Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

valla Yaso kocama kalsa beni işe de göndermicekti de hoş benim de gelmeye niyetim yoktu da ama olmuyo işte gelmek zorundayız benim de psikolojim bozuldu Allah sonumuzu hayır etsin...

cnm benım cok heveslenıyorum bılıyonmu sen boyle konuştukca Allah razı olsun:) bende hala ne gelen var ne gıden sadece peceteye gelıyo sılınce 15 gun oldu nerdeyse boyle az az gelıyor.bide sey sorucam ya cok uzun oldugya bu lekelenme esımıde ıhmal etmek ıstemıyorum gunaymı boyleyken sen bılırsın:26: hiç olmadı cunku boyle neyaspayım sizlere bi sorayım dedım

tatlım cok gecmiş olsun:) ama bak ne gusel eglenmıssınız anınız olmuş hamılesındır ınsallah cnm benım ya

çok teşekkür ederim canım valla doğru diyorsun buda bize bi anı oldu, bakalım akşama öğreniriz hamilemiyim değilmiyim, sende bi kan testi falan yaptırsan keşke eğer hamile değilsen adet söktürücü verir doktor,ilişki için benim bilgim yok ama belli bi süreden sonra özür'e giriyor sanırım yani mesela namaz kılınıp oruç tutulabiliyor galiba inşallah yanlış söylememişimdir

o kadar sistematik ve uzun yaramazlık yapabilir mi ki 10-15 dk sürüyor canım ve 2-3 sn arayla tekme gibi değil hafif zıplamalar gibi oluyor başka bi açıklama bulamadım...

belekte karar kıldık canım ya alanya uzak geldi 32. haftamda olucam artık o tarihlerde eşim uzun yolculuk yapmamı istemedi gerçi belekte de fiyatlar uçmuş ama orta halli biyer bulduk adora golf resort hotel iyi gibi geldi bize bi de yer bulmak zor tatlım o yüzden acele ettik biraz da biz anlamıyorum ya bi otel var en uyduruk odasının geceliği 400 tl kişi başı ama yer yok yuh dedim içimden...

birde araba ittin özlem aşkolsun sana neyse rabbim korur onu inş. vardır ayy çok heyecanlı

bizim yerimizede gez anacım saırım bize bu sene tatil yok kocamın işlerinden dolayı

ayy kıyamam annecik sizin erken daha zaten 11. haftadasınız inşallah ramazandan sonra fırsat bulur yaparsınız tatil... olmadı bebişinizle gidersin ben hep onu hayal ediyorum zaten tombiş poposunu denize sokma hayalleri kuruyorum

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün tefriciye ye başlıyacam kızlar haber vereyim dedim şimdi kalkıp namaz kılıp niyet edecem ve okumaya başlıyacam

selam arkidişlerim nabıyonuz keyifle nasıl
gül ve çiğdem doğurdumu acaba
özlem hamiş olasın inş
gamzecim bol bol dinlen namazınıda nasıl rahat ediosan öyle kıl bırakmaktan daha iidir
şekerkız adını hatırlayamadın özür dilerim hanefi mezhebine göre 10 günü geçince özür oluyor nmz kılabiliosun ama ilişki durumunu bend ebilmiyorum
aslıcım geçmiş olsun bende geçen sene biber gazı olayını azda olsa yasadım çok kötü bi deneyimdi

aylincim nasıl oluyo şu hıçkırıklar ben nasıl anlıcam acaba şimdiden ii tatiller

canım onun adı kusur dur..namaz bile olur..her seferinde abdest alman gerekir sadece..yani sende gusül yapıp geceyi değerlendirebilirsin..abdest gerekir yanii..

ayy hadi hayırlısı..geçti demi günün.. Inşallah olmuştur..

tugba tatlım benım adım:) tesekkur edrım

anladım cnm tesekkur ederım

iyi günler güzeller..
Özlem geçmiş olsun çok güzel bir anı olmuş sizin için hamileysende bişey olmaz korkma rabbim onu korur...
Burcu ben şimdilik 200 tefriciye alayım çektikçe alırım....

tubacım canım evet 10 gün sonra namaz oluyor her seferinde abdest alıp ama ilişki konusunu bende bilemedim
ayy benimde 15 hatta 20 gün gibi sürmüştü ayyy sinir küpü olmuştum, oh oh çok sevindim doğru yoldasın canım benim , bırak sürsün bu son oluşların zaten hayırlısıyla inşallah :))))

Bukettt ayyy kuzucum ne şirin bir isim öyle yaaa, valla senin kızınada yakıır şirin ismi
Nazan a bak sen yaa bizden kopya çekecekmiş, ohhhhh bende sölemem ozaman

iyi günler güzeller..
Özlem geçmiş olsun çok güzel bir anı olmuş sizin için hamileysende bişey olmaz korkma rabbim onu korur...
sağol cnm allah razı olsun

şimdilik
annem :1000
eşim 444
tümay:200
ayyy çok heyecanlı ya

Arkadaşlar ben taa yıllardan beri kızım olursa adını " MELEK " koyacağım diyordum hep. Sizce nasıl ve etrafınızdaki melek isimli insanların kişiliklerini ve yaşamlarını bana yazarmısınız, buna çok önem veriyorum, isimler sanki gerçekten etkili gibi geliyor bana.
Yardımlarınızı canı gönülden bekliyorum, valla ciddiyim, kafayı yiycem tanıdığım melek yok çünkü, siz yazın bakim melekler nasıl oluyor???​

iyi günler güzeller..

sağol canım teşekkür ederim,valla inanırmısın hiç korkmadım bişey olur diye Allah nasip etmişse zaten verir etmediysede nasibimizde yokmuş derim.

hımmmm melek güzel ama çok fazla iyilik meleği olmayda gerek yok biraz cadı da olmalı şöyle tuttuğunu koparan cinsten sen öyle bi isim araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…