Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcucum ben cevaplıyım istedim ama Tümay cvp vermiş zaten ben 3.gün kullanmaya başlamıştım sanırım doktora göre değişiyor çünkü nette araştırdığımda herkes 5.gün kullanmış bende sinir olmuştum adam bana yanlışmı söyledi diye, birde sürekli tekrarladığı şey kaliteli yumurta elde etmek için yapıyoruz demişti

çiğdem ve k.gül canlarım bol bol hurma yiyin açılmayı sağlıyor kolay doğum yapmanızı sağlar, hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz inşallah

aslı canım eşine geçmiş olsun keşke bi doktora gitseniz iğne falan yaparlar belki

burcu canım yeni doktorun içini rahatlatmış çok şükür bak boşuna telaşlandırmış diğer doktor

yasemin oyyy demek kızın oluyor biz demiştik zaten senin kızın olur diye şimdi nazan kaldı ben onada kız demiştim bakalım ona ne diyecekler

bedriye canım bak tecrübeli hamişler telaş yapmamanı söylüyorlar için rahat olsun ben o içerde keyif yapıyordur

ayşe canım herşeyde bi hayır vardır mutlaka biz her zaman hayırlı olanı hayırlı zamanda istemiyormuyuz bence hiç sıkıntı yapma kendine sen şimdi tatilinin tadını çıkar

burcu sen yazmışsın bende merak ettim bakayım dedim bu isimlerin enerjisine isim analizi diye bişey çıktı kendi adıma baktım amanın tıpkı beni anlatmış çok doğru şeyler yazıyordu artık koymayı düşündüğümüz isimlere bakarız

Son düzenleme:

Ozlem regl oldunmu merak ettimmm...

kızlaar biz cumartesi günü eşimle birlikte istanbuldaydık çok yorucuydu sadece 1 gece kaldık bu sabah erkenden yola çıktık geri döndük kuzenimin düğünü vardı onun için gittik, yolculuğumuz pek maceralıydı rezil olduk anlatayımda gülün bari arabayla gittik arabanın gazı az kalmıştı bi benzin istasyonu geçtik onunda adı sanı duyulmamış boşver dedik almadık nasıl olsa ilerde vardır diye biraz gittik sonra yol çalışması nedeniyle bizim yolu yan yola tek şerit olarak vermişler bizim araba teklemeye başladı ve durdu anaaaam kaldık yolda arkamızda arabalar geçemior yol tek şerit mecbur karşı yoldan gelecek arabaları bekleyip ona göre geçiyorlar haliyle yığılma e bide hep otobüsler kamyonlar geçiyo eşim hem direksiyonu idare etti hem itti ben geçtim arkaya ittirdim arabayı tam biz rezillikti şansımıza yolda yokuş çok zor gidiyo araba zaten omzum ağrıyordu şimdi daha çok ağrıyor eşim kıyamadı sen git direksiyona otur ben iterim dedi ama ikimizde nefes nefese kaldık ve en yakın benzin istasyonu 1 km ilerde hayır yol tek şerit olmasa sorun yokta neyse Allah razı olsun bi kamyoncu indi yardım etti adama çok dua ettim içimden sonra kapalı yola geçirdik arabayı bomboş yolda ittik orası düzdü zorlanmadık, çok şükür o ayrım varmışta girdik yoksa benzin istasyonuda yolun kapalı kısmında kalıyordu ordanda alamazdık o zaman vay halimize bizim araba benzinlede çalışmıyorki bidonla alıp dolduralım kimseye anlatmadık tabi dalga geçerler diye fena yorulduk ama yaaa eşime dedim bundan sonra arabayla uzun yola falan gitmek yok

slm kızlar nasılsınız.... ben bir haftda daha evdeyim sağolsun işyerimdekiler çok anlayışlı durumun belli olasıya kadar gelme dediler... istirahat et dediler... maddi manevi yıprandınız emeklerinizi boşa çıkmasın evde yat dinlen dediler....sağolsunlar...

şimdilik evdeyim haziranın 10 nunda test günüm var... kızlar namazımıda kılamıyorum eğilip kalmamak için acaba oturarak kılsam mı ne yapsam bana bir fikir verirmisiniz.....

kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 29.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
bdroner / bedriye 30.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
melek2828 / nazan 31.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ecrinn07 / aslı 03.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
didemss_23 / didem 07.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı sağlıklı hamişlik
akyuzcigdem / çiğdem 12.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 13.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duygusss/ duygu 14.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum

Allah kabul etsin arkadaslar dualarinizi okudum
esimle tatile gidecegim icin belki okuyamm diye bitirdim listeyi

Akyuzcigdem arkadasim sanirim bugün dogum yapacaksin senin icin Fetih suresi okudum Allah kolay dogum nasip etsin Insaallah saglikli gene kavus bebegine Insaallah

evet ya başlamak çok güzel hemen olacağından değil ama insan bir hevesleniyor,zaten drun yanına girince çocuğum olmuyor dedim,dr off en sevmediğimiz hastalar dedi,hem uğraştırıyor hem de olmayınca moraller bozuluyor falan dedi,ayy hemen ağlayacaktım az daha,neyse sonra konuştuk biraz içim rahatladı.bende pko varmı dedim,yok pko dedi,en çok ona sevindim,şimdi sorularına geliyorum,geri kızlar cevaplamış ama olsun ben de eksik kalmayayım
1:dr 3. veya 5.gün başlanıyor dedi benim 3.günüm geçtiğiiçin 5. günü başlattı
2.günde 2 tane içiyorum,12 saat arayla
3.5 gün içiliyor zaten,10 tane var pakette
4.onu bilmiyorum ya,hiç öyle bişeyden bahsetmedi,benim de sormak aklıma gelmedi
5.valla hiç bilmiyorum,benim de aklıma geldi bu,herhalde yumurtaları daha çabuk büyütmek içindir

canıminş hayırlı haberler getirirsin,ama namazını kılmakla birşey olmaz Allah ın izni ile,eğeriçin rahat etmiyorsa oturarak kılabilirsin

Günaydın tontişler, nasılsiniz? Bu sorum hepinize :)

Ayy Ozlem kızzzz bu ne macera :)))) anam bide arabayı sen mi ittin :))) ya bizde balayında kiraladigimiz araba bozulmuştu aynı aynı şeyi bizde yaşamıştık rezillik :))) bu arada regl olmamışsın daha çok sevindim inşallah hamilesindir :))

Ayşecim dualarımızı okumuşsun Allah razı olsun, tatilin tadını çıkar, ye,iç gez ve bol bol halvet :)))))

Gamze canım hiç telaş yapma namazını kıl, ani hızlı hareket ve bir yere uzanmaktan sakın sadece, Allah'a emanet, ayyy inşallah hamilesindir canım inşallah

Aslı gözüm balım duanı ettim, içinde ki huzurszuluk kuş olup uçsun gitsin, akrabalarınla yaşadığın sorunlar mücizevi bir şekilde düzelsin, çevrende hep iyi niyetli adaletli insanlar olsun, evinde huzur ve bereket olsun vee inşallah hayırlisiyla bebeğin bekletmeden gelir, öpüldün :)))))

Canlarım günaydın
cumartesi günü sabah kalktım belimi kırmışlar sanki nasıl ağrıyor anlatamam, neyseki dr günümdü, dr bana magnezyum verdi günde 2 tane. aman buda ne luzumsuz şey demiştim ki bi araştırdım çok faydalıymış, iyikide belim ağrımış ve iyikide dr onu bana vermiş. yani nerdeyse içmeyecektim boş yere bisürü ilaç içmiyim diye. aman aman drun söylediği şeylere ne olursa olsun inanalım güvenelim kızlar.

zuperz/ebru'cum, Alya benimde kulağıma çok hoş geldi ama bizm millet ona Ayla der geçer kesin eminim yani, onun için bunu göz önüne alarak diğer tercihine eğilebilirsin

Burcuuuuuuu o isimlerin enerjilerini anlatan siteyi bana yazsana burdan hemen bakayım ne olur ne olur tam aradığım şey yaaa süpersin

Özlemcimmmm ayyyy inanamıyorum hakkaten felaket yani, kız şu işe bak belkide hamişsin şu yaptığın zorlanmalı itmeli işlere bak, Allahım korusun seni inşallah öyle birşeyde varsa

binbirgece/Gamze'cim ayy çok sevindim işyerindekilerin sana böyle dvranmasına, hepsinden Allah razı olsun, işte böle güzel gönüllü patronlar ve iş arkadaşlarıda var demek hayatta, canım sende aman dikkat et, bak ben 2 ay hep yattım biliyosun, bişey olmaz sende yat 10'una kadar, hiç olmazsa kalbin rahat olur, ben elimden geleni yaptım takdir Allahın der ve için rahat şekilde beklersin sonucu

günaydın balbademler...
ayyy ortalık ne karışık kızlar yahu şu küçücük ısparta bile çok karışık ve gergin Allah sonumuzu hayretsin...

günaydın balbademler...
ayyy ortalık ne karışık kızlar yahu şu küçücük ısparta bile çok karışık ve gergin Allah sonumuzu hayretsin...

Günaydın canım sorma, şu istanbuldaki taksim gezi parkı meselesi için mi karışık oralar???
ayy kaç gündür manyaklar ruhumu bozdular benim yaa, ellerinde tencere tavalar ıslıklar sloganlar terorist gibi sokaklarda bağıra çağıra dolanıp duruyorlar, yok yürüyüşler yok mitingler, sonuçta taksim şimdikinden daha düzenli ve daha ağaçlı olacağı kesin. biz eşimle bir akşam gitmiştik taksime azıcık bizde yürüyelim bakalım ne var ne yok diye, ooo varya 3 adım gittim koşa koşa geri dönmüştüm!!! Gençler camlardan sarkarak öpüşüyormu dersin, travestiler mi dersin, yankesicilermi dersin, her köşede elinde içki şişesi gruplar mı dersin ayyy Allahım çocuklarımızı kardeşlerimizi ve bizleri korusun böyle şeylerden inşallah.

canım ya olay sadece taksim olayı değil bence insanlar çok dolmuş başka açıklaması yok... şöyle düşünüyorum ben kimse evinde yangelip yatma gezme şansı varken o eylemlere katılıp resmen hayatını tehlikeye atmaz... özellikle reyhanlıdaki olayın insanları çok kızdırdığını düşünüyorum... çünkü inanılmaz bir katılım var çok şaşkınım ben bu duruma... veeee tatlişkom bir mimar olarak şunu söyleyeyim sana ( ki çevremdeki bütün mimar şehir plancı ve peyzaj mimarı arkadaşlarım aynı fikirde ) taksim meydan projesi tasarımı hayatımızda gördüğümüz en kötü proje ben ilk gördüğümde şaka zannettim zaten de... neyse öyle işte tatlım olaylar çok farklı anlıycan...

günaydın canlar bugün iş yerinde tekim belki fazla gelemeyebilirim hala adet olmadım, eşim artık kesin hamile olduğumu düşünüyor ben çok mutluyum diyor, araba itme maceramız içinde valla o halde bebek falan düşünemiyor insan ben orda otursam eşim itse hiç rahat etmezdi içim Allah verecekse zaten verir itme işi bittikten sonra dedim ama eşime ya hemileysem

ayy gözlem geçmiş olsunnn aksilik işteee omzun simdi nasıl ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…