Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar ben hala regl olmadım 38. günüm bugün geçen ay 38 de olmuştum ama akşamında olmuştum sanırım o da azar azar gelmeye başlamıştı off yaa biraz erken olayım dye baktım ama yok yok. Bir daha ki ay da böyle olursam baya beklemiş olucam ancak öbür regimde başlayabilicem tedaviye temmuz sonunu bulacak valla başlamam galiba

inşallah hamilesindir canım bekle bir iki gün daha test yap canım. Fena olmuş yolda kalmanız ama gebeysen anı olur işte çocuğuna anlatırsın sana hamileyken araba itmiştim diyee

sedacım inşallah öyleyimdir bugün akşam test yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olur inşallah,eğer hamileysem dedidğin gibi çocuğumuza anlatırım tabii ne eğlenceli olur

sağol cnm allah razı olsun

şimdilik
annem :1000
eşim 444
tümay:200
ayyy çok heyecanlı ya

Canım bana şimdilik 100 tane yaz reglim yakın, fazla sayı alıpta okuyamazsam üzülürüm, ama yetiştirisem daha da okurum sana da haber veririm, tam olarak ne diye niyet edecegiz tatlım bir yaziver, bu akşam okumaya başlarım inşallah

Benim tanidigim Melek, düşündüğünü hemen söyleyen arkadan konuşmayan, insanların yüzüne konuşan birisi, bide para konusunda inanılmaz tutumlu gereksiz yere para harcamaz, Allah inancı olan biri :)

canım benim Allah hepsinin hesabını kitabını yapıyordur sen hiç merak etme, o gününü saatini bilir nasılsa, biz düşünüp herşeyi yoluna koymak istiyoruz ama aslında elimizde olan hiçbirşey yok, yüce rabbim senin için en güzel zamanı ayarlıyordur inşallah kuşum
Benim tanidigim Melek, düşündüğünü hemen söyleyen arkadan konuşmayan, insanların yüzüne konuşan birisi, bide para konusunda inanılmaz tutumlu gereksiz yere para harcamaz, Allah inancı olan biri :)
güzel bir örnek, ayy yine melek mi koysam kafam gidip geliyor

sedacım inşallah öyleyimdir bugün akşam test yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olur inşallah,eğer hamileysem dedidğin gibi çocuğumuza anlatırım tabii ne eğlenceli olur

İnşallah canımm güzel haberlerini bekliyoruz bana da umut oluyor böyle güzel haberler almak çok seviniyorum. Sırada bekleyen de çok insan var ama benim gözüm kulağım aynı kaderi paylaştığımız için gamze de onun tüpü tutar da bana umut olur inşallah. Bu topikteki herkes ve tabii isteyen kim varsa gebe kalsın istiyorum hatta sonra gene gene kalsınlar

off işte haziranda başlayamıyorum işlerden dolayı temmuzda regl geç olduğundan tedavi geç başlıcak falan fişman napalım sonu iyi olsun yeter ki 3 sene beklemişim şu kadarcık mı bekleyemicem dimi. Hayırlı zamanda olsun zaten haziranda yaptırma şansım olsa da hiç içimden gelmiyor bu ay başlamak daha çok onun için bir daha ki aya erteledim yoksa iznimi alırdım.

cnm allah nasip ederse bebek için okuyorum cnm bebeğim hayırlısıyla gelsin diye

Kuşlar amma çene yapmışsınız

Hemen bende ismi söyleyeyim kız: Mina yada Miray. Erkek: yiğit ya da rüzgar :)))

Sedacım daha regl olmamışsın, inşallah tüp beklerken doğal yolla gelir bebegin

özlem inşallah sende pozitifi görürsün canım

Aslım kafanı çarpmişsın geçmiş olsun gülüm

Gülcüm sende de heyecan dorukta Allah yardımcın olsun ömer ismine bayılırım :)

şekerkız Tuğba, adetin hayırlısıyla sökülürde rahatlarsın inşallah canım

Buket nagehan koca kadın ismi, yani benim gözümün önünde koca göbekli ve koca memeli emekli bir öğretmen canlandı (benim geleceğım) ama Şirin çok şeker bir isim

Selam kızlar ben hala doğurmadım
dün annem bende kaldı koyun koyun yattık annemi çok öZlemişim..
garip bi duygusallık içindeyim annemin karnına bakıp beni de böyle taşıdn dimi bende böyleydim diyip ağlıyprum :))
annem de sen anne olunca anlıyorsun işte diyor Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..
Şimdi yürüyüşe çıkıcaz eşimle 2 saat yürümeyi planlıyorum yarına kontrolüm var inş. Açıklık bişi olurda alır beni artık doğuma..
haber ederim yine öpüyorum sizleri çok allahıma emanet olun..

Buket sag ol canim....
Burcu nasilsin gozukmuyorsun ?

canım okuldayken fazla giremedim buğunde eve gec geldim daha yeni oturdum inan ki, burnum akıyo ama kime sorsam burnu akıyor, bu aralar sümüklü olmak moda :))) sen 5 haz da gideceksin di mi doktora, sen nasilsin ağrın sızın var mı Allah esirgesin

canım çatı açılma egzersizlerini mutlaka yap, Allah yardımcın olsun

cnm allah nasip ederse bebek için okuyorum cnm bebeğim hayırlısıyla gelsin diye

Tamam kuzum hemen okurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…