Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy cnm allah muhafaza etsin bebişini üzülme cnm meleğini de üzme allah yardımcın olsun inşallah hemencecik geçer

Yasemin gecmis olsun canim bo bol Ya Mubdi cek

Burcuu inş hamilesindir ,bak benseni rüyamda hamile görmüştüm buket i de gördüm sonra hamile kaldı senden sonrada inş sıra seda ya gelecek sonra hepimizeee.yasasin yuppi.ins degeron yukselir simdi senin için dua edeceğim. Bu mubarek kandil gününde rabb im dualarimizi kabul eder ins...

Yasocum çok geçmiş olsun. Ins kötü birşey yoktur. Sen içini ferah tut.

Tümaycim canım degerin ne güzel yükselmiş. bi dahakinde keseyi de görürsün merak etme..
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. Şimdi hepinize tek tek dua edeceğim. Siz de bana edin burdan tasinalim diyecegim ama herkes benim gibi boş gezenin boş kalfasi mı bu saatte hepiniz yatmissinizdir :)))

Ayy Ciğdem ne kadar soğuk kanlı ve tahsisin ya ben olsam soluğu hastanede alırdım heralde hadi hayırlısı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim
kızlaaar günaydııııınnnnnn mesude canım ağrıların çokmuş Allah yardımcın olsun hayırlısı ile kolay doğum nasip etsin inşallah
tesekkur ederim ozlemim Allah razı olsun insallah hayırlısı ile bizde bir doğursaydik
Amin insallah dahil cnm benim

Helal olsun tatlim ayy benimde en korktuğum şey sancı çelikte açılmamanın olmaması Rabbim yardimcin olsun cnm ya simdi belkide dogurmussundur veya hala sancilarla boğuşuyorsundur Rabbim bir avazda kurtarsın cektigin sancılar günahlarını silsin götürsün insallah
Ayy insallah burcum ya Rabbim bu guzel mübarek gecede senin o dua kokan yüreğini ve guzel yüzünü güldürdün insallah Rabbimin ol dediği kullar arasındasindir insallah kuzum
ÖYLE YAPIYORUM CANIM SAĞOLASIN..OLMADI GÖTÜRCEM DR A öyle görünce O ağladıkca bende
dayanamdım ağladım ( lohusalık çok fena ya ota b..a ağlıyo İNSAN (
Cok gecmis olsun Gül'üm birde sirkeli su kaynar sil şifa olur insallah kuzuna
İyi cok şükür hallolmuş internetin tekrar aramizdasin hoş geldin bizler iyiyiz sen anlar neler yaptım emdin kermese göndermiştik seni donmem uzun oldu:)))

ayyy kuzum dikkat et kendini fazla yorma sen hamissin Rabbim acil doğalar versin yavrunu da seni de korudun insallah bol bol dinlen sıvı seyler tuket cnm

Kizlar hepinizin mirac kandili mübarek olsun hayırlara vesile olur insallah Rabbim etmiş olduğunuz dualarınızı ve yüreğinizde saklı olan gizli isteklerinizi kabul eylesin insallah

Ben suan evin icinde geçiniyorum kazılmalarım sancılarım var bu geceyi de atlatirsam benden iyisi yok kociste iste acil birsey olursa ara dedi bakalım ne olacak kızım cok hareketli ya dönmeye çalışıyor yine yasa kanala girmeye çalışıyor

Günaydın fıstıklarım nasılsınız, benim yavaştan kanamam başladı, kasıklarımda ağrım var ve midem bulanıyor bide tabiki vazgeçilmez burun akıntım :))) dün akşam böğüre böğüre ağladığım için bugüne hiçbişey şırakmadım, çok iyiyim, geçmışi tam okuamadım ama Yasemin hastanede sanırım canım benim hiç korkma Allah onu koruyacak eminim, bugün dualarımdasın, ayrıca dün miraç kandilinde benim adımı gönlünden gecirip dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun ve günahlarını affetsin, gün içinde yine gelirim Allah'a emanet olun

hakkında hayırlısı olsun burcum inş. saglıklısından gelsin kuzun birdahaki aya

canımm geçmiş olsun korma kuzucugun allaha emanet birseycik olmaz

tatlım cok gecmıs olsun telaslanma bişeycik olmaz rabbımın ıznıyle, yat dınlen bıras cnm benım

cnm yenı ay yenı umut dıyoruz ve yolumuza devam edıyoruz hayırlısı zamanda hayırlısıyla ınsallah

tatlım cok gecmiş olsun RABBİM korur sen kalbini ferah tut bişicik olmaz ALLAHın izniyle..

geçmiş olsun canım yat bol bol azıcık lekelenmeler olur bende de olmuştu hatırlarsan serum da iyi gelecektir halsizliğine inşallah...
tatlım benim ya maşallah kızına ne hareketli yeri kalmadığı halde böyle yeri olsa neler yapacak demek zilli inşallah iyisindir canım sen habersiz bırakma bizi emi...
kızlar 11 haftada bulantısı başlayanını duydunuzmu sanırım benim öyle oldu iki gundur fenayım

olabilir canım hcg nin pik yaptığı haftalar 10-11 diye biliyorum zaten herkesin bünyesi farklıymış takma böyle şeyleri canımcım az kalmış ilk 3 ayı bitirmene maşallah
canımcımlar dün gece aklıma gelen herkes için dua ettim daha doğrusu listedeki herkes için okudum ama özel sıkıntıları beklentileri olan canlarımdan hatırladıklarıma özel dua ettim Allahım sesimizi duysun inşallah hayrlısını versin hepimize...

canım korkma bak hemen gitmişsin de da önlemini almış bir şey olmayacak Allah'ın izniyle. Yat dinlen sen. Senin kızın pek nazlı çıktı vallahi gelince kök söktürecek size. Ama bir atlat şu günleri e feraha kavuşacaksın canımm zor bir hamilelik oluyor ama sonu güzel olacak güzel kızını alacaksın kucağına

canım benden önce kimler olur kimler daha regl olmadım bekliyorum sivilceler bastı bugün yarın gelecek bir daha ki ayda 40 günde olursam baya uzamış olacak öbür reglimde
başlıcam çünkü ben tdaviye o zamana kadar ne gebeler çıkar buradan hem gamze var tüp yaptıran ondan haber bekliyoruz.

canımm hayırlısıyla gelsin inşallah evde çekmen daha iyi sancıları hastane stresli hem sıkılırsın Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah..

canımm dur bakalım yat dinlen belli olmaz Allah'ın takdiri canım olmazsa da daha zamanı gelmemiş demek ki sabır tevekkül elimizden başka ne gelir ki. Ama gebe kalabiliyorsun sen bu belli bir şey rahim filmine gerek yok aslında ama işte tedaviye başlarken mecburen istiyorlar yani ben gebe kalabiliyor muyum onu bile bilmiyorum hiç kimyasal bile olsa yaşamadım ki. Senin şansım yardımcı tekniklerle çok fazla ama bu kimyasallara bir önlem alınması şart canımm bebeğin gelecek bu olmazsa da çok yakın inan bana

Ay kızlar dn koltukta uyuyakalmışım az uzanayım da duaları okuyayım dedim buranın 4 günlük duası var, tefriciye var ama uyumuşum kalmışım işte eşim de ellememiş sonra uyandırd hadi yatalım diye öyle gittim yattım çok halsizim zaten haftasonu eşim yokken sabaha karşı yattım hep hala o uykusuzluğu çekiyorum. Bu akşam eve gider gitmez bitiricem inşallah..

canım ya saol her defasında rahatlatıyosun beni korkuyorum elimde olmadan salı ranndevum var ve korkuyorum gelimişi durduysa ya ya ikili teste bişey çıkarsa her sey insanlar için ama işte bazen mani olamıyorum kendime çok korkuyorum

rahatlatabiliyorsam ne mutlu bana canım anlıyorum ben de herşeyden bi anlam çıkarmaya çalışıyordum şimdiki aklım olsa daha rahat ve mutlu geçirirdim o günleri diyorum ama olmuyor işte... bu arada bulantın arttıysa bebişin iyidir demekmiş canım gelişimi durdumu falan diye korkmana gerek yok yani...ikili testte olasılık veren bi test olasılık yüksek çıkıpta turp gibi bebişler doğuran bi sürü kişi tanıyorum benim çevremde bile 2 kişi var biri akrabamız o amniyosentez bile yaptırdı ense kalınlığı fazla dediler ona bişi çıkmadı diğeri de yakın arkadaşım onun ense kalınlığı normaldi kan değerlerinden olasılık yükseldi ama şimdi cin gibi bi oğlu var maşallah

bakalım rabbim ne nasip edicek hakkımızda hayırlısı çok şükür dualarla ona sıgınıyoruz o anlamda rahatım

kızlar 11 haftada bulantısı başlayanını duydunuzmu sanırım benim öyle oldu iki gundur fenayım

Nazan ben 5.aydayım kısmet olursa benim midem bulanıyor istifralarım oluyor.. ilk 3 ay olmamıştı bende 12.haftada zorlamıştı.. ama merak etme çabuk geçiyor, aylinin dediği gibi hormonlarıntavan yaptığı haftalarmış..

Yaseminnimmm, çok geçmiş olsun balımm.. ilaçlarını iyi ki kesti doktor çünkü bende aynı senin gibiyim, kan ilacını brakmıştım dün rahattım akşam içtimm bugun yine kötüyüm, kuzucuunla sanada akşam dua ettim, Rabbim kabul buyurur inşAllah. progestanı bende 4.aya kadar 3 doz kullanmıştım.. tüm önlemleri doktor almış, bizde dualarla yanındayız. Rabbim sağlık, şifa vericek inşAllah..

Burcummm.. adetin başladı gibi oldu hee.. Doktoru dinleyipde belkide klomenle yola devam etmek gerek belki.. seninle durumumuzu çok benzetiyorum ben benimde fsh yükselişe geçti dediler, yumurtlamada sıkıntı dediler, gebeliklerim sona erdi, tarcınla çörekotunu bence her ay yap, o yumurtaları güçlendiriyor yaa galiba ben onu yaptığım ay gebe kaldım, rahim filmi konusundada yerden göğe kadar haklısın ama detaylıca bi doktora başladığında klasik o filmi isitiyorlar, bende de gebelik vardı, rahim yapısı da iyi diyorlardı ama istediler.. prosedür gibi.. çok dualar ediliyor Burcum, ve sen kapıdan dönüyorsun mutlaka bir hayır var bunlarda da, ben çok inanıyorum yüzünü güldürecek, hiç ağlama kıyamam sana ben, çok şükür her an oluşmaya çalışan bişeyler var, vücudun zaten belli ki gebe kalmak için çabalıyor klomenle inşAllah başarı elde edilir, edilmezsedee tarçın-çörekotu diyorum ben..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…