinle kesinlikle konuşmalısın çocuk istiyorsan bırakmalısın diye tamam birden bırakamaz ama azaltsın şu dönemde hiç olmazsa yaa. İnşallah tedavin hayırlara vesile olur hemencecik gelir bebişin bak en bereketli zamanlarımızı yaşıyoruz sende nasibini alırsın inşallahhh
mrb. Kızlar... Yazdıklarınızı takip edemiyorum ama kendimden haber vermedende çıkmayım dedim. Bugün bütün kemiklerimden çatur çutur ses geliyo. Kasıklarıma doğru fena bi baskı var ve göbeğim iyice aşağı indi. Rahmimde ara ara sızlıyo. Henüz doğum gerçekleşmedi anlayacağınız. İnşallah sağsalim kucağımıza almayı nasip eder Rabbim tüm bekleyenlerle beraber benide.
Dualarınızda unutmayın canlarım.
NOT: Buraya gelmediğim gün doğurduğum gündür
artıık bebişin çıkmak için kendin yer yapıyor hazırlanıyor annesi o baskılar, kemik çatırdamaları hepsi nornal bol bol dinlen bu dönemde doğunca zaten yorulacaksın. Tamam topikte yoksan bileceğiz ki doğurdunn