- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.841
isimlerden bahsetmişsiniz. Benim bikaç tandığım melek var ayy hepside gıcık. Yüzleri güzel ama çok fesatlar. O yüzden ben melek isminden soğudum yaso canım bu bnm fikrim tabi. Hazal ismi çok hoşuma gidio :) Bizim ismimizde Ömer olacak teyzeleri :))
ya kızlar benim bu sakarlığım nolacak yaaa bakkala gidecektim kapıyı bir hışımla açtım yukardaki demiri kafama bir çarptıı( nasıl kötü şişti bilee geçen aylarda da kafamı duvara çarpmıştımm çok dikkatsizim çokkkkk
aslıııııııı
geçmiş olsun..senide yaseminle ben aramıza aldık..paldır güldür merdivenden atlaya zıplayada iniyosan tammdır..sende bizdensin..bu arada duanı okudum.allah kabul etsin..Eşinede geçmiş olsun..kötü yerden sakatlanmış:))
aslında sana bi kaza bela duası mı okusak..bu dualar kesmez seni:))9
ayyy canım geçmiş olsun, amannnn valla bizde bu acele bu hiperaktiflik varken heryerimizi çarparız yani.ya kızlar benim bu sakarlığım nolacak yaaa bakkala gidecektim kapıyı bir hışımla açtım yukardaki demiri kafama bir çarptıı( nasıl kötü şişti bilee geçen aylarda da kafamı duvara çarpmıştımm çok dikkatsizim çokkkkk
ayyy buket valla doğru dedin aslıyı aramıza almışız. ama dediğim gibi hamişlikten sonra ben 180 derece döndüm çok hanım hanımcığım bi görsenaslıııııııı
geçmiş olsun..senide yaseminle ben aramıza aldık..paldır güldür merdivenden atlaya zıplayada iniyosan tammdır..sende bizdensin..bu arada duanı okudum.allah kabul etsin..Eşinede geçmiş olsun..kötü yerden sakatlanmış:))
ah canım benim seni çok yanlış tarif etmiş olduğumu hissettim bir anda
pisliiiiiiikkkkkkkk
selamün aleyküm kızlar çok yoğunum gelemiyorum pek ne var ne yok her şey yolundadır inşallah
kızlar bir arkadasım şuan hastanede tüp bebekle hamile kaldı doğum yapmayı bekliyor cumartesinden beri hastanede ama hala doğuramadı suni sancı verdikleri halde sancısı gelmedi Rabbim yardımcısı olsun dua edin inşallah sağlıkla kurtulur
ay bide iş arkadasım bugün doğum yaptı akşam hastaneye gidicez Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu
ya kızlar benim bu sakarlığım nolacak yaaa bakkala gidecektim kapıyı bir hışımla açtım yukardaki demiri kafama bir çarptıı( nasıl kötü şişti bilee geçen aylarda da kafamı duvara çarpmıştımm çok dikkatsizim çokkkkk
anammmmmmm ne kızıyosun beeeecadı dedim olmadı, hanımefendi dedim uymadı, arkadaşım sen nasıl bir kişiliksin
aminnnn canım, Allah yardımcısı olsun inşallah kolaylıkla doğurur sağlıkla.
Allah gerçekten herkese sağlıklı hamilelik , kolay doğum, hayırlı evlat nasibetsin.
kızlaaar şimdi burdan ne çıkarmamız lazım çocuklarımıza "aslı" ismini koymamamız lazım.mazallah sakar olurlar sonrademekki neymiiiş aslı ismi konmayacakmış
Can kuslar gecen hafta dua gunu olan arkadaslarin duasini okudum Asli senin duanida okudum Rabbim hamilelere saglikli hamilelik hamike olmayanlara tez zamanda hamilelij nasip etsin...
Allah razı olsun canım benim
aslıııııııııııı kızdınmı şaka yaptım valla şaka, geçmiş olsun
aslıııııııı
günaydın canlar bugün iş yerinde tekim belki fazla gelemeyebilirim hala adet olmadım, eşim artık kesin hamile olduğumu düşünüyor ben çok mutluyum diyor, araba itme maceramız içinde valla o halde bebek falan düşünemiyor insan ben orda otursam eşim itse hiç rahat etmezdi içim Allah verecekse zaten verir itme işi bittikten sonra dedim ama eşime ya hemileysem
Kızlarrr Günaydınnnn İyi Haftalarrr... Amanın bugün benim dua günümmüş ne mutlu banaKızlar cumartesi günü iş çıkışı karışık olan ortalıktan bende biber gazı yiyerek nasibimi aldımmm çok fenaydı nasıl korktum anlatamam otobüsten indim ve üzerime doğru koşuyolarrr nasıl korktum önümde duran otobüsün kapısı açıktı atladım içeriye boğazım gözüm fenaydı korkudan ağladımm bida da kızılaya gitmem tövbe valla Özlemmmm canımcımm siz de neler yaşamışsınız ölee canımm hastalanmamışsın henüz bence iş çıkışı bi kan testine git senn
15-21 haziran arasına rezervasyonumuzu yaptırmış bulunmaktayız canlar TATİİLLLLL ya ben şimdiden girdim tatil moduna nasıl o zamana kadar çalışıcam bilmiyorum çoookkkk sıkıldııııımmmmmmmmm.... bu arada benim sıpamı çok hıçkırık tutuyor ya kızlar şimdi de tuttu mesela zıp zıp çok yoruluyor yavrum
ayyy kızlar bende bunları duymaktan korkuyordum, kime sorsam hep böyle sıkıntılı kişilerden bahsediyorlar, Allah Allah yaa, inanın vazgeçeceğim galiba ben, hiç şöyle iyi bir yorum alamadım inanırmısınız, halbuki ne güzel isim ama , bu bir tesadüf olamaz heralde, Rabbim beni hayırlı bir isme yönlendirsin inşallah.:26:
ayyy nekadar güzel bir anlamı varmış süper maşallah
Benim eşim de "ECRİN" ismini beğeniyor, dün açtım baktım Kuranı, anlamı; Allahın verdiği mükafat anlamına geliyor, bu nasıl, tanıdığınız ecrin varmı peki*???
Biz geldik teyzeleri doktordan. Doktor amcamız gece gündüz her an olabilir dedi. Göbeğim iyice inmiş aşağı. Doğur artık sen diye takıldı bana :) Zaten gece belimde ve bacaklarımda sancım olmuştu. İnşallah cumaya kadar doğururum :)) ultrasonla baktık 3200 gr. Çıktı oğluşum. Cumaya kadar doğum olmazsa nst ile bakalım dedi. Bundan sonraki süreç beklemekten ibaret olacakmış. Bizden haberler böyle canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?