Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy cnm çok sevindim hadi hayırlısı sana duaya başlıyalım bebiş için allah sağlıkla tutunmasını nasip etsin bir ara sen biri rüyasında görmüştü hamile olduğunu

Canlarım yazdıklarınızı okudum ama tek tek cvp veremiyorum..
Sancım var hala doktorum bebeğin durumu iyi olduğu için bekletiyor kndi sancını çek dedi evdeyşz şimdi ara ara yürüyüşe çıkıp geliyoruz bugün yarın doğururmuşum ama henüz açılmam yok onu için bekliyoruz öpüyorum hepinizi yatarsam yine habrr ederim sizlere..hepşnizden allah razı olsun..

ayyy cnm bende sordum 650 dedi 3 tanesine çok pahalı ya işe yaramazsa diye korkuyorum

Doktorla gorustum ben gordum biseyleer ama kese demek icin erken dedi...20 gun sonra tekrar gitcem..Kan sulandiriciya basladim.Cigdeme gitcektim ama onu ogle agrilar cekerken gormege dayanamam...
Burcu hadi insallah.....

Sen çok sakin ol iki gün yat dinlen yakta çok kalma ne olur kan testini verdikten sonra değerinin inşAllah yükseldiğini görüceksinizz ya o zaman tekrar doktora git progestan verir bence, o değerin yükselmeye başladığını gördüğünde vericek demek ki. muayene etti mi? Sadece konuştunuz mu ööle? Bencede doktor gayet iyi konuşmuş ne desin daha herşey çok erkenn.. Sana dua ediceemm bu gece inşAllah.

ÖYLE YAPIYORUM CANIM SAĞOLASIN..OLMADI GÖTÜRCEM DR A öyle görünce O ağladıkca bende dayanamdım ağladım ( lohusalık çok fena ya ota b..a ağlıyo İNSAN (

Allah şifa versin inşAllah canımm benimm..

canım bekliyoruz güzel haberlerini hayırlısı ile..

sağol canım ALLAH razı olsun...

Selam kızlarrr

çok şeyler olmuş yine yaa...
güzel haberler çoğunlukta inşallah...
BURCU canım inşallah güzel bir başlangıcın işareti gelenler..
GÜL oğluşuna Rabbim şifalar versin inş..
YASEMİNCİM kızçen hayırlı olsun inşallah,Melike diye ben de çok tatlı bir kız tanıyorum hem güzel hem hanım hanımcık :)
ÇİĞDEM bir solukta derler ya inşallah canım sıcağa yakın ılık duş almak iyi geliyor derler bir arkadaşım 2-3 defa girmişti sıcak duşa..
BEDİŞ ayrıntılı usg c.tesi gitcem ben de inşallah..hareketleri ne alemde bebişin ?buarada kaç kilo aldın canım ?

aayy kuzum hadi inşaall beklediğimiz şey olur..iki gün sonrsa biraz daha içimiz rahat eder..böylelikle kafayı boşaltmak gerektiğinin ne kadarda doğru olduğunu bir kez daha anlamış oluruz

sağolasın canım ALLAH razı olsunn..

Hoşgeldiinnn.. Allah aşkına ben değil sen bana tarif et bebişin hareketlerini, ben çok derinden hissediyorum hissettiğim zamanda bide ben pıtpıt diye değil, tek hareket hissediyorum bazen langır diye bir hareketlilik oluyor bazen yılan gidiyormuş gibi oluyor bazen balon patlıyor gibi, hala göbeğimin altında hissediyorum bu arada ve tüm bu hareketlenmenin arkasından diyorum ki galiba bunların hepsi gaz.. sen söyler misin bunlar gaz mııı? Bebek mi?

Ayrıntılıya giriceksin çok heyecanlı ben bu hafta rutin kontrole gidiceğim sonraki haftada kısmetse ayrıntılıya yönlendirecek sanırım.. inşAllah senin ayrıntılı çok güzel iyi geçer, bildirirsin bize.. bi dee şu ana kadar 6 kilo aldım ben.. çok mu normal mi?

ANAAAMMM burcucan muhtemelen bebişli çidocan da bebişine kavuşuyor ALLAHIMM ne güzel bi gün...
ama ben işler yüzünden zor takip ediyorum

bende bugün sabahın 7 sinde karnımdaki pıt pıta uyandım..ağrımı değilmi diye uykulu uykulu elimi karnıma koydum epey bi dinledim..nerden gediğini tesbit etmeye çalıştım..başka ağrılardan ayırmaya çalıştım ama hi bi b.k anlamadım:)))))))))))))))))

burcuuuu benimde bat 6 hazirandı dünden beri benimde kahverengi akıntım geliyor yoksa bende mi......
hatta sevindim zamanında oldum diye ama benim normal yolla olması imkansız gibi geliyor

inşallah canım inşallah Rabbimin mucizelerinden sual olunmaz neden olmasın..

canım Allah rüyanı hayırlara çıkarsın. Ben aşılamada gonal f kullandım haptan daha etkili olduğunu biliyorum hadi inşallah canımm..

Doktorla gorustum ben gordum biseyleer ama kese demek icin erken dedi...20 gun sonra tekrar gitcem..Kan sulandiriciya basladim.Cigdeme gitcektim ama onu ogle agrilar cekerken gormege dayanamam...
Burcu hadi insallah.....

ohoo 20 günde kesende gözükür kalp atışı bile duyulabilir canım benim sağlıkla al kucağına inşallah su gibi aksın gitsin bu 9 ay.

ayyy cnm adetin 2 günü gel dedi başlayacak 3 gün gonal f 450 lik vurulacak biraz pahalı olduğu için ya işe yaramazsa diye korkuyorum

canım ama korkmakla hiç ilerleyemezsin birşeyler yapman lazım bu da tedavinin bir parçası bende ya tutmazsa diye aşılama yaptırmasaydım umudum da olmazdı tutmadı ama tutma ihtimali de vardı olabilirdi hiç olmazsa acaba aşılama olsam olur muydu sorusunu sormuyorum kendime. İnşallah sen de işe yarar Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz.

canım doğru demiş dr 5 ve üzeri gebeliktir kolay kolay çıkmaz öyle çünkü. Ben en yüksek rakamı aşılama da kan testinde gördüm . 1.20 idi değerim hep sıfırlarda çıkardı normalde. Ayy ikizim bak sen benden önce ya da benle birlikte kalıcan daha geç kalmıcan dedimm ay tuttu mu nee ermişliğim tuttu sanırım yinee kendime de tutsa bir şu ermişliğim kendim hakkında hiçbir fikrim hissim yok yaa

ÖYLE YAPIYORUM CANIM SAĞOLASIN..OLMADI GÖTÜRCEM DR A öyle görünce O ağladıkca bende dayanamdım ağladım ( lohusalık çok fena ya ota b..a ağlıyo İNSAN (

canım büşranın yani oflunun bebeğinde de olmuştu biraz bekle dr götür göz kanalları tıkalı olabilir damla verir onda da üzme kendini lohusasın hormonların zirvede o yüzden duygusalsın ama sakin ol bişey yok çocuk bu hastalanır da, çapakta olur öyle öyle büyüyecek hayatım.

inşallah devamı gelir değerin yükselir müjdeli haberi alırız ama bu bile yetti yani çok sevindim vallahi. Teker teker gebe kalıyor hatunlar sıra bana geliyor en sona ben kalçam demiştim gerçek olcek sanırsamm

canım evde olman daha iyi daha rahat hastanede skıntı stres. Bol bol yürü, ılık böyle sıcağa yakın duş al. İnşallah normal yoldan zorlamadan gelir canımm ilk sancıda hemen doktora gitme bekle biraz.

ayyy cnm bende sordum 650 dedi 3 tanesine çok pahalı ya işe yaramazsa diye korkuyorum

canım sigorta yok mu eşinin dr rapor yazar ilaçlar için öyle alırsan uyguna gelir 3 kutu gitmez zaten iki kutuyu karşılıyor rapor o zaman iki kutu gonal f çatlatma iğnesi 240 gibi bir şey vermiştik biz canım. İşe yaramazsa deme lütfen bunların hepsi aşama bunları yapmadan direkt tüpe geçecek halin yok her çareyi deneyeceksin önce canım işe yaramazsa diye düşünürsek hiçbir şey yapamayız.

ya canım müthiş bişey bizim ki bayaa iyi vuruyor maşallah dışardan bakınca anlaşılıyor yani düşün..o gün tşörtümün altında pıt pıt göründü kuzenim yanımdaydı o elini koydu hemen onada bir tekme ohh maşallah yani:)ben hala sırt üstü yatıyorum dün ben uyumuştum eşim Kuran okuyordu.bi uyandım eli karnımda napıyosun dedim bir eli bir ayağını atıyor herhalde çok hareketli dedi.beni uyuttunuz başbaşa sohbet mi ediyorsunuz yatın çabuk ikinizde dedim :)kız bebeklerin hareketi daha geç olabilirmiş canım.6 kilo normal ilk 5 ay 7 kiloya kadar normal diyor tabi kişiden kişiye değişir..ben eksiye düşmüştüm o yüzden şimdi sadece 1 kilo aldım gibi görünüyor.iştahım öyle bir açıldıki geri kalan aylarda nasıl olur bilmiyorum..ayrıntılı usg için ben de heyecanlıyım yaa..kime benzeteceğiz bakalım bebişimizi:)

bu arada herkesin kandili kutlu olsun..buradan aklıma gelen tüm isimleri sayarak dua etmeye çalışıyorum Rabbim kabul etsin inşallah..

bedişim eşim kesin ameliyat olacak ama günü belli değil, o yüzden bende randevu falan almadım, çünkü beni eşim hast götürecek, ameliyat sonrası durum nasıl olur bilemediğimden şimdiden kendime pay çıkarmadım bakalı Allah ne nasip edecek

Buurcum Bedisim sag olun normalde adet gecikme 3 gun oldu bu kadar erken ogrenince boyle oluyor.....
Cigdemi arasammi kizlar...

Bthcgem 910 cikti simdi doktorla gorusucem...

tümayım sende sağol, maşallah deüerin çok güzel artmış, bu değerle kese görünmez ama artış çok güzel maşallah subhanallah

ay burcum inşallah o yerleşme kanamasıdır inşallah hadi hayırlı haberler ver bize

burcuuuuuuu anaaam sen şimdi hamilemisin tüp dedin aşılama dedin bak hiç bişeye gerek kalmadan geldi bebiş inşallah o kanama yerleşmedir inşallah hayırlı haberlerle gelirsin şu mübarek günde

ayyy cnm hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bu mübarek günde dualarım seninle

anaaaaaaaaaaaamm burcu..anaaaaamm hadi inşallah yerleşmedir..inşallah tutunur geç döllenmedir..anaaaaaaaaaaamm..kız çabuk haber ver..

ayy topik karışmış ayy çok heyecanlı burcu bircan hadi inş. guzel haberler verin bizeeee tumayy tebrik ederim canım degerin guzel çıkmış

Burcu hadi insallah.....

hakkında hayırlısı olsun canım inş. kuzucugun seniledir ve inş. sımsıkı tutunur annecine

canım benimmmmm çok sevindim inşallah değerin artmaya devam eder bu hafta içinde kan testini mutlaka yaptır bakalım artacak mı şurda bir çiftetelli oynarız

ayy cnm çok sevindim hadi hayırlısı sana duaya başlıyalım bebiş için allah sağlıkla tutunmasını nasip etsin bir ara sen biri rüyasında görmüştü hamile olduğunu

aayy kuzum hadi inşaall beklediğimiz şey olur..iki gün sonrsa biraz daha içimiz rahat eder..böylelikle kafayı boşaltmak gerektiğinin ne kadarda doğru olduğunu bir kez daha anlamış oluruz

ANAAAMMM burcucan muhtemelen bebişli çidocan da bebişine kavuşuyor ALLAHIMM ne güzel bi gün...
ama ben işler yüzünden zor takip ediyorum

Canlarım ballarım fıstıklarım Allah hepinizden bin kere milyon kere razı olsun, bana güzel temennilerde bulunan sizleri her zaman huzur içinde bıraksın, evinizde hep sağlık ve bereket olsun, eşinizle aranız iyi olsun, hamile olanlar sağlıkla evlatlarına kavuşsunlar, gebelik bekleyenler, tedavi görenler inşallah en kısa zamanda hamile haberlerini alırlar, Allah şu mübarek günde tüm dualarınızı kabul etsin

bedişim sormuş doktor muayene etti mi diye, hayır canım sadece konuştuk ama kadın sanırım negatif olduğunu düşünüyor. kızlar bu arada benim lekelenmem kahve pembe arası devam ediyor,inanın üzgün değilim hakkımda hayırlısı olacak biliyorum,yine bir kimyasal gebelik geçiriyor olabilirim, şimdi kızacaksınız daha erken böyle düşünme diye, haklısınız ama daha öncede yaşadığım için biliyorum belirtilerim benziyor, bu arada bide fsh hormonum biraz yüksekmiş, doktor yumurtlamamla ilgili birşey söyledi ama inan hiç hatırlamıyorum, mutlaka klomen kullanalım dedi, mecburen önümüzdeki aya bıraktı, hayırlsısı olsun, bide bugün internetten tam olarak araştırdım neymiş bu "kimyasal gebelik" diye, tüpte döllenen embriyo rahme tutunamadan düşüyormuş, ee TÜP te dölleniyorsa benim tüpler açık demek ki, ben niye rahim filmi çekecem ki, ultrasonla muayene olduğumda doktor rahmin iç yapısı güzel bölme yok ama tüplere bakalım demişti, ee 1 normal gebelik 2 kimyasal gebelik tüplerimin açık olduğunu kanıtlar, bende bu işten vazzgeçerim....gerçi Allah var, yüceler yücesi Rabbim ben böyle planlar programlar yapıyorum ama Rabbim ne nasip ederse o olacak

hepinize sonsuz teşekkürler ballarım tekrardan hepinizin kandili mübarek olsun

Çiğdem canım bugün senin için rabbi yesir çektim, hakkında en hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin Allah, normal mi sezeryan mi biz bilemeyiz, senin için en hayırlı olanı istiyorum Allah'tan..

Bircan canım seninde kahverengi lekelenmelerin gelmiş, ayy inşallah bir mücize olur, Allah çok büyük verecek olana sadece O..

Burcu canım senin yumurtalar bu ay sana küsmüşler, ama iğne olam çok güzel, eşinin üzerinden muayene oluyorsun yani eşine bağlı olarak muayene oluyorsun ya tatlım, doktordan iğneler için rapor iste hemen çıkartır, özellerde veriyor raporu sanırım , daha ucuza gelir, inşallah faydasını görürsünde bebeğin hemen gelir canım

Gülcüm oğlunun gözleri çapaklanmış, Rabbim şifa versin, en güzel tedaviyi sen bilirsin tabiki de,Allah ruhuna huzur versin

Tümayım içini ferah tut, bu sefer herşey yolunda gidecek eminim Allah yardımcın olsun

Kandilimiz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun.Rabbim hamilelere saglikli sihhatli hamilelik ,dogumu yakin olanlara kolay dogum ve hamilelik bekleyenlere tez zamanda hamile kalmayi nasip etsin....

Burcu yemin ediyorum ellerim titriyor....kurban olduğum YARADAN ım sen ne büyüksün diye haykırmak istiyorum...öyle derinden hissediyorum ki daha önce de söylemiştim zaten....bugünlerde hiç iyi bişey duymazken sen bana ilaç gibi geldin....kalbin, yüzün, herşeyin o kadar güzel ki...RABBİM seni o kadar çok seviyor ki sana bu mucize günde mucizeni verdi İNŞALLAH....hep güzellikler yaşa...hep güzellikler gör...canım benim çok kocaman öpüyorum seni...Mübarek günler yüzü suyu hürmetine RABBİM hepimize yaşatsın İNŞALLAH bu mucizeyi...

BU VESİLE İLE CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZİN DE KANDİLİ MÜBAREK OLSUN İNŞALLAH...ALLAH'A EMANET OLUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…