Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

eveeet ben yaptım

Inşallah canım hayırlısı olsun

ayyyy çok heyecanlı ama bide değilsem , yaaa hamile moduna girdim

ne olacak canım alala..girdiğin gibi çıkarsın..:)) bi daha girersin:)))

ya ben kızda miraç isminide çok seviyorum..erkektede berat..ve haktan.. çok hoşuma gidiyo..

sağol cnm allah razı olsun
şimdilik
annem :1000
eşim 444
tümay:200
ayyy çok heyecanlı ya

canım banada 100 yaz, işlerim yoğun, 100 bitince gene haber veririm tamamlarız daha lazım olursa inşallah.

kızlarrrr tanıdığınız MELEK isimli insanların kişiliğini yaşantılarını yazın bekliyorum...

özlem kuşum yorumuna bayıldım, ozaman ismin başına lakap olarak cazgır melek deriz ne dersin

hayır cazgır olmaz başka bişey olsun , ama gerçekten ben inanırım isimlerin insanlar üzerindeki etkisine

yasemin benim çevremdeki meleklar hep çok sıkıntı çekmişler zorluklar yaşamışlar ve çok mülayim kişiler...isim analizine baktınmı

cnm benım tanıdığım melek var ama yaşamı pek hoş değildi 2 kere evlilik yaptı 1. ciyi aldattığı söylendi şimdi ikinci eşiyle imam nikahlı yaşıyor adamın bir eşide var yani adamın kapatması gibi

aaa benim tanıdığım 2 melek var biri akraba genç kız ama hiç tanımıyorum kişiliğini bilmiyorum , biride işyerinde kadına sinir oluyorum sevmiyorum oda beni sevmiyor duygularımız karşılıklı kadın ne yaparsa bana batıyor aayyyy vaz geçtim hiç güzel isaim değil koyma koyma başka isim bul sen

Ticarete yatkın, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sanatsal yetenekleri olan, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden, başarılı, unvan sahibi olabilme enerjisi olan bir kişilik enerjisi verir.
meeleğin isim analizi

benim kocamda kız olursa rabia erkek olursa muhammed diyo nur diyo melike diyo diyoda diyo

yasemin benim çevremdeki meleklar hep çok sıkıntı çekmişler zorluklar yaşamışlar ve çok mülayim kişiler...isim analizine baktınmı

ayyy kızlar bende bunları duymaktan korkuyordum, kime sorsam hep böyle sıkıntılı kişilerden bahsediyorlar, Allah Allah yaa, inanın vazgeçeceğim galiba ben, hiç şöyle iyi bir yorum alamadım inanırmısınız, halbuki ne güzel isim ama , bu bir tesadüf olamaz heralde, Rabbim beni hayırlı bir isme yönlendirsin inşallah.:26:

bukeeet senin kızın kesinlikle nagehan olsun anlamı "ansızın" senin kızında ansızın geldi

ayyy nekadar güzel bir anlamı varmış süper maşallah

Benim eşim de "ECRİN" ismini beğeniyor, dün açtım baktım Kuranı, anlamı; Allahın verdiği mükafat anlamına geliyor, bu nasıl, tanıdığınız ecrin varmı peki*???

bizim fabrikada çalışan bir kız var melek abdestii alır namazını kılar orucunun tutar ama sevmedigim bir huyu var ki lafın peşine çok duşer biraz fitne var gibi hissediyorum ama iyi kız

Benim eşim de "ECRİN" ismini beğeniyor, dün açtım baktım Kuranı, anlamı; Allahın verdiği mükafat anlamına geliyor, bu nasıl, tanıdığınız ecrin varmı peki*???

canım o ecrin isminde bi yanlış anlaşılma varmış aslında "ücret" anlamına geliyormuş benim eltimde koyacaktı sonra vazgeçmiş esma nur koydular, bence koyma benim şahsi fikrim tabi

kızlar ben kaçar arkadaşa gidip gelecem hepinizi öptüm allah razı olsun tefriciye alanlardan ve almayanlardan da sizi seviyorum

bak şu isim alamlarına bak

afra,seyda,sena,erva,eylül,ebrar,şevval,asya,azra,berra (buu peygamber efendimiz degiştirmiş gerçi)zeynep,betül,eslem

sağol cnm allah razı olsun

şimdilik
annem :1000
eşim 444
tümay:200
ayyy çok heyecanlı ya
canım ben hastalandım hastalanacam o yüzden şimdilik 200 alıyım hastalanmazsam okumaya devam ederim

Canım bende Ecrin ismini çok beğeniyodum ama artık herkes ecrin ismini koyuyo sen ElVİN koy en iyisi Ecrine de yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…