- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.141
ayyy cnm allah muhafaza etsin bebişini üzülme cnm meleğini de üzme allah yardımcın olsun inşallah hemencecik geçerKizlar hastanedeydim ben, aksama dogru birkac damla kanamam oldu, çamaşırımda gorunce aklim cikti, aglamaya basladim. Biliyorsunuz 3gundur ishaldim bide,halsiz dustum ayrica. Dr ultrasonda bakti, biz tedbir amacli bi serum takalim, dusuk onleyici igne yapalim, fitil takalim ve progestana gunde 3 kere baslayalim dedi. Ishal oldugum icin kan ilacimi ve magnezyumumu kesti,kullanma bi muddet, 15 gun yat dedi.
Iste benden haberler....
Kizlar hastanedeydim ben, aksama dogru birkac damla kanamam oldu, çamaşırımda gorunce aklim cikti, aglamaya basladim. Biliyorsunuz 3gundur ishaldim bide,halsiz dustum ayrica. Dr ultrasonda bakti, biz tedbir amacli bi serum takalim, dusuk onleyici igne yapalim, fitil takalim ve progestana gunde 3 kere baslayalim dedi. Ishal oldugum icin kan ilacimi ve magnezyumumu kesti,kullanma bi muddet, 15 gun yat dedi.
Iste benden haberler....
KIzlarrrrrrrrrrr total hcg değerim7.7 çıkti bayılıcam heyecandan ama dünden beri kahverengi akıntım geliyor, bugün adetimin 2. Günü diye doktora kontrole gittim sabah kan verdim, böyle bir sonuç beklemiyordum, 13.30 da sonucu göstermeye gidecegim, Rabbim inşallah hayırlı haberlerle dönerim, her yerim titriyor Allah'ım Rabbim.......
Kizlar hastanedeydim ben, aksama dogru birkac damla kanamam oldu, çamaşırımda gorunce aklim cikti, aglamaya basladim. Biliyorsunuz 3gundur ishaldim bide,halsiz dustum ayrica. Dr ultrasonda bakti, biz tedbir amacli bi serum takalim, dusuk onleyici igne yapalim, fitil takalim ve progestana gunde 3 kere baslayalim dedi. Ishal oldugum icin kan ilacimi ve magnezyumumu kesti,kullanma bi muddet, 15 gun yat dedi.
Iste benden haberler....
Ayy Ciğdem ne kadar soğuk kanlı ve tahsisin ya ben olsam soluğu hastanede alırdım heralde hadi hayırlısı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin RabbimHayırlı sabahlar kızlar ilk size yazıyorum çok sakinim :))
suyum geldiiii 1 saat evvel..
sancılarım var sabaha sıklaşır inşallah..
eşim şuan uyuyor bende kuran okudum ve namaz kıldım sabah olmasını bekliyorum hemen hastaneye gidicez..
gelişmelerden haberdar ederim çook mutluyum şu mübarek günde doğurucam inşallah)
tesekkur ederim ozlemim Allah razı olsun insallah hayırlısı ile bizde bir doğursaydikkızlaaar günaydııııınnnnnn mesude canım ağrıların çokmuş Allah yardımcın olsun hayırlısı ile kolay doğum nasip etsin inşallah
Amin insallah dahil cnm benimGünaydın canlarım ballarım güllerim, miraç kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun, yüreğiniz ferahlasın inşallah
özlemim günaydın fıstığım :) yanaktan öptüm seni :)
çiğdeeeeeeeeem belki şimdi doğurdun ayyyy okurken ağlayacaktım nerdeyse, Rabbim sağlıkla sağsalim gelmesini nasip etsin, kolaylık versin ,koruyucu meleklerini yanına yollasın inşallah, şu mübarek günde, yüzün gülerek evine dön, en hayırlı doğum şeklini yaşa inşallah, gerçi ben bunları yazarken sen doğurmuş bile olabilirsin
Mesude gülüm, Allah yardımcın olsun senin kv ye yuhh demek istiyorum, inşallah bir an önce giderler ve seni de bal dudak kızınla başbaşa bırakırlar
Yasemin canım, ishal zaten halsiz bırakır yarına kadar iyi olursun endişelenme tatlım, bol bol su ve vitamin, Allah şfa
versin
Helal olsun tatlim ayy benimde en korktuğum şey sancı çelikte açılmamanın olmaması Rabbim yardimcin olsun cnm ya simdi belkide dogurmussundur veya hala sancilarla boğuşuyorsundur Rabbim bir avazda kurtarsın cektigin sancılar günahlarını silsin götürsün insallahKızlar daha doğurmadım bi nts bi açılma muaynessi kontrol ediyolar sürekli şimdi yine nts deyim tel eşimde aldım size yazmak için yine habedaar ederim sizi bana sümme sebile yesserah çekin nolur sancım var ama açılmam yok
hakkınızı helal edin bugün alıcağım inş. Bebeğimi kucağıma..
Ayy insallah burcum ya Rabbim bu guzel mübarek gecede senin o dua kokan yüreğini ve guzel yüzünü güldürdün insallah Rabbimin ol dediği kullar arasındasindir insallah kuzumKIzlarrrrrrrrrrr total hcg değerim7.7 çıkti bayılıcam heyecandan ama dünden beri kahverengi akıntım geliyor, bugün adetimin 2. Günü diye doktora kontrole gittim sabah kan verdim, böyle bir sonuç beklemiyordum, 13.30 da sonucu göstermeye gidecegim, Rabbim inşallah hayırlı haberlerle dönerim, her yerim titriyor Allah'ım Rabbim.......
Cok gecmis olsun Gül'üm birde sirkeli su kaynar sil şifa olur insallah kuzunaÖYLE YAPIYORUM CANIM SAĞOLASIN..OLMADI GÖTÜRCEM DR A öyle görünce O ağladıkca bende
dayanamdım ağladım( lohusalık çok fena ya ota b..a ağlıyo İNSAN (
İyi cok şükür hallolmuş internetin tekrar aramizdasin hoş geldin bizler iyiyiz sen anlar neler yaptım emdin kermese göndermiştik seni donmem uzun oldu:)))kızlar netimde sorun vardı giremedim ne zamandır umarım herkes iyidir bana biri bi özet geçebilirmi ki GÜÜLLerim kızlar aldınızmı bebişlerinizi kucağınıza hamişler nasıl varmı yeni hamişimiz çok merak ediyorum ben sizi bayaa özledimbu arada herkesin duasını okudum kızlar hayırlı kandiller bu arada kaç kişi özlediki beni acep:26:
ayyy kuzum dikkat et kendini fazla yorma sen hamissin Rabbim acil doğalar versin yavrunu da seni de korudun insallah bol bol dinlen sıvı seyler tuket cnmKizlar hastanedeydim ben, aksama dogru birkac damla kanamam oldu, çamaşırımda gorunce aklim cikti, aglamaya basladim. Biliyorsunuz 3gundur ishaldim bide,halsiz dustum ayrica. Dr ultrasonda bakti, biz tedbir amacli bi serum takalim, dusuk onleyici igne yapalim, fitil takalim ve progestana gunde 3 kere baslayalim dedi. Ishal oldugum icin kan ilacimi ve magnezyumumu kesti,kullanma bi muddet, 15 gun yat dedi.
Iste benden haberler....
Günaydın fıstıklarım nasılsınız, benim yavaştan kanamam başladı, kasıklarımda ağrım var ve midem bulanıyor bide tabiki vazgeçilmez burun akıntım :))) dün akşam böğüre böğüre ağladığım için bugüne hiçbişey şırakmadım, çok iyiyim, geçmışi tam okuamadım ama Yasemin hastanede sanırım canım benim hiç korkma Allah onu koruyacak eminim, bugün dualarımdasın, ayrıca dün miraç kandilinde benim adımı gönlünden gecirip dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun ve günahlarını affetsin, gün içinde yine gelirim Allah'a emanet olun
Iste benden haberler....
Iste benden haberler....
cnm yenı ay yenı umut dıyoruz ve yolumuza devam edıyoruz hayırlısı zamanda hayırlısıyla ınsallahGünaydın fıstıklarım nasılsınız, benim yavaştan kanamam başladı, kasıklarımda ağrım var ve midem bulanıyor bide tabiki vazgeçilmez burun akıntım :))) dün akşam böğüre böğüre ağladığım için bugüne hiçbişey şırakmadım, çok iyiyim, geçmışi tam okuamadım ama Yasemin hastanede sanırım canım benim hiç korkma Allah onu koruyacak eminim, bugün dualarımdasın, ayrıca dün miraç kandilinde benim adımı gönlünden gecirip dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun ve günahlarını affetsin, gün içinde yine gelirim Allah'a emanet olun
tatlım cok gecmiş olsun RABBİM korur sen kalbini ferah tut bişicik olmaz ALLAHın izniyle..Kizlar hastanedeydim ben, aksama dogru birkac damla kanamam oldu, çamaşırımda gorunce aklim cikti, aglamaya basladim. Biliyorsunuz 3gundur ishaldim bide,halsiz dustum ayrica. Dr ultrasonda bakti, biz tedbir amacli bi serum takalim, dusuk onleyici igne yapalim, fitil takalim ve progestana gunde 3 kere baslayalim dedi. Ishal oldugum icin kan ilacimi ve magnezyumumu kesti,kullanma bi muddet, 15 gun yat dedi.
Iste benden haberler....
geçmiş olsun canım yat bol bol azıcık lekelenmeler olur bende de olmuştu hatırlarsan serum da iyi gelecektir halsizliğine inşallah...Kizlar hastanedeydim ben, aksama dogru birkac damla kanamam oldu, çamaşırımda gorunce aklim cikti, aglamaya basladim. Biliyorsunuz 3gundur ishaldim bide,halsiz dustum ayrica. Dr ultrasonda bakti, biz tedbir amacli bi serum takalim, dusuk onleyici igne yapalim, fitil takalim ve progestana gunde 3 kere baslayalim dedi. Ishal oldugum icin kan ilacimi ve magnezyumumu kesti,kullanma bi muddet, 15 gun yat dedi.
Iste benden haberler....
tatlım benim ya maşallah kızına ne hareketliKizlar hepinizin mirac kandili mübarek olsun hayırlara vesile olur insallah Rabbim etmiş olduğunuz dualarınızı ve yüreğinizde saklı olan gizli isteklerinizi kabul eylesin insallah
Ben suan evin icinde geçiniyorum kazılmalarım sancılarım var bu geceyi de atlatirsam benden iyisi yok kociste iste acil birsey olursa ara dedi bakalım ne olacak kızım cok hareketli ya dönmeye çalışıyor yine yasa kanala girmeye çalışıyor
kızlar 11 haftada bulantısı başlayanını duydunuzmu sanırım benim öyle oldu iki gundur fenayım
Iste benden haberler....
Burcuu inş hamilesindir ,bak benseni rüyamda hamile görmüştüm buket i de gördüm sonra hamile kaldı senden sonrada inş sıra seda ya gelecek sonra hepimizeee.yasasin yuppi.ins degeron yukselir simdi senin için dua edeceğim. Bu mubarek kandil gününde rabb im dualarimizi kabul eder ins...
Yasocum çok geçmiş olsun. Ins kötü birşey yoktur. Sen içini ferah tut.
Kizlar hepinizin mirac kandili mübarek olsun hayırlara vesile olur insallah Rabbim etmiş olduğunuz dualarınızı ve yüreğinizde saklı olan gizli isteklerinizi kabul eylesin insallah
Ben suan evin icinde geçiniyorum kazılmalarım sancılarım var bu geceyi de atlatirsam benden iyisi yok kociste iste acil birsey olursa ara dedi bakalım ne olacak kızım cok hareketli ya dönmeye çalışıyor yine yasa kanala girmeye çalışıyor
Günaydın fıstıklarım nasılsınız, benim yavaştan kanamam başladı, kasıklarımda ağrım var ve midem bulanıyor bide tabiki vazgeçilmez burun akıntım :))) dün akşam böğüre böğüre ağladığım için bugüne hiçbişey şırakmadım, çok iyiyim, geçmışi tam okuamadım ama Yasemin hastanede sanırım canım benim hiç korkma Allah onu koruyacak eminim, bugün dualarımdasın, ayrıca dün miraç kandilinde benim adımı gönlünden gecirip dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun ve günahlarını affetsin, gün içinde yine gelirim Allah'a emanet olun
olabilir canım hcg nin pik yaptığı haftalar 10-11 diye biliyorum zaten herkesin bünyesi farklıymış takma böyle şeyleri canımcım az kalmış ilk 3 ayı bitirmene maşallah
canımcımlar dün gece aklıma gelen herkes için dua ettim daha doğrusu listedeki herkes için okudum ama özel sıkıntıları beklentileri olan canlarımdan hatırladıklarıma özel dua ettim Allahım sesimizi duysun inşallah hayrlısını versin hepimize...
canım ya saol her defasında rahatlatıyosun beni korkuyorum elimde olmadan salı ranndevum var ve korkuyorum gelimişi durduysa ya ya ikili teste bişey çıkarsa her sey insanlar için ama işte bazen mani olamıyorum kendime çok korkuyorum
rahatlatabiliyorsam ne mutlu bana canım anlıyorum ben de herşeyden bi anlam çıkarmaya çalışıyordum şimdiki aklım olsa daha rahat ve mutlu geçirirdim o günleri diyorum ama olmuyor işte... bu arada bulantın arttıysa bebişin iyidir demekmiş canım gelişimi durdumu falan diye korkmana gerek yok yani...ikili testte olasılık veren bi test olasılık yüksek çıkıpta turp gibi bebişler doğuran bi sürü kişi tanıyorum benim çevremde bile 2 kişi var biri akrabamız o amniyosentez bile yaptırdı ense kalınlığı fazla dediler ona bişi çıkmadı diğeri de yakın arkadaşım onun ense kalınlığı normaldi kan değerlerinden olasılık yükseldi ama şimdi cin gibi bi oğlu var maşallah
kızlar 11 haftada bulantısı başlayanını duydunuzmu sanırım benim öyle oldu iki gundur fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?