- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.081
BEN Melike'yi çok özensiz gibi yazmışım, kusura bakmayın kızçenle ikiniz.. dilbilgisi kurallarına uymadığımı farkedince utandımm..başka bi zamanda elif le ilgili cümle kur bakalım yaseminimm o nasıl durucakk mıncıkladım da bizimkinde tık yok..
Anammmm demek Elif benim selamıma cevap vermedi vay anasını. şimdi ben bu Elif'in poposunu cimciklemezmiyim
Belkide ona Mina dedim diye küsmüştür bana, ayyyy nasılda bizim güzeller güzeli Elif'imize Mina demişim ben çok çok pardon
Doktor cagirdi gel gorelim diiye oyuzden goremeyince stres oldum....
strese gerek yok canım bak maşallah değer,nde güzel hadi hayırlısı İNŞALLAH..Bthcgem 910 cikti simdi doktorla gorusucem...
CANIM DUALRIMIZ SENİNLE SAKİN OL HEYECAN YAPMA BEN COK SAKİN GİRDİM DOĞUMA HAYIRLISI İLE KUCAĞINA SAĞLIKLI SIHATLİ AL BEBİŞİNİ İNŞALLAH..Kızlar daha doğurmadım bi nts bi açılma muaynessi kontrol ediyolar sürekli şimdi yine nts deyim tel eşimde aldım size yazmak için yine habedaar ederim sizi bana sümme sebile yesserah çekin nolur sancım var ama açılmam yok hakkınızı helal edin bugün alıcağım inş. Bebeğimi kucağıma..
CANIMMMMM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH BEBİŞİN TUTUNMUŞTUR..KIzlarrrrrrrrrrr total hcg değerim7.7 çıkti bayılıcam heyecandan ama dünden beri kahverengi akıntım geliyor, bugün adetimin 2. Günü diye doktora kontrole gittim sabah kan verdim, böyle bir sonuç beklemiyordum, 13.30 da sonucu göstermeye gidecegim, Rabbim inşallah hayırlı haberlerle dönerim, her yerim titriyor Allah'ım Rabbim.......
canım nisanda iğne kullandım aşılama için gonal f ismi, göbekten yapılıyr yumurtalarım büyüdü çok etkili ama dozunda kullanmak gerek bir arkadasıma çok yüksek dozda uygulamıslar su toplamış ben 62.5 dozluk kullandım bir hafta boyunca doktorun sana göre doz uygular rüyan için de hayra çıkın inşallah Rabbim gerçekten doğum yapmanı nasip etsin.kızlar yumurtam yine eğri büyümüş bu ayda yok doktor bir dahaki aya iğne tedavisine başlayacak iğne tedavisi olan varmı sonuç nasıl oluyor birde ben dün gece rüyamda doğum yapıyordum başka birine veriyordum sonra diyordum ver bir kere emzireyim sonra hatırlamıyorum süt veriyormuydum
ayy topik karışmış ayy çok heyecanlı burcu bircan hadi inş. guzel haberler verin bizeeee tumayy tebrik ederim canım degerin guzel çıkmış
Doktorla gorustum ben gordum biseyleer ama kese demek icin erken dedi...20 gun sonra tekrar gitcem..Kan sulandiriciya basladim.Cigdeme gitcektim ama onu ogle agrilar cekerken gormege dayanamam...
Burcu hadi insallah.....
doktorla gorustum ben gordum biseyleer ama kese demek icin erken dedi...20 gun sonra tekrar gitcem..kan sulandiriciya basladim.cigdeme gitcektim ama onu ogle agrilar cekerken gormege dayanamam...
Burcu hadi insallah.....
ayyy cnm adetin 2 günü gel dedi başlayacak 3 gün gonal f 450 lik vurulacak biraz pahalı olduğu için ya işe yaramazsa diye korkuyorumcanım nisanda iğne kullandım aşılama için gonal f ismi, göbekten yapılıyr yumurtalarım büyüdü çok etkili ama dozunda kullanmak gerek bir arkadasıma çok yüksek dozda uygulamıslar su toplamış ben 62.5 dozluk kullandım bir hafta boyunca doktorun sana göre doz uygular rüyan için de hayra çıkın inşallah Rabbim gerçekten doğum yapmanı nasip etsin.
kuzucum bende bir şey yoktur burcuyla aynı şeyi yaşayınca kendime pay cıkardım:) burcu sonucu göstereckti gelsede bize hayırlı haberler verse
kızlarr benim kelebeğimin gözünde çapak olmaya başladı ya....kaynatıp ılıttığım suyla sildim ama yine oluyoo((((((((
strese gerek yok canım bak maşallah değer,nde güzel hadi hayırlısı İNŞALLAH..
CANIM DUALRIMIZ SENİNLE SAKİN OL HEYECAN YAPMA BEN COK SAKİN GİRDİM DOĞUMA HAYIRLISI İLE KUCAĞINA SAĞLIKLI SIHATLİ AL BEBİŞİNİ İNŞALLAH..
CANIMMMMM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH BEBİŞİN TUTUNMUŞTUR..
Canlarım doktordan şimdi çıktım , 5 ve üzeri degerleri pozitif kabul ediyoruz, ama yinede kesin birşey söyleyemem 1 hafta sonra tekrar gel, o zaman netleşir dedi,klomen başlayacaktı, gebelik şüphesi olabilir diye öbür aya bıraktı, 2 gün sonra acilde bir kan testi daha yaptıracağım, tam da beklediğim şeyleri söyledi aslında,şuan çok rahatım Allah ne nasip ederse o olacak, hayırlısı olsun, eve geçince yazdiklarınızi tek tek okuyacağım, çigdemi de çok merak ettim
ÖYLE YAPIYORUM CANIM SAĞOLASIN..OLMADI GÖTÜRCEM DR A öyle görünce O ağladıkca bende dayanamdım ağladımcanım göz kanallarının yeterince açık olmayışından çapaklanıyordur silmeye devam et cok artarsa doktora götürürsün
ayyy cnm adetin 2 günü gel dedi başlayacak 3 gün gonal f 450 lik vurulacak biraz pahalı olduğu için ya işe yaramazsa diye korkuyorum
akıntın için bişe vermedimi progestan falan
kuzum hem lohusasın yeni anne oldun ilk tecrüben ağlaman cok normal Rabbim sağlık sıhhat verisn ikinizedeÖYLE YAPIYORUM CANIM SAĞOLASIN..OLMADI GÖTÜRCEM DR A öyle görünce O ağladıkca bende dayanamdım ağladım( lohusalık çok fena ya ota b..a ağlıyo İNSAN (
Hayır canım vermedi, söyledim bekleyim biraz dedi, dün çok yoğun gelmişti bugün azaldı, zaten daha adet gecikmem olmadı, yarın adet günüm, dün kahverengi akıntı gelince ben regl oluyorum sandım, bide hatirlarsan bir kere daha böyle birsey olmuştu o zaman değerim 2.5 cikmişti, bakalım nazom, Allah'a sığınıyorum şuan, sakinim..
Canlarım doktordan şimdi çıktım , 5 ve üzeri degerleri pozitif kabul ediyoruz, ama yinede kesin birşey söyleyemem 1 hafta sonra tekrar gel, o zaman netleşir dedi,klomen başlayacaktı, gebelik şüphesi olabilir diye öbür aya bıraktı, 2 gün sonra acilde bir kan testi daha yaptıracağım, tam da beklediğim şeyleri söyledi aslında,şuan çok rahatım Allah ne nasip ederse o olacak, hayırlısı olsun, eve geçince yazdiklarınızi tek tek okuyacağım, çigdemi de çok merak ettim
nalttan muayene etti di mi?
kesedir o bşka ne olucak.. zaten Rahim kalınlığından falan gebeliğn başlamıştır hayırlısıyla, erkek çocuk hissediyorum çok sende Tümay, Allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin inşAllah da 20 günde su gibi akıp geçsinn.. bu 20 gün bizler için önemli olucak. Muayenem vaar, ayrıntılı ultrasonum vaaar, senin kesen ve bebişinin kalp atışıda duyulur kısmetse o vaaarr, burcunun gebeliği izlenir o vaaar, nazanın ikili taraması olur o vaaar, bircan aşılamayla ilgili yol kateder o vaaarr, zeynep in tüp bebek dosyası çıkar o vaaar aklıma gelenler bunlar şu an.. inşAllah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşacağımız günlerimiz olur hep..
yaa san bi ilaç verecekti düşük olmasın diye..hani senin vücudun antikor üretiyomuş felandıya..ne yaptı onunla ilgili???????????????
öyle canım sağolasın inşallah gecer bakalımm..kuzum hem lohusasın yeni anne oldun ilk tecrüben ağlaman cok normal rabbim sağlık sıhhat verisn ikinizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?