- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.781
valla Yaso kocama kalsa beni işe de göndermicekti de hoş benim de gelmeye niyetim yoktu da ama olmuyo işte gelmek zorundayız benim de psikolojim bozuldu Allah sonumuzu hayır etsin...ayyyy süpersin kuşum çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim.
Aslıcım ayy Allah korumuş, hakkate ortalık çok fena, ben bu sıra hiç dışarı çıkmayı düşünmüyorum resmen korkuyorum. Allaahım birliğimizi devlet bütünlüğümüzü korusun, korkuyorum böyle bölüm bölüm ayrılacak insanlar iç savaş filan ne bilim pikolojim bozuluyor
Canim arkadaslarim gunaydinnn.
Tebrik eden herkesi opuyorum, Allahherkesin gonlunun muradini hayirlisiyla versin tez zamanda insallah.
Sekerkiz tubacim, bak ben sana her yrumumda ne diyorum???? Sen varya ayni benim yolumda gidiyorsun bukadar olur. Bende hamile kalmadan 1-2 ay once boyle sacma sapan sinir vozucu bir lekelenme yasamistim. Bunlar guzel haberler bence,vucut hamilelige hazirlaniyor, sistemler degisiyor. Sen boyle belirtilerini ve yaptiklarini yazinca ben cok seviniyorum
Aslicim allah esine sifa versin insallah.
Cigdem ve gul hala dogurmamis ayyy inanamiyorum...
kızlaar biz cumartesi günü eşimle birlikte istanbuldaydık çok yorucuydu sadece 1 gece kaldık bu sabah erkenden yola çıktık geri döndük kuzenimin düğünü vardı onun için gittik, yolculuğumuz pek maceralıydı rezil oldukanlatayımda gülün bari arabayla gittik arabanın gazı az kalmıştı bi benzin istasyonu geçtik onunda adı sanı duyulmamış boşver dedik almadık nasıl olsa ilerde vardır diye biraz gittik sonra yol çalışması nedeniyle bizim yolu yan yola tek şerit olarak vermişler bizim araba teklemeye başladı ve durdu anaaaam kaldık yolda arkamızda arabalar geçemior yol tek şerit mecbur karşı yoldan gelecek arabaları bekleyip ona göre geçiyorlar haliyle yığılma e bide hep otobüsler kamyonlar geçiyo eşim hem direksiyonu idare etti hem itti ben geçtim arkaya ittirdim arabayı tam biz rezillikti şansımıza yolda yokuş çok zor gidiyo araba zaten omzum ağrıyordu şimdi daha çok ağrıyor eşim kıyamadı sen git direksiyona otur ben iterim dedi ama ikimizde nefes nefese kaldık ve en yakın benzin istasyonu 1 km ilerde hayır yol tek şerit olmasa sorun yokta neyse Allah razı olsun bi kamyoncu indi yardım etti adama çok dua ettim içimden sonra kapalı yola geçirdik arabayı bomboş yolda ittik orası düzdü zorlanmadık, çok şükür o ayrım varmışta girdik yoksa benzin istasyonuda yolun kapalı kısmında kalıyordu ordanda alamazdık o zaman vay halimize bizim araba benzinlede çalışmıyorki bidonla alıp dolduralım kimseye anlatmadık tabi dalga geçerler diye fena yorulduk ama yaaa eşime dedim bundan sonra arabayla uzun yola falan gitmek yok
cnm benım cok heveslenıyorum bılıyonmu sen boyle konuştukca Allah razı olsun:) bende hala ne gelen var ne gıden sadece peceteye gelıyo sılınce 15 gun oldu nerdeyse boyle az az gelıyor.bide sey sorucam ya cok uzun oldugya bu lekelenme esımıde ıhmal etmek ıstemıyorum gunaymı boyleyken sen bılırsın:26: hiç olmadı cunku boyle neyaspayım sizlere bi sorayım dedım
tatlım cok gecmiş olsun:) ama bak ne gusel eglenmıssınız anınız olmuş hamılesındır ınsallah cnm benım ya
o kadar sistematik ve uzun yaramazlık yapabilir mi kiben nagehan şirin koyacam diyorum..çocukluktan beri çok severim bu iki adı..ama eşişm nagehan adını sevmiyomuşş.bakalım ne olur..
hıçkırık olduğuna eminmisin:)) belki yaramazlığından yapıyodur:)) bana doktor geçen hafta bu aylarda olmaz felan demişti..ordan fikir yürüttüm..tabi senin ki büyük..hıçkırığıda büyük olur..
hollleeeeyyy rezervasyonunuzu yaptırmanıza inan çok sevindimm. nereye gidiyorsunuz.. düşünki bende çok tatil modundayımm ama rezerv.falan yok ortada.. hafta sonuna minik bir kaçamak yaptık ama çok kısa olunca tabi bişey anlamadık ki.. zaten havada bozuktu.. hıçkırık mı tutuyorr.. ayyy ne güzeell.. hıçkırım hee.burnunu sık, su içir..
çok teşekkür ederim canım valla doğru diyorsun buda bize bi anı oldu, bakalım akşama öğreniriz hamilemiyim değilmiyim, sende bi kan testi falan yaptırsan keşke eğer hamile değilsen adet söktürücü verir doktor,ilişki için benim bilgim yok ama belli bi süreden sonra özür'e giriyor sanırım yani mesela namaz kılınıp oruç tutulabiliyor galiba inşallah yanlış söylememişimdir
bizim yerimizede gez anacım saırım bize bu sene tatil yok kocamın işlerinden dolayı
cnm benım cok heveslenıyorum bılıyonmu sen boyle konuştukca allah razı olsun:) bende hala ne gelen var ne gıden sadece peceteye gelıyo sılınce 15 gun oldu nerdeyse boyle az az gelıyor.bide sey sorucam ya cok uzun oldugya bu lekelenme esımıde ıhmal etmek ıstemıyorum gunaymı boyleyken sen bılırsın:26: Hiç olmadı cunku boyle neyaspayım sizlere bi sorayım dedım
tatlım cok gecmiş olsun:) ama bak ne gusel eglenmıssınız anınız olmuş hamılesındır ınsallah cnm benım ya
çok teşekkür ederim canım valla doğru diyorsun buda bize bi anı oldu, bakalım akşama öğreniriz hamilemiyim değilmiyim, sende bi kan testi falan yaptırsan keşke eğer hamile değilsen adet söktürücü verir doktor,ilişki için benim bilgim yok ama belli bi süreden sonra özür'e giriyor sanırım yani mesela namaz kılınıp oruç tutulabiliyor galiba inşallah yanlış söylememişimdir
tugba tatlım benım adım:) tesekkur edrımselam arkidişlerim nabıyonuz keyifle nasıl
gül ve çiğdem doğurdumu acaba
özlem hamiş olasın inş
gamzecim bol bol dinlen namazınıda nasıl rahat ediosan öyle kıl bırakmaktan daha iidir
şekerkız adını hatırlayamadın özür dilerimhanefi mezhebine göre 10 günü geçince özür oluyor nmz kılabiliosun ama ilişki durumunu bend ebilmiyorum
aslıcım geçmiş olsun bende geçen sene biber gazı olayını azda olsa yasadım çok kötü bi deneyimdi
aylincim nasıl oluyo şu hıçkırıklar ben nasıl anlıcam acaba şimdiden ii tatiller
canım onun adı kusur dur..namaz bile olur..her seferinde abdest alman gerekir sadece..yani sende gusül yapıp geceyi değerlendirebilirsin..abdest gerekir yanii..
ayy hadi hayırlısı..geçti demi günün.. Inşallah olmuştur..
birde araba ittin özlem aşkolsun sana neyse rabbim korur onu inş. vardır ayy çok heyecanlı
özlem hamiş olasın inş
ayy hadi hayırlısı..geçti demi günün.. Inşallah olmuştur..
sağol cnm allah razı olsuniyi günler güzeller..
Özlem geçmiş olsun çok güzel bir anı olmuş sizin için hamileysende bişey olmaz korkma rabbim onu korur...
Burcu ben şimdilik 200 tefriciye alayım çektikçe alırım....
iyi günler güzeller..
Özlem geçmiş olsun çok güzel bir anı olmuş sizin için hamileysende bişey olmaz korkma rabbim onu korur...
Burcu ben şimdilik 200 tefriciye alayım çektikçe alırım....
Arkadaşlar ben taa yıllardan beri kızım olursa adını " MELEK " koyacağım diyordum hep. Sizce nasıl ve etrafınızdaki melek isimli insanların kişiliklerini ve yaşamlarını bana yazarmısınız, buna çok önem veriyorum, isimler sanki gerçekten etkili gibi geliyor bana.
Yardımlarınızı canı gönülden bekliyorum, valla ciddiyim, kafayı yiycem tanıdığım melek yok çünkü, siz yazın bakim melekler nasıl oluyor???
sağol cnm allah razı olsun
şimdilik
annem :1000
eşim 444
tümay:200
ayyy çok heyecanlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?