- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.221
Canlar ballar....benim kanamam tam gaz devam..hayırlısı olsun.. :)))
ASLI günün konusu sensin bebeğem, herşey yolunda çok şükür, idrar yolu enf için bol su iç dedim, hemde antibiyatik kullanırken bol su içmak güzel olur, ğunde 2 litre falan su içersen enfeksiyonun atılmasına yardım eder, mis gibi temiz temiz başla, tüp bebek olmanı inanılmaz destekliyorum, rapor çıkarmanda süper olmuş, peki ne kadar tutacak hiç konuştunuz mu?
YASEMIN tatlım iyi olmana cok sevindim, bak benim pco lu bir arkadaşim vardı 4. ayinda çok kanaması oldu, doktor bişey olmaz pcolularda çok karşılaştığımzı bişeydir demişti, sağsalim doğurdu
ASYAMCA hoşgeldin tatlım, iyi olmana çok sevindim, canım kuzunda iyiyişmiş maşallah
FANA hamileymişsin canım tebrikler, Allah tamamına erdirsin, maşallah
BIRCAN kuzum test yapacak miyim diye sormuşsun , valla kanamam yoğun sanırim yapmam, çünkü göğuslerimde normale döndü, kesin kimyasal gebelik yaşıyorum, bide tüp bebek için sana şartalri yalniş söylemışler canim, sgk nın sitesinde var, istenen şeyler ben direk ordan baktım, sende bi bak 5 yil şarti yok, 5 yillik sgklı olma şarti var
OZLEMIM yarın test yaptırmayacagim kanmam cok, ykarda bircan'a da yazdım, hayırlisi buymuş demek ki
DIDEM canim, ohh evdeymişsin yat keyfini çikar tatlım :)
BUKET bu aslıya verilen ilaç varya sende kullanmışsın, onu ben kafama göre alıp içsem nasıl olur, vitamin dedin ya, tam adını yazsana
SEDA canım klomene başlamayı bende cok istiyorum ama doktorum pazartesiye kadar yok, bizde zaten haftasonu izmir'e gidecegiz, bu ay kalacak klomen, kafama göre kullansam olur mu?
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olur
demi yaa valla günün bombası oldutmm canım bol bol su içerim temizleniyim iyice canım raporu henüz çıkarmadık gelecek aya başlarız galiba işte pzt günü ultrasona gircem hsg ye gerek varmı yokmu bakacaklar sonrasında gelecek ay 1.günümde arıcam 3.günüme randevu alıcam canım sen öle kafana göre kullanma ilaçları doktoruna sor nolur nolmaz
anacım kafana göre ne diye içiyosun..doktora söyle iç..:))yani kklomenle birlikte verildiğini bilemedim..bana tüpten önce hazırlık amacıyla verilmişti..sen klomenle bizzat zaten onu yapacaksın..yani yumurta geliştirme işini..kafana göre içme bence..keza 86 tl lik vitamin olmaz:))
Burcu canım yazmayı unutmuşum bugün hast. aradım raporlu ilaçlar hariç 2 bin lira dediler ama ayrıca ücret alırlarmı bilemiyorum bakalımm:26:
burcuuu doktorunu ara konuş klomene hemen başlamak istiyorum de pazartesiyi beklemenede gerek kalmaz o zaman o gerek görürse sana söyler ben klomen kullanmaya başladığım ay doktora gidip geliyordum ama yumurta takibi falan dememişti en son eşim kendi sonucunu göstermek için gittiğinde ilaçları yazmıştı anlatmıştı bende kullandım hatta o gün benim adetimin 3.günüydü eşim ilaçları alıp işyerine getirmişti ,en azından sen sormuş merakını gidermiş olursun
Elimde bir şey yok deme ey insan''yüzündeki tebessim en büyük zenginliktir''
Diyecek sözüm yok deyipte susma''Allah ın selamı en büyük kelamdır''
Kimseye yardım edemiyorum diye ümidini kesme '' Ettiğin dua en büyük yardımdır''
Ümidim yok deyipte gaflete düşme''Rabbimin kapısı herzaman açıktır''
ayyy cnm üzülme sana umut olsun diye söyledim tatlım ya iğneye pek sıcak bakamıyorum hem çok pahalı sonunda olumsuz olursa çok üzülürüm halen düşünme modundayım zaten doktora 2 ay ara verelim dedim ramazan falan geçsin sonra doktor bu kadar yol aldık biraz daha sabret dedi bakalım allahın takdiri ne zaman bakalım cnm eşine söyledin mi nasıl söyledin nasıl karşıladı ne dedi
Canlarım epeydir giremiyorum malum buara çok yoğunum.bu haftayıda atlatayım haftaya rahatım inşallah.
Ben yokken güzel haberler gelmiş.tümayım hayırlı uğurlu olsun,allah tamamına erdirsin.burcum hayırlısı ile seninde değerin yükselsin inşallah.çiğdem ,mesude,gül hepinize rabbim kolay doğumlar nasip etsin.yasemin allah sağlıkla kavuştursun kızına.eşleri hasta olanlara allah tez zamanda şifa versin.tedavidekileri muvaffak etsin.hepimiz dualarımdasınız.allah a emanet olun.haftaya tam gaz dönücem inşallah.dualarıda okuyorum haberiniz olsun.benim için iyi dileklerde bulunan,dua eden tüm arkadaşlarımın dilleri dert görmesin,hanelerine dert,elem,hastalık girmesin inşallah
Kızlar şimdi hastaneden geldim sancılarım çok sıklaşmaya başlamıştı 5 dk. bir gelip gidiyodu gittim nts tavan yaptı sancım var ama buna rağmen 1 cm açılma olmuş, dün hiç yoktu ama..
Doktorum sabah 7 buçuğa yatış verdi gece sabaha kadar açılmassa olmazsa gidince suni sancı vercekmiş ama sancılara çok zor dayanıyorum sabahı nasıl edicem bilmiyorum doğurmaya halim kalmadı..
Bana dua edin nolur hepinizi çok çok öpüyorum şimdiden sizede dua etmeye başladım ..
slm kızlar nasılsınız dua listesinin hepsini okudum.. ALLAH kabul etsin insallah... bu mübarek günlerde hepimiz duası kabul olur inşallahhh..
Kızlar şimdi hastaneden geldim sancılarım çok sıklaşmaya başlamıştı 5 dk. bir gelip gidiyodu gittim nts tavan yaptı sancım var ama buna rağmen 1 cm açılma olmuş, dün hiç yoktu ama..
Doktorum sabah 7 buçuğa yatış verdi gece sabaha kadar açılmassa olmazsa gidince suni sancı vercekmiş ama sancılara çok zor dayanıyorum sabahı nasıl edicem bilmiyorum doğurmaya halim kalmadı..
Bana dua edin nolur hepinizi çok çok öpüyorum şimdiden sizede dua etmeye başladım ..
Burcum hayirlisi olsun uzulme sakin...
Asli canim biyerden baslamak guzel insallah yaza guzel habeeler aliriz...
Cigdem az kaldi canim Rabbim yardimcin olsun....
çido neden sezeryana almıyor?
canım sana sebep girdim yazını okudm ne oldu diye... bir avazda doğurursun inşallah...korkma kuzu...çok dayanılmayacak gibi olursa doktoruna sezeryanı öner...sen mi istemiyorsun sezeryanı..
Allah sabır versin cnm umarım RABBİM DAYANMA GÜCÜ VERİR VE SAĞLIKLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALAHHHH... DUALARIM SENİNLE
ÇİĞDEMİM Rabbim dayanma gücü versin, korkularını alsın götürsün, illa normal doğuracağım diye boşuna acı çekme, gerekirse hemen sezeryana gir sana da zor bebeğe de zor...dualarla yanında olacağız tatlım..Rabbim çektiğin tüm acıları unuttursun..en hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin canım..Allah'a emanet ol....
Burcum hayirlisi olsun uzulme sakin...
Asli canim biyerden baslamak guzel insallah yaza guzel habeeler aliriz...
Cigdem az kaldi canim Rabbim yardimcin olsun....
Bnde istemiyorum sezeryan olmak hemde bebeğin durumu iyi olduğu için normal deneyebiliriz diyo. Dayanıyorum işte..
Sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden..
Bnde istemiyorum sezeryan olmak hemde bebeğin durumu iyi olduğu için normal deneyebiliriz diyo. Dayanıyorum işte..
Sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden..
canım RABBİM kolay doğum nasib eder İNŞALLAH..suyun gelmişmiydi bilmiorum ama çok suyun gelirse riske atma bebişin içeride oksijensiz kalmasın..benimde 1cmdi açılma suyumda 2su bardağı gitmişti hemen hmen bebişimin kalbi yavaşladı riske atmak istemedim sezeryan dedim..senin içinde hayırlısı olsun bi avazda al bebişini kucağına İNŞALLAH..Kızlar şimdi hastaneden geldim sancılarım çok sıklaşmaya başlamıştı 5 dk. bir gelip gidiyodu gittim nts tavan yaptı sancım var ama buna rağmen 1 cm açılma olmuş, dün hiç yoktu ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?