- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.201
Ben geldimmm şimdi her şeyi anlatıcamm,
Biliyosunuz Salı günü hala hastalanmadığımı sölemiştim bidehiç gecikme olmayınca ne yalan söleyim yine de ümitlendim ki yumurtlamagünlerini geçirdiğim halde nese Salı akşam 10 da hastalanmaya başladım Çarşambagünü için de randevu alınca artık gitmeliyim die düşünerekten dün hastaneyegittik.
Doktorum daha ultrasona almadan bütün geçmişime baktı veçocuk olmadığından dolayı da işlemleri hızlandırmaya karar verdi.2010 yılındanberi bu kadına gidiyorum tam 3 yıl oldu ortada çocuk falan yok nese muayeneettikten sonra da hemen tüp bebeğe geçelim dedi aşılama bile yapmayalım benaşılamayı 2 aşılama olarak göstericem dedi(nasıl yapacaksa)bir dolu kan aldılarve kan sonuçlarına göre konuşalım dedi kan sonuçlarım çıktıktan sonra aradılarbeni bu arada doktorum bu ay yapalım tüp bebeği dedi ama izne ayrılıyor benibaşka doktora yönlendirecekti ben istemedim o zaman gelecek ay dedi ve bu ayiçin bana ilaçlar yazdı ve korunmamızı istedi!!!(yasmin kullanmaya başladım)buarada rahim filmim 2 yılı geçtiği için pzt gününe ultrasondan randevu verdilerultrason sonucuna göre rahim filmi isticek yada istemicek
Bıesteron dhea die ilaç yazdı ama ilacı kullanmadan öncebeta hcg yaptırmamı istedi bende sabah sağlık ocağına gittim kan verdim sonucyarın çıkacak sonuca göre ilaca başlıcam hemen ama sonucu almadan sakın ilaca başlama dedi!!!aranızda bu ilacı kullananvarmı? Sonra idrar yollarımdaki enfeksiyonu anlattım onun içinde antibiyotikverdi içinde 3 tane var sadce onu kullancam bide eşimden spermiogram istediler
İşte böle kızlar ben yaz sonuna doğru aşılama gelecek yazadoğru da tüp bebek yaptırırım derken bi anda tüp bebeğe başlıyoruz çok sürprizoldu valla karmakarışığım acilen sigarayı bırakmam lazım kendime Pazar gününekadar zaman verdim Lyoksa bu tedavinin hiç bi anlamı olmaz Benden bukadar şoktayım
Herkese selam arkadaşlar dünden beri çok mutluyum doktora gittim dün bebişimi görmeye :) yaramaz 5 dk yerinde durmadı kıpır kıpır maşallaheşimde girdi benimle muayneye onun hali çok komikti :) Kalp atışlarınıda duyduk yaa eşiminde benimde gözlerimiz dolu dolu oldu. Doktorum herşeye yolunda dedi bi sorun sıkıntı yok dedi Bebeğim ayına göre çok iyimiş boyu 4 cmmiş tabi tam net göremedik çünkü rahmim biras gerideymiş alttan muayne ile daha rahat görünür dedi ama 1-2 ay böle idare edelim dedi doktor bebek büyüdükçe daha rahat görürüz dedi. 2'li test yaptırıp yaptırmayacağımı sordu bende istemiyorum dedim neden dedi % 100 kesin sonuç vermiyo ve ihtimaller üzerine hamileleiğimi kötü geçirmek istemiyorum dedim sen bilirsin dedi kararını değiştirirsen en geç 2 haftaya kadar gel dedi bakalım artık
2li tes %80 3'lü test %70 sonuç veriyormuş
Mide bulantılarımı sordum çok normal dedi büyük ihtimalle bebekten kaynaklıdır dedi 4. ayda geçer ama istersen 2 gün folikasite ara ver bakalım bulantın azalırsa istersen bırak ama ben bırakmanı istemem dedi...
Benden simdilik bu kadar
aslı ya çok şaşırdım hadi bakalım hayırlı olsun.canım senin sorunun neydi niye direk tüpe başalayalım dedi,keşke ben de tüpe geçsem artık,bide dr bana ve eşime de antbiyotik verdi,vucuttaki bazı mikroplar gebeliği engelliyormuş diye onun içinde de 3 tane vardı,2 günde bitiriliyor.
ya ben 2 aydır 33.günüde yumurtluyorum,şimdi klomen kullandım ya 14.günü gideceğim dra,klomen erkenden mi yumurtlatıyor napıyor,kafam karıştı:44::44::44::44:
valla canım vakit kaybetmek istemiyor heralde hem daha iyi zaten tüp bebek daha iyi vardır bunda da bir hayır dioruzz...
ewet şok şok bende hala şoktayım Burcum yaaa canım zaten Tüp bebek raporla olacak yoksa işim olurmu çok pahalı olur hem böle bile bize tuzluyo patlıcak hem böle bi imkanım varsa da kullanmak isterimm yani dimiibakalım canım ya hayırlısı bu arada nie su içiyimki anlamadımm zaten içerim heralde çünkü sigarasızlıktan suya yemeğe yumulurum ben kesinn
ben bıraktım ya aslı sıgarayı bagozım nasıl yanıyo yanıyoda demeyimde bi degişik bişe kendini temizliyo belki bilmiyorum o sebepten surekli susuyorum
amin canım inşallah hakkımızda hayırlı olanı nasip eder Allah'ımcanım ben şimdi bizdeki sorunlar yazacam Buket kızacak o yasakladı bana öle deme die ayy nasıl dicektimki :26:nese şöle anlatıyım sorun değil ama bende endometriozis var kociştede morfoloji sorunu var canım bide süre çok uzun olduğundan dolayı artık beklememeliyiz dedi canım klomeni ben kullanmıştım ama hiç hatırlamıyorumm
merhaba yasemincim beni hatırlayabildin mi Uzun zamandır giremedim netim ve bilg. yoktu sizi çok merak ediyodum maşalah hamile olan arkadaşlar var Gülü çok merak ediyorum haberin var mı onu çok özledim doğum yaptımı
hoşgeldinnn şekerrr nerelerdesin sen kaç aydır..özlettin kendini canımmmm....güzel haberlerle döndün demek RABBİM kucağınsin o a almayı nasib etsin canım bizim ufaklık 16.gününü doldurdu bugün ALLAH sanada göstersin o günleri canım..ikimizinde sağlığı iyi cok şükür öpüyorum seni kocaman sık sık gir bende bebekten fırsat buldukca geliyorum..hoşbuldum canım çok sevindim gül adına giriyor mu topiğe Hamdolsun bende iyiyim Hamileyim bende hamdolsun bebeğim var 7 haftalık olacak Sen nasılsın ne var ne yok
canım annem kaldı 12 gün ama nereye kadar iş başa düşmeden bakmayı öğrenememki annem kalıymmı dedi ben git dedim hastanede 2 gün kal dedi dr ben çok sıkıldım uyuyamadım hastanede hiç çıkmak istedim insan hasta olmasada hastanede hastalanıyo..ah canım ya yokmu yanındda k,mse neden o kadar az yattın hastanede yalnız zor olur bebiş ağlama kız ne güzel kokla kokla dur bebişini almışın bak ne güzel kucagına hayırlısıyla canım atlatırsın inşallah bu piskolojiyide
ayyy Buketi sakın kızdırmayalım sonra ezer beni vallaboşver canım buket i kızdırmayalım şimdi,üzerimize müştakı falan sarar:18::18::18:benim eşimde de morfoloji sorunu var hareket az,bende sorun var mı bilmiyorum,bakalım pazartesi dra gideceğim inş yumurtalarım büyür sonraaa
ayyy Buketi sakın kızdırmayalım sonra ezer beni vallaCanım eşimde morfoloji sorunu var dnası incelendi işte hız,sayı bazılarının yok kafası yokmuş yok kuruğu yokmuş böle anlattı doktor bizee:26:valla canım inşallah sende bişe yoktur yumurtaların güzelce büyürler çatlarlar sonra da inşallahhhhhh
bilmemkiinşallahh inşallahhh,bizim dna falan incelenmedi,neden acaba
hoşgeldinnn şekerrr nerelerdesin sen kaç aydır..özlettin kendini canımmmm....güzel haberlerle döndün demek rabbim kucağınsin o a almayı nasib etsin canım bizim ufaklık 16.gününü doldurdu bugün allah sanada göstersin o günleri canım..ikimizinde sağlığı iyi cok şükür öpüyorum seni kocaman sık sık gir bende bebekten fırsat buldukca geliyorum..
Canım annem kaldı 12 gün ama nereye kadar iş başa düşmeden bakmayı öğrenememki annem kalıymmı dedi ben git dedim hastanede 2 gün kal dedi dr ben çok sıkıldım uyuyamadım hastanede hiç çıkmak istedim insan hasta olmasada hastanede hastalanıyo..
ayyy buketi sakın kızdırmayalım sonra ezer beni vallacanım eşimde morfoloji sorunu var dnası incelendi işte hız,sayı bazılarının yok kafası yokmuş yok kuruğu yokmuş böle anlattı doktor bizee:26:valla canım inşallah sende bişe yoktur yumurtaların güzelce büyürler çatlarlar sonra da Inşallahhhhhh
Ben geldimmm şimdi her şeyi anlatıcamm,
Biliyosunuz Salı günü hala hastalanmadığımı sölemiştim bidehiç gecikme olmayınca ne yalan söleyim yine de ümitlendim ki yumurtlamagünlerini geçirdiğim halde…nese Salı akşam 10 da hastalanmaya başladım Çarşambagünü için de randevu alınca artık gitmeliyim die düşünerekten dün hastaneyegittik.
Doktorum daha ultrasona almadan bütün geçmişime baktı veçocuk olmadığından dolayı da işlemleri hızlandırmaya karar verdi.2010 yılındanberi bu kadına gidiyorum tam 3 yıl oldu ortada çocuk falan yok …nese muayeneettikten sonra da hemen tüp bebeğe geçelim dedi aşılama bile yapmayalım benaşılamayı 2 aşılama olarak göstericem dedi(nasıl yapacaksa)bir dolu kan aldılarve kan sonuçlarına göre konuşalım dedi kan sonuçlarım çıktıktan sonra aradılarbeni bu arada doktorum bu ay yapalım tüp bebeği dedi ama izne ayrılıyor benibaşka doktora yönlendirecekti ben istemedim o zaman gelecek ay dedi ve bu ayiçin bana ilaçlar yazdı ve korunmamızı istedi!!!(yasmin kullanmaya başladım)buarada rahim filmim 2 yılı geçtiği için pzt gününe ultrasondan randevu verdilerultrason sonucuna göre rahim filmi isticek yada istemicek…
Bıesteron dhea die ilaç yazdı ama ilacı kullanmadan öncebeta hcg yaptırmamı istedi bende sabah sağlık ocağına gittim kan verdim sonucyarın çıkacak sonuca göre ilaca başlıcam hemen ama sonucu almadan sakın ilaca başlama dedi!!!aranızda bu ilacı kullananvarmı? Sonra idrar yollarımdaki enfeksiyonu anlattım onun içinde antibiyotikverdi içinde 3 tane var sadce onu kullancam bide eşimden spermiogram istediler
İşte böle kızlar ben yaz sonuna doğru aşılama gelecek yazadoğru da tüp bebek yaptırırım derken bi anda tüp bebeğe başlıyoruz çok sürprizoldu valla karmakarışığım acilen sigarayı bırakmam lazım kendime Pazar gününekadar zaman verdim Lyoksa bu tedavinin hiç bi anlamı olmaz…Benden bukadar şoktayım…
canı
canım ne kadar moral vermişsın, ağzını yerim, kanamam tam bir adet kanamasına dönüştü ama inan çok üzgün degilim, bakalım Rabbim ne nasip edecek
Canlarım canlarım canlarım, herbirinizin yorumlarını dualarını okurken hep aynı kelimeyi söyledim durdum "canlarım, canlarım..." diye.
Allah herkesten razı olsun, herkes olumlu şeyler yazmış, gerçekten moralim yükseldi. Dün kandidi ya her arayan herkese iyiyim iyiyim dedim kendimi nazara getirdim heralde ne bilim ben. birtek bu topiğe gönül rahatlığı ile yazıyorum çünkü burda herkes tek yürek gibi, kimsenin kimseye nazr değdirecek veya çekememezlikle bakacak bir ruh hali yok.
bugün karnımda inşaat sesleri devam ediyor, demek belkide dün serum takılmasaydı bugün foş foş wc ye çıkacaktım, sesler geliyor ama durmadan tuvalete koşmuyorum yine çok şükür maşallah, heralde toparlanmaya çalışıyor bir yandan bağırsaklar. ah eşimde 2 gündür şehir dışındaydı, butun aklı bende, bugün gelecek inşallah. o yanımda olmayınca da kendimi terkedilmiş yavru kedi gibi hissediyorum daha bi hassas oluyorum:) işte bende durumlar böyle.
Burcum canım benim dur bakalım belki adettir belkide değildir, hani şu yerleşme kanaması tarzı bişeydir bellimi olur. sen emin olmadan bi ilaç kullanma ynede.
Aslıcım canımm çok sevindim senin adına sonuç odaklı bir tedavi sürecine yönlendirmiş doktorun seni, çünkü yine tedavi amaçlı bir sürece sokupta ardından tamam artık tüp yapıcaz dese, seni çökük bir psikoloji ile sokması gerekir tüpe. bak bunda da bi hayır vardır bomba gibi tüpe başlayacaksın Allahın izniyle, oyy bu yazz inşallah bol bol hamişlik haberleri alıcaz, tüplerde coşku var yaşşşasınnnnn!!!
Tümayım uykuya başlamış, miniğin seni dinlendiriyor ne güzel canım benim uyu uyu.
Nazancım mide bulantısı iyidir bebeğiin sana " iyiyim anne " diye sinyal gönderiyor hç üzülme buna.
Mesudem ve çiğdemim daha doğurmamış,gül ne yaptı acaba?
Sedoşum kişisel iletisini değiştirmiş, paçozum mutluyum gibi bişey yazmıştı, çok güldüm:) o ne demek kız:))
Sağolun kızlar bakalım hakkımız da hayırlısı neyse o olsun bekliyip görcez ...Doktorum beni bulunca bu sefer kesin bırakmak istemedi yoksa ben kaçak 6 ay daha gitmezdim kesin ama işte böle de eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum...Nazo verdiği ilaç sebebiyle korunmamızı istedi galiba ilacın içeriğinde de östrojen falan yazıyo anlamadım nie verdiyse onu da araştıracam ama kızlar laf aramız da bu tüp bebk olayından çok korkuyorum ama mecbur dayanacam herşeye artık böle bekle bekle nereye kadar en azından elimizden gelen herşeyi yapalım da olmazsa da herşeyi denedik deriz...Yasommm çok geçmiş olsun canım ben daha geçmişi bile okuma fırsatı bulamadım internetten tüp bebk olayını araştırmaya devam ediyorum kafam bulanıkk Rabbim acil şifala versin sana kuzumm.Burcu can hakkında hayırlısı olsun bebeğim hem belki bu ay böle hastalanacaksın da bellimi olur dün annem bana ilk kez söledi gebeliği bıyunca adetleri devam etmişş hatta o yüzden kardeşime hamile olduğunu anlayamamış zaten karnı da çıkmazmış tesadüf öğrenmiş hamileliğinibellimi olur Allahtan ümit kesilmezz
Olur tatlım benimkide sgk, memurluğum 2009 dabaşladı o yüzden sgk oldu ismi öncekilerin emekli sandığı diye geçiyor, raporsuz alma sakın cok pahalı....
canım benim dün akşam itibariyle kanamam başladı o yüzden teste gitmedim seninde başlamış çok yoğun mu belki gebesindir yine test yapacakmısın?
kuzum benim Allah şifa versin inşallah sen sıkma canını bol bol dinlen biz pcoslular zor hamile kalıp zor bir gebelik geciriyoruz malesef ama Rabbim istedikten sonra verir hiç merak etme, bak gecen gün doğum yapan bir arkadasım var oda pcoslu tüple hamile kaldı aylarca yattı düşük riski vardı ama şimdi tatlımı tatlı bir oğluşu oldu, inşallah sende o günleri göreceksin
Aslıcım sanada hayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile tedavine başlayacaksın ve her şey olumlu olacak
kızlar bende bugün doktora gittim ama muayene olamadım cünkü doktor gec geldi tüp bebek transferi falan varmış neyse geldi 5-6 kişiyi muayene etti benim numaramda 6 tam bana sıra geldi dedim baktım cıktı gitti ameliyatı varmıs bende geri işe döndüm akşam gidicem zaten zar zor izin alıyorum bide saatlerce bekliyorum bide özel hastane güya devletten farkı yok. bazen diyorum değiştirsemmi bu sefer her sey en başa dönecek ya sabır... bide tüp bebk fiyatını sordum rapor cıkarabilirsek 2000 lira ödeyecekmişiz çıkaramazsak 6000-7000 bulurmuş rapor cıkarmak için de 5 yıl evli olmak lazımmış 3 de aşılama olmalıymıs , 3 yıl evli olmak lazım degilmi aşılamada 2 kez olması gerekiyor diye biliyorum , sordugumuz kız mı bilmiyor benmi yanlış biliyorum anlamadım
öyle yapıcam zaten kesinlikle test sonucundan sonra başla dediler..canım istersen başlayalım başka bi doktor var ona yönlendireyim dedi ama ben istemedim hazır değilim daha zaten şoktayım hem biraz hazırlık yapıyım sigarayı bırakayım kendimizi maddi manevi hazırlayalım dedik ama şimdi düşünüyorum da tam Ramazana geliyor kocamla dalga geçiyoruz erkek olursa ismini Ramazan koyarız artık diebide 1 ay falan sürerse de bayrama dek gelecek ben de yatışta olucam bakalım hepsini düşünüyorum valla fenayım Özlem çok fena:18:
amanın bişe demedik ki biz nie kızıyonki kuracağımız cümlelere dikkat ediyoruz sadecegüll sen nasılsın??erken ayaklandın..bebişini banyo yaptırabiliyonmu? Ben en çok ondan korkuyorum nasıl tutucam felan diye:))??
adamı hasta etmeyin
hayırlısı bakalım canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz hayırlısıylacanım hayırlı olsun sen zaten çok beklemişsin ya o yüzden aşılamayla zaman kaybetmeni istememiştir bak bende yaptırdım tutmadı eğer burada o zaman tüp merkezi açılmış olsaydı bende direkt tüp yaptırırdım hayırlısı olsun canım inşallah bebişimiz gelir peşpeşe bir sürü tüp var maşallahh. Sigarayı bırak evet yemene içmene dikkat et folik asit kullan ve hiç korkma canım..
canım sabır ve tevekkül hep bunları yazıyorum ama verecek olan Allah ne zaman kısmet ettiyse o zaman olacak aslında regl olduğuna göre klomene başlayabilirsin canımm zaman kaybetme boşuna.
canım paçoz demedim ayyy çok güldürdün beniiçapulcu dedim kız sen gündemi takip etmiyor musun hani eyleme katılanlara başbakan çapulcu dedi ya bende çapulcuyum mutluyum dedim işte..
canım korkma hiç korkacak bişi yok dr dediği dozda iğne yapacaksın göbekten ama hiç acımıyor incecik onlar aşılama da yaptırdıklarımın aynısı doz fazla işte. Yumurta toplama da anestezi alacaksın zaten onda da tek hissedeceğin sinek ısırığı gibi bir şey damar yolu açacaklar elinin üzerinden orada ilacı verecekler uyuyacaksın anlamayacaksın transfer de aynı muayene gidi çok basit işte bu kadar. 14 günlük bir serüvenin ardından bi 14 günde daha da beklemeyle bebeğine kavuşacaksın inşallah inan senelerce beklemekten umut etmekten her ay acaba mı demekten dr dr gezmekten çok çok daha az zahmetli.
bende 3 tü ama 2 y düşürüldü diye biliyorum canım. Dr sor en iyisi. Raporla baya uyguna geliyor benim o şansım yok çalışıyorum 5 yıl prim istiyor daha o kadar olmadı benim işten çıksam eşimin üzerine geçsem haylice yeter ama işten çıkamıyorum sırf o nedenle rapor olamıyor zaten acıbademde de raporlu yapılmıyor.
canım benimde ramazana gelecek reglimi daha olmadım bir de öbür reglide başlayabilicem temmuz 20 falan bulacak başlamam 14 gün sürse 3 ağustosta transfer olur 8 ağustos mu ne bayram zaten bayramda yatıcam öyle napıyım annemde gelecek bayramı beraber kutlarız zaten aynı ilde bir kaynanamlar var onlara gideriz az bişi olmaz o kadardan işte öyle. Tedavi olurken de oruç tutamam sende tutma çünkü bol bol su içmen gerelecek tedavi boyunca ve kabız olmaman lazım iyi beslenmen gereken dönemler canım..
canım iyim sağolasın annem gitti pazar günğ pazartesi eşimle beraber yıkadık bugün yıkıycaz yine havalar bozdu bu ara üşür die korkuyorum..evt korkuyosun tutarken ama dikkatli tutarsan bişi olmaz canım merak etme bende korkuyorum ama yapcak bişi yok öle böle öğrenşcez..güll sen nasılsın??erken ayaklandın..bebişini banyo yaptırabiliyonmu? Ben en çok ondan korkuyorum nasıl tutucam felan diye:))??
adamı hasta etmeyin
yaseminim geçmiş olsun canım bizim kızlar çok zilli olucakben sana sölim annelerini korkuta korkuta gelicekler benimde olmuştu biliosun nisanda ne ağlamıştım allahıma emenetler bol bol dinlen canım herşey güzel olucak aslıcım hayırlı olsun inş emeklerinz bebişlerinize döner inş kısa zaman sonra sendende güzel haberler gelecek allahımın izniyle burcum canım çok karmşık bi dönemden geçiosun rabbim teveküllü olmayı nasip etsin sabrın sonu selamettir inş
inşallah canım hakkımızda hayırlısı oluryaseminim geçmiş olsun canım bizim kızlar çok zilli olucakben sana sölim annelerini korkuta korkuta gelicekler benimde olmuştu biliosun nisanda ne ağlamıştım allahıma emenetler bol bol dinlen canım herşey güzel olucak aslıcım hayırlı olsun inş emeklerinz bebişlerinize döner inş kısa zaman sonra sendende güzel haberler gelecek allahımın izniyle burcum canım çok karmşık bi dönemden geçiosun rabbim teveküllü olmayı nasip etsin sabrın sonu selamettir inş
Canlar ballar....benim kanamam tam gaz devam..hayırlısı olsun.. :)))
ASLI günün konusu sensin bebeğem, herşey yolunda çok şükür, idrar yolu enf için bol su iç dedim, hemde antibiyatik kullanırken bol su içmak güzel olur, ğunde 2 litre falan su içersen enfeksiyonun atılmasına yardım eder, mis gibi temiz temiz başla, tüp bebek olmanı inanılmaz destekliyorum, rapor çıkarmanda süper olmuş, peki ne kadar tutacak hiç konuştunuz mu?
BUKET bu aslıya verilen ilaç varya sende kullanmışsın, onu ben kafama göre alıp içsem nasıl olur, vitamin dedin ya, tam adını yazsana
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?