- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.101
ayy cnm çok sevindim hadi hayırlısı sana duaya başlıyalım bebiş için allah sağlıkla tutunmasını nasip etsin bir ara sen biri rüyasında görmüştü hamile olduğunuCanlarım doktordan şimdi çıktım , 5 ve üzeri degerleri pozitif kabul ediyoruz, ama yinede kesin birşey söyleyemem 1 hafta sonra tekrar gel, o zaman netleşir dedi,klomen başlayacaktı, gebelik şüphesi olabilir diye öbür aya bıraktı, 2 gün sonra acilde bir kan testi daha yaptıracağım, tam da beklediğim şeyleri söyledi aslında,şuan çok rahatım Allah ne nasip ederse o olacak, hayırlısı olsun, eve geçince yazdiklarınızi tek tek okuyacağım, çigdemi de çok merak ettim
ayyy cnm bende sordum 650 dedi 3 tanesine çok pahalı ya işe yaramazsa diye korkuyorumcanım merak etme bu ilaç cok etkili ozaman sanada 62,5 dozluk uygular çünkü bir haftada yaklaşık 450 dozluk ediyor malesef çok pahalı biz 1500 dozluk aldık (2 tane 300lük 2 tane 450lik) rapor cıkardık ama devlet yarısını karşıladı 420 kadar ödemiştik 2 kullanımlık ilacım kaldı aşılamayada yeter tüpede.
Doktorla gorustum ben gordum biseyleer ama kese demek icin erken dedi...20 gun sonra tekrar gitcem..Kan sulandiriciya basladim.Cigdeme gitcektim ama onu ogle agrilar cekerken gormege dayanamam...
Burcu hadi insallah.....
Canlarım doktordan şimdi çıktım , 5 ve üzeri degerleri pozitif kabul ediyoruz, ama yinede kesin birşey söyleyemem 1 hafta sonra tekrar gel, o zaman netleşir dedi,klomen başlayacaktı, gebelik şüphesi olabilir diye öbür aya bıraktı, 2 gün sonra acilde bir kan testi daha yaptıracağım, tam da beklediğim şeyleri söyledi aslında,şuan çok rahatım Allah ne nasip ederse o olacak, hayırlısı olsun, eve geçince yazdiklarınızi tek tek okuyacağım, çigdemi de çok merak ettim
Hayır canım vermedi, söyledim bekleyim biraz dedi, dün çok yoğun gelmişti bugün azaldı, zaten daha adet gecikmem olmadı, yarın adet günüm, dün kahverengi akıntı gelince ben regl oluyorum sandım, bide hatirlarsan bir kere daha böyle birsey olmuştu o zaman değerim 2.5 cikmişti, bakalım nazom, Allah'a sığınıyorum şuan, sakinim..
ÖYLE YAPIYORUM CANIM SAĞOLASIN..OLMADI GÖTÜRCEM DR A öyle görünce O ağladıkca bende dayanamdım ağladım( lohusalık çok fena ya ota b..a ağlıyo İNSAN (
ayyy cnm bende sordum 650 dedi 3 tanesine çok pahalı ya işe yaramazsa diye korkuyorum
Canlarım yazdıklarınızı okudum ama tek tek cvp veremiyorum..
Sancım var hala doktorum bebeğin durumu iyi olduğu için bekletiyor kndi sancını çek dedi evdeyşz şimdi ara ara yürüyüşe çıkıp geliyoruz bugün yarın doğururmuşum ama henüz açılmam yok onu için bekliyoruz öpüyorum hepinizi yatarsam yine habrr ederim sizlere..hepşnizden allah razı olsun..
sağol canım ALLAH razı olsun...Sen çok sakin ol iki gün yat dinlen yakta çok kalma ne olur kan testini verdikten sonra değerinin inşAllah yükseldiğini görüceksinizz ya o zaman tekrar doktora git progestan verir bence, o değerin yükselmeye başladığını gördüğünde vericek demek ki. muayene etti mi? Sadece konuştunuz mu ööle? Bencede doktor gayet iyi konuşmuş ne desin daha herşey çok erkenn.. Sana dua ediceemm bu gece inşAllah.
Allah şifa versin inşAllah canımm benimm..
canlarım doktordan şimdi çıktım , 5 ve üzeri degerleri pozitif kabul ediyoruz, ama yinede kesin birşey söyleyemem 1 hafta sonra tekrar gel, o zaman netleşir dedi,klomen başlayacaktı, gebelik şüphesi olabilir diye öbür aya bıraktı, 2 gün sonra acilde bir kan testi daha yaptıracağım, tam da beklediğim şeyleri söyledi aslında,şuan çok rahatım allah ne nasip ederse o olacak, hayırlısı olsun, eve geçince yazdiklarınızi tek tek okuyacağım, çigdemi de çok merak ettim
sağolasın canım ALLAH razı olsunn..Selam kızlarrr
çok şeyler olmuş yine yaa...
güzel haberler çoğunlukta inşallah...
BURCU canım inşallah güzel bir başlangıcın işareti gelenler..
GÜL oğluşuna Rabbim şifalar versin inş..
YASEMİNCİM kızçen hayırlı olsun inşallah,Melike diye ben de çok tatlı bir kız tanıyorum hem güzel hem hanım hanımcık :)
ÇİĞDEM bir solukta derler ya inşallah canım sıcağa yakın ılık duş almak iyi geliyor derler bir arkadaşım 2-3 defa girmişti sıcak duşa..
BEDİŞ ayrıntılı usg c.tesi gitcem ben de inşallah..hareketleri ne alemde bebişin ?buarada kaç kilo aldın canım ?
Selam kızlarrr
YASEMİNCİM kızçen hayırlı olsun inşallah,Melike diye ben de çok tatlı bir kız tanıyorum hem güzel hem hanım hanımcık :)
ÇİĞDEM bir solukta derler ya inşallah canım sıcağa yakın ılık duş almak iyi geliyor derler bir arkadaşım 2-3 defa girmişti sıcak duşa..
BEDİŞ ayrıntılı usg c.tesi gitcem ben de inşallah..hareketleri ne alemde bebişin ?buarada kaç kilo aldın canım ?
cnm bizim emekli sandığına bağlı nasıl oluyor valla hiç bilmiyorum ki eşim araştıracak nasıl en uygunsa öyle yapacazrapor cıkartacak mısın devlet ilk 2 raporun yarısını karşılıyor
Hoşgeldiinnn.. Allah aşkına ben değil sen bana tarif et bebişin hareketlerini, ben çok derinden hissediyorum hissettiğim zamanda bide ben pıtpıt diye değil, tek hareket hissediyorum bazen langır diye bir hareketlilik oluyor bazen yılan gidiyormuş gibi oluyor bazen balon patlıyor gibi, hala göbeğimin altında hissediyorum bu arada ve tüm bu hareketlenmenin arkasından diyorum ki galiba bunların hepsi gaz.. sen söyler misin bunlar gaz mııı? Bebek mi?
Ayrıntılıya giriceksin çok heyecanlı ben bu hafta rutin kontrole gidiceğim sonraki haftada kısmetse ayrıntılıya yönlendirecek sanırım.. inşAllah senin ayrıntılı çok güzel iyi geçer, bildirirsin bize.. bi dee şu ana kadar 6 kilo aldım ben.. çok mu normal mi?
burcuuuu benimde bat 6 hazirandı dünden beri benimde kahverengi akıntım geliyor yoksa bende mi......
hatta sevindim zamanında oldum diye ama benim normal yolla olması imkansız gibi geliyor
kızlar yumurtam yine eğri büyümüş bu ayda yok doktor bir dahaki aya iğne tedavisine başlayacak iğne tedavisi olan varmı sonuç nasıl oluyor birde ben dün gece rüyamda doğum yapıyordum başka birine veriyordum sonra diyordum ver bir kere emzireyim sonra hatırlamıyorum süt veriyormuydum
Doktorla gorustum ben gordum biseyleer ama kese demek icin erken dedi...20 gun sonra tekrar gitcem..Kan sulandiriciya basladim.Cigdeme gitcektim ama onu ogle agrilar cekerken gormege dayanamam...
Burcu hadi insallah.....
ayyy cnm adetin 2 günü gel dedi başlayacak 3 gün gonal f 450 lik vurulacak biraz pahalı olduğu için ya işe yaramazsa diye korkuyorum
Canlarım doktordan şimdi çıktım , 5 ve üzeri degerleri pozitif kabul ediyoruz, ama yinede kesin birşey söyleyemem 1 hafta sonra tekrar gel, o zaman netleşir dedi,klomen başlayacaktı, gebelik şüphesi olabilir diye öbür aya bıraktı, 2 gün sonra acilde bir kan testi daha yaptıracağım, tam da beklediğim şeyleri söyledi aslında,şuan çok rahatım Allah ne nasip ederse o olacak, hayırlısı olsun, eve geçince yazdiklarınızi tek tek okuyacağım, çigdemi de çok merak ettim
ÖYLE YAPIYORUM CANIM SAĞOLASIN..OLMADI GÖTÜRCEM DR A öyle görünce O ağladıkca bende dayanamdım ağladım( lohusalık çok fena ya ota b..a ağlıyo İNSAN (
Hayır canım vermedi, söyledim bekleyim biraz dedi, dün çok yoğun gelmişti bugün azaldı, zaten daha adet gecikmem olmadı, yarın adet günüm, dün kahverengi akıntı gelince ben regl oluyorum sandım, bide hatirlarsan bir kere daha böyle birsey olmuştu o zaman değerim 2.5 cikmişti, bakalım nazom, Allah'a sığınıyorum şuan, sakinim..
Canlarım yazdıklarınızı okudum ama tek tek cvp veremiyorum..
Sancım var hala doktorum bebeğin durumu iyi olduğu için bekletiyor kndi sancını çek dedi evdeyşz şimdi ara ara yürüyüşe çıkıp geliyoruz bugün yarın doğururmuşum ama henüz açılmam yok onu için bekliyoruz öpüyorum hepinizi yatarsam yine habrr ederim sizlere..hepşnizden allah razı olsun..
ayyy cnm bende sordum 650 dedi 3 tanesine çok pahalı ya işe yaramazsa diye korkuyorum
Hoşgeldiinnn.. Allah aşkına ben değil sen bana tarif et bebişin hareketlerini, ben çok derinden hissediyorum hissettiğim zamanda bide ben pıtpıt diye değil, tek hareket hissediyorum bazen langır diye bir hareketlilik oluyor bazen yılan gidiyormuş gibi oluyor bazen balon patlıyor gibi, hala göbeğimin altında hissediyorum bu arada ve tüm bu hareketlenmenin arkasından diyorum ki galiba bunların hepsi gaz.. sen söyler misin bunlar gaz mııı? Bebek mi?
Ayrıntılıya giriceksin çok heyecanlı ben bu hafta rutin kontrole gidiceğim sonraki haftada kısmetse ayrıntılıya yönlendirecek sanırım.. inşAllah senin ayrıntılı çok güzel iyi geçer, bildirirsin bize.. bi dee şu ana kadar 6 kilo aldım ben.. çok mu normal mi?
izmirde şifa hastanesi ve çınar hastanelerini övmüşler.. çınar hastanesi anladığım kadarıyla hep anestezili çekiyor galiba ama herkes çok memnun kalmış, eşin ameliyat kesin olucak mı Burcum gittiğinizde hast.kısmetse o yüzdenmi sen şimdiden arayıp da randevu almıyorsun..
Buurcum Bedisim sag olun normalde adet gecikme 3 gun oldu bu kadar erken ogrenince boyle oluyor.....
Cigdemi arasammi kizlar...
Bthcgem 910 cikti simdi doktorla gorusucem...
canımm hayırlısıyla gelsin inşallah çabucak açılman olsun mübarek günde al bebeğini kucağına. Allah'ım bir avazda kurtarsın.. Dualarımızdasınn..
ayy canımmm nasıl dayancaz 13.30 a kadar 5 ve üzeri gebelik oluyor biliyorsun dimi. İnşallah değerin artar müjdeyi verirsin canım benim içime doğan olacak mı ne benden önce mi gebe kalmış olacaksın ikizimmm
canım normal gözükmemesi erken daha 1000-1500 arası değerde kese gözükür büyük ihtimal birkaç güne görünür vaziyette olur. İçin rahat etsin istiyorsan birkaç gün sonra yne kontrole gidersin dr belki 1 hafta sonra çağırabilir ama birkaç güne kesin gözükür için rahat olsun.
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm burcu o ne demek kız, total hcg neymiş ilk defa duydum yani hamilelik belirtisimi ayy inanmıyorum gerçekten öle bişeymi ayyyy Allahım inlallah hayırlısı yaaa şok şok şok oldum maşallah maşallah maşallah
DAHA DOğurmadığını hissediyordummm ayyy yavrumm benimmm hiç acelesi yok bu kuzunun hala.. inşAllah açılma hayırlısıyla olucak sen çok rahat ol.. bu dediğin tesbihi çekicem şimdi sana, çok öpüyoruz seni dualarımız seninle.. aynı tesbihi kısmetse gül senin içinde çekiceğimm içimden bi ses senide hayırlısyla doğumda diyor.. hadi inşAllah güzel haberlerinizi almak kısmet olsn bizlerede
bende çok heyecanladımmm hadi be burcu Allah ın izniyle bu mübarek günde senden bu harika haberi alalım inşAllah. Saat 13,30 a kadar sana tesbih çekicemm, sende ne olur allahümme salli çek en azından 100 tane gidene kadar lutfen
ay burcum inşallah o yerleşme kanamasıdır inşallah hadi hayırlı haberler ver bize
burcuuuuuuu anaaam sen şimdi hamilemisin tüp dedin aşılama dedin bak hiç bişeye gerek kalmadan geldi bebiş inşallah o kanama yerleşmedir inşallah hayırlı haberlerle gelirsin şu mübarek günde
ayyy cnm hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bu mübarek günde dualarım seninle
anaaaaaaaaaaaamm burcu..anaaaaamm hadi inşallah yerleşmedir..inşallah tutunur geç döllenmedir..anaaaaaaaaaaamm..kız çabuk haber ver..
ayy topik karışmış ayy çok heyecanlı burcu bircan hadi inş. guzel haberler verin bizeeee tumayy tebrik ederim canım degerin guzel çıkmış
Burcu hadi insallah.....
kızlarr benim kelebeğimin gözünde çapak olmaya başladı ya....kaynatıp ılıttığım suyla sildim ama yine oluyoo((((((((
strese gerek yok canım bak maşallah değer,nde güzel hadi hayırlısı İNŞALLAH..
CANIM DUALRIMIZ SENİNLE SAKİN OL HEYECAN YAPMA BEN COK SAKİN GİRDİM DOĞUMA HAYIRLISI İLE KUCAĞINA SAĞLIKLI SIHATLİ AL BEBİŞİNİ İNŞALLAH..
CANIMMMMM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH BEBİŞİN TUTUNMUŞTUR..
hakkında hayırlısı olsun canım inş. kuzucugun seniledir ve inş. sımsıkı tutunur annecine
canım benimmmmm çok sevindim inşallah değerin artmaya devam eder bu hafta içinde kan testini mutlaka yaptır bakalım artacak mı şurda bir çiftetelli oynarız
ayy cnm çok sevindim hadi hayırlısı sana duaya başlıyalım bebiş için allah sağlıkla tutunmasını nasip etsin bir ara sen biri rüyasında görmüştü hamile olduğunu
Sen çok sakin ol iki gün yat dinlen yakta çok kalma ne olur kan testini verdikten sonra değerinin inşAllah yükseldiğini görüceksinizz ya o zaman tekrar doktora git progestan verir bence, o değerin yükselmeye başladığını gördüğünde vericek demek ki. muayene etti mi? Sadece konuştunuz mu ööle? Bencede doktor gayet iyi konuşmuş ne desin daha herşey çok erkenn.. Sana dua ediceemm bu gece inşAllah.
Allah şifa versin inşAllah canımm benimm..
Selam kızlarrr
aayy kuzum hadi inşaall beklediğimiz şey olur..iki gün sonrsa biraz daha içimiz rahat eder..böylelikle kafayı boşaltmak gerektiğinin ne kadarda doğru olduğunu bir kez daha anlamış oluruz
ANAAAMMM burcucan muhtemelen bebişli çidocan da bebişine kavuşuyor ALLAHIMM ne güzel bi gün...
ama ben işler yüzünden zor takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?