- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.761
slm kızlar nasılsınız.... ben bir haftda daha evdeyim sağolsun işyerimdekiler çok anlayışlı durumun belli olasıya kadar gelme dediler... istirahat et dediler... maddi manevi yıprandınız emeklerinizi boşa çıkmasın evde yat dinlen dediler....sağolsunlar...
şimdilik evdeyim haziranın 10 nunda test günüm var... kızlar namazımıda kılamıyorum eğilip kalmamak için acaba oturarak kılsam mı ne yapsam bana bir fikir verirmisiniz.....
KKIZLAAAAARRRR, KIZIM OLUYOR ALLAH NASIBEDERSE, YAŞŞASINNNNNNN
Allahım kucagıma almayı da nasip et Yarabbim.... Kız annesi oluyorum Allahın izniyle :)
ayy gözlem geçmiş olsunnn aksilik işteee omzun simdi nasıl ya
Günaydınnn kızlar,
herkese iyi haftalar diliyorum
*özleemmmmm; regli oldun mu? Bu arada yaşadığınız aksaklık için çok geçmiş olsun.. Regli olmadın mı? OLmadınsa gecikme oluyor muydu senin
Özleeeemmmm kuşum bana hemen o sitenin adresini ver bebeğim seni öpüyorummmmm
Günaydın tontişler, nasılsiniz? Bu sorum hepinize :)
Aslı gözüm balım duanı ettim, içinde ki huzurszuluk kuş olup uçsun gitsin, akrabalarınla yaşadığın sorunlar mücizevi bir şekilde düzelsin, çevrende hep iyi niyetli adaletli insanlar olsun, evinde huzur ve bereket olsun vee inşallah hayırlisiyla bebeğin bekletmeden gelir, öpüldün :)))))
günaydın kuzularrr ne çok konuşmuşunu ayol anca bitti
aslıcım duanı okudum allahım kabul etsi inş.
Kızlarrr Günaydınnnn İyi Haftalarrr... Amanın bugün benim dua günümmüş ne mutlu banaKızlar cumartesi günü iş çıkışı karışık olan ortalıktan bende biber gazı yiyerek nasibimi aldımmm çok fenaydı nasıl korktum anlatamam otobüsten indim ve üzerime doğru koşuyolarrr nasıl korktum önümde duran otobüsün kapısı açıktı atladım içeriye boğazım gözüm fenaydı korkudan ağladımm bida da kızılaya gitmem tövbe valla Özlemmmm canımcımm siz de neler yaşamışsınız ölee canımm hastalanmamışsın henüz bence iş çıkışı bi kan testine git senn
ayyyy canım yaa çok geçmiş olsun , bizde de heyecan hat safhadaydı daha doğrusu rezillikmi desem neeistanbulda da küçük çaplı bi eylem yapıyorlardı valla yanlarından geçerken tırsmadım değil onlar tencere tava çalıyordu sadece, polis yoktu. test konusunda emin değilim beklesemmi diyorum bakalım belki akşama kadar gelir benimki bellimi olur
ewet sizin için hafta sonu ekşınlı geçmişcanım akşama kadar gelmezse sen yine bi test yaptır baksana bi gün gecikti bilemmm ayyy Özlemmm çok heyecanlıyım hemen haberdar et bizi ve lütfen Allah'ım Özlem hamile olsunnn
Özleeeemmmm kuşum bana hemen o sitenin adresini ver bebeğim seni öpüyorummmmm
ve inallah hayırlısı ile iyi haberler alırız senden bakalım. sen umutlanmadan bekle bişey yokmuş gibi kafanı başka şeyler ile meşgul et, olursa sevinelim, olmazsa üzülmeyelim
Bediş bende o suda eriyen tozdan içiyorum günde 2 defa verdi, ama bu sabah kahvaltının hemen ardından içtim acayip midemi bulandırdı, normalde öyle etki yapmıyordu, demekki birdaha hemen yemek arkası içmiyeceğim.
Buketim gördünmü kuşum biz senle iyi arkadaşmışız aynı cinsiyet doğurucaz, bakalım nazan bizle iyi arkadaş mı heyecana bekliyorumkuşum isim düşünmeye başladınızmı yaaa hadi herkes fikir versin:26:
hıçkırık olduğuna eminmisin:)) belki yaramazlığından yapıyodur:)) bana doktor geçen hafta bu aylarda olmaz felan demişti..ordan fikir yürüttüm..tabi senin ki büyük..hıçkırığıda büyük olur..15-21 haziran arasına rezervasyonumuzu yaptırmış bulunmaktayız canlar TATİİLLLLL ya ben şimdiden girdim tatil moduna nasıl o zamana kadar çalışıcam bilmiyorum çoookkkk sıkıldııııımmmmmmmmm.... bu arada benim sıpamı çok hıçkırık tutuyor ya kızlar şimdi de tuttu mesela zıp zıp çok yoruluyor yavrum
15-21 haziran arasına rezervasyonumuzu yaptırmış bulunmaktayız canlar TATİİLLLLL ya ben şimdiden girdim tatil moduna nasıl o zamana kadar çalışıcam bilmiyorum çoookkkk sıkıldııııımmmmmmmmm.... bu arada benim sıpamı çok hıçkırık tutuyor ya kızlar şimdi de tuttu mesela zıp zıp çok yoruluyor yavrum
tamam zaten teste gidersem sonucu yazarım mutlaka senide ararım sen akşamları gelmiyorsun ya buraya habersiz kalma
ayyyy süpersin kuşum çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim.
Aslıcım ayy Allah korumuş, hakkate ortalık çok fena, ben bu sıra hiç dışarı çıkmayı düşünmüyorum resmen korkuyorum. Allaahım birliğimizi devlet bütünlüğümüzü korusun, korkuyorum böyle bölüm bölüm ayrılacak insanlar iç savaş filan ne bilim pikolojim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?