Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anacım kafana göre ne diye içiyosun..doktora söyle iç..:))yani kklomenle birlikte verildiğini bilemedim..bana tüpten önce hazırlık amacıyla verilmişti..sen klomenle bizzat zaten onu yapacaksın..yani yumurta geliştirme işini..kafana göre içme bence..keza 86 tl lik vitamin olmaz:))

burcuuu doktorunu ara konuş klomene hemen başlamak istiyorum de pazartesiyi beklemenede gerek kalmaz o zaman o gerek görürse sana söyler ben klomen kullanmaya başladığım ay doktora gidip geliyordum ama yumurta takibi falan dememişti en son eşim kendi sonucunu göstermek için gittiğinde ilaçları yazmıştı anlatmıştı bende kullandım hatta o gün benim adetimin 3.günüydü eşim ilaçları alıp işyerine getirmişti ,en azından sen sormuş merakını gidermiş olursun

tamam bi şansı mı deneyim demiştim :))) sizden destegi alsaydım hemen koşar ilaçları alirdim :))))

Burcu canım yazmayı unutmuşum bugün hast. aradım raporlu ilaçlar hariç 2 bin lira dediler ama ayrıca ücret alırlarmı bilemiyorum bakalımm:26:

Ayyy Aslı valla cok ucuz, bak Seda 6000 diyo, fakülte olduğu için bu fiyat sanırım

tatlım benim doktor devlette, kadın beni biliyor takip ediyor ama numarası falan yok, öyle özeldeki gibi ne mümkün aramak, ama valla bir ara kendim başlasam mi diye düşündüm sonra da bunda da bir hayır vardir dedim

Kızlar şimdi hastaneden geldim sancılarım çok sıklaşmaya başlamıştı 5 dk. bir gelip gidiyodu gittim nts tavan yaptı sancım var ama buna rağmen 1 cm açılma olmuş, dün hiç yoktu ama..
Doktorum sabah 7 buçuğa yatış verdi gece sabaha kadar açılmassa olmazsa gidince suni sancı vercekmiş ama sancılara çok zor dayanıyorum sabahı nasıl edicem bilmiyorum doğurmaya halim kalmadı..
Bana dua edin nolur hepinizi çok çok öpüyorum şimdiden sizede dua etmeye başladım ..

Ayy ağlıcam..çok güzel...

canım eşime telefonda söyledim, o işteydi, hemen çıktı eve geldi, "bu sefer olacak canım çok inanıyorum Allah bu sefer boynumuzu bükmeyecek, kızımız olursa da sana benzesin, oğlumuz olursa da ....." falan filan bir sürü hayaller kurdu, bu sefer onun için o kadar çok üzüldüm ki, bugün hep aradı ne oldu kanam geldi mi gitti mi diye, eve gelince dedim ki canım kanamam çok bu seferde kimyasal gebelik, "olsun Allah bir gün bize bebek verecek ben çok inanıyorum " dedi..ama sen de beni çok iyi anlarsın canım..onun o hevesi heyecanı beni kahretti....

zeyneeeeep hoşgeldin kaçak Allah dualrını hayırlısıyla kabul etsin canım, benim bu ay olmadı Rabbim hepimize esenlik versin, bunda da vardır bır hayır...

çido neden sezeryana almıyor?

canım sana sebep girdim yazını okudm ne oldu diye... bir avazda doğurursun inşallah...korkma kuzu...çok dayanılmayacak gibi olursa doktoruna sezeryanı öner...sen mi istemiyorsun sezeryanı..

Allah sabır versin cnm umarım RABBİM DAYANMA GÜCÜ VERİR VE SAĞLIKLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALAHHHH... DUALARIM SENİNLE

ÇİĞDEMİM Rabbim dayanma gücü versin, korkularını alsın götürsün, illa normal doğuracağım diye boşuna acı çekme, gerekirse hemen sezeryana gir sana da zor bebeğe de zor...dualarla yanında olacağız tatlım..Rabbim çektiğin tüm acıları unuttursun..en hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin canım..Allah'a emanet ol....

Burcum hayirlisi olsun uzulme sakin...
Asli canim biyerden baslamak guzel insallah yaza guzel habeeler aliriz...
Cigdem az kaldi canim Rabbim yardimcin olsun....

yok Tümayım bugün çok iyiyim şükür..dün böğüre böğüre ağladım rahatladım

çido neden sezeryana almıyor?

canım sana sebep girdim yazını okudm ne oldu diye... bir avazda doğurursun inşallah...korkma kuzu...çok dayanılmayacak gibi olursa doktoruna sezeryanı öner...sen mi istemiyorsun sezeryanı..

Bnde istemiyorum sezeryan olmak hemde bebeğin durumu iyi olduğu için normal deneyebiliriz diyo. Dayanıyorum işte..

Allah sabır versin cnm umarım RABBİM DAYANMA GÜCÜ VERİR VE SAĞLIKLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALAHHHH... DUALARIM SENİNLE

Sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden..

Bnde istemiyorum sezeryan olmak hemde bebeğin durumu iyi olduğu için normal deneyebiliriz diyo. Dayanıyorum işte..

kuzum mevlam sabır versin...kolay atlatırsın inşallah..tez vakitte açılma olur da sende kucağına kuzunu alırsın inşallah...

Ağzını yediğim çok iyi anlıyorum seni....Allah yardımcın olsun, kolay olsun inşallah..... yine diyorum bebeğinin en sağlıklı ve sağsalim doğacağı doğum şeklini nasip etsin Allah..Ya sabır..esenlik cesaret seninle olsun canım...

canım RABBİM kolay doğum nasib eder İNŞALLAH..suyun gelmişmiydi bilmiorum ama çok suyun gelirse riske atma bebişin içeride oksijensiz kalmasın..benimde 1cmdi açılma suyumda 2su bardağı gitmişti hemen hmen bebişimin kalbi yavaşladı riske atmak istemedim sezeryan dedim..senin içinde hayırlısı olsun bi avazda al bebişini kucağına İNŞALLAH..

7verengül doğurdun mu bebeğem?????

Gül1982 canım nasılsın , fatih emir'in gözü nasıl oldu?

Ben geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı. Hemen haberleri verip çıkayım dedim.
Nişanım geldiği gün yani 4 haziran günü evde düzenli olarak sancımın sıklaşmasını bekledik.
Sonra eşim annem ve ben hastaneye gittik.
Açıklığıma bakıldı ve ben gidene kadar tam 4 buçuk 5 cm açıklığım oluşmuş.
Hemen serumlar iğneler, suni sancı ile biran önce doğumu başlatalım dediler.
Yaklaşık 2 saat normal aralıklarla sancı çektim. Tam 12 buçuktan sonra bende ipler koptu 1 saat sonrada yani tam 13:27'de canım oğlum Ömerimi normal doğum ile kucağıma aldım.
O gün hastanede çok fazla doğum vardı ve beni doğumhaneden pek kolay çıkarmadılar. Biraz bekledim. Sonra oğlumu kucağıma verdiler ve oracıkta emzirebildiğim kadar emzirdim
Doğum anında bütün topikteki arkadaşlarıma dualar ettim. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…