- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.881
canım banada 100 yaz, işlerim yoğun, 100 bitince gene haber veririm tamamlarız daha lazım olursa inşallah.
kızlarrrr tanıdığınız MELEK isimli insanların kişiliğini yaşantılarını yazın bekliyorum...
özlem kuşum yorumuna bayıldım, ozaman ismin başına lakap olarak cazgır melek deriz ne dersin
canım okuldayken fazla giremedim buğunde eve gec geldim daha yeni oturdum inan ki, burnum akıyo ama kime sorsam burnu akıyor, bu aralar sümüklü olmak moda :))) sen 5 haz da gideceksin di mi doktora, sen nasilsin ağrın sızın var mı Allah esirgesin
canım çatı açılma egzersizlerini mutlaka yap, Allah yardımcın olsun
Tamam kuzum hemen okurum inşallah
annem:1000
eşim:444
tümay:200
özlem:60
yasemin:100
nazan:44
merve:200
burcu:100
TOPLAM:2148
KALAN: 2296
Sedacım daha regl olmamışsın, inşallah tüp beklerken doğal yolla gelir bebegin
Selam kızlar ben hala doğurmadım
dün annem bende kaldı koyun koyun yattık annemi çok öZlemişim..
garip bi duygusallık içindeyim annemin karnına bakıp beni de böyle taşıdn dimi bende böyleydim diyip ağlıyprum :))
annem de sen anne olunca anlıyorsun işte diyor Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..
Şimdi yürüyüşe çıkıcaz eşimle 2 saat yürümeyi planlıyorum yarına kontrolüm var inş. Açıklık bişi olurda alır beni artık doğuma..
haber ederim yine öpüyorum sizleri çok allahıma emanet olun..
cnm çok sağol allah razı olsun tamam cnm cumaya kadar vakti var zaten allah tez vakitte meleğine kavuştursun inşCanım bana da 200 yaz. Bugün başlayamam ama kafam bir dünya. Yarın başlarım bitirince de haber veririm.
yok canım çok mümkün değil yumurtlamam yok çünkü kendiliğinden olmuyor o yüzden o ihtimali düşünmedim bile.
canım annelerimiz boşuna anne olunca anlarsın demiyorlar. İnşallah açılman olur da normol yoda kolaycacık gelir annesi Rabbim yardımcın olsun canımm.
kızlar maalesef yine negatif bu ayda olmadı, hamile değilim dedim ama beni dinlemediniz siz
cnm hayırlısı olur inşallah sıkma kendini inşallah bu son adetin olur bir dahaki aya mutlu haberini alırızkızlar maalesef yine negatif bu ayda olmadı, hamile değilim dedim ama beni dinlemediniz siz
olacak inş olacak ben inanıyorumkızlar maalesef yine negatif bu ayda olmadı, hamile değilim dedim ama beni dinlemediniz siz
Canim seni merak ettim geldim hayirlisi olsun canim benim hayirli zaman da gelsin bebisin insallah gonlunu ferah tut en yakin zaman da olacak hayirlisiyla opuyorum seni
cnm hayırlısı olur inşallah sıkma kendini inşallah bu son adetin olur bir dahaki aya mutlu haberini alırız
kızlar çok sağolun hayırlısı böyleymiş demekkiolacak inş olacak ben inanıyorum
kızlar çok sağolun hayırlısı böyleymiş demekki
tamam cnm senin 400 oldu allah razı olsun tez zamanda meleğine kavuşursun inş
çok sağol cnm allah razı olsunselamlar canım bana 100 ad yazar mısın?
özlemimm hayırlısı olsun inşAllah kan testi mi yaptırdın kuzum..
kızlar ya ben ishalim 2.günüm bugun suda içemiyorum inşAllah bi zarar olmaz bebeğe..patates haşladık şimdi bakalım iyi gelicek mi
evet geç olsun güç olmasın yeterki doğru diyorsun canım hayırlısı olsunCanim uzulme sakin gec olsun guc olmasin...
sağol bedriyem evet canım kan testi yaptırdımözlemimm hayırlısı olsun inşAllah kan testi mi yaptırdın kuzum..
kızlar ya ben ishalim 2.günüm bugun suda içemiyorum inşAllah bi zarar olmaz bebeğe..patates haşladık şimdi bakalım iyi gelicek mi
evet geç olsun güç olmasın yeterki doğru diyorsun canım hayırlısı olsun
sağol bedriyem evet canım kan testi yaptırdım
burcu canım ben 60 demiştim ama 100 okudum sen notuna alda sonra karışıklık olmasın canım,Allah hayırlı sağlıklı akıllı fikirli evlatlar nasip etsin inşallah
Canim 5inde gitcem Allahima cok sukur agrim sizim yok daha iyiyim ...Goremeyince merak ettim seni esin nasil oldu ameliyati ne zaman dua edelim...
kızlar maalesef yine negatif bu ayda olmadı, hamile değilim dedim ama beni dinlemediniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?