- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.181
Canlarım canlarım canlarım, herbirinizin yorumlarını dualarını okurken hep aynı kelimeyi söyledim durdum "canlarım, canlarım..." diye.
Allah herkesten razı olsun, herkes olumlu şeyler yazmış, gerçekten moralim yükseldi. Dün kandidi ya her arayan herkese iyiyim iyiyim dedim kendimi nazara getirdim heralde ne bilim ben. birtek bu topiğe gönül rahatlığı ile yazıyorum çünkü burda herkes tek yürek gibi, kimsenin kimseye nazr değdirecek veya çekememezlikle bakacak bir ruh hali yok.
bugün karnımda inşaat sesleri devam ediyor, demek belkide dün serum takılmasaydı bugün foş foş wc ye çıkacaktım, sesler geliyor ama durmadan tuvalete koşmuyorum yine çok şükür maşallah, heralde toparlanmaya çalışıyor bir yandan bağırsaklar. ah eşimde 2 gündür şehir dışındaydı, butun aklı bende, bugün gelecek inşallah. o yanımda olmayınca da kendimi terkedilmiş yavru kedi gibi hissediyorum daha bi hassas oluyorum:) işte bende durumlar böyle.
Burcum canım benim dur bakalım belki adettir belkide değildir, hani şu yerleşme kanaması tarzı bişeydir bellimi olur. sen emin olmadan bi ilaç kullanma ynede.
Aslıcım canımm çok sevindim senin adına sonuç odaklı bir tedavi sürecine yönlendirmiş doktorun seni, çünkü yine tedavi amaçlı bir sürece sokupta ardından tamam artık tüp yapıcaz dese, seni çökük bir psikoloji ile sokması gerekir tüpe. bak bunda da bi hayır vardır bomba gibi tüpe başlayacaksın Allahın izniyle, oyy bu yazz inşallah bol bol hamişlik haberleri alıcaz, tüplerde coşku var yaşşşasınnnnn!!!
Tümayım uykuya başlamış, miniğin seni dinlendiriyor ne güzel canım benim uyu uyu.
Nazancım mide bulantısı iyidir bebeğiin sana " iyiyim anne " diye sinyal gönderiyor hç üzülme buna.
Mesudem ve çiğdemim daha doğurmamış,gül ne yaptı acaba?
Sedoşum kişisel iletisini değiştirmiş, paçozum mutluyum gibi bişey yazmıştı, çok güldüm:) o ne demek kız:))
merhaba yasemincim beni hatırlayabildin mi Uzun zamandır giremedim netim ve bilg. yoktu sizi çok merak ediyodum maşalah hamile olan arkadaşlar var Gülü çok merak ediyorum haberin var mı onu çok özledim doğum yaptımı
Olur tatlım benimkide sgk, memurluğum 2009 dabaşladı o yüzden sgk oldu ismi öncekilerin emekli sandığı diye geçiyor, raporsuz alma sakın cok pahalı....cnm bizim emekli sandığına bağlı nasıl oluyor valla hiç bilmiyorum ki eşim araştıracak nasıl en uygunsa öyle yapacaz
canım benim dün akşam itibariyle kanamam başladı o yüzden teste gitmedim seninde başlamış çok yoğun mu belki gebesindir yine test yapacakmısın?Bircan canım seninde kahverengi lekelenmelerin gelmiş, ayy inşallah bir mücize olur, Allah çok büyük verecek olana sadece O..
]
Kizlar hastanedeydim ben, aksama dogru birkac damla kanamam oldu, çamaşırımda gorunce aklim cikti, aglamaya basladim. Biliyorsunuz 3gundur ishaldim bide,halsiz dustum ayrica. Dr ultrasonda bakti, biz tedbir amacli bi serum takalim, dusuk onleyici igne yapalim, fitil takalim ve progestana gunde 3 kere baslayalim dedi. Ishal oldugum icin kan ilacimi ve magnezyumumu kesti,kullanma bi muddet, 15 gun yat dedi.
Iste benden haberler....
tatlım hoşgeldın evbet gul dogum yaptı cok sukur bebısıde kendı de cok ıyı masallah sen nasılsın
Ben geldimmm şimdi her şeyi anlatıcamm,
Biliyosunuz Salı günü hala hastalanmadığımı sölemiştim bidehiç gecikme olmayınca ne yalan söleyim yine de ümitlendim ki yumurtlamagünlerini geçirdiğim halde…nese Salı akşam 10 da hastalanmaya başladım Çarşambagünü için de randevu alınca artık gitmeliyim die düşünerekten dün hastaneyegittik.
Doktorum daha ultrasona almadan bütün geçmişime baktı veçocuk olmadığından dolayı da işlemleri hızlandırmaya karar verdi.2010 yılındanberi bu kadına gidiyorum tam 3 yıl oldu ortada çocuk falan yok …nese muayeneettikten sonra da hemen tüp bebeğe geçelim dedi aşılama bile yapmayalım benaşılamayı 2 aşılama olarak göstericem dedi(nasıl yapacaksa)bir dolu kan aldılarve kan sonuçlarına göre konuşalım dedi kan sonuçlarım çıktıktan sonra aradılarbeni bu arada doktorum bu ay yapalım tüp bebeği dedi ama izne ayrılıyor benibaşka doktora yönlendirecekti ben istemedim o zaman gelecek ay dedi ve bu ayiçin bana ilaçlar yazdı ve korunmamızı istedi!!!(yasmin kullanmaya başladım)buarada rahim filmim 2 yılı geçtiği için pzt gününe ultrasondan randevu verdilerultrason sonucuna göre rahim filmi isticek yada istemicek…
Bıesteron dhea die ilaç yazdı ama ilacı kullanmadan öncebeta hcg yaptırmamı istedi bende sabah sağlık ocağına gittim kan verdim sonucyarın çıkacak sonuca göre ilaca başlıcam hemen ama sonucu almadan sakın ilaca başlama dedi!!!aranızda bu ilacı kullananvarmı? Sonra idrar yollarımdaki enfeksiyonu anlattım onun içinde antibiyotikverdi içinde 3 tane var sadce onu kullancam bide eşimden spermiogram istediler
İşte böle kızlar ben yaz sonuna doğru aşılama gelecek yazadoğru da tüp bebek yaptırırım derken bi anda tüp bebeğe başlıyoruz çok sürprizoldu valla karmakarışığım acilen sigarayı bırakmam lazım kendime Pazar gününekadar zaman verdim Lyoksa bu tedavinin hiç bi anlamı olmaz…Benden bukadar şoktayım…
hoşbuldum canım çok sevindim gül adına giriyor mu topiğe Hamdolsun bende iyiyim Hamileyim bende hamdolsun bebeğim var 7 haftalık olacak Sen nasılsın ne var ne yok
girdik bi yola bakalım canım hayırlısı olur inşallahOlur tatlım benimkide sgk, memurluğum 2009 dabaşladı o yüzden sgk oldu ismi öncekilerin emekli sandığı diye geçiyor, raporsuz alma sakın cok pahalı....
canım benim dün akşam itibariyle kanamam başladı o yüzden teste gitmedim seninde başlamış çok yoğun mu belki gebesindir yine test yapacakmısın?
kuzum benim Allah şifa versin inşallah sen sıkma canını bol bol dinlen biz pcoslular zor hamile kalıp zor bir gebelik geciriyoruz malesef ama Rabbim istedikten sonra verir hiç merak etme, bak gecen gün doğum yapan bir arkadasım var oda pcoslu tüple hamile kaldı aylarca yattı düşük riski vardı ama şimdi tatlımı tatlı bir oğluşu oldu, inşallah sende o günleri göreceksin
Aslıcım sanada hayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile tedavine başlayacaksın ve her şey olumlu olacak
kızlar bende bugün doktora gittim ama muayene olamadım cünkü doktor gec geldi tüp bebek transferi falan varmış neyse geldi 5-6 kişiyi muayene etti benim numaramda 6 tam bana sıra geldi dedim baktım cıktı gitti ameliyatı varmıs bende geri işe döndüm akşam gidicem zaten zar zor izin alıyorum bide saatlerce bekliyorum bide özel hastane güya devletten farkı yok. bazen diyorum değiştirsemmi bu sefer her sey en başa dönecek ya sabır... bide tüp bebk fiyatını sordum rapor cıkarabilirsek 2000 lira ödeyecekmişiz çıkaramazsak 6000-7000 bulurmuş rapor cıkarmak için de 5 yıl evli olmak lazımmış 3 de aşılama olmalıymıs , 3 yıl evli olmak lazım degilmi aşılamada 2 kez olması gerekiyor diye biliyorum , sordugumuz kız mı bilmiyor benmi yanlış biliyorum anlamadım
aslııı ben senin randevunu bugün zannediyordum 6 sı değilmiydi dünde düşünüyordum aslı niye gelmedi diye, tüpe başlıyormuşsun hayırlı uğurlu olsun inşallah,yanlız ben niye yasmin kullandığını anlamadım doktormu dedi doğum kontrol hapı kullanmanı
girdik bi yola bakalım canım hayırlısı olur inşallahcanım benim bildiğim 2 aşılamadan sonra tüpe geçiliyor evlilikte 3 yılmı 3 buçuk yılmı öle bişe sen iyice araştır internete rapor şartları yaz çıkar orda detaylı anlatıyoo
yok canım dündü randevumm.Bakalım Özlemim sürpriz bir şekilde tüpe başlıyorum hayırlısı bakalımm canım yasmini de verdiği ilaçtan dolayı kullanmamı istedi şu Biesteron dhea ilacı hatta sabah sağlık ocağına gittim kan verdim beta hcg için sonuca göre başlıcam ilaca hoş zaten yokta işte formalite
ıyıyım bende cok sukur cnm benınde bı degsıklık yok beklemedeyızgül giriyır topıge ara ara Allah sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah cnm
olsun sen yinede testten sonra başla, keşke doktor tatile gitmeseydi hemen başlardın
iyilşti sayılır canım estetik dikiş zaten ama sezeryandan sonra tüm vücudum şişti 3-4 gün inmedi ara ara sancı oluyo doğru dürüst yatmadım ben ayaklandım hemen canım hastanede 1 gece kaldım eve cıktım sonra korkulcak bişi yok..resmi kaldırdım canım koyarım yine bi ara..RABBİM sizede kolay doĞum nasib etsin İNŞALLAH..
MİS KOKUYO MİSS gözü çapaklandı ama gördükçe ağlıyorum lohusa psikolojiside kötü..gecer İNŞALLAH temizleyip duruyorum...
inşallah tatlım ya hayırlısıyla gelmiştir bebişi sağ salim inş yainşallah canım hayırlısiyla rabbim hamileligi nasip eder, 7veren gül nişanım geldi dedi bir daha da gelmedi, kesin doğurdu eğer doğurmasaydı mutlaka gelirdi, hatta topiğe gelmedigim gün doğurduğum gün olur dedi, valla bende merak ediyorum, sabahta. çiğdemin suyu gelmişti
canım yazdığını okuyunc ağlayacaktım, Allah'ın nasibinin nasıl olacagını kimse bilemez, rapor konusunu yazdım umarım okumuşsundur, yarisini falan ödersini sanirim, şu mübarek günde inşallah Rabbim iğneyi vesile eder ve bebeğin sağlıkla gelir
amin canım bütün hamişlerimiz kolayca doğursun inşallah
aynen mesudecim uzun oldu biraz ama aklım sizdeydi seninde çok yaklaşmış canım doğum dönmüş bebişin nasılsın varmı hala ağrılarınAyy Ciğdem ne kadar soğuk kanlı ve tahsisin ya ben olsam soluğu hastanede alırdım heralde hadi hayırlısı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim
tesekkur ederim ozlemim Allah razı olsun insallah hayırlısı ile bizde bir doğursaydik
Amin insallah dahil cnm benim
Helal olsun tatlim ayy benimde en korktuğum şey sancı çelikte açılmamanın olmaması Rabbim yardimcin olsun cnm ya simdi belkide dogurmussundur veya hala sancilarla boğuşuyorsundur Rabbim bir avazda kurtarsın cektigin sancılar günahlarını silsin götürsün insallah
Ayy insallah burcum ya Rabbim bu guzel mübarek gecede senin o dua kokan yüreğini ve guzel yüzünü güldürdün insallah Rabbimin ol dediği kullar arasındasindir insallah kuzum
Cok gecmis olsun Gül'üm birde sirkeli su kaynar sil şifa olur insallah kuzuna
İyi cok şükür hallolmuş internetin tekrar aramizdasin hoş geldin bizler iyiyiz sen anlar neler yaptım emdin kermese göndermiştik seni donmem uzun oldu:)))
ayyy kuzum dikkat et kendini fazla yorma sen hamissin Rabbim acil doğalar versin yavrunu da seni de korudun insallah bol bol dinlen sıvı seyler tuket cnm
YASEMİNCİM CİNSİYETİ BELLİ OLMUŞ BİZİM KIZLARA ARKADAŞ GELİYORMUŞ ÇOK SEVİNDİM TATLIM HAYIRLI OLSUNKizlar hastanedeydim ben, aksama dogru birkac damla kanamam oldu, çamaşırımda gorunce aklim cikti, aglamaya basladim. Biliyorsunuz 3gundur ishaldim bide,halsiz dustum ayrica. Dr ultrasonda bakti, biz tedbir amacli bi serum takalim, dusuk onleyici igne yapalim, fitil takalim ve progestana gunde 3 kere baslayalim dedi. Ishal oldugum icin kan ilacimi ve magnezyumumu kesti,kullanma bi muddet, 15 gun yat dedi.
Iste benden haberler....
Biliyosunuz Salı günü hala hastalanmadığımı sölemiştim bidehiç gecikme olmayınca ne yalan söleyim yine de ümitlendim ki yumurtlamagünlerini geçirdiğim halde…nese Salı akşam 10 da hastalanmaya başladım Çarşambagünü için de randevu alınca artık gitmeliyim die düşünerekten dün hastaneyegittik.
Doktorum daha ultrasona almadan bütün geçmişime baktı veçocuk olmadığından dolayı da işlemleri hızlandırmaya karar verdi.2010 yılındanberi bu kadına gidiyorum tam 3 yıl oldu ortada çocuk falan yok …nese muayeneettikten sonra da hemen tüp bebeğe geçelim dedi aşılama bile yapmayalım benaşılamayı 2 aşılama olarak göstericem dedi(nasıl yapacaksa)bir dolu kan aldılarve kan sonuçlarına göre konuşalım dedi kan sonuçlarım çıktıktan sonra aradılarbeni bu arada doktorum bu ay yapalım tüp bebeği dedi ama izne ayrılıyor benibaşka doktora yönlendirecekti ben istemedim o zaman gelecek ay dedi ve bu ayiçin bana ilaçlar yazdı ve korunmamızı istedi!!!(yasmin kullanmaya başladım)buarada rahim filmim 2 yılı geçtiği için pzt gününe ultrasondan randevu verdilerultrason sonucuna göre rahim filmi isticek yada istemicek…
Bıesteron dhea die ilaç yazdı ama ilacı kullanmadan öncebeta hcg yaptırmamı istedi bende sabah sağlık ocağına gittim kan verdim sonucyarın çıkacak sonuca göre ilaca başlıcam hemen ama sonucu almadan sakın ilaca başlama dedi!!!aranızda bu ilacı kullananvarmı? Sonra idrar yollarımdaki enfeksiyonu anlattım onun içinde antibiyotikverdi içinde 3 tane var sadce onu kullancam bide eşimden spermiogram istediler
İşte böle kızlar ben yaz sonuna doğru aşılama gelecek yazadoğru da tüp bebek yaptırırım derken bi anda tüp bebeğe başlıyoruz çok sürprizoldu valla karmakarışığım acilen sigarayı bırakmam lazım kendime Pazar gününekadar zaman verdim Lyoksa bu tedavinin hiç bi anlamı olmaz…Benden bukadar şoktayım…
Biliyosunuz Salı günü hala hastalanmadığımı sölemiştim bidehiç gecikme olmayınca ne yalan söleyim yine de ümitlendim ki yumurtlamagünlerini geçirdiğim halde nese Salı akşam 10 da hastalanmaya başladım Çarşambagünü için de randevu alınca artık gitmeliyim die düşünerekten dün hastaneyegittik.
Doktorum daha ultrasona almadan bütün geçmişime baktı veçocuk olmadığından dolayı da işlemleri hızlandırmaya karar verdi.2010 yılındanberi bu kadına gidiyorum tam 3 yıl oldu ortada çocuk falan yok nese muayeneettikten sonra da hemen tüp bebeğe geçelim dedi aşılama bile yapmayalım benaşılamayı 2 aşılama olarak göstericem dedi(nasıl yapacaksa)bir dolu kan aldılarve kan sonuçlarına göre konuşalım dedi kan sonuçlarım çıktıktan sonra aradılarbeni bu arada doktorum bu ay yapalım tüp bebeği dedi ama izne ayrılıyor benibaşka doktora yönlendirecekti ben istemedim o zaman gelecek ay dedi ve bu ayiçin bana ilaçlar yazdı ve korunmamızı istedi!!!(yasmin kullanmaya başladım)buarada rahim filmim 2 yılı geçtiği için pzt gününe ultrasondan randevu verdilerultrason sonucuna göre rahim filmi isticek yada istemicek
İşte böle kızlar ben yaz sonuna doğru aşılama gelecek yazadoğru da tüp bebek yaptırırım derken bi anda tüp bebeğe başlıyoruz çok sürprizoldu valla karmakarışığım acilen sigarayı bırakmam lazım kendime Pazar gününekadar zaman verdim Lyoksa bu tedavinin hiç bi anlamı olmaz Benden bukadar şoktayım
valla canım vakit kaybetmek istemiyor heralde hem daha iyi zaten tüp bebek daha iyi vardır bunda da bir hayır dioruzz...TATLIM NEDEN AŞILAMA YAPMIYO KESİN SONUÇ İÇİN Mİ TÜP BEBEKTE TUTMA ORANI DAHA MI YÜKSEK OLUYORMUŞ YOKSA
ayyyyyyyyyyy Aslı bende şoktayım, harika bir haber...yolun açık olsun canım...2 tane aşılama yaptım diye göstermesi çok basit, rapor gibi bişey yapacak şu tarihlerde aşılma yapti ve tutmadı diye, belki tüp için rapor bile çıkartabilirsin...haydi maşallah inşallah..çok güzel bir haber..bu arada bol su iç çatlayana kadar iç suyu
valla canım vakit kaybetmek istemiyor heralde hem daha iyi zaten tüp bebek daha iyi vardır bunda da bir hayır dioruzz...
ewet şok şok bende hala şoktayım Burcum yaaa canım zaten Tüp bebek raporla olacak yoksa işim olurmu çok pahalı olur hem böle bile bize tuzluyo patlıcak hem böle bi imkanım varsa da kullanmak isterimm yani dimiibakalım canım ya hayırlısı bu arada nie su içiyimki anlamadımm zaten içerim heralde çünkü sigarasızlıktan suya yemeğe yumulurum ben kesinn
aminnn inşallah canımmm inşallahhh sonu da güzel ve hayırlı olurrr umarımmHayırlısı olsun o zaman canım ya inş hemencik tutar göbüş bebişlerle dolar tatlıcım ya hakkında hayırlısı olsun çok sevindim
neden direkt rüp dedi bilmiyorum..aşılamayı gösterebilir(doktorun adını verme) senin durumu nasıl değerlendirdi acaba..
sen misin doktora gitmeyen:)))gitmedin gitmedin kadın bulmuşken seni yatırdı masaya..bu arada o ilacı bende kullandım tüpten önce vermişlerdi..yumurtalık rezervini arttırmak için verilen bi ilaç..sigorta ödemiyo.vitamin gibi bişey..70-80 tl:))
ay hadi hyaırlısı..bi yola girdin bakalım..sonu hayırlı olsun..nerede yaptıracan tüpü..ramazana denk gelito nasıl edecen???
bi sorun olursa sor..boş kalırsam arıycam bugün seni hala şoktayım:)):26:
yaa yatmak diyince kendini hasta hissetme.. transfer basit bi işlem..başın kıçın acımıyo yani:))ama hareketleri azaltmak adına yan gelip yatıyosun..bayrama denk gelmesin diyosan doktorla konuş..yasminin süresini uzatsın(tabi sıcak bakarmı bilmem normal siklusu bozmak istemeyebilir) 15 günlük bi süreç aslı..15 günün ardından yatışa geçip bekliyosun bi 15 gün daha..durum bu..sen bi döngünü hesapla bakkı hangi tarihe geliyo..aminnn inşallah canımmm inşallahhh sonu da güzel ve hayırlı olurrr umarımm
bende dünden beri bu haldeyim canımm komik komik geziyom valla ayy ewet karşılamıyor 87 liracık bide 2 kutu amann napim vericez artıkınn Canım Fatih ünv. yaptırcam Allah nasip ederse inşallah nese müsait olduğun da konuşuruz da şoklardayım zaten ewet Ramazan ayında olması da ayrı bi olayy kocama dün diorumki ben Ramazana kalkılacağı gece doğmuşumm bebeğe de Ramazan da başlıcaz ya annesi Ramazan da doğdu çocuğu da Ramazan da gelecek heralde diorumm Ya Buket şimdi bu tüp bebek olayı ne kadar sürüyoki yani ben Bayram da yatmak zorundamı kalırım?Transferden sonra yatmak şartmı?daha bi dolu sorum var sana
aminnn inşallah canımmm inşallahhh sonu da güzel ve hayırlı olurrr umarımm
bende dünden beri bu haldeyim canımm komik komik geziyom valla ayy ewet karşılamıyor 87 liracık bide 2 kutu amann napim vericez artıkınn Canım Fatih ünv. yaptırcam Allah nasip ederse inşallah nese müsait olduğun da konuşuruz da şoklardayım zaten ewet Ramazan ayında olması da ayrı bi olayy kocama dün diorumki ben Ramazana kalkılacağı gece doğmuşumm bebeğe de Ramazan da başlıcaz ya annesi Ramazan da doğdu çocuğu da Ramazan da gelecek heralde diorumm Ya Buket şimdi bu tüp bebek olayı ne kadar sürüyoki yani ben Bayram da yatmak zorundamı kalırım?Transferden sonra yatmak şartmı?daha bi dolu sorum var sana
yaa yatmak diyince kendini hasta hissetme.. transfer basit bi işlem..başın kıçın acımıyo yani:))ama hareketleri azaltmak adına yan gelip yatıyosun..bayrama denk gelmesin diyosan doktorla konuş..yasminin süresini uzatsın(tabi sıcak bakarmı bilmem normal siklusu bozmak istemeyebilir) 15 günlük bi süreç aslı..15 günün ardından yatışa geçip bekliyosun bi 15 gün daha..durum bu..sen bi döngünü hesapla bakkı hangi tarihe geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?