- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.981
Ağzından bal damlıyo canımcım.Allah razı olsun..
geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın..Aramıza hoş geldin..
tsk ederım demet hos buldumm:)
Allah hepımıze gonlumuzde yatan guzellıklerı nasıp etsın :)
mervecım senınde tesbıhını cektım Allah dualarını dualarımızı kaul etsın en hayırlı zamanlarda
sedacım hemen değiştiriyorum senin batı canım.Kızlar ben erken regl olmuştum 23. günde batımı değiştirmemişim yeni batımı 35 gün olarak sayıyorum bilmiyorum ne zaman olacağımı 27 eylül diye değiştirelim. Dün çok halsizdim acayip. Hiçbir iş yapamadım sadece kırmzıı biberleri közledim buzluğa kaldırdım bamyaları ayıkladım. Bugün koyucam fasulyelerle beraber. Bugün daha iyiyim hemen kahvaltımı yapıp, evin işlerini halledicem buzluk olayını bitiricem ve tesbihleri çekicem ayrıca meryeme başlıcam Allah izin verirse İnşallahh.. Sonra belki halim olursa bir hava almak istiyorum eşimde yok yalnız dışarı çıkmayı da hiç sevmiyorum ama hava da çok güzel eşim yarın akşam gelecek şehir dışından. Öpüyorum kızlar gelirim yine şu işleri halledeyim de.
canım bence seni silmeyelim, burda herkes seni çok seviyor, sen okuyamasanda biz senin için okuruz. sende ev işlerini bitirdiğinde haber verirsin bundan sonraki tesbihlere senden gelecek yeni habere göre eklerim seni, ama buna adın yazılmış artık, silmeye gönlüm razı olmaz. sen eğer vaktin olursa çekersin, çekemezsende canın sağolsun.yasemın cnm benı tesbıhten sıl cunku yapamıcam cok işlerım var ınan vakıt bulamıyorum uzgunum duzene grdım zaman baslarım ozurdılerım canım yorgunluktan geberıyorum kac gunlerdır anlatım gbı bılıyosun .
buketim aynı ben aynı ben yaa, dün kendimi iş yapmaktan alamadım resmen, acaba diyorum depresyondamıyım , mutsuzmuyum, birşeyleri düşünmek istemiyormuyum neyim ben böyle kendimi parçalarcasına iş yapmak istedim, tuvalete gidiyorum mesela tuvaletimi etmeye, hemen oraları temizliyorum, çamaşırları katlıyorum paspasları düzeltiyorum hala bile tuvaletimi yapamıyorum o dereceydim yanicam silme. halı silme, dolapları düzeltme, çamaşırları yıka as, topla, düzenle, sil süpür, ölmüş bitmiş yorulmuş bi halde bunları yazıyorum..yorgunum inşallah hamlamam ama boynum şuan çok ağırıyo.. namazımı kılıp uyumak..sabaha kadarda deliksiz bir uyku çekmek istiyorum..herkese iyi geceler..
buketim aynı ben aynı ben yaa, dün kendimi iş yapmaktan alamadım resmen, acaba diyorum depresyondamıyım , mutsuzmuyum, birşeyleri düşünmek istemiyormuyum neyim ben böyle kendimi parçalarcasına iş yapmak istedim, tuvalete gidiyorum mesela tuvaletimi etmeye, hemen oraları temizliyorum, çamaşırları katlıyorum paspasları düzeltiyorum hala bile tuvaletimi yapamıyorum o dereceydim yaniayrıca birde benimde aynen boynum omuzlarım sağ kolum tutuk ve ağrıyan bir durumda, ayy sana bir şarkı armağan etmek istedim şuanda, bu senle benim şarkım olsun
Sen Eşittir Ben (Toygar Işıklı) - YouTube
Gün karanlıksa etrafın bulanıksa
Kaderin sana düşmansa benden çok da farklı değilsin
Yağmura saygın sonsuzsa aşka hiç inanmıyorsan
Zorla günleri sayıyorsan aynı kişi bile olabiliriz
Eminim bi gün senle buluşup bişeyler içeceğiz
Hatta belki eskileri anacağız dertleşeceğiz
En sevdiğin şarkı yalansa hayatının filmi hayatsa
Bi de hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi
Hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsan
Deniz görmeden yaşayamıyorsan sen eşittir ben demektir..
Gün yol almışsa efkârın omzundaysa
Gözyaşın sana düşmansa benden çok da farklı değilsin
Yağmura aşkın sonsuzsa kalbinde saklanıyorsan
Zorla günleri sayıyorsan aynı hüznü bile duyabiliriz ....
günaydın arkadaşlar..hınç olmuş bir şekilde güne başladım,,melekcim duanı okudum..Allah kabul etsin
vay şarkılar markılar..tam anlamlı yani..ama ben aşka inanırım..çünkü aşıkım aşık..:))
ya inan bende öyleydim..elimi atmadığım yer kalmadı, mutfak dolaplarının, vestiyerin üstünü bile sildim..evin içinde merdivenle kanka olduk dolanıyoruz..yerleri merleri hep elimle sildim...heryeri çamaşır suyuna buladım..ama annem vardı da yardım etti sağolsun..yünlerim vardı ben işteyken onları yaptı..sonrasında da yardımcı oldu..yemek yaptı toz aldı felan, hiç değilse karnımı doyurdu:))
bende anladımki kafamı işe vermişim kafayı bulmuşum:))
ayy bebişim aşka tabi inanıyoruz sen işine gelmeyen yerlerini değiştir dinlerken
anneler süper yaa, ALlah başımızdan eksik etmesin onları, biz kendimizi düşünmediğimiz zamanlarda bile onlar bizi düşünüyor
hala bile akşam eve gidip geri kalan tüm işleri yapasım var, geldiler bana heralde
bugün bilgisayarın format günü, bari burda da bilgisayarın içini temizliyim format atılırken , yerleri filan sileyim burda..
temizliktir benim adıııııımmmmmmm, heryeri siler süpürürüüüüüüümmmm....
heh yaa bende diyorum ki hangi reklam dı o cifmiydi acemiydi diye düşündüm durdumkakılmıştır benim adıııııııııım,, değilmiydi ooo????
teşekkür ederim canım. testi satın aldığın yerin linkini gönderirsen cok sevinirim.
günaydın yasemin belkide hayıt suyu başka bişeylerede sebep olmuştur şu hayıt suyundan bende alıcam adetlerim düzensizleşti 4 gün erken edet oldum ki benimkinin günü hiç şaşmazdı rica etsem yeni bat 7 ekim yazarmısın sana zahmet canım
tümaycım hoşgeldin değiştiriyorum batını şimdi.
hayıt suyu çok iyi birşeymiş ya, sadece adet düzenini sağlamakla kalmıyor, vucudundaki hormonlarının genelinin normal düzeylerde olmasını sağlıyor, o malum konudaki isteksizliği bile dengeye sokuyor yani.
hoşbulduk canım bende deniycem bulabilirsem buralarda bide sana bişey sorucam şu kasnak işlerinin mazemelerini nereden alıyorsun canım çok bi mevla tutarmı
canım ben avcılardan aldım kasnağı ipi tutkalı bocuğu filan, bizim orda bi yer var hani 1 milyoncular varya japon pazarı filan deniliyor öyle biyerden. sonradan daha ucuz ve değişik taşlar varmış diye eminönüne gittim marputçular han diye biruer var mısır çarşısının orda, oradan değişik boncuklar aldım. sende avcılardamıydın buralarda oturuyordun galiba dimi?
kasnak 10 lira, ip 3,5 tl, tutkal 5 tl, taşların fiyatı değişiyor, normal bi taş 1 torbası 10 lira filan, ondan 5-6 tane örtü çıkar heralde belkide daha fazla. fiyatı uygun yani malzemelerin
Arkadaşlar merhaba;
2 yıllık evliyim son 1 senedir de bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz..Henüz ses seda yok..Bizimde bütün kontrollerimiz yapıldı hepsi temiz Allah'a şükür..Geçen Haziran ayında o tespih duasını yaptım ve kıbleye doğru astım..2 tane dede ye gitmiştim onların tespihleride kıblede başucumda...Yazılan çizilen söylenen ne varsa yapmaya çalışıyorum..Bu arada kurşun bile döktürdüm..Reiki bile yapıyorum..Şuan için Allah bize nasip etmiyor tabi bu ay ne olur bilmiyorum..Allah'ım hayırlısını versin inş.moralimi bozmuyorum artık..İnş. benimde sağlıklı bir bebeğim olucak..Buna inanıyorum..Bu arada hayvanları çok seviyorum eşimde çok seviyor..Bu arada ben kedi almak istiyorum eşim bebeğimiz olsun sonra alalım diyor..Siz ne dersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?