- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.161
kizlar hastanedeydim ben, aksama dogru birkac damla kanamam oldu, çamaşırımda gorunce aklim cikti, aglamaya basladim. Biliyorsunuz 3gundur ishaldim bide,halsiz dustum ayrica. Dr ultrasonda bakti, biz tedbir amacli bi serum takalim, dusuk onleyici igne yapalim, fitil takalim ve progestana gunde 3 kere baslayalim dedi. ıshal oldugum icin kan ilacimi ve magnezyumumu kesti,kullanma bi muddet, 15 gun yat dedi.
ıste benden haberler....
Nazan ben 5.aydayım kısmet olursa benim midem bulanıyor istifralarım oluyor.. ilk 3 ay olmamıştı bende 12.haftada zorlamıştı.. ama merak etme çabuk geçiyor, aylinin dediği gibi hormonlarıntavan yaptığı haftalarmış...
bunu senden duymak çok guzel bögürmekten kasıklarıma agrı girdi kokulara asla tahammul edemiyorum ayy inş. dedigin gibi çabucak geçer ay bulansa bir dert bulanmasa bir dert
herkese günaydın ben full yemek yiyip full uyuyorum dün doktordan geldikten sonra bir uyumuşum eşim aramış kardeşim aramış duymamışım...
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
canlarım dualarınızı ettim ...
Aslı dan haberiniz varmı yok iki gündür...ben mi görmedim.....
evet bedriyecim birde normal hamilelerden çok daha evhamlı olunca böyle oluyo inş. hersey yolundadırbende seni çok iyi anlıyorum nazanımm çünkü ilk aylarda olunca insan diyor ki herkesin bulanıyor, bide Allah ın izniyle büyüyor o yüzden bulanması hem normaall, hem iyi, ama böyle ilerleyen zamanlarda olunca eyvah bişey mi oldu yoksa durumunda kalıyor insan amaçok şükür bunlarda yaşanılan doğal süreçler demek ki..
eee ne olucak hummalı çalışma sonucunda uykun geliyordur.. kendine ev bark yapıyor bebiş
aslıyı bendeçok merak ettim ama kızların haberi var mı bilmiyorum.. tatile gitti deseemmm denk gelir okurduk yani, herşey yolunda ve iyidir inşAllah.
herkese mrb burcucum duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
hakkında hayırlısı olsun burcum inş. saglıklısından gelsin kuzun birdahaki aya
Canım hıv korkma çok normal kiminin ki erken başlar geç biter, seninkisi geç başlayıp erken bitecek, aslında çok şanslısın tadını çıkar balımkızlar 11 haftada bulantısı başlayanını duydunuzmu sanırım benim öyle oldu iki gundur fenayım
tatlım cok gecmıs olsun telaslanma bişeycik olmaz rabbımın ıznıyle, yat dınlen bıras cnm benım
cnm yenı ay yenı umut dıyoruz ve yolumuza devam edıyoruz hayırlısı zamanda hayırlısıyla ınsallah
geçmiş olsun canım yat bol bol azıcık lekelenmeler olur bende de olmuştu hatırlarsan serum da iyi gelecektir halsizliğine inşallah...
tatlım benim ya maşallah kızına ne hareketliyeri kalmadığı halde böyle yeri olsa neler yapacak demek zilli inşallah iyisindir canım sen habersiz bırakma bizi emi...
olabilir canım hcg nin pik yaptığı haftalar 10-11 diye biliyorum zaten herkesin bünyesi farklıymış takma böyle şeyleri canımcım az kalmış ilk 3 ayı bitirmene maşallah
canımcımlar dün gece aklıma gelen herkes için dua ettim daha doğrusu listedeki herkes için okudum ama özel sıkıntıları beklentileri olan canlarımdan hatırladıklarıma özel dua ettim Allahım sesimizi duysun inşallah hayrlısını versin hepimize...
canım korkma bak hemen gitmişsin de da önlemini almış bir şey olmayacak Allah'ın izniyle. Yat dinlen sen. Senin kızın pek nazlı çıktı vallahi gelince kök söktürecek size. Ama bir atlat şu günleri e feraha kavuşacaksın canımm zor bir hamilelik oluyor ama sonu güzel olacak güzel kızını alacaksın kucağına
canım benden önce kimler olur kimler daha regl olmadım bekliyorum sivilceler bastı bugün yarın gelecek bir daha ki ayda 40 günde olursam baya uzamış olacak öbür reglimde
başlıcam çünkü ben tdaviye o zamana kadar ne gebeler çıkar buradan hem gamze var tüp yaptıran ondan haber bekliyoruz.
canımm hayırlısıyla gelsin inşallah evde çekmen daha iyi sancıları hastane stresli hem sıkılırsın Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah..
canımm dur bakalım yat dinlen belli olmaz Allah'ın takdiri canım olmazsa da daha zamanı gelmemiş demek ki sabır tevekkül elimizden başka ne gelir ki. Ama gebe kalabiliyorsun sen bu belli bir şey rahim filmine gerek yok aslında ama işte tedaviye başlarken mecburen istiyorlar yani ben gebe kalabiliyor muyum onu bile bilmiyorum hiç kimyasal bile olsa yaşamadım ki. Senin şansım yardımcı tekniklerle çok fazla ama bu kimyasallara bir önlem alınması şart canımm bebeğin gelecek bu olmazsa da çok yakın inan bana
Nazan ben 5.aydayım kısmet olursa benim midem bulanıyor istifralarım oluyor.. ilk 3 ay olmamıştı bende 12.haftada zorlamıştı.. ama merak etme çabuk geçiyor, aylinin dediği gibi hormonlarıntavan yaptığı haftalarmış..
Yaseminnimmm, çok geçmiş olsun balımm.. ilaçlarını iyi ki kesti doktor çünkü bende aynı senin gibiyim, kan ilacını brakmıştım dün rahattım akşam içtimm bugun yine kötüyüm, kuzucuunla sanada akşam dua ettim, Rabbim kabul buyurur inşAllah. progestanı bende 4.aya kadar 3 doz kullanmıştım.. tüm önlemleri doktor almış, bizde dualarla yanındayız. Rabbim sağlık, şifa vericek inşAllah..
Burcummm.. adetin başladı gibi oldu hee.. Doktoru dinleyipde belkide klomenle yola devam etmek gerek belki.. seninle durumumuzu çok benzetiyorum ben benimde fsh yükselişe geçti dediler, yumurtlamada sıkıntı dediler, gebeliklerim sona erdi, tarcınla çörekotunu bence her ay yap, o yumurtaları güçlendiriyor yaa galiba ben onu yaptığım ay gebe kaldım, rahim filmi konusundada yerden göğe kadar haklısın ama detaylıca bi doktora başladığında klasik o filmi isitiyorlar, bende de gebelik vardı, rahim yapısı da iyi diyorlardı ama istediler.. prosedür gibi.. çok dualar ediliyor Burcum, ve sen kapıdan dönüyorsun mutlaka bir hayır var bunlarda da, ben çok inanıyorum yüzünü güldürecek, hiç ağlama kıyamam sana ben, çok şükür her an oluşmaya çalışan bişeyler var, vücudun zaten belli ki gebe kalmak için çabalıyor klomenle inşAllah başarı elde edilir, edilmezsedee tarçın-çörekotu diyorum ben..
herkese günaydın ben full yemek yiyip full uyuyorum dün doktordan geldikten sonra bir uyumuşum eşim aramış kardeşim aramış duymamışım...
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
canlarım dualarınızı ettim ...
Aslı dan haberiniz varmı yok iki gündür...ben mi görmedim.....
Ben geldimmm şimdi her şeyi anlatıcamm,
Biliyosunuz Salı günü hala hastalanmadığımı sölemiştim bidehiç gecikme olmayınca ne yalan söleyim yine de ümitlendim ki yumurtlamagünlerini geçirdiğim halde…nese Salı akşam 10 da hastalanmaya başladım Çarşambagünü için de randevu alınca artık gitmeliyim die düşünerekten dün hastaneyegittik.
Doktorum daha ultrasona almadan bütün geçmişime baktı veçocuk olmadığından dolayı da işlemleri hızlandırmaya karar verdi.2010 yılındanberi bu kadına gidiyorum tam 3 yıl oldu ortada çocuk falan yok …nese muayeneettikten sonra da hemen tüp bebeğe geçelim dedi aşılama bile yapmayalım benaşılamayı 2 aşılama olarak göstericem dedi(nasıl yapacaksa)bir dolu kan aldılarve kan sonuçlarına göre konuşalım dedi kan sonuçlarım çıktıktan sonra aradılarbeni bu arada doktorum bu ay yapalım tüp bebeği dedi ama izne ayrılıyor benibaşka doktora yönlendirecekti ben istemedim o zaman gelecek ay dedi ve bu ayiçin bana ilaçlar yazdı ve korunmamızı istedi!!!(yasmin kullanmaya başladım)buarada rahim filmim 2 yılı geçtiği için pzt gününe ultrasondan randevu verdilerultrason sonucuna göre rahim filmi isticek yada istemicek…
Bıesteron dhea die ilaç yazdı ama ilacı kullanmadan öncebeta hcg yaptırmamı istedi bende sabah sağlık ocağına gittim kan verdim sonucyarın çıkacak sonuca göre ilaca başlıcam hemen ama sonucu almadan sakın ilaca başlama dedi!!!aranızda bu ilacı kullananvarmı? Sonra idrar yollarımdaki enfeksiyonu anlattım onun içinde antibiyotikverdi içinde 3 tane var sadce onu kullancam bide eşimden spermiogram istediler
İşte böle kızlar ben yaz sonuna doğru aşılama gelecek yazadoğru da tüp bebek yaptırırım derken bi anda tüp bebeğe başlıyoruz çok sürprizoldu valla karmakarışığım acilen sigarayı bırakmam lazım kendime Pazar gününekadar zaman verdim Lyoksa bu tedavinin hiç bi anlamı olmaz…Benden bukadar şoktayım…
Biliyosunuz Salı günü hala hastalanmadığımı sölemiştim bidehiç gecikme olmayınca ne yalan söleyim yine de ümitlendim ki yumurtlamagünlerini geçirdiğim halde nese Salı akşam 10 da hastalanmaya başladım Çarşambagünü için de randevu alınca artık gitmeliyim die düşünerekten dün hastaneyegittik.
Doktorum daha ultrasona almadan bütün geçmişime baktı veçocuk olmadığından dolayı da işlemleri hızlandırmaya karar verdi.2010 yılındanberi bu kadına gidiyorum tam 3 yıl oldu ortada çocuk falan yok nese muayeneettikten sonra da hemen tüp bebeğe geçelim dedi aşılama bile yapmayalım benaşılamayı 2 aşılama olarak göstericem dedi(nasıl yapacaksa)bir dolu kan aldılarve kan sonuçlarına göre konuşalım dedi kan sonuçlarım çıktıktan sonra aradılarbeni bu arada doktorum bu ay yapalım tüp bebeği dedi ama izne ayrılıyor benibaşka doktora yönlendirecekti ben istemedim o zaman gelecek ay dedi ve bu ayiçin bana ilaçlar yazdı ve korunmamızı istedi!!!(yasmin kullanmaya başladım)buarada rahim filmim 2 yılı geçtiği için pzt gününe ultrasondan randevu verdilerultrason sonucuna göre rahim filmi isticek yada istemicek
Bıesteron dhea die ilaç yazdı ama ilacı kullanmadan öncebeta hcg yaptırmamı istedi bende sabah sağlık ocağına gittim kan verdim sonucyarın çıkacak sonuca göre ilaca başlıcam hemen ama sonucu almadan sakın ilaca başlama dedi!!!aranızda bu ilacı kullananvarmı? Sonra idrar yollarımdaki enfeksiyonu anlattım onun içinde antibiyotikverdi içinde 3 tane var sadce onu kullancam bide eşimden spermiogram istediler
İşte böle kızlar ben yaz sonuna doğru aşılama gelecek yazadoğru da tüp bebek yaptırırım derken bi anda tüp bebeğe başlıyoruz çok sürprizoldu valla karmakarışığım acilen sigarayı bırakmam lazım kendime Pazar gününekadar zaman verdim Lyoksa bu tedavinin hiç bi anlamı olmaz Benden bukadar şoktayım
tatlım hoşgeldin yemeğe çıkmadan bi bakayım dedim topiğe beni de şok ettiniyi yapmış doktorun seni yakalamışken hızlandırmış işleri bence ... İnşallah güzel gölnüne göre verir Rabbim...
aslıcımm hakkında hayırlısı olsun ama neden korumanı istediki kistmi var belki bu ay kendi gelcekti o dogum kontrol hapları beni fena yapıyordu iş. sen iyisindir.
Canlarım canlarım canlarım, herbirinizin yorumlarını dualarını okurken hep aynı kelimeyi söyledim durdum "canlarım, canlarım..." diye.
Allah herkesten razı olsun, herkes olumlu şeyler yazmış, gerçekten moralim yükseldi. Dün kandidi ya her arayan herkese iyiyim iyiyim dedim kendimi nazara getirdim heralde ne bilim ben. birtek bu topiğe gönül rahatlığı ile yazıyorum çünkü burda herkes tek yürek gibi, kimsenin kimseye nazr değdirecek veya çekememezlikle bakacak bir ruh hali yok.
bugün karnımda inşaat sesleri devam ediyor, demek belkide dün serum takılmasaydı bugün foş foş wc ye çıkacaktım, sesler geliyor ama durmadan tuvalete koşmuyorum yine çok şükür maşallah, heralde toparlanmaya çalışıyor bir yandan bağırsaklar. ah eşimde 2 gündür şehir dışındaydı, butun aklı bende, bugün gelecek inşallah. o yanımda olmayınca da kendimi terkedilmiş yavru kedi gibi hissediyorum daha bi hassas oluyorum:) işte bende durumlar böyle.
Burcum canım benim dur bakalım belki adettir belkide değildir, hani şu yerleşme kanaması tarzı bişeydir bellimi olur. sen emin olmadan bi ilaç kullanma ynede.
Aslıcım canımm çok sevindim senin adına sonuç odaklı bir tedavi sürecine yönlendirmiş doktorun seni, çünkü yine tedavi amaçlı bir sürece sokupta ardından tamam artık tüp yapıcaz dese, seni çökük bir psikoloji ile sokması gerekir tüpe. bak bunda da bi hayır vardır bomba gibi tüpe başlayacaksın Allahın izniyle, oyy bu yazz inşallah bol bol hamişlik haberleri alıcaz, tüplerde coşku var yaşşşasınnnnn!!!
Tümayım uykuya başlamış, miniğin seni dinlendiriyor ne güzel canım benim uyu uyu.
Nazancım mide bulantısı iyidir bebeğiin sana " iyiyim anne " diye sinyal gönderiyor hç üzülme buna.
Mesudem ve çiğdemim daha doğurmamış,gül ne yaptı acaba?
Sedoşum kişisel iletisini değiştirmiş, paçozum mutluyum gibi bişey yazmıştı, çok güldüm:) o ne demek kız:))
Canlarım canlarım canlarım, herbirinizin yorumlarını dualarını okurken hep aynı kelimeyi söyledim durdum "canlarım, canlarım..." diye.
Allah herkesten razı olsun, herkes olumlu şeyler yazmış, gerçekten moralim yükseldi. Dün kandidi ya her arayan herkese iyiyim iyiyim dedim kendimi nazara getirdim heralde ne bilim ben. birtek bu topiğe gönül rahatlığı ile yazıyorum çünkü burda herkes tek yürek gibi, kimsenin kimseye nazr değdirecek veya çekememezlikle bakacak bir ruh hali yok.
bugün karnımda inşaat sesleri devam ediyor, demek belkide dün serum takılmasaydı bugün foş foş wc ye çıkacaktım, sesler geliyor ama durmadan tuvalete koşmuyorum yine çok şükür maşallah, heralde toparlanmaya çalışıyor bir yandan bağırsaklar. ah eşimde 2 gündür şehir dışındaydı, butun aklı bende, bugün gelecek inşallah. o yanımda olmayınca da kendimi terkedilmiş yavru kedi gibi hissediyorum daha bi hassas oluyorum:) işte bende durumlar böyle.
Burcum canım benim dur bakalım belki adettir belkide değildir, hani şu yerleşme kanaması tarzı bişeydir bellimi olur. sen emin olmadan bi ilaç kullanma ynede.
Aslıcım canımm çok sevindim senin adına sonuç odaklı bir tedavi sürecine yönlendirmiş doktorun seni, çünkü yine tedavi amaçlı bir sürece sokupta ardından tamam artık tüp yapıcaz dese, seni çökük bir psikoloji ile sokması gerekir tüpe. bak bunda da bi hayır vardır bomba gibi tüpe başlayacaksın Allahın izniyle, oyy bu yazz inşallah bol bol hamişlik haberleri alıcaz, tüplerde coşku var yaşşşasınnnnn!!!
Tümayım uykuya başlamış, miniğin seni dinlendiriyor ne güzel canım benim uyu uyu.
Nazancım mide bulantısı iyidir bebeğiin sana " iyiyim anne " diye sinyal gönderiyor hç üzülme buna.
Mesudem ve çiğdemim daha doğurmamış,gül ne yaptı acaba?
Sedoşum kişisel iletisini değiştirmiş, paçozum mutluyum gibi bişey yazmıştı, çok güldüm:) o ne demek kız:))
Biliyosunuz Salı günü hala hastalanmadığımı sölemiştim bidehiç gecikme olmayınca ne yalan söleyim yine de ümitlendim ki yumurtlamagünlerini geçirdiğim halde nese Salı akşam 10 da hastalanmaya başladım Çarşambagünü için de randevu alınca artık gitmeliyim die düşünerekten dün hastaneyegittik.
Doktorum daha ultrasona almadan bütün geçmişime baktı veçocuk olmadığından dolayı da işlemleri hızlandırmaya karar verdi.2010 yılındanberi bu kadına gidiyorum tam 3 yıl oldu ortada çocuk falan yok nese muayeneettikten sonra da hemen tüp bebeğe geçelim dedi aşılama bile yapmayalım benaşılamayı 2 aşılama olarak göstericem dedi(nasıl yapacaksa)bir dolu kan aldılarve kan sonuçlarına göre konuşalım dedi kan sonuçlarım çıktıktan sonra aradılarbeni bu arada doktorum bu ay yapalım tüp bebeği dedi ama izne ayrılıyor benibaşka doktora yönlendirecekti ben istemedim o zaman gelecek ay dedi ve bu ayiçin bana ilaçlar yazdı ve korunmamızı istedi!!!(yasmin kullanmaya başladım)buarada rahim filmim 2 yılı geçtiği için pzt gününe ultrasondan randevu verdilerultrason sonucuna göre rahim filmi isticek yada istemicek
İşte böle kızlar ben yaz sonuna doğru aşılama gelecek yazadoğru da tüp bebek yaptırırım derken bi anda tüp bebeğe başlıyoruz çok sürprizoldu valla karmakarışığım acilen sigarayı bırakmam lazım kendime Pazar gününekadar zaman verdim Lyoksa bu tedavinin hiç bi anlamı olmaz Benden bukadar şoktayım
tatlııımm ne mutlu sana doktorun hemen hızlandırmış hayırlıısyla bu yaz hamışsın ınsallah cok sevındım senın adına tamam hersey rabbımden ama bıze de ımkanlar vermış rabbım bunlarıda denıycez tabı (kün) diyecek ve ordan pıt pıt kalbı atan bı emanet gelıcek göbusune ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?