Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kuzum geçmiş olsun dur panikde yapma..bide adet gününmüydü bugün onu takip et..

Zeynep-gülhan didem dualarınızı okudum allah kabul etsin..

bunu senden duymak çok guzel bögürmekten kasıklarıma agrı girdi kokulara asla tahammul edemiyorum ayy inş. dedigin gibi çabucak geçer ay bulansa bir dert bulanmasa bir dert

herkese günaydın ben full yemek yiyip full uyuyorum dün doktordan geldikten sonra bir uyumuşum eşim aramış kardeşim aramış duymamışım...
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
canlarım dualarınızı ettim ...
Aslı dan haberiniz varmı yok iki gündür...ben mi görmedim.....

bunu senden duymak çok guzel bögürmekten kasıklarıma agrı girdi kokulara asla tahammul edemiyorum ayy inş. dedigin gibi çabucak geçer ay bulansa bir dert bulanmasa bir dert

bende seni çok iyi anlıyorum nazanımm çünkü ilk aylarda olunca insan diyor ki herkesin bulanıyor, bide Allah ın izniyle büyüyor o yüzden bulanması hem normaall, hem iyi, ama böyle ilerleyen zamanlarda olunca eyvah bişey mi oldu yoksa durumunda kalıyor insan amaçok şükür bunlarda yaşanılan doğal süreçler demek ki..

eee ne olucak hummalı çalışma sonucunda uykun geliyordur.. kendine ev bark yapıyor bebiş

aslıyı bendeçok merak ettim ama kızların haberi var mı bilmiyorum.. tatile gitti deseemmm denk gelir okurduk yani, herşey yolunda ve iyidir inşAllah.

evet bedriyecim birde normal hamilelerden çok daha evhamlı olunca böyle oluyo inş. hersey yolundadır

evet ya aslıyı bende merakettim inş. hersey yolundadır

Ben geldimmm şimdi her şeyi anlatıcamm,
Biliyosunuz Salı günü hala hastalanmadığımı sölemiştim bidehiç gecikme olmayınca ne yalan söleyim yine de ümitlendim ki yumurtlamagünlerini geçirdiğim halde…nese Salı akşam 10 da hastalanmaya başladım Çarşambagünü için de randevu alınca artık gitmeliyim die düşünerekten dün hastaneyegittik.
Doktorum daha ultrasona almadan bütün geçmişime baktı veçocuk olmadığından dolayı da işlemleri hızlandırmaya karar verdi.2010 yılındanberi bu kadına gidiyorum tam 3 yıl oldu ortada çocuk falan yok …nese muayeneettikten sonra da hemen tüp bebeğe geçelim dedi aşılama bile yapmayalım benaşılamayı 2 aşılama olarak göstericem dedi(nasıl yapacaksa)bir dolu kan aldılarve kan sonuçlarına göre konuşalım dedi kan sonuçlarım çıktıktan sonra aradılarbeni bu arada doktorum bu ay yapalım tüp bebeği dedi ama izne ayrılıyor benibaşka doktora yönlendirecekti ben istemedim o zaman gelecek ay dedi ve bu ayiçin bana ilaçlar yazdı ve korunmamızı istedi!!!(yasmin kullanmaya başladım)buarada rahim filmim 2 yılı geçtiği için pzt gününe ultrasondan randevu verdilerultrason sonucuna göre rahim filmi isticek yada istemicek…
Bıesteron dhea die ilaç yazdı ama ilacı kullanmadan öncebeta hcg yaptırmamı istedi bende sabah sağlık ocağına gittim kan verdim sonucyarın çıkacak sonuca göre ilaca başlıcam hemen ama sonucu almadan sakın ilaca başlama dedi!!!aranızda bu ilacı kullananvarmı? Sonra idrar yollarımdaki enfeksiyonu anlattım onun içinde antibiyotikverdi içinde 3 tane var sadce onu kullancam bide eşimden spermiogram istediler
İşte böle kızlar ben yaz sonuna doğru aşılama gelecek yazadoğru da tüp bebek yaptırırım derken bi anda tüp bebeğe başlıyoruz çok sürprizoldu valla karmakarışığım acilen sigarayı bırakmam lazım kendime Pazar gününekadar zaman verdim Lyoksa bu tedavinin hiç bi anlamı olmaz…Benden bukadar şoktayım…

kızlar 11 haftada bulantısı başlayanını duydunuzmu sanırım benim öyle oldu iki gundur fenayım
Canım hıv korkma çok normal kiminin ki erken başlar geç biter, seninkisi geç başlayıp erken bitecek, aslında çok şanslısın tadını çıkar balım

Amin canım, Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu ay olmadı ama inşallah olacak

canım kendin için bizim için ettiğin tüm dualar kabul olsun inşallah, Allah razı olsun ağzına sağlık

canım ne kadar moral vermişsın, ağzını yerim, kanamam tam bir adet kanamasına dönüştü ama inan çok üzgün degilim, bakalım Rabbim ne nasip edecek

canım ne güzel şeyler yazmışsın Allah bin kere olsun, şimdi tam bir adet kanamam başladı ,sabah bende düşündüm bu ay klomene başlayayım diye, ama doktorum pazartesiye kadar yok, kendi başımada alıp başlayamam, nasıl kullancagımida söylemedi, diyorum ki bunda da bir hayır var şüphesiz, rahim filmi konusunu tamamen akışa bıraktım şartlar ne gerektirecekse onu yapacağım inşallah, bu fsh işi canımi çok sıkti bende hayıt suyuna başlayayım diye düşünüyordum ama tarçın çörek otuda olur, izmir dönüşü Allah nasip ederse mutlaka bir şeye başlayacagım aslinda 2 aydir çörek otu yagı içiyorum demek ki fsh a bir etkisi olmamış

Allah razı olsun, Rabbim bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ben ASLI, CIGDEM VE GUL'ü cok merak ediyorum ses seda yok onlardan

Kızlar Çiğdemle 1 saat önce falan konuştum sancıları ara ara oluyomuş öyle yoğun bi sancısı yokmuş haberiniz olsun bol bol dua edicez Çidoya artık hayırlısıyla yavrusunu kucağına alsaydıı

tatlım hoşgeldin yemeğe çıkmadan bi bakayım dedim topiğe beni de şok ettin iyi yapmış doktorun seni yakalamışken hızlandırmış işleri bence... İnşallah güzel gölnüne göre verir Rabbim...

aslıcımm hakkında hayırlısı olsun ama neden korumanı istediki kistmi var belki bu ay kendi gelcekti o dogum kontrol hapları beni fena yapıyordu iş. sen iyisindir.

Canlarım canlarım canlarım, herbirinizin yorumlarını dualarını okurken hep aynı kelimeyi söyledim durdum "canlarım, canlarım..." diye.
Allah herkesten razı olsun, herkes olumlu şeyler yazmış, gerçekten moralim yükseldi. Dün kandidi ya her arayan herkese iyiyim iyiyim dedim kendimi nazara getirdim heralde ne bilim ben. birtek bu topiğe gönül rahatlığı ile yazıyorum çünkü burda herkes tek yürek gibi, kimsenin kimseye nazr değdirecek veya çekememezlikle bakacak bir ruh hali yok.
bugün karnımda inşaat sesleri devam ediyor, demek belkide dün serum takılmasaydı bugün foş foş wc ye çıkacaktım, sesler geliyor ama durmadan tuvalete koşmuyorum yine çok şükür maşallah, heralde toparlanmaya çalışıyor bir yandan bağırsaklar. ah eşimde 2 gündür şehir dışındaydı, butun aklı bende, bugün gelecek inşallah. o yanımda olmayınca da kendimi terkedilmiş yavru kedi gibi hissediyorum daha bi hassas oluyorum:) işte bende durumlar böyle.

Burcum canım benim dur bakalım belki adettir belkide değildir, hani şu yerleşme kanaması tarzı bişeydir bellimi olur. sen emin olmadan bi ilaç kullanma ynede.
Aslıcım canımm çok sevindim senin adına sonuç odaklı bir tedavi sürecine yönlendirmiş doktorun seni, çünkü yine tedavi amaçlı bir sürece sokupta ardından tamam artık tüp yapıcaz dese, seni çökük bir psikoloji ile sokması gerekir tüpe. bak bunda da bi hayır vardır bomba gibi tüpe başlayacaksın Allahın izniyle, oyy bu yazz inşallah bol bol hamişlik haberleri alıcaz, tüplerde coşku var yaşşşasınnnnn!!!
Tümayım uykuya başlamış, miniğin seni dinlendiriyor ne güzel canım benim uyu uyu.
Nazancım mide bulantısı iyidir bebeğiin sana " iyiyim anne " diye sinyal gönderiyor hç üzülme buna.
Mesudem ve çiğdemim daha doğurmamış,gül ne yaptı acaba?
Sedoşum kişisel iletisini değiştirmiş, paçozum mutluyum gibi bişey yazmıştı, çok güldüm:) o ne demek kız:))

aslıcımm hakkında hayırlısı olsun ama neden korumanı istediki kistmi var belki bu ay kendi gelcekti o dogum kontrol hapları beni fena yapıyordu iş. sen iyisindir.

Sağolun kızlar bakalım hakkımız da hayırlısı neyse o olsun bekliyip görcez ...Doktorum beni bulunca bu sefer kesin bırakmak istemedi yoksa ben kaçak 6 ay daha gitmezdim kesin ama işte böle de eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum...Nazo verdiği ilaç sebebiyle korunmamızı istedi galiba ilacın içeriğinde de östrojen falan yazıyo anlamadım nie verdiyse onu da araştıracam ama kızlar laf aramız da bu tüp bebk olayından çok korkuyorum ama mecbur dayanacam herşeye artık böle bekle bekle nereye kadar en azından elimizden gelen herşeyi yapalım da olmazsa da herşeyi denedik deriz...Yasommm çok geçmiş olsun canım ben daha geçmişi bile okuma fırsatı bulamadım internetten tüp bebk olayını araştırmaya devam ediyorum kafam bulanıkk Rabbim acil şifala versin sana kuzumm.Burcu can hakkında hayırlısı olsun bebeğim hem belki bu ay böle hastalanacaksın da bellimi olur dün annem bana ilk kez söledi gebeliği bıyunca adetleri devam etmişş hatta o yüzden kardeşime hamile olduğunu anlayamamış zaten karnı da çıkmazmış tesadüf öğrenmiş hamileliğini bellimi olur Allahtan ümit kesilmezz

oyyy kuzucukk iyi olmana çok sevidimm allah yardımcın olsunnn sende moralini yuksek tut inş. sag saglim alalım yavrularımızı kucagımıza

Herkese selam arkadaşlar dünden beri çok mutluyum doktora gittim dün bebişimi görmeye :) yaramaz 5 dk yerinde durmadı kıpır kıpır maşallah eşimde girdi benimle muayneye onun hali çok komikti :) Kalp atışlarınıda duyduk yaa eşiminde benimde gözlerimiz dolu dolu oldu. Doktorum herşeye yolunda dedi bi sorun sıkıntı yok dedi Bebeğim ayına göre çok iyimiş boyu 4 cmmiş tabi tam net göremedik çünkü rahmim biras gerideymiş alttan muayne ile daha rahat görünür dedi ama 1-2 ay böle idare edelim dedi doktor bebek büyüdükçe daha rahat görürüz dedi. 2'li test yaptırıp yaptırmayacağımı sordu bende istemiyorum dedim neden dedi % 100 kesin sonuç vermiyo ve ihtimaller üzerine hamileleiğimi kötü geçirmek istemiyorum dedim sen bilirsin dedi kararını değiştirirsen en geç 2 haftaya kadar gel dedi bakalım artık

2li tes %80 3'lü test %70 sonuç veriyormuş

Mide bulantılarımı sordum çok normal dedi büyük ihtimalle bebekten kaynaklıdır dedi 4. ayda geçer ama istersen 2 gün folikasite ara ver bakalım bulantın azalırsa istersen bırak ama ben bırakmanı istemem dedi...

Benden simdilik bu kadar

Son düzenleme:

tatlııımm ne mutlu sana doktorun hemen hızlandırmış hayırlıısyla bu yaz hamışsın ınsallah cok sevındım senın adına tamam hersey rabbımden ama bıze de ımkanlar vermış rabbım bunlarıda denıycez tabı (kün) diyecek ve ordan pıt pıt kalbı atan bı emanet gelıcek göbusune ınsallah

ayyy canım benim ne güzel yazmışsın inşallah canım inşallah Rabbim isteyen herkeslere tez zaman da nasip etsin inşallahhbenim tüp olayı çok ani oldu valla hala şoktayım ama sonu güzel olur inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…