- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.121
Canlarım doktordan şimdi çıktım , 5 ve üzeri degerleri pozitif kabul ediyoruz, ama yinede kesin birşey söyleyemem 1 hafta sonra tekrar gel, o zaman netleşir dedi,klomen başlayacaktı, gebelik şüphesi olabilir diye öbür aya bıraktı, 2 gün sonra acilde bir kan testi daha yaptıracağım, tam da beklediğim şeyleri söyledi aslında,şuan çok rahatım Allah ne nasip ederse o olacak, hayırlısı olsun, eve geçince yazdiklarınızi tek tek okuyacağım, çigdemi de çok merak ettim
Burcum hakkinda hayirlisi olsun ...Bilmiyorum ama cok rahatim doktor cok iyi beni rahatlatiyor normalde Bedriye den daha panik bir insanim esim diyor cok sakinsin ne oldu sana :)))
kızlar netimde sorun vardı giremedim ne zamandır umarım herkes iyidir bana biri bi özet geçebilirmi ki GÜÜLLerim kızlar aldınızmı bebişlerinizi kucağınıza hamişler nasıl varmı yeni hamişimiz çok merak ediyorum ben sizi bayaa özledimbu arada herkesin duasını okudum kızlar hayırlı kandiller bu arada kaç kişi özlediki beni acep:26:
Hosgeldin canim ozledik tabi B.Gul dogum yapti.K.Gul en son nisani gelmisdi haber yok Cigdem ve Mesude agrilarla bogusuyorlar onlarin bebislerde gelir yakinda ...
Ben hamileyim...
Burcu test yapti degeri 7 cikti umutsuz azicik
Diger kizlarda iyiler...
Burcu yemin ediyorum ellerim titriyor....kurban olduğum YARADAN ım sen ne büyüksün diye haykırmak istiyorum...öyle derinden hissediyorum ki daha önce de söylemiştim zaten....bugünlerde hiç iyi bişey duymazken sen bana ilaç gibi geldin....kalbin, yüzün, herşeyin o kadar güzel ki...RABBİM seni o kadar çok seviyor ki sana bu mucize günde mucizeni verdi İNŞALLAH....hep güzellikler yaşa...hep güzellikler gör...canım benim çok kocaman öpüyorum seni...Mübarek günler yüzü suyu hürmetine RABBİM hepimize yaşatsın İNŞALLAH bu mucizeyi...
BU VESİLE İLE CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZİN DE KANDİLİ MÜBAREK OLSUN İNŞALLAH...ALLAH'A EMANET OLUN...
kızlar netimde sorun vardı giremedim ne zamandır umarım herkes iyidir bana biri bi özet geçebilirmi ki GÜÜLLerim kızlar aldınızmı bebişlerinizi kucağınıza hamişler nasıl varmı yeni hamişimiz çok merak ediyorum ben sizi bayaa özledimbu arada herkesin duasını okudum kızlar hayırlı kandiller bu arada kaç kişi özlediki beni acep:26:
Burcum hakkinda hayirlisi olsun ...Bilmiyorum ama cok rahatim doktor cok iyi beni rahatlatiyor normalde Bedriye den daha panik bir insanim esim diyor cok sakinsin ne oldu sana :)))
öyle canım ama işte hassas dönemde olmamdan kaynaklanıyoinşallah canım inşallah Rabbimin mucizelerinden sual olunmaz neden olmasın..
canım Allah rüyanı hayırlara çıkarsın. Ben aşılamada gonal f kullandım haptan daha etkili olduğunu biliyorum hadi inşallah canımm..
ohoo 20 günde kesende gözükür kalp atışı bile duyulabilir canım benim sağlıkla al kucağına inşallah su gibi aksın gitsin bu 9 ay.
canım ama korkmakla hiç ilerleyemezsin birşeyler yapman lazım bu da tedavinin bir parçası bende ya tutmazsa diye aşılama yaptırmasaydım umudum da olmazdı tutmadı ama tutma ihtimali de vardı olabilirdi hiç olmazsa acaba aşılama olsam olur muydu sorusunu sormuyorum kendime. İnşallah sen de işe yarar Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz.
canım doğru demiş dr 5 ve üzeri gebeliktir kolay kolay çıkmaz öyle çünkü. Ben en yüksek rakamı aşılama da kan testinde gördüm . 1.20 idi değerim hep sıfırlarda çıkardı normalde. Ayy ikizim bak sen benden önce ya da benle birlikte kalıcan daha geç kalmıcan dedimm ay tuttu mu nee ermişliğim tuttu sanırım yinee kendime de tutsa bir şu ermişliğim kendim hakkında hiçbir fikrim hissim yok yaa
canım büşranın yani oflunun bebeğinde de olmuştu biraz bekle dr götür göz kanalları tıkalı olabilir damla verir onda da üzme kendini lohusasın hormonların zirvede o yüzden duygusalsın ama sakin ol bişey yok çocuk bu hastalanır da, çapakta olur öyle öyle büyüyecek hayatım.
inşallah devamı gelir değerin yükselir müjdeli haberi alırız ama bu bile yetti yani çok sevindim vallahi. Teker teker gebe kalıyor hatunlar sıra bana geliyor en sona ben kalçam demiştim gerçek olcek sanırsamm
canım evde olman daha iyi daha rahat hastanede skıntı stres. Bol bol yürü, ılık böyle sıcağa yakın duş al. İnşallah normal yoldan zorlamadan gelir canımm ilk sancıda hemen doktora gitme bekle biraz.
canım sigorta yok mu eşinin dr rapor yazar ilaçlar için öyle alırsan uyguna gelir 3 kutu gitmez zaten iki kutuyu karşılıyor rapor o zaman iki kutu gonal f çatlatma iğnesi 240 gibi bir şey vermiştik biz canım. İşe yaramazsa deme lütfen bunların hepsi aşama bunları yapmadan direkt tüpe geçecek halin yok her çareyi deneyeceksin önce canım işe yaramazsa diye düşünürsek hiçbir şey yapamayız.
evet canım temizliyorum sıksık düzelmesse dra götürcez..seninde değerin yükselir İNŞALLAH canım..Çiğdem canım bugün senin için rabbi yesir çektim, hakkında en hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin Allah, normal mi sezeryan mi biz bilemeyiz, senin için en hayırlı olanı istiyorum Allah'tan..
Bircan canım seninde kahverengi lekelenmelerin gelmiş, ayy inşallah bir mücize olur, Allah çok büyük verecek olana sadece O..
Burcu canım senin yumurtalar bu ay sana küsmüşler, ama iğne olam çok güzel, eşinin üzerinden muayene oluyorsun yani eşine bağlı olarak muayene oluyorsun ya tatlım, doktordan iğneler için rapor iste hemen çıkartır, özellerde veriyor raporu sanırım , daha ucuza gelir, inşallah faydasını görürsünde bebeğin hemen gelir canım
Gülcüm oğlunun gözleri çapaklanmış, Rabbim şifa versin, en güzel tedaviyi sen bilirsin tabiki de,Allah ruhuna huzur versin
Tümayım içini ferah tut, bu sefer herşey yolunda gidecek eminim Allah yardımcın olsun
canım sezeryan oldu suyum geldi acılma olmadı beklemek istemedim bebeğin kalp atışlarıda yavaşladı sezeryan olcam dedim iyikide demişim kordon boynuna dolanmış 6kere sağlıklı sıhatli aldık kucağımıza darısı başınıza İNŞALLAH..ayy ya ne çok şey kaçırmışım bi bebişimiz daha olmuş ne güzel canım inan çok sevindim adına rabbim kucağınada sağsalim almayı nasip etsin tekrar tekrar
gülün doğumu nasıl geçmiş normalmi sezeryan mı olmuş canım
ay k. gülüm ya inşallah oda alır kucağına
7 iyi ya vardır bence yoksa direkt çıkardı bence
ağzını yerim canım benim canım, inşallah sana da Rabbim tez zamanda çifte mutluluk yaşatır, kuzum kahverengi lekelenmem var, sanırım yine kimyasal gebeelik yaşıyorum, daha öncede yaşmamıştım belirtiler aynı, ama tabiki Rabbimin mücizeleri her an her saniye var, seninde kandilin mübarek olsun, Rabbim bu gece ettiğin tüm duaları hayirlisiyla kabul etsin
Dideeeem nerelerdesin sen canım, olan biteni Tümayım çok güzel özetlemiş, çigdem bu gece ya da yarına doğurur, b.gül 'ün nişanı geldi sanırım o da doğurdu bir daha giremedi internete, mesude'ninde kızı kanala girdi onunda eli kulağında, benimde değerim 7 çıktı, kimyasal gebelik olabilir bakalım cuma belli olacak, Rabbim ne derse o olacak, geçen bizim hamişler bebeklerine isim düşünüyorlardı sen ve gülhan aklıma geldiniz, nerde bu kaçaklar dedim, seni en son kermeste bırakmıştık biz :))))
tümayım amin, hepimiz için hayırlısı olsun, ama seni değerin çok iyi maşallah, tabikide sakin ol, bende sakinim, biraz üzüldüm ama şimdi iyiyim :)
öyle canım ama işte hassas dönemde olmamdan kaynaklanıyo
evet canım temizliyorum sıksık düzelmesse dra götürcez..seninde değerin yükselir İNŞALLAH canım..
canım sezeryan oldu suyum geldi acılma olmadı beklemek istemedim bebeğin kalp atışlarıda yavaşladı sezeryan olcam dedim iyikide demişim kordon boynuna dolanmış 6kere sağlıklı sıhatli aldık kucağımıza darısı başınıza İNŞALLAH..
iyilşti sayılır canım estetik dikiş zaten ama sezeryandan sonra tüm vücudum şişti 3-4 gün inmedi ara ara sancı oluyo doğru dürüst yatmadım ben ayaklandım hemen canım hastanede 1 gece kaldım eve cıktım sonra korkulcak bişi yok..resmi kaldırdım canım koyarım yine bi ara..RABBİM sizede kolay doĞum nasib etsin İNŞALLAH..ah kuzucum yaaaa şükür almışsın sağsalim kcağına canım nasıl iyileştimi kesiğin zormu sezeryan nasıl bi duygu şimdi bebişin kucağında ay ne güzel yaaa cennet kokar o şimdi
tatlım ben göremiyorum bebişinin fotolarını neden:26:
valla sorma tatlım ya netin azizliğine uğradım ancak gelebildim ama inan aklım sizdeydi tümayda hamişmiş çok sevindim gelir gelmez çok güzel haberler aldım bi anne 2 anne olmaya ramak kalan anne adayımız var ne güzel rabbim hayırlısıyla kolay doğum versin onlarada canım senin adına sevindim yavardır o vardırcuma hamişim de de gel valla tatlım ya Rabbim temiz kalbine göre versin inş bu gece senin içinde bol bol dua ederim inş canım yüksek tut moralini emi gülün doğum nasıl geçmiş ya nasılmış doğum onu çok merak ettim:26:
burcu cnm adaşım kanamayı takma kafana ben geçen hamileliğimde normal adet gördüm ama ne oldu hamileymişim onun için sen dikkat et dinlenmene bak gerisi allaha emanet
böyle doguranları görnce mutlu oluyorum :) Rabbim hayırlısıyla bana ve tüm hamiş arkadalsarıma da nasip et:)
ayyy cnm üzülme sana umut olsun diye söyledim tatlım ya iğneye pek sıcak bakamıyorum hem çok pahalı sonunda olumsuz olursa çok üzülürüm halen düşünme modundayım zaten doktora 2 ay ara verelim dedim ramazan falan geçsin sonra doktor bu kadar yol aldık biraz daha sabret dedi bakalım allahın takdiri ne zaman bakalım cnm eşine söyledin mi nasıl söyledin nasıl karşıladı ne dediinşallah canım hayırlısiyla rabbim hamileligi nasip eder, 7veren gül nişanım geldi dedi bir daha da gelmedi, kesin doğurdu eğer doğurmasaydı mutlaka gelirdi, hatta topiğe gelmedigim gün doğurduğum gün olur dedi, valla bende merak ediyorum, sabahta. çiğdemin suyu gelmişti
canım yazdığını okuyunc ağlayacaktım, Allah'ın nasibinin nasıl olacagını kimse bilemez, rapor konusunu yazdım umarım okumuşsundur, yarisini falan ödersini sanirim, şu mübarek günde inşallah Rabbim iğneyi vesile eder ve bebeğin sağlıkla gelir
amin canım bütün hamişlerimiz kolayca doğursun inşallah
yasemiiiinnnn ne oldu sana hayırdır çok geçmiş olsun canım üzme kendini hamilelikte kanama olabilir bak doktorunda ne güzel önlemini almış,sen progestanı bırakmışmıydın kullanıyormuydun, acaba kendini fazlamı yordun yat dinlen canımKizlar hastanedeydim ben, aksama dogru birkac damla kanamam oldu, çamaşırımda gorunce aklim cikti, aglamaya basladim. Biliyorsunuz 3gundur ishaldim bide,halsiz dustum ayrica. Dr ultrasonda bakti, biz tedbir amacli bi serum takalim, dusuk onleyici igne yapalim, fitil takalim ve progestana gunde 3 kere baslayalim dedi. Ishal oldugum icin kan ilacimi ve magnezyumumu kesti,kullanma bi muddet, 15 gun yat dedi.
Iste benden haberler....
çiğdem canım allahım sağ salim ikinizi birbirinize kavuştursun çok az kaldı kavuşmanak.gül canım doğurmuşsundur inş bebeişin kollarındadır mis gibi burcu canım hayırlısı olsun inş herşey yolunda gider ve güzel haberi alırız küçük burcu canım sen çok ümitsiz davranıyorsun ya olmazsa ya ii gelmesse gibi yorumlar yok denemeden bilinmez allahın izniyle olucak inş pozitif düşün lüüütfeennnnn gül canım 1 yasına kadar geçemesi beklenen bi durum genelde oluyor sütünle de silebilirsin ve masaj ii gelir drada göster tabi oda bişiler öneriri elbette bircan canım sende kan vermeyi düşünüyomusun belki sende hayırlısı olsun hakkınızda inş yasemincim bedriyecim isal olmuşsunuz geçmiş olsun yediklerinize dikkat edin bol su bol gıda mesudecim iiyiz çok şükür sizlerin güzel haberleriniz bekliyoruz tümaycım değerin güzel ama kese gözükmez inş herşey yolunda gidiyor masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?