- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.801
sağol cnm allah razı olsun okumak istemen yeterli cnmburcuu canım bende alayım da bana 60 tane ver ezbere bilmediğim için anca okuyabiliyorum
eveeet ben yaptım
Inşallah canım hayırlısı olsun
ayyyy çok heyecanlı ama bide değilsem , yaaa hamile moduna girdim
tubacım canım evet 10 gün sonra namaz oluyor her seferinde abdest alıp ama ilişki konusunu bende bilemedim
Ayy benimde 15 hatta 20 gün gibi sürmüştü ayyy sinir küpü olmuştum, oh oh çok sevindim doğru yoldasın canım benim , bırak sürsün bu son oluşların zaten hayırlısıyla inşallah :))))
bukettt ayyy kuzucum ne şirin bir isim öyle yaaa, valla senin kızınada yakıır şirin ismi
Nazan a bak sen yaa bizden kopya çekecekmiş, ohhhhhBende sölemem ozaman
sağol cnm allah razı olsun
şimdilik
annem :1000
eşim 444
tümay:200
ayyy çok heyecanlı ya
canım banada 100 yaz, işlerim yoğun, 100 bitince gene haber veririm tamamlarız daha lazım olursa inşallah.
kızlarrrr tanıdığınız MELEK isimli insanların kişiliğini yaşantılarını yazın bekliyorum...
özlem kuşum yorumuna bayıldım, ozaman ismin başına lakap olarak cazgır melek deriz ne dersin
Arkadaşlar ben taa yıllardan beri kızım olursa adını " MELEK " koyacağım diyordum hep. Sizce nasıl ve etrafınızdaki melek isimli insanların kişiliklerini ve yaşamlarını bana yazarmısınız, buna çok önem veriyorum, isimler sanki gerçekten etkili gibi geliyor bana.
Yardımlarınızı canı gönülden bekliyorum, valla ciddiyim, kafayı yiycem tanıdığım melek yok çünkü, siz yazın bakim melekler nasıl oluyor???
cnm benım tanıdığım melek var ama yaşamı pek hoş değildi 2 kere evlilik yaptı 1. ciyi aldattığı söylendi şimdi ikinci eşiyle imam nikahlı yaşıyor adamın bir eşide var yani adamın kapatması gibicanım banada 100 yaz, işlerim yoğun, 100 bitince gene haber veririm tamamlarız daha lazım olursa inşallah.
kızlarrrr tanıdığınız MELEK isimli insanların kişiliğini yaşantılarını yazın bekliyorum...
özlem kuşum yorumuna bayıldım, ozaman ismin başına lakap olarak cazgır melek deriz ne dersin
sağol cnm allah razı olsun
şimdilik
eşim 444
ayyy çok heyecanlı ya
Arkadaşlar ben taa yıllardan beri kızım olursa adını " MELEK " koyacağım diyordum hep. Sizce nasıl ve etrafınızdaki melek isimli insanların kişiliklerini ve yaşamlarını bana yazarmısınız, buna çok önem veriyorum, isimler sanki gerçekten etkili gibi geliyor bana.
Yardımlarınızı canı gönülden bekliyorum, valla ciddiyim, kafayı yiycem tanıdığım melek yok çünkü, siz yazın bakim melekler nasıl oluyor???
yasemin benim çevremdeki meleklar hep çok sıkıntı çekmişler zorluklar yaşamışlar ve çok mülayim kişiler...isim analizine baktınmı
cnm benım tanıdığım melek var ama yaşamı pek hoş değildi 2 kere evlilik yaptı 1. ciyi aldattığı söylendi şimdi ikinci eşiyle imam nikahlı yaşıyor adamın bir eşide var yani adamın kapatması gibi
aaa benim tanıdığım 2 melek var biri akraba genç kız ama hiç tanımıyorum kişiliğini bilmiyorum , biride işyerinde kadına sinir oluyorum sevmiyorum oda beni sevmiyor duygularımız karşılıklı kadın ne yaparsa bana batıyor aayyyy vaz geçtim hiç güzel isaim değil koyma koyma başka isim bul sen
bukeeet senin kızın kesinlikle nagehan olsun anlamı "ansızın" senin kızında ansızın geldi
sağol cnm allah razı olsunoradaki 44 adetide bana yaz cnm
canım banada 100 yaz, işlerim yoğun, 100 bitince gene haber veririm tamamlarız daha lazım olursa inşallah.
Benim eşim de "ECRİN" ismini beğeniyor, dün açtım baktım Kuranı, anlamı; Allahın verdiği mükafat anlamına geliyor, bu nasıl, tanıdığınız ecrin varmı peki*???
ayyy kızlar bende bunları duymaktan korkuyordum, kime sorsam hep böyle sıkıntılı kişilerden bahsediyorlar, Allah Allah yaa, inanın vazgeçeceğim galiba ben, hiç şöyle iyi bir yorum alamadım inanırmısınız, halbuki ne güzel isim ama , bu bir tesadüf olamaz heralde, Rabbim beni hayırlı bir isme yönlendirsin inşallah.:26:
ayyy nekadar güzel bir anlamı varmış süper maşallah
Benim eşim de "ECRİN" ismini beğeniyor, dün açtım baktım Kuranı, anlamı; Allahın verdiği mükafat anlamına geliyor, bu nasıl, tanıdığınız ecrin varmı peki*???
bukeeet senin kızın kesinlikle nagehan olsun anlamı "ansızın" senin kızında ansızın geldi
canım ben hastalandım hastalanacam o yüzden şimdilik 200 alıyım hastalanmazsam okumaya devam ederimsağol cnm allah razı olsun
şimdilik
eşim 444
ayyy çok heyecanlı ya
ayyy kızlar bende bunları duymaktan korkuyordum, kime sorsam hep böyle sıkıntılı kişilerden bahsediyorlar, Allah Allah yaa, inanın vazgeçeceğim galiba ben, hiç şöyle iyi bir yorum alamadım inanırmısınız, halbuki ne güzel isim ama , bu bir tesadüf olamaz heralde, Rabbim beni hayırlı bir isme yönlendirsin inşallah.:26:
ayyy nekadar güzel bir anlamı varmış süper maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?