Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Merhaba
Bu yaziyi görünce yorum yapmak istedim.
Cevremde 2 Melek isimli tanidigim var.
1. halam olur.Cok bencil bir insandir,kendinden baska kimseyi düsünmeyen,dünya benim etrafimda dönsün diyen biridir.Kendisi Fransada yasar.Kardesleri TR de.hic bir sekilde yardimda bulunmaz.Annesi kücük amcamla kalir,ayda yilda bir arar,o da isi düserse.Izine geldiginde bakkala gidip,benim hesabimi kes,anneminki kalsin diyen bir insandir...Bide hep kendini hakli cikarmaya calisir...yeterince aciklayici oldu sanirim..Haa bu arada ben Almanyada yasiyorum,28 yasindayim ve halami hic görmemisim.Dügünüme dahi gelmemedi...

2.Melekte kuzenim.Cok saftir,yaptigi yanlislari,kirici hareketleri asla planlamaz.Kimseye zarar gelmesin ister,kendisi zarar görse bile.Cabuk inanir,cok yikilir.Biraz inatcidir.Ince düsünceleri yoktur,ne düsünürse o an uygular.Kin beslemez,kalbinde kötülük yoktur...

Evet arkadasim,isim analizine inaniyorsun galiba,simdi cocugunun adini Melek koyarsan hangisi gibi olur acaba:44:
Allah saglikli,bir cocuk verir insallah,anali, babali, mutlu, saglikli bir yasami olsun

Son düzenleme:

Canim 5inde gitcem Allahima cok sukur agrim sizim yok daha iyiyim ...Goremeyince merak ettim seni esin nasil oldu ameliyati ne zaman dua edelim...

annem:1000
eşim:444
tümay:200
özlem:60
yasemin:100
nazan:44
merve:200
burcu:100
TOPLAM:2148
KALAN: 2296

Canım bana da 200 yaz. Bugün başlayamam ama kafam bir dünya. Yarın başlarım bitirince de haber veririm.

Sedacım daha regl olmamışsın, inşallah tüp beklerken doğal yolla gelir bebegin

yok canım çok mümkün değil yumurtlamam yok çünkü kendiliğinden olmuyor o yüzden o ihtimali düşünmedim bile.

canım annelerimiz boşuna anne olunca anlarsın demiyorlar. İnşallah açılman olur da normol yoda kolaycacık gelir annesi Rabbim yardımcın olsun canımm.

cnm çok sağol allah razı olsun tamam cnm cumaya kadar vakti var zaten allah tez vakitte meleğine kavuştursun inş

annem:1000
eşim:400
tümay:400
özlem:60
yasemin:100
nazan:44
aslı:200
burcu:100
tuba:1000
yengem:100
seda:200
ben:200
TOPLAM:3804
KALAN:640

Canim seni merak ettim geldim hayirlisi olsun canim benim hayirli zaman da gelsin bebisin insallah gonlunu ferah tut en yakin zaman da olacak hayirlisiyla opuyorum seni

cnm hayırlısı olur inşallah sıkma kendini inşallah bu son adetin olur bir dahaki aya mutlu haberini alırız

olacak inş olacak ben inanıyorum
kızlar çok sağolun hayırlısı böyleymiş demekki

tamam cnm senin 400 oldu allah razı olsun tez zamanda meleğine kavuşursun inş

selamlar canım bana 100 ad yazar mısın?

özlemimm hayırlısı olsun inşAllah kan testi mi yaptırdın kuzum..

kızlar ya ben ishalim 2.günüm bugun suda içemiyorum inşAllah bi zarar olmaz bebeğe..patates haşladık şimdi bakalım iyi gelicek mi

çok sağol cnm allah razı olsun
allah sana acil şifalar nasip etsin bebeğini korusun cnm

Canim uzulme sakin gec olsun guc olmasin...
evet geç olsun güç olmasın yeterki doğru diyorsun canım hayırlısı olsun

özlemimm hayırlısı olsun inşAllah kan testi mi yaptırdın kuzum..

kızlar ya ben ishalim 2.günüm bugun suda içemiyorum inşAllah bi zarar olmaz bebeğe..patates haşladık şimdi bakalım iyi gelicek mi
sağol bedriyem evet canım kan testi yaptırdım

burcu canım ben 60 demiştim ama 100 okudum sen notuna alda sonra karışıklık olmasın canım,Allah hayırlı sağlıklı akıllı fikirli evlatlar nasip etsin inşallah

Günaydın gönlü güzel canım arkadaşlarım, bugün cok bereketli olsun, kimse birbirini kırmasın, kötü niyetli insanlar bizden uzak olsunlar

Canim 5inde gitcem Allahima cok sukur agrim sizim yok daha iyiyim ...Goremeyince merak ettim seni esin nasil oldu ameliyati ne zaman dua edelim...

tatlım maşallah iyi olmana çok sevindim, inşallah yarında süper haberlerle gelirsin, canım bu cumartesi izmir'e gidiyoruz ameliyat salı olacak sanırım, yazarım ben size...

kızlar maalesef yine negatif bu ayda olmadı, hamile değilim dedim ama beni dinlemediniz siz

canım olsun ..daha bir sürü ay var önümüzde... Allah çok bekletmesin ya Rabbim
Bu arada bende sabah az az olmaya başladım, hakkımızda en hayırlısı olacak yetereki beklemeyi bilelim, Rabbim esenlik versin canım.....

Bediş canım bende ishalim :))) keşke su içebilsen çok iyi olur, ishalken vücut su kaybeder biliyorsun, bide türk kahvesi ve limonu bir tatlı kaşıgında karıştır yut tabiki miden kaldırırsa hemen kesiyor ishali, bir not daha ishal 3 günden fazla sürerse tehlikeli olurmuş, yoksa ishal olmak iyi birsey çunkü bağırsaklar temizleniyormuş, Rabbim şifa versin....

Kızlar az önce nişanım geldi. Sancımın gelmesini bekliyoruz annemle. Bizim için çoook dua edin teyzeleri.
Rabbim inşallah sağ salim yavrumu kucağıma almayı nasip eder
Şimdi büyük bir heyecanla onun gelmesini bekliyoruz Tabi bu ne kadar sürer bilemiyoruz. Şuan için sancım yok :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…