Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Anammmm demek Elif benim selamıma cevap vermedi vay anasını. şimdi ben bu Elif'in poposunu cimciklemezmiyim
Belkide ona Mina dedim diye küsmüştür bana, ayyyy nasılda bizim güzeller güzeli Elif'imize Mina demişim ben çok çok pardon

ayy topik karışmış ayy çok heyecanlı burcu bircan hadi inş. guzel haberler verin bizeeee tumayy tebrik ederim canım degerin guzel çıkmış

Doktorla gorustum ben gordum biseyleer ama kese demek icin erken dedi...20 gun sonra tekrar gitcem..Kan sulandiriciya basladim.Cigdeme gitcektim ama onu ogle agrilar cekerken gormege dayanamam...
Burcu hadi insallah.....

kızlarr benim kelebeğimin gözünde çapak olmaya başladı ya....kaynatıp ılıttığım suyla sildim ama yine oluyoo ((((((((

Doktor cagirdi gel gorelim diiye oyuzden goremeyince stres oldum....

Bthcgem 910 cikti simdi doktorla gorusucem...
strese gerek yok canım bak maşallah değer,nde güzel hadi hayırlısı İNŞALLAH..
CANIM DUALRIMIZ SENİNLE SAKİN OL HEYECAN YAPMA BEN COK SAKİN GİRDİM DOĞUMA HAYIRLISI İLE KUCAĞINA SAĞLIKLI SIHATLİ AL BEBİŞİNİ İNŞALLAH..
CANIMMMMM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH BEBİŞİN TUTUNMUŞTUR..

canım nisanda iğne kullandım aşılama için gonal f ismi, göbekten yapılıyr yumurtalarım büyüdü çok etkili ama dozunda kullanmak gerek bir arkadasıma çok yüksek dozda uygulamıslar su toplamış ben 62.5 dozluk kullandım bir hafta boyunca doktorun sana göre doz uygular rüyan için de hayra çıkın inşallah Rabbim gerçekten doğum yapmanı nasip etsin.
ayy topik karışmış ayy çok heyecanlı burcu bircan hadi inş. guzel haberler verin bizeeee tumayy tebrik ederim canım degerin guzel çıkmış

kuzucum bende bir şey yoktur burcuyla aynı şeyi yaşayınca kendime pay cıkardım:) burcu sonucu göstereckti gelsede bize hayırlı haberler verse

Doktorla gorustum ben gordum biseyleer ama kese demek icin erken dedi...20 gun sonra tekrar gitcem..Kan sulandiriciya basladim.Cigdeme gitcektim ama onu ogle agrilar cekerken gormege dayanamam...
Burcu hadi insallah.....

alttan muayene etti di mi?

kesedir o bşka ne olucak.. zaten Rahim kalınlığından falan gebeliğn başlamıştır hayırlısıyla, erkek çocuk hissediyorum çok sende Tümay, Allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin inşAllah da 20 günde su gibi akıp geçsinn.. bu 20 gün bizler için önemli olucak. Muayenem vaar, ayrıntılı ultrasonum vaaar, senin kesen ve bebişinin kalp atışıda duyulur kısmetse o vaaarr, burcunun gebeliği izlenir o vaaar, nazanın ikili taraması olur o vaaar, bircan aşılamayla ilgili yol kateder o vaaarr, zeynep in tüp bebek dosyası çıkar o vaaar aklıma gelenler bunlar şu an.. inşAllah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşacağımız günlerimiz olur hep..

doktorla gorustum ben gordum biseyleer ama kese demek icin erken dedi...20 gun sonra tekrar gitcem..kan sulandiriciya basladim.cigdeme gitcektim ama onu ogle agrilar cekerken gormege dayanamam...
Burcu hadi insallah.....

yaa san bi ilaç verecekti düşük olmasın diye..hani senin vücudun antikor üretiyomuş felandıya..ne yaptı onunla ilgili???????????????

ayyy cnm adetin 2 günü gel dedi başlayacak 3 gün gonal f 450 lik vurulacak biraz pahalı olduğu için ya işe yaramazsa diye korkuyorum

canım göz kanallarının yeterince açık olmayışından çapaklanıyordur silmeye devam et cok artarsa doktora götürürsün

Canlarım doktordan şimdi çıktım , 5 ve üzeri degerleri pozitif kabul ediyoruz, ama yinede kesin birşey söyleyemem 1 hafta sonra tekrar gel, o zaman netleşir dedi,klomen başlayacaktı, gebelik şüphesi olabilir diye öbür aya bıraktı, 2 gün sonra acilde bir kan testi daha yaptıracağım, tam da beklediğim şeyleri söyledi aslında,şuan çok rahatım Allah ne nasip ederse o olacak, hayırlısı olsun, eve geçince yazdiklarınızi tek tek okuyacağım, çigdemi de çok merak ettim

akıntın için bişe vermedimi progestan falan

canım göz kanallarının yeterince açık olmayışından çapaklanıyordur silmeye devam et cok artarsa doktora götürürsün
ÖYLE YAPIYORUM CANIM SAĞOLASIN..OLMADI GÖTÜRCEM DR A öyle görünce O ağladıkca bende dayanamdım ağladım ( lohusalık çok fena ya ota b..a ağlıyo İNSAN (

ayyy cnm adetin 2 günü gel dedi başlayacak 3 gün gonal f 450 lik vurulacak biraz pahalı olduğu için ya işe yaramazsa diye korkuyorum

canım merak etme bu ilaç cok etkili ozaman sanada 62,5 dozluk uygular çünkü bir haftada yaklaşık 450 dozluk ediyor malesef çok pahalı biz 1500 dozluk aldık (2 tane 300lük 2 tane 450lik) rapor cıkardık ama devlet yarısını karşıladı 420 kadar ödemiştik 2 kullanımlık ilacım kaldı aşılamayada yeter tüpede.

akıntın için bişe vermedimi progestan falan

Hayır canım vermedi, söyledim bekleyim biraz dedi, dün çok yoğun gelmişti bugün azaldı, zaten daha adet gecikmem olmadı, yarın adet günüm, dün kahverengi akıntı gelince ben regl oluyorum sandım, bide hatirlarsan bir kere daha böyle birsey olmuştu o zaman değerim 2.5 cikmişti, bakalım nazom, Allah'a sığınıyorum şuan, sakinim..

hakkında hayırlısı olsun canım inş. kuzucugun seniledir ve inş. sımsıkı tutunur annecine

canım benimmmmm çok sevindim inşallah değerin artmaya devam eder bu hafta içinde kan testini mutlaka yaptır bakalım artacak mı şurda bir çiftetelli oynarız

n
Alttan bakmadi canim karindan bakti tekrardan..Cigdem kiz dedi sen erkek bakalim ne cikicak...

yaa san bi ilaç verecekti düşük olmasın diye..hani senin vücudun antikor üretiyomuş felandıya..ne yaptı onunla ilgili???????????????

Suan gerek gormuyorum hersey cok iyi dedi progestan kullaniyorum kanamam yok surekli takip edip 35.haftada sezeryanla alicakmis bebisimi gununun dolmasini beklemiycekmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…