Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Merhaba arkadaşlar ben geldim :)
Hafta sonu yine memleketteydim. Çok yoğun bi 3 hafta geçirdim, nete pek giremedim. Duaları ihmal etmedim. Buraya gelip ismini yazamadığım arkadaşlarım oldu ama onların dualarnıda mutlaka okudum.
Geçen hafta evimizi boyadık temizlik falan onlarla uğraştık.
Dolaba kışlıklıkları hazırlayıp koydum, fasulye, patlıcan, bamya, domates biber sosları falan çok şükür onlar bitti.
Birazdanda menemenlerimi yapıp konserveliycem. Açıköğretim başvurumu yapmaya çalışıyorum internetten sinir oldum hata veriyo Çoook işim var anlıycanız Gelip bi ne yapmışsınız ne konuşmuşsunuz ben yokken bakıyım dedim :)
Yasemincim ben ovu.canları daha hiiiç kullanmadım biliyomusun:26: Saat belirleyemedim bi türlü kendime:44:
Bugün adetimin 11. günü. Yarından itibaren başlayayım diyorum ama direk uyandıktan sonramı yapsam yani kahvaltıdan önce bilemedim?:26:

canım ben bu ay 10. günü başladım ama nerdeyse adet olucam hala çift çizgi göremedim. o yüzden bence adetin biter bitmez başla, bak ben 1 kutu daha aldım o yüzden önnümüzdeki ay birdaha yapmak için. istersen bi sonraki adetini bekle. ben öncelkeri 11 de yapıyordum ama işyerinde zor oluyor, hemde abdestim bozuluyor diye akşam eve gittiğimde yapmaya karar verdim, hergün o saatte yapıp kesin sonuç alacağım inşallah ön
müzdeki adet döneminde
Allah kolaylık versin bu arada tatlım maşalaah bitirmişsin işleri

CANIM MERHABA ovulasyonu sabah kullan 4 saatlik idrar olması lazım ve sıvı almaman lazım ama bence başla hemen çalışmaya..olacaksa illaki denk gelir..benim ovulasyonda çift gördüğün halde denedik olmayınca olmadı çünkü..

bende acaba yumurtlamıyormuyum diye şüphelenmeye başladım, yani çizgi görüyorum ama diğer çizgi gibi tam net değil %50 olarak koyulaştı en fazla yani, dur bakalım önümüzdeki ayki duruma göre dr a görüneceğim. çok dua ediyorum ALlahım birdaha ben doktora gitmeden kendiliğimden olsun inşallah diyorum

yorgunum çoooooooooook,
ama işten değil..
yaşım 29, 30 değil,
ama çok yoruldum çokkkk,
hiç birşeyim kolay olmadı..
çabalamam gerekti,
ama asıl neye gerek idi çabalama
bilmekde gerekti..
bilemedim çokk,
ağladım çokkk,
ama anladım en sonunda
huzurdan gayrısı yokkk..

Huzura gelen huzurdadır..Son bi kul hakkı var üstümde,
Allah ödememi nasip etsin, Amin de..

Peki akıntını falan takip edebiliyomusun:26: Acaba yumurtalar kaliteli olmayınca falanmı böyle çizgiler silik çıkıyor ki? Aklıma bu geldi...
Çünkü yumurtlamasak adetde olamayız, benmi yanlış biliyorum :44:
Her ne ise, canım sen çörek otu bal tarçını uygula, kaliteli yumoşların olsun, sonrada kopkoyu 2 çizgiyi görürsün Allahın izni ile..
Çörek otu ölümden başka her derde deva imiş. Sende inşallah şifa bulursun :)

O halde sabah kalkar kalkmaz yapayım ben. Nasıl olsa çalışmıyorum tüm gün evdeyim. Yarın adetimin 12. günü, geçen ay akıntımdan anladığım kadarı ile 13. günde falan yumurtlamıştım :) Yarın yaparak başlayayım, hiç değilse orada bari çift çizgi görelim

KUŞUM AMİİİİNNNNN
nedir bu gam ve keder böyle, bugün derinlerdesin yahu muhabbette edemedik tontişim.
eve gidince birazcık yazıver bari şu karmaşık ruh halinin sebebini, derdini kederini

tatlım evet o küre en kısa zamanda başlamam lazım herkes çok övbüyor.

testi sabah uyanır uyanmaz sakın yapma, içinde de yazıyor zaten, ilk idrar ile olmuyor canım ne yazıkki. gün içinde yapman lazım

valla tatlım her ay değişiyomuş kimi ay hiç yumurtlama olmuyomuş kimi ayda 1den fazla yumurtlama oluyomuş , kimi zaman 7.8 günse kimi zaman 13-14 günler oluyomuş yani değişiomuş ben gecen ayki hesaba göre 13. gün döllenme olmuştu die hesapladım..ama 7.gün çalışmaya başladım 15.güne kadar 2 gün aralıklı..artık hayırlıısı yanibu arada dün yine ne yediysem mide bulantım vardı gögüslerimse şiş çok ağrıo..hayırlısı ALLAH tan..
canım yumurtlama ile adetin bi alakası yok benim bildiğim kadarıyla..yap bakalım ovulasyonlarını ben 11.gün görmüştüm çift çizgi sende bak baalım hayırlısı olsun.. RABBİM bu ay mutlu haberler almamızı nasip eder İNŞALLAH

Son düzenleme:

Amin inşallah canım
Bence yumurtlama ile adetin alakası vardır, çünkü yumurtlamassak adet olmayız, Zaten yumurtalarda döllenme olmadığı için adet görüyoruz. Döllenme olmasa adette olmayız öyle değilmi?

Son düzenleme:
gül canim senin batin gecmis ne durumdasin??? adetinmi gecikti

Yok canım benim Yaseminciğimin gözünden kaçmış yada unutmuş değiştirmemiş :) Söylemiştim yeni batımı. Bu vesile ile tekrar hatırlatayım onada Batım: 30 Eylül
Ovulasyon testlerinden almıştımda ben onun hakkında konuşuyoduk, inşallah birgün gebelik testimden bahsederiz ve o zaman gerçekten reglim gecikmiş olur Sen nasılsın? Herşey yolunda değilmi hamişim benim :) İnşallah birgün bu hitabım gerçek olacak sana karşı

cok sükür canim iyiyim. Isten eve geldim yemegimi yaptim, esim gelene kadar kizlarla muhabbet edeyim dedim.
Insaallah gebelik testinde kopkoyuuu cift cizgiyi görürsün

sonra birbirimize gercektende hamisim benim diye hitap ederiz
RABBIM bizleri güzel, iyi, sabirli, atik, zeki, egitimli ve güzel egitebilen, Allahin yolunda giden ve götüren anne olmayi nasip etsin Insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…