Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Oh maşallah canım, iyi etmişsin ama topik bu aralar durgun nedense :44: :)
Amiiiiin canım ne güzel dualar etmişsin öyle, Rabbim kabul etsin inşallah, herşeyi o güzel gönlüne göre versin (amiiin)

Oh maşallah canım, iyi etmişsin ama topik bu aralar durgun nedense :44: :)
Amiiiiin canım ne güzel dualar etmişsin öyle, Rabbim kabul etsin inşallah, herşeyi o güzel gönlüne göre versin (amiiin)

evet bu aralar durgun topik ama anliyorum arkadaslari bende giremiyorum yogun oldugum icin. gündüz calisiyorum, bari aksamlari gireyim diyorum ama bakiyorum herkes dagilmis. eee tabi yani akmaslari kocisle ilgilenme zamani dimi ya

evet bu aralar durgun topik ama anliyorum arkadaslari bende giremiyorum yogun oldugum icin. gündüz calisiyorum, bari aksamlari gireyim diyorum ama bakiyorum herkes dagilmis. eee tabi yani akmaslari kocisle ilgilenme zamani dimi ya

akmaslarimi???? cok komik oldu.
ben akmaslari ilgileniyorumda kocisle
siz aksamlari ilgilenin ama bana bakmayin

akmaslarimi???? cok komik oldu.
ben akmaslari ilgileniyorumda kocisle
siz aksamlari ilgilenin ama bana bakmayin

Olur öyle canım ya bende çok yapıyorum
Benim kociş uyudu yorgunmuş, bende rahat rahat takılıyorum

yarin ov. test yapacakmisin peki? hergün ayni saatde yapmayi unutma.
cok zevkli oluyor ov.testleri yapmak. o cikan kirmizi cift cizgiyi görünce sanki gebelik testinde cift cizgiyi görmüs gibi seviniyorsun.
kactane test cubuklarin var???ß

Evet canım yapıcam inşallah. Saat kaç gibi yapsam henüz karar veremedim :26: Biz geç kahvaltı yapıyoruz 10 buçuk 11 gibi. En geç 11'de yapsak, saat 3 buçuk 4'e doğru falan yapmam gerekir değilmi bu testi? Geç olmaz herhalde :26: 20 tane var canım, yeni aldım hiiç kullanmadım

Son düzenleme:

yok canim gec olmaz en az 2 saat önceden sivi tüketmemen gerekir die yaziyordu benim testlerimde.
calismiyorsan saat 3 iyi bir vakit testlerini yapman icin.
canim ben cikiyorum esim cagiriyor.
Allaha emante ol
yarin testi yapabilmen ümidiyle

Tamam canım, görüşürüz.. Resmini eklerim inşallah testin
İyi geceleeer

Günaydın arkadaşlar,
ben heralde adet olucam vucudumda öyle şeyler hissediyorum.
Hayata bakıyorumda hakkaten bazı şeyler o işten tamamen vazgeçince oluyor, yani öyle laf olsun diye değil, gerçekten olmayacağına inandığın ve ondan vazgeçtiğin, hayatına kaldığın yerden devam edince oluyor yani. bu nasıl bi enerji bilemiyorum ama hakkaten böyle birşey var yani. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Başakcım tesbihini çektim, Allah hayırlı hamilelik kolay doğum nasibetsin canım.

meryem suresi okumaya baslamissin. Rabbim kabul etsin Insaallah. Meryem suresi icin Secde Namazi kilmalisin her okudugunda unutma .

ayy çok iyi hatırlattın tatlım, tamam doğru söylüyorsun yaparım tabi.

canımcım çok inanıyorum bu dediğinne..daha öncede konuşmuştuk burada...bende bebekten önce huzur istiyorum Allah tan..şimdide vaz geçtim zaten..12 si gibi adet olup tüp bebeğe başlamam gerekiyordu..ama gidemiycem..bi takım imkansızlıklardan dolayı(maddi-manevi) erteledim..bakalım ne olur..
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..

doğru diyorsun buketim, bende bazen kaptırıp dolu dolu dualar ediyorum, bazende aklım başıma geliyor sadece diyorum ki "Allahım senin verdiğin herşeye razıyım, sen ne vereceksen hayırlısını iyisini güzelini ver inşallah bana" diyorum okadar. kısa ve öz. Allah bizim kaderimize ne yazdıysa o olacak, bazen çok zorladığımızı düşünüyorum bazı şeyleri, biraz özgür bırakalım dualarımızı ruhumuzu , Allah ne yazdıysa o olacak, yok daha ilersi yani, Ona teslim olup relax olmak lazım aslında

ben artık diyorumki Allahım hakkımızda hayırlı olanı biz bilemeyiz sen bilirsin onu bize ver..bizim halimizi durumumuzu sen bilirsin anlarsın görürsün, içimizi okursun..hayırlısı neyse onu bize ver..benim çoluktan çocuktan çok önce bi hayatımı düzene koymam gerek.. işte bende o kapılıp gidenlerdendim..çocukda çocuk diye o kadar kaptırdımki sonunda psikolo<ik oldum çıktım...ama en sonunda da anladım...önce huzur sonra sağlık düzen,bunlar olmadan çocuğu böyle bi hayata getirmenin bi anlamı yok...
ben kendi adıma yoruldum artık düzensizlikten, o mu olacak bumu olacak oraya mı gidelim buraya mı gidelim laflarından..çok yoruldum..artık sadece dinginlik istiyorum..

haklısın canımcım önce sağlık sonra huzur, sonra diğer herşey... sıralama böyle olmalı yani hayatta.
dediğin gibi önce iç huzuru, ev huzuru, aile huzuru, bunlar olmayan bir dünyaya bebek getirmeninde bir anlamı yok, Allahım inşallah herşeyi sırasıyla yoluna sokup düzene koyar hayatını.

canım doktor söylemişti her kadın her ay yumurtlayacak diye bi kural yokmuş yani bazı aylarda yumurtlamayabilirmişiz.

Son düzenleme:
canım doktor söylemişti her kadın her ay yumurtlayacak diye bi kural yokmuş yani bazı aylarda yumurtlamayabilirmişiz.

hoşgeldin hamişim, ben o dediğin gibi bir ay geçirdim sanırsam koyu olarak çift çizgiyi göremediğime göre durum bu yani.
sen nasılsın kontrole nezaman gideceksin, miniş ne gibi ekşınlar yapıyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…