Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aslı ya çok şaşırdım hadi bakalım hayırlı olsun.canım senin sorunun neydi niye direk tüpe başalayalım dedi,keşke ben de tüpe geçsem artık,bide dr bana ve eşime de antbiyotik verdi,vucuttaki bazı mikroplar gebeliği engelliyormuş diye onun içinde de 3 tane vardı,2 günde bitiriliyor.
ya ben 2 aydır 33.günüde yumurtluyorum,şimdi klomen kullandım ya 14.günü gideceğim dra,klomen erkenden mi yumurtlatıyor napıyor,kafam karıştı:44::44::44::44:

canım ne guzel kuzunu görmüşsün darısı bana bende salı gidicem inş.inş. bizimkiside iyidir. cinsiyet konusunda birsey söylemedimi

amin canım inşallah hakkımızda hayırlı olanı nasip eder Allah'ımcanım ben şimdi bizdeki sorunlar yazacam Buket kızacak o yasakladı bana öle deme die ayy nasıl dicektimki :26:nese şöle anlatıyım sorun değil ama bende endometriozis var kociştede morfoloji sorunu var canım bide süre çok uzun olduğundan dolayı artık beklememeliyiz dedi canım klomeni ben kullanmıştım ama hiç hatırlamıyorumm

ben bıraktım ya aslı sıgarayı bagozım nasıl yanıyo yanıyoda demeyimde bi degişik bişe kendini temizliyo belki bilmiyorum o sebepten surekli susuyorum

ben bıraktım ya aslı sıgarayı bagozım nasıl yanıyo yanıyoda demeyimde bi degişik bişe kendini temizliyo belki bilmiyorum o sebepten surekli susuyorum

valla canım mecbur bırakacam artık kaçarı yok aman sende sakın içme bazı hamileler günde 1 2 tane içiyolar dayanamıyolar ama sen yapma sakınnvalla canım bende çok fena olucam biliyorum ama sigaramı yoksa bi evlatmı die soruyorum kendime bide ben çok bağımlıyım ama Allahımın yardımıyla başarcam inşallahhhsonu güzel olsun da içmeyiveririm nolacak hem sağlık hem maddi açıdan en güzeli inşallah sende doğumdan sonra falan başlamazsınn

boşver canım buket i kızdırmayalım şimdi,üzerimize müştakı falan sarar:18::18::18:benim eşimde de morfoloji sorunu var hareket az,bende sorun var mı bilmiyorum,bakalım pazartesi dra gideceğim inş yumurtalarım büyür sonraaa

hoşbuldum canım çok sevindim gül adına giriyor mu topiğe Hamdolsun bende iyiyim Hamileyim bende hamdolsun bebeğim var 7 haftalık olacak Sen nasılsın ne var ne yok
hoşgeldinnn şekerrr nerelerdesin sen kaç aydır..özlettin kendini canımmmm....güzel haberlerle döndün demek RABBİM kucağınsin o a almayı nasib etsin canım bizim ufaklık 16.gününü doldurdu bugün ALLAH sanada göstersin o günleri canım..ikimizinde sağlığı iyi cok şükür öpüyorum seni kocaman sık sık gir bende bebekten fırsat buldukca geliyorum..
canım annem kaldı 12 gün ama nereye kadar iş başa düşmeden bakmayı öğrenememki annem kalıymmı dedi ben git dedim hastanede 2 gün kal dedi dr ben çok sıkıldım uyuyamadım hastanede hiç çıkmak istedim insan hasta olmasada hastanede hastalanıyo..

ayyy Buketi sakın kızdırmayalım sonra ezer beni vallaCanım eşimde morfoloji sorunu var dnası incelendi işte hız,sayı bazılarının yok kafası yokmuş yok kuruğu yokmuş böle anlattı doktor bizee:26:valla canım inşallah sende bişe yoktur yumurtaların güzelce büyürler çatlarlar sonra da inşallahhhhhh

inşallahh inşallahhh,bizim dna falan incelenmedi,neden acaba

güll sen nasılsın??erken ayaklandın..bebişini banyo yaptırabiliyonmu? Ben en çok ondan korkuyorum nasıl tutucam felan diye:))??

adamı hasta etmeyin

canım hayırlı olsun sen zaten çok beklemişsin ya o yüzden aşılamayla zaman kaybetmeni istememiştir bak bende yaptırdım tutmadı eğer burada o zaman tüp merkezi açılmış olsaydı bende direkt tüp yaptırırdım hayırlısı olsun canım inşallah bebişimiz gelir peşpeşe bir sürü tüp var maşallahh. Sigarayı bırak evet yemene içmene dikkat et folik asit kullan ve hiç korkma canım..

canı

canım ne kadar moral vermişsın, ağzını yerim, kanamam tam bir adet kanamasına dönüştü ama inan çok üzgün degilim, bakalım Rabbim ne nasip edecek

canım sabır ve tevekkül hep bunları yazıyorum ama verecek olan Allah ne zaman kısmet ettiyse o zaman olacak aslında regl olduğuna göre klomene başlayabilirsin canımm zaman kaybetme boşuna.

canım paçoz demedim ayyy çok güldürdün benii çapulcu dedim kız sen gündemi takip etmiyor musun hani eyleme katılanlara başbakan çapulcu dedi ya bende çapulcuyum mutluyum dedim işte..

canım korkma hiç korkacak bişi yok dr dediği dozda iğne yapacaksın göbekten ama hiç acımıyor incecik onlar aşılama da yaptırdıklarımın aynısı doz fazla işte. Yumurta toplama da anestezi alacaksın zaten onda da tek hissedeceğin sinek ısırığı gibi bir şey damar yolu açacaklar elinin üzerinden orada ilacı verecekler uyuyacaksın anlamayacaksın transfer de aynı muayene gidi çok basit işte bu kadar. 14 günlük bir serüvenin ardından bi 14 günde daha da beklemeyle bebeğine kavuşacaksın inşallah inan senelerce beklemekten umut etmekten her ay acaba mı demekten dr dr gezmekten çok çok daha az zahmetli.

bende 3 tü ama 2 y düşürüldü diye biliyorum canım. Dr sor en iyisi. Raporla baya uyguna geliyor benim o şansım yok çalışıyorum 5 yıl prim istiyor daha o kadar olmadı benim işten çıksam eşimin üzerine geçsem haylice yeter ama işten çıkamıyorum sırf o nedenle rapor olamıyor zaten acıbademde de raporlu yapılmıyor.

canım benimde ramazana gelecek reglimi daha olmadım bir de öbür reglide başlayabilicem temmuz 20 falan bulacak başlamam 14 gün sürse 3 ağustosta transfer olur 8 ağustos mu ne bayram zaten bayramda yatıcam öyle napıyım annemde gelecek bayramı beraber kutlarız zaten aynı ilde bir kaynanamlar var onlara gideriz az bişi olmaz o kadardan işte öyle. Tedavi olurken de oruç tutamam sende tutma çünkü bol bol su içmen gerelecek tedavi boyunca ve kabız olmaman lazım iyi beslenmen gereken dönemler canım..

güll sen nasılsın??erken ayaklandın..bebişini banyo yaptırabiliyonmu? Ben en çok ondan korkuyorum nasıl tutucam felan diye:))??

adamı hasta etmeyin
amanın bişe demedik ki biz nie kızıyonki kuracağımız cümlelere dikkat ediyoruz sadeceüzerimize gelme die
hayırlısı bakalım canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz hayırlısıylabenimki biraz hızlı oldu bakalımm Kızlar hayatumuttur Gamzenin hepinize çokkkk selamı varrr

adamı hasta etmeyin
canım iyim sağolasın annem gitti pazar günğ pazartesi eşimle beraber yıkadık bugün yıkıycaz yine havalar bozdu bu ara üşür die korkuyorum..evt korkuyosun tutarken ama dikkatli tutarsan bişi olmaz canım merak etme bende korkuyorum ama yapcak bişi yok öle böle öğrenşcez..

yaseminim geçmiş olsun canım bizim kızlar çok zilli olucak ben sana sölim annelerini korkuta korkuta gelicekler benimde olmuştu biliosun nisanda ne ağlamıştım allahıma emenetler bol bol dinlen canım herşey güzel olucak aslıcım hayırlı olsun inş emeklerinz bebişlerinize döner inş kısa zaman sonra sendende güzel haberler gelecek allahımın izniyleburcum canım çok karmşık bi dönemden geçiosun rabbim teveküllü olmayı nasip etsin sabrın sonu selamettir inş

Canlar ballar....benim kanamam tam gaz devam..hayırlısı olsun.. :)))

ASLI günün konusu sensin bebeğem, herşey yolunda çok şükür, idrar yolu enf için bol su iç dedim, hemde antibiyatik kullanırken bol su içmak güzel olur, ğunde 2 litre falan su içersen enfeksiyonun atılmasına yardım eder, mis gibi temiz temiz başla, tüp bebek olmanı inanılmaz destekliyorum, rapor çıkarmanda süper olmuş, peki ne kadar tutacak hiç konuştunuz mu?

YASEMIN tatlım iyi olmana cok sevindim, bak benim pco lu bir arkadaşim vardı 4. ayinda çok kanaması oldu, doktor bişey olmaz pcolularda çok karşılaştığımzı bişeydir demişti, sağsalim doğurdu

ASYAMCA hoşgeldin tatlım, iyi olmana çok sevindim, canım kuzunda iyiyişmiş maşallah

FANA hamileymişsin canım tebrikler, Allah tamamına erdirsin, maşallah

BIRCAN kuzum test yapacak miyim diye sormuşsun , valla kanamam yoğun sanırim yapmam, çünkü göğuslerimde normale döndü, kesin kimyasal gebelik yaşıyorum, bide tüp bebek için sana şartalri yalniş söylemışler canim, sgk nın sitesinde var, istenen şeyler ben direk ordan baktım, sende bi bak 5 yil şarti yok, 5 yillik sgklı olma şarti var

OZLEMIM yarın test yaptırmayacagim kanmam cok, ykarda bircan'a da yazdım, hayırlisi buymuş demek ki

DIDEM canim, ohh evdeymişsin yat keyfini çikar tatlım :)

BUKET bu aslıya verilen ilaç varya sende kullanmışsın, onu ben kafama göre alıp içsem nasıl olur, vitamin dedin ya, tam adını yazsana

SEDA canım klomene başlamayı bende cok istiyorum ama doktorum pazartesiye kadar yok, bizde zaten haftasonu izmir'e gidecegiz, bu ay kalacak klomen, kafama göre kullansam olur mu?

Sündüzcüm Allah razı olsun canım hepimiz için dua etmişsın, Rabbim kızını sağsalim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin, benim için söylediklerin çok doğru, tevekkül ve esenlik.....

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olur

demi yaa valla günün bombası oldutmm canım bol bol su içerim temizleniyim iyice canım raporu henüz çıkarmadık gelecek aya başlarız galiba işte pzt günü ultrasona gircem hsg ye gerek varmı yokmu bakacaklar sonrasında gelecek ay 1.günümde arıcam 3.günüme randevu alıcamcanım sen öle kafana göre kullanma ilaçları doktoruna sor nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…