- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.861
inşallah hamilesindir canım bekle bir iki gün daha test yap canım. Fena olmuş yolda kalmanız ama gebeysen anı olur işte çocuğuna anlatırsın sana hamileyken araba itmiştim diyee
sağol cnm allah razı olsun
şimdilik
annem :1000
eşim 444
tümay:200
ayyy çok heyecanlı ya
Arkadaşlar ben taa yıllardan beri kızım olursa adını " MELEK " koyacağım diyordum hep. Sizce nasıl ve etrafınızdaki melek isimli insanların kişiliklerini ve yaşamlarını bana yazarmısınız, buna çok önem veriyorum, isimler sanki gerçekten etkili gibi geliyor bana.
Yardımlarınızı canı gönülden bekliyorum, valla ciddiyim, kafayı yiycem tanıdığım melek yok çünkü, siz yazın bakim melekler nasıl oluyor???
canım benim Allah hepsinin hesabını kitabını yapıyordur sen hiç merak etme, o gününü saatini bilir nasılsa, biz düşünüp herşeyi yoluna koymak istiyoruz ama aslında elimizde olan hiçbirşey yok, yüce rabbim senin için en güzel zamanı ayarlıyordur inşallah kuşumKızlar ben hala regl olmadım 38. günüm bugün geçen ay 38 de olmuştum ama akşamında olmuştum sanırım o da azar azar gelmeye başlamıştı off yaa biraz erken olayım dye baktım ama yok yok. Bir daha ki ay da böyle olursam baya beklemiş olucam ancak öbür regimde başlayabilicem tedaviye temmuz sonunu bulacak valla başlamam galiba
güzel bir örnek, ayy yine melek mi koysam kafam gidip geliyorBenim tanidigim Melek, düşündüğünü hemen söyleyen arkadan konuşmayan, insanların yüzüne konuşan birisi, bide para konusunda inanılmaz tutumlu gereksiz yere para harcamaz, Allah inancı olan biri :)
sedacım inşallah öyleyimdir bugün akşam test yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olur inşallah,eğer hamileysem dedidğin gibi çocuğumuza anlatırım tabii ne eğlenceli olur
canım benim Allah hepsinin hesabını kitabını yapıyordur sen hiç merak etme, o gününü saatini bilir nasılsa, biz düşünüp herşeyi yoluna koymak istiyoruz ama aslında elimizde olan hiçbirşey yok, yüce rabbim senin için en güzel zamanı ayarlıyordur inşallah kuşum
güzel bir örnek, ayy yine melek mi koysam kafam gidip geliyor
Buket canim hani sennde bir kitap vardi hamilelikte okunmasi gereken dualar tesbihler var yapmaya calisiyorum diyordun neler okuyordun
cnm allah nasip ederse bebek için okuyorum cnm bebeğim hayırlısıyla gelsin diyeCanım bana şimdilik 100 tane yaz reglim yakın, fazla sayı alıpta okuyamazsam üzülürüm, ama yetiştirisem daha da okurum sana da haber veririm, tam olarak ne diye niyet edecegiz tatlım bir yaziver, bu akşam okumaya başlarım inşallah
Benim tanidigim Melek, düşündüğünü hemen söyleyen arkadan konuşmayan, insanların yüzüne konuşan birisi, bide para konusunda inanılmaz tutumlu gereksiz yere para harcamaz, Allah inancı olan biri :)
annem:1000
eşim:444
özlem:60
yasemin:100
nazan:44
merve:200
burcu:100
TOPLAM:2148
KALAN: 2296
cnm cumaya kadar okunacak tatlımCanım ne zamana kadar okunması gerekiyor,ben başladım ama tam bir sayi vereyim
annem:1000
eşim:444
özlem:60
yasemin:100
nazan:44
merve:200
burcu:100
TOPLAM:2148
KALAN: 2296
cnm cumaya kadar okunacak tatlım
ayyy cnm allah razı olsun tez zamanda seninde gönlündeki muradını versinTamam brnden 1000 tane al :))
ayyy cnm allah razı olsun tez zamanda seninde gönlündeki muradını versin
Buket sag ol canim....
Burcu nasilsin gozukmuyorsun ?
Selam kızlar ben hala doğurmadım
dün annem bende kaldı koyun koyun yattık annemi çok öZlemişim..
garip bi duygusallık içindeyim annemin karnına bakıp beni de böyle taşıdn dimi bende böyleydim diyip ağlıyprum :))
annem de sen anne olunca anlıyorsun işte diyor Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..
Şimdi yürüyüşe çıkıcaz eşimle 2 saat yürümeyi planlıyorum yarına kontrolüm var inş. Açıklık bişi olurda alır beni artık doğuma..
haber ederim yine öpüyorum sizleri çok allahıma emanet olun..
cnm allah nasip ederse bebek için okuyorum cnm bebeğim hayırlısıyla gelsin diye
tamam cnm senin 400 oldu allah razı olsun tez zamanda meleğine kavuşursun inşBurcu bana 200 daha yaz canim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?