Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar kocişim bana tavşan almış çok tatlı adını bektaş koydum siyah beyaz gözleri maviş maviş yarın resmini koyayım size

ayy ne tatlıdır kimbilir çok severim tavşanları.

canım her günü birinini tutmaz bir gün çok ve şiddetli olur bir gün az ve daha hafif olur şöyle 25. haftalara gel atlat daha da artar canım merak etme sen..

geçmiş olsun canım bende 2. aşılamamdan önce çok kötü bel ağrısı çekmiştim çok fenaydı eşim bu yakının kremini almıştı sürmüştü acayip yakmıştı ama çok çok iyi gelmişti bir de küvete sıcak su doldurmuştuk içine girdim bi 20 dk falan kaldım içinde terliyorsunda iyi gelmşti ayrıca her ağrı vurduğunda sıcak havlu ısıtıp koyuyorduk o da iyi geliyor canım bunşarı yapabilirsin. Ama hala geçmezse bunlara rağmen doktora gözükün canımm..

Canım acelelesi yok demek ki senin bebişin kilosu çok iyi maşallah suyun falan da iyi madem sorun yok demektir hareketlerini taip etmek önemli ama sağlıkla gelsin yeterki canım birazcık geç olsun anneme de benim doğum zamanı dr 23 ocak demiş ama 28 ocakta doğmuşum 5 gün daha keyif yapmışım. Annem kaç kere doğum başladı diye hastanee gitmiş son anına kadar gezmiş tozmuş bir kere akrabalar arkadaşlar cümbür cemaat gezmelerden hastaneye gitmiştik sancım tutunca demişti

KKIZLAAAAARRRR, KIZIM OLUYOR ALLAH NASIBEDERSE, YAŞŞASINNNNNNN

Canımm çokm sevindim hayırlı olsun demiştim sana ben kızın olacak hissediyorum diye amaa. Ay ne ciciler alınır şimdi ona birini de teyzesi alacak

Allahım kucagıma almayı da nasip et Yarabbim.... Kız annesi oluyorum Allahın izniyle :)

seninde mi kız canım maşallahh.. Kızlarr geliyor teker teker.

canım sevindim sorun çıkmayıp başlamana. Eşinle kesinlikle konuşmalısın çocuk istiyorsan bırakmalısın diye tamam birden bırakamaz ama azaltsın şu dönemde hiç olmazsa yaa. İnşallah tedavin hayırlara vesile olur hemencecik gelir bebişin bak en bereketli zamanlarımızı yaşıyoruz sende nasibini alırsın inşallahhh

artıık bebişin çıkmak için kendin yer yapıyor hazırlanıyor annesi o baskılar, kemik çatırdamaları hepsi nornal bol bol dinlen bu dönemde doğunca zaten yorulacaksın. Tamam topikte yoksan bileceğiz ki doğurdunn dualarımız seninle canımm

Merhaba kızlar nasılsidnız benım moralım cok bozuk bana yardım ederseniz pazartesi tefrıciye baslamak ıstıyorum yardım edermışıniz

tatlım ıdrar testı yaptım cıkmadı bısey dun aksam eve gıdınce ama hala leke leke off bıde gobegım sıstıkı sınır oluyorum

Tucacım canım birşeye başlamış olmak bile insanı çok mutlu ediyor, hadi bismillah, eşin için mutlaka keçi boynuzu kürü yap, ibrahimsaracoglunun sietsinde var tarifi, Allah'ın izniyle cok işe yarar, bide sigara konusunda hic üzerine gitme, benim esimde iciyor biliyorum üstüne gittikce. Daha cok icecek, bırak karışma o zaten kafasında düşünüyordur ve bırakmaya karar vermistir çoktan, sadece nasıl yapacagim diye düşünüyordur, kistin olmamasi harika bir haber, şimdi bu klomeni sanirim önümüzdeki ay doktorum bana da verecek, sana bir kac sorum olacak
1. Ne zaman kullanmaya basliyorsun
2. Günde kac tane iciyorsun
3. Ne zaman birakiyorsun
4. Bittikten sonra catlatma igensi olcakmisin
5. zaten yumurtlaman oluyorsa niye doktr bu hapi verdi

Sorularım bu kdar :)))))

ayyy Gül çigdem'e tur bindireceksin valla :))) sağlıkla gelsin kuzun, bu aralar bütün dualrımda,
Sen, mesude ve çigdem var, Rabbim en hayirli doğumü nasip etsin

Merhaba kızlar nasılsidnız benım moralım cok bozuk bana yardım ederseniz pazartesi tefrıciye baslamak ıstıyorum yardım edermışıniz

Ben okurum ben ben.........

tatlım ıdrar testı yaptım cıkmadı bısey dun aksam eve gıdınce ama hala leke leke off bıde gobegım sıstıkı sınır oluyorum
Canım hamile olabilirsinde olmayabilirsin sakın canını sıkma çunkü bugün 10. Gün falan sanirim di mi gecikmenin? Adetin sökülmeye çalışıyor
tam emin olabilsen hamile olup olmadığına bir soğan kürü yap derim şakır şakır söktürür, ama eminsen yap, hakkında hayırlısı olsun canım

Canim arkadaslarim gunaydinnn.
Tebrik eden herkesi opuyorum, Allahherkesin gonlunun muradini hayirlisiyla versin tez zamanda insallah.

Sekerkiz tubacim, bak ben sana her yrumumda ne diyorum???? Sen varya ayni benim yolumda gidiyorsun bukadar olur. Bende hamile kalmadan 1-2 ay once boyle sacma sapan sinir vozucu bir lekelenme yasamistim. Bunlar guzel haberler bence,vucut hamilelige hazirlaniyor, sistemler degisiyor. Sen boyle belirtilerini ve yaptiklarini yazinca ben cok seviniyorum

Aslicim allah esine sifa versin insallah.

Cigdem ve gul hala dogurmamis ayyy inanamiyorum...

Burcuu sorularini ben cevaplamak istedim
1adetin 3 veya 5. Gunu baslaniyor doktor karar veriyor
2 Ben gunde 3 tane ictim
3 5 gun kullaniyorsun
4 catlatma ignesine doktor karar veriyor durumuna gore
5 daha kaliteli yuumurta elde etmek ve hamileligi hizlandirmak icin....

Günaydın hanımlar nasılsınız? Emir gene kabız oldu bugün 5.gun. Sanırım mamadan kaynaklanıyo. Bu gece yavrum nasıl ağladı sancıdan görseniz iki gündür hepten sapitti uyutmak işkence resmen yerinde durmuyor iki dakika uykusu var kollarımda derman kalmadı. Inanın odamı bk götürüyodu hafta sonu diye bi şekilde temizledim. Emir kucağmda iş yaptım 5o tefriciyye bile okuyamadım düşünün halimi

Ağzını yerim canım çok sağol, süper aydınlandım :))))))

Canim Allah kolaylik versin, bu kapızlık için mutlaka bir çözüm olmalı yani benim alanım dışinda ama mutlaka eczane de falan satılan basit çözümler vardır, inşallah geçer..yavrum..

inşallah canım sağolasin

Hayirdir canim neye sinirlendin bu kadar ? Canim tabiki yardim ederiz sen basla hatta yarin aksam namazini kil basla bizi de haberdar et uzme kendini opuyorum seni :)

Cnm ne üzebilir bebek meselesi eskiden yumurtlamada sorun yoktu yumurta takibıne başladık sorunlar basladı tamam cnm ben yarın akşam namaz
kılıp haber veririm duası falan varmi

küsme tatlım sende kuzunun ismini yaz, senide ekleyeyim, öyle sevimli olsun diye yaptım bu listeyi, kimse küsmesin, hemen kendini hatırlatsın canım , ben hamişlere kıyarmıyım

canım ya benim kızımın hala ismi belli deil ya bi türlü karar veremiyorum bi kaç isim aklımda var ama yine de içime sinmiyo sizlerle de paylaşayım bana yardım edin kızlar olur mu çok kararsızım lüüütttfffeennn
aklımdaki isimler:
alya
derinsu
mihrimah
dilruba
şimdilik hoşuma gidenler bunlar sizlerin de yorumlarını bekliyorum

hepside biribirinden güzel karar vermek zor bence...

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]okunacak tarih[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7verengül / Gül[/TD]
[TD]18.05.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+ kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomar / tümay[/TD]
[TD]20.05.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tb_fb / tuba[/TD]
[TD]21.05.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana/ mesude[/TD]
[TD]22.05.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesi/ ayşe[/TD]
[TD]23.05.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kevok08/ aylin[/TD]
[TD]24.05.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hayatumuttur/ k. Gamze[/TD]
[TD]27.05.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu-one / seda[/TD]
[TD]28.05.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet / buket[/TD]
[TD]29.05.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner / bedriye[/TD]
[TD]30.05.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828 / nazan[/TD]
[TD]31.05.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar dualarınızı okudum...Mevlam dileklerinizi kabul etsin.

Canım benim bir arkadaş kızının adini Alya koydu, söylerken zorlanıyorlardı Ayla diyorlardi sürekli

Derinsu benim favorim ama internette isimlerin enerjisini anlatan siteler var ordan bir bak istersen
Mihrimah'da çok güzel.
Isimlerin enerjilerini araştırırken birşey dikkatimi cekmişti, içinde gül olan isimler genelde baba yada eşlerle ilgili sıkıntılar yaşarmış
Hayatımdaki içinde gül olan arkadaşlarımı düşündüm gercekten kimisi babadan kimisi eşten dolayı sıkıntılar yaşamıştı, ne kadar doğru bilmiyorum ama etkilenmiştim

hımm anladım canım gerçekten de alya kolay sölenmio bende derinsu ya daha ılımlı bakıyorum canım. hemen bakıcam canım ya hiç düşşünmemiştim isimlerin enerjisini falan araştırcam çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…