- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.821
evet anlamını biliyorum..tam da uyuyo..mucize felan koyalım diyo eşim..bi fikir tabi)))) bizimkide bi mucize
ayy çok hoş bende beğendim, ama çok nazik olur filan diye düşündüm vazgeçtim, ben biraz nazik olmadığım için çocuğumda nazik olmasın :))ben nazende koymayı düşünüyorum kızım olursa ama değiştirebilirim de benim işim belli olmaz
ayyyy MELİKE bende beğeniyorum, ozaman MELİKE koyim mi acaba?????????benim kocamda kız olursa rabia erkek olursa muhammed diyo nur diyo melike diyo diyoda diyo
ayy çok şükür normale yakın bir örnek geldi :)) canım benim çok sağolbizim fabrikada çalışan bir kız var melek abdestii alır namazını kılar orucunun tutar ama sevmedigim bir huyu var ki lafın peşine çok duşer biraz fitne var gibi hissediyorum ama iyi kız
bende onu araştırdım, bizzat Kuranı Kerimi açtım ecrin geçen yerleri okudum, bence üsret anamına gelmiyor, çünkü Allah kullarını mükafatlandıracağı zaman ücret vermez, onlara çeşitli mucizeler, hediyeler, sevineceği şeyler nasibeder. yani bunu ücret olarak algılamak bence çok yanlış. o yüzden anlamı konusunda bir sıkıntı yok bence. ama Aslının dediği gibi artık herkes ecrin koyuyor.canım o ecrin isminde bi yanlış anlaşılma varmış aslında "ücret" anlamına geliyormuş benim eltimde koyacaktı sonra vazgeçmiş esma nur koydular, bence koyma benim şahsi fikrim tabi
selam arkidişlerim nabıyonuz keyifle nasıl
gül ve çiğdem doğurdumu acaba
özlem hamiş olasın inş
gamzecim bol bol dinlen namazınıda nasıl rahat ediosan öyle kıl bırakmaktan daha iidir
şekerkız adını hatırlayamadın özür dilerimhanefi mezhebine göre 10 günü geçince özür oluyor nmz kılabiliosun ama ilişki durumunu bend ebilmiyorum
aslıcım geçmiş olsun bende geçen sene biber gazı olayını azda olsa yasadım çok kötü bi deneyimdi
aylincim nasıl oluyo şu hıçkırıklar ben nasıl anlıcam acaba şimdiden ii tatiller
ayy çok hoş bende beğendim, ama çok nazik olur filan diye düşündüm vazgeçtim, ben biraz nazik olmadığım için çocuğumda nazik olmasın :))
ayyyy MELİKE bende beğeniyorum, ozaman MELİKE koyim mi acaba?????????
ayy çok şükür normale yakın bir örnek geldi :)) canım benim çok sağol
bende onu araştırdım, bizzat Kuranı Kerimi açtım ecrin geçen yerleri okudum, bence üsret anamına gelmiyor, çünkü Allah kullarını mükafatlandıracağı zaman ücret vermez, onlara çeşitli mucizeler, hediyeler, sevineceği şeyler nasibeder. yani bunu ücret olarak algılamak bence çok yanlış. o yüzden anlamı konusunda bir sıkıntı yok bence. ama Aslının dediği gibi artık herkes ecrin koyuyor.
Melike'ye kaydım şimdi o nasıl???
Melikeyi sevdim ben canım ama ben aslıya da söylemiştim kızım olursa adını aslı koymak istiyordum diye düşün istersen
ayy çok hoş bende beğendim, ama çok nazik olur filan diye düşündüm vazgeçtim, ben biraz nazik olmadığım için çocuğumda nazik olmasın :))
bende onu araştırdım, bizzat Kuranı Kerimi açtım ecrin geçen yerleri okudum, bence üsret anamına gelmiyor, çünkü Allah kullarını mükafatlandıracağı zaman ücret vermez, onlara çeşitli mucizeler, hediyeler, sevineceği şeyler nasibeder. yani bunu ücret olarak algılamak bence çok yanlış. o yüzden anlamı konusunda bir sıkıntı yok bence. ama Aslının dediği gibi artık herkes ecrin koyuyor.
Melike'ye kaydım şimdi o nasıl???
tubacım canım evet 10 gün sonra namaz oluyor her seferinde abdest alıp ama ilişki konusunu bende bilemedim
ayy benimde 15 hatta 20 gün gibi sürmüştü ayyy sinir küpü olmuştum, oh oh çok sevindim doğru yoldasın canım benim , bırak sürsün bu son oluşların zaten hayırlısıyla inşallah :))))
Bukettt ayyy kuzucum ne şirin bir isim öyle yaaa, valla senin kızınada yakıır şirin ismi
Nazan a bak sen yaa bizden kopya çekecekmiş, ohhhhhbende sölemem ozaman
Arkadaşlar ben taa yıllardan beri kızım olursa adını " MELEK " koyacağım diyordum hep. Sizce nasıl ve etrafınızdaki melek isimli insanların kişiliklerini ve yaşamlarını bana yazarmısınız, buna çok önem veriyorum, isimler sanki gerçekten etkili gibi geliyor bana.
Yardımlarınızı canı gönülden bekliyorum, valla ciddiyim, kafayı yiycem tanıdığım melek yok çünkü, siz yazın bakim melekler nasıl oluyor???
canımm çok teşekkür ederim açıklama için, ben anlamının güzel olduğu görüşünde olanlardanım ama "ecrin" nedense ısınamıyorum ondanda vazgeçtim üfffEcrin'in anlamı
'Ecrin'in manası hakkında farklı görüşler var. Arapça dilbilgisi kurallarına göre 'Ecir' kelimesinin tek başına kullanıldığında düşmesi gereken son harekesinin düşmemiş hali. Yani yanlış bir kullanım. Kimi 'hediye, kimi 'sevap demek' diyor. Kimilerine göre ise Allah'ın mükâfatı anlamını taşıyor. Kur'an-ı Kerim'de Yasin ve Fetih surelerinde geçen 'Ecrin'in anlamı Türk Dil Kurumu'nda, 'sevap, bir emeğin karşılığı' olarak açıklanıyor. Zaman Gazetesi Kürsü Sayfası Editörü Süleyman Sargın ise Ecrin'in ücret anlamına geldiğini, çok zorlanırsa 'hediye, mükâfat' gibi anlamların çıkarılabileceğini söylüyor
ecrin adını bende çok severim ama anlamı için muallakta yorumlar var..
Yaseminnnnciiimmm benim tanıdığım 2 melek var, biri yaşlı biri yaşıtım.. Yaşıtım olanın çok güzel bir yaşamı var, çocukluk arkadaşım, çokda güzel bir kızdır.. bi tane daha melek ablamız varr, oda şeker gibi bir insan, çok şükür yaşamıda dışarıdan gayet iyi, güzel, hoş görünüyor..
ayyyyyyyyyyy bende elif mi mina da mıyım hala
he valla yaaa tuttuğunu koparan cabbar bir kızım olur tam bana göre aslında özlem ismiben nazik değilde nazlı olur diye düşündüğüm için vazgeçiyorum birde herkes kısaltıp naz der ben istemem öyle kısaltılmasını
ne kızıyon be internette yazmışlar öyleee uzun uzun açıklamışlardı ücret anlamına geliyor insanlar yanlış biliyor diye ben napıyım allah allah yaaabencede ecrin koyma ben beğenmiyorum o ismi ne o bi isim bi dönem revaçta oluyo ondan sonra modası geçiyo hiç modası geçmeyen bi isim koy mesela özlem koy
ben de bi ara kızım olursa melek koyacağım onu meleğim diye seveceğim diyordum ama,benim bir eski arkadaşım var,nefret ediyordum,yani çok az insana karşı böyle hissediyorum,öyle içten pazarlıklı,her durumda haklı çıkıyor bir şekilde,görünüşte çok iyi gibi görünüyor ama tanıdıktan sonra nasıl bir insan olduğu anlaşılıyor,ayak üstü kızın dedikodusunu da yaptım,neyse sonra vazgeçtim tabii sırf o kızın yüzünden,yoksa ben bebeğime meleğim diyecektim ne güzel
canım ben hastalandım hastalanacam o yüzden şimdilik 200 alıyım hastalanmazsam okumaya devam ederim
Canım bende Ecrin ismini çok beğeniyodum ama artık herkes ecrin ismini koyuyosen ElVİN koy en iyisi Ecrine de yakın
he valla yaaa tuttuğunu koparan cabbar bir kızım olur tam bana göre aslında özlem ismi
hadi hayırlısı az kaldı yaa sabır..Biz geldik teyzeleri doktordan. Doktor amcamız gece gündüz her an olabilir dedi. Göbeğim iyice inmiş aşağı. Doğur artık sen diye takıldı bana :) Zaten gece belimde ve bacaklarımda sancım olmuştu. İnşallah cumaya kadar doğururum :)) ultrasonla baktık 3200 gr. Çıktı oğluşum. Cumaya kadar doğum olmazsa nst ile bakalım dedi. Bundan sonraki süreç beklemekten ibaret olacakmış. Bizden haberler böyle canlarım
ayyy canım yaaaa hadi bakalım haziranın ilk bebeği olsun minik kuşunBiz geldik teyzeleri doktordan. Doktor amcamız gece gündüz her an olabilir dedi. Göbeğim iyice inmiş aşağı. Doğur artık sen diye takıldı bana :) Zaten gece belimde ve bacaklarımda sancım olmuştu. İnşallah cumaya kadar doğururum :)) ultrasonla baktık 3200 gr. Çıktı oğluşum. Cumaya kadar doğum olmazsa nst ile bakalım dedi. Bundan sonraki süreç beklemekten ibaret olacakmış. Bizden haberler böyle canlarım
ya yaa benim gibi tuttuğunu koparan cabbar olur (hiç beni tarif etmiyor ama neyse)
bişey söyleyeceğim,tefriciye sonra okuduğumuz dualar falan hastayken okunuyor,sadece ayetler okunmuyor, dua niyetine olan ayetler var,rabbena ile başlayan onlar bile okunuyor.yanlış olmasın diye söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?