Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy bir kötü melek vakası daha
tamam canım vazgeçtim vazgeçtim hazal da güzelmiş

ya kızlar benim bu sakarlığım nolacak yaaa bakkala gidecektim kapıyı bir hışımla açtım yukardaki demiri kafama bir çarptıı ( nasıl kötü şişti bilee geçen aylarda da kafamı duvara çarpmıştımm çok dikkatsizim çokkkkk

hihhh geçmiş olsun canım yaaa dikkat et dicem ama bende sakarım ayaga kalktımmı mutlaka biryerler biyerimi çarparım

aslıııııııı
geçmiş olsun..senide yaseminle ben aramıza aldık..paldır güldür merdivenden atlaya zıplayada iniyosan tammdır..sende bizdensin..bu arada duanı okudum.allah kabul etsin..Eşinede geçmiş olsun..kötü yerden sakatlanmış:))

aslında sana bi kaza bela duası mı okusak..bu dualar kesmez seni:))9

sağol canımmmoooo ben hep öle paldır güldür modundayımmm ara ara kendimi sınırlamaya çalışıyorum ama yok anacım yavaşlık ruhumda yokkhoplucam zıplıcam ben heppewet canım eşimde kötü yerden sakatlandı ve hala sakatt bi türlü geçmedii Dua için Allah razı olsun canımmm

ayyy canım geçmiş olsun, amannnn valla bizde bu acele bu hiperaktiflik varken heryerimizi çarparız yani.
gerçi ben hamilelikten sonra çok hanımefendi olmak zorunda kaldım bi görseniz yaaş oturuyorum yavaş yürüyorum yavaş merdiven çıkıyorum
ayyy buket valla doğru dedin aslıyı aramıza almışız. ama dediğim gibi hamişlikten sonra ben 180 derece döndüm çok hanım hanımcığım bi görsen Allah insanı naıl 180 derece döndürüyor valla bu vesile ile görmüş oldum. ben hanımefendi olamam, ben yavaş olamam, ben aygırım derken... şuanda kontes gibiyim usulcacık yavaşccık

selamün aleyküm kızlar çok yoğunum gelemiyorum pek ne var ne yok her şey yolundadır inşallah
kızlar bir arkadasım şuan hastanede tüp bebekle hamile kaldı doğum yapmayı bekliyor cumartesinden beri hastanede ama hala doğuramadı suni sancı verdikleri halde sancısı gelmedi Rabbim yardımcısı olsun dua edin inşallah sağlıkla kurtulur
ay bide iş arkadasım bugün doğum yaptı akşam hastaneye gidicez Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu

aminnnn canım, Allah yardımcısı olsun inşallah kolaylıkla doğurur sağlıkla.
Allah gerçekten herkese sağlıklı hamilelik , kolay doğum, hayırlı evlat nasibetsin.

kızlaaar şimdi burdan ne çıkarmamız lazım çocuklarımıza "aslı" ismini koymamamız lazım.mazallah sakar olurlar sonra demekki neymiiiş aslı ismi konmayacakmış

Can kuslar gecen hafta dua gunu olan arkadaslarin duasini okudum Asli senin duanida okudum Rabbim hamilelere saglikli hamilelik hamike olmayanlara tez zamanda hamilelij nasip etsin...

kızlaaar şimdi burdan ne çıkarmamız lazım çocuklarımıza "aslı" ismini koymamamız lazım.mazallah sakar olurlar sonra demekki neymiiiş aslı ismi konmayacakmış

Can kuslar gecen hafta dua gunu olan arkadaslarin duasini okudum Asli senin duanida okudum Rabbim hamilelere saglikli hamilelik hamike olmayanlara tez zamanda hamilelij nasip etsin...

Allah razı olsun canım benim

Buket canim hani sennde bir kitap vardi hamilelikte okunmasi gereken dualar tesbihler var yapmaya calisiyorum diyordun neler okuyordun

inşallah hamilesindir canım bekle bir iki gün daha test yap canım. Fena olmuş yolda kalmanız ama gebeysen anı olur işte çocuğuna anlatırsın sana hamileyken araba itmiştim diyee

canımm geçmiş olsun. Bu aralar gitme oralara canım.

canımm ohh ne güzell tatil var demek iyice bir dinlen stres ay enerji depola bol bol lazım olacak bebek doğunca.

melek isminde hem iyi hem kötü arkadaşlarım vardı ama bilemiyorum yani pek şanslı olduklarını söyleyemem ama.

canımm çok az kaldı ha bugün ha yarın gelecek bebişin dua edicem sana. Sağlıkla sıhhatle gelsin bir avazda doğurursun kolaycacık bir doğum olur hiç anlamazsın inşallah Rabbim yardımcın olsun.

olur öyle şeyler canım bende camı açarım evi süpürürm camın açık olduğunu görmem kafayı bir kaldırırım kütt pencereye toslarım kaç kere yaptım bunu ne kafa varmış bende kardeşim diyabakır karpuzu gibi birşeycikler olmadı dikkat ama sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…