Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

merhaba yasemincim beni hatırlayabildin mi Uzun zamandır giremedim netim ve bilg. yoktu sizi çok merak ediyodum maşalah hamile olan arkadaşlar var Gülü çok merak ediyorum haberin var mı onu çok özledim doğum yaptımı

tatlım hoşgeldın evbet gul dogum yaptı cok sukur bebısıde kendı de cok ıyı masallah sen nasılsın

cnm bizim emekli sandığına bağlı nasıl oluyor valla hiç bilmiyorum ki eşim araştıracak nasıl en uygunsa öyle yapacaz
Olur tatlım benimkide sgk, memurluğum 2009 dabaşladı o yüzden sgk oldu ismi öncekilerin emekli sandığı diye geçiyor, raporsuz alma sakın cok pahalı....
Bircan canım seninde kahverengi lekelenmelerin gelmiş, ayy inşallah bir mücize olur, Allah çok büyük verecek olana sadece O..
]
canım benim dün akşam itibariyle kanamam başladı o yüzden teste gitmedim seninde başlamış çok yoğun mu belki gebesindir yine test yapacakmısın?

kuzum benim Allah şifa versin inşallah sen sıkma canını bol bol dinlen biz pcoslular zor hamile kalıp zor bir gebelik geciriyoruz malesef ama Rabbim istedikten sonra verir hiç merak etme, bak gecen gün doğum yapan bir arkadasım var oda pcoslu tüple hamile kaldı aylarca yattı düşük riski vardı ama şimdi tatlımı tatlı bir oğluşu oldu, inşallah sende o günleri göreceksin

Aslıcım sanada hayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile tedavine başlayacaksın ve her şey olumlu olacak
kızlar bende bugün doktora gittim ama muayene olamadım cünkü doktor gec geldi tüp bebek transferi falan varmış neyse geldi 5-6 kişiyi muayene etti benim numaramda 6 tam bana sıra geldi dedim baktım cıktı gitti ameliyatı varmıs bende geri işe döndüm akşam gidicem zaten zar zor izin alıyorum bide saatlerce bekliyorum bide özel hastane güya devletten farkı yok. bazen diyorum değiştirsemmi bu sefer her sey en başa dönecek ya sabır... bide tüp bebk fiyatını sordum rapor cıkarabilirsek 2000 lira ödeyecekmişiz çıkaramazsak 6000-7000 bulurmuş rapor cıkarmak için de 5 yıl evli olmak lazımmış 3 de aşılama olmalıymıs , 3 yıl evli olmak lazım degilmi aşılamada 2 kez olması gerekiyor diye biliyorum , sordugumuz kız mı bilmiyor benmi yanlış biliyorum anlamadım

Son düzenleme:

aslııı ben senin randevunu bugün zannediyordum 6 sı değilmiydi dünde düşünüyordum aslı niye gelmedi diye, tüpe başlıyormuşsun hayırlı uğurlu olsun inşallah,yanlız ben niye yasmin kullandığını anlamadım doktormu dedi doğum kontrol hapı kullanmanı

hoşbuldum canım çok sevindim gül adına giriyor mu topiğe Hamdolsun bende iyiyim Hamileyim bende hamdolsun bebeğim var 7 haftalık olacak Sen nasılsın ne var ne yok

ıyıyım bende cok sukur cnm benınde bı degsıklık yok beklemedeyız gül giriyır topıge ara ara Allah sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah cnm

girdik bi yola bakalım canım hayırlısı olur inşallahcanım benim bildiğim 2 aşılamadan sonra tüpe geçiliyor evlilikte 3 yılmı 3 buçuk yılmı öle bişe sen iyice araştır internete rapor şartları yaz çıkar orda detaylı anlatıyoo

yok canım dündü randevumm.Bakalım Özlemim sürpriz bir şekilde tüpe başlıyorum hayırlısı bakalımm canım yasmini de verdiği ilaçtan dolayı kullanmamı istedi şu Biesteron dhea ilacı hatta sabah sağlık ocağına gittim kan verdim beta hcg için sonuca göre başlıcam ilaca hoş zaten yokta işte formalite

olsun sen yinede testten sonra başla, keşke doktor tatile gitmeseydi hemen başlardın

olsun sen yinede testten sonra başla, keşke doktor tatile gitmeseydi hemen başlardın

öyle yapıcam zaten kesinlikle test sonucundan sonra başla dediler..canım istersen başlayalım başka bi doktor var ona yönlendireyim dedi ama ben istemedim hazır değilim daha zaten şoktayım hem biraz hazırlık yapıyım sigarayı bırakayım kendimizi maddi manevi hazırlayalım dedik ama şimdi düşünüyorum da tam Ramazana geliyor kocamla dalga geçiyoruz erkek olursa ismini Ramazan koyarız artık diebide 1 ay falan sürerse de bayrama dek gelecek ben de yatışta olucam bakalım hepsini düşünüyorum valla fenayım Özlem çok fena:18:

ah canım ya yokmu yanındda k,mse neden o kadar az yattın hastanede yalnız zor olur bebiş ağlama kız ne güzel kokla kokla dur bebişini almışın bak ne güzel kucagına hayırlısıyla canım atlatırsın inşallah bu piskolojiyide

inşallah tatlım ya hayırlısıyla gelmiştir bebişi sağ salim inş ya

aynen mesudecim uzun oldu biraz ama aklım sizdeydi seninde çok yaklaşmış canım doğum dönmüş bebişin nasılsın varmı hala ağrıların
BANA GELİNCE YA BAZEN Bİ KRAMP GİRİYO YERİMDEN KALKAMIYORUM ARTIK İYİCE BÜYÜYO SANIRIM ONDAN ŞİŞTİ BAYAA AYAKLARIM HAREKETLERİ ARTIK DAHA BELİRGİN KIZIMIN KOCAMAN OLDU MAŞALLAH KURSUMDA BİTTİ ÖYLE EVDE OTURUYORUM KÖSKÖS ÖYLE İŞTE TATLIM

YASEMİNCİM CİNSİYETİ BELLİ OLMUŞ BİZİM KIZLARA ARKADAŞ GELİYORMUŞ ÇOK SEVİNDİM TATLIM HAYIRLI OLSUN KANAMALAR AZALIR DEMİŞTİ DOKTORUN HALA NEDEN OLUYOMUŞ CANIM BÖYLE SEBEP OLARAK NE DİYO DOKTOR:26:

TATLIM NEDEN AŞILAMA YAPMIYO KESİN SONUÇ İÇİN Mİ TÜP BEBEKTE TUTMA ORANI DAHA MI YÜKSEK OLUYORMUŞ YOKSA

ayyyyyyyyyyy Aslı bende şoktayım, harika bir haber...yolun açık olsun canım...2 tane aşılama yaptım diye göstermesi çok basit, rapor gibi bişey yapacak şu tarihlerde aşılma yapti ve tutmadı diye, belki tüp için rapor bile çıkartabilirsin...haydi maşallah inşallah..çok güzel bir haber..bu arada bol su iç çatlayana kadar iç suyu

TATLIM NEDEN AŞILAMA YAPMIYO KESİN SONUÇ İÇİN Mİ TÜP BEBEKTE TUTMA ORANI DAHA MI YÜKSEK OLUYORMUŞ YOKSA
valla canım vakit kaybetmek istemiyor heralde hem daha iyi zaten tüp bebek daha iyi vardır bunda da bir hayır dioruzz...

ewet şok şok bende hala şoktayım Burcum yaaa canım zaten Tüp bebek raporla olacak yoksa işim olurmu çok pahalı olur hem böle bile bize tuzluyo patlıcak hem böle bi imkanım varsa da kullanmak isterimm yani dimii bakalım canım ya hayırlısı bu arada nie su içiyimki anlamadımm zaten içerim heralde çünkü sigarasızlıktan suya yemeğe yumulurum ben kesinn

Hayırlısı olsun o zaman canım ya inş hemencik tutar göbüş bebişlerle dolar tatlıcım ya hakkında hayırlısı olsun çok sevindim

neden direkt tüp dedi bilmiyorum..aşılamayı gösterebilir(doktorun adını verme) senin durumu nasıl değerlendirdi acaba..

sen misin doktora gitmeyen:)))gitmedin gitmedin kadın bulmuşken seni yatırdı masaya..bu arada o ilacı bende kullandım tüpten önce vermişlerdi..yumurtalık rezervini arttırmak için verilen bi ilaç..sigorta ödemiyo.vitamin gibi bişey..70-80 tl:))

ay hadi hyaırlısı..bi yola girdin bakalım..sonu hayırlı olsun..nerede yaptıracan tüpü..ramazana denk gelito nasıl edecen???

bi sorun olursa sor..boş kalırsam arıycam bugün seni hala şoktayım:)):26:

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun o zaman canım ya inş hemencik tutar göbüş bebişlerle dolar tatlıcım ya hakkında hayırlısı olsun çok sevindim
aminnn inşallah canımmm inşallahhh sonu da güzel ve hayırlı olurrr umarımm

bende dünden beri bu haldeyim canımm komik komik geziyom valla ayy ewet karşılamıyor 87 liracık bide 2 kutu amann napim vericez artıkınn Canım Fatih ünv. yaptırcam Allah nasip ederse inşallah nese müsait olduğun da konuşuruz daşoklardayım zaten ewet Ramazan ayında olması da ayrı bi olayy kocama dün diorumki ben Ramazana kalkılacağı gece doğmuşumm bebeğe de Ramazan da başlıcaz ya annesi Ramazan da doğdu çocuğu da Ramazan da gelecek heralde diorummYa Buket şimdi bu tüp bebek olayı ne kadar sürüyoki yani ben Bayram da yatmak zorundamı kalırım?Transferden sonra yatmak şartmı?daha bi dolu sorum var sana

yaa yatmak diyince kendini hasta hissetme.. transfer basit bi işlem..başın kıçın acımıyo yani:))ama hareketleri azaltmak adına yan gelip yatıyosun..bayrama denk gelmesin diyosan doktorla konuş..yasminin süresini uzatsın(tabi sıcak bakarmı bilmem normal siklusu bozmak istemeyebilir) 15 günlük bi süreç aslı..15 günün ardından yatışa geçip bekliyosun bi 15 gün daha..durum bu..sen bi döngünü hesapla bakkı hangi tarihe geliyo..

ben ramazanda pıtlatıp görevi sana teslim edeyim o zaman aslım hayırlısı olur umarım canım hakkında

canım muhtemelen Temmuz 1 de falan hastalanacam Ramazan 9 unda başlıyo die biliorum zaten hastalığım bitince transfere kadar oruç tutabilirim heralde sonrasında tutamammı acep ama bayrama kadar sonucu alırım hayırlısıyla canım hasta gibi yatmak değilde transferden sonra dkkat etmek açısından soruyorum bide ertelemm Bukett düşünmüyorum bile Allahtan bişe çıkmadığı sürece yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…