- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.241
Ben geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı. Hemen haberleri verip çıkayım dedim.
Nişanım geldiği gün yani 4 haziran günü evde düzenli olarak sancımın sıklaşmasını bekledik.
Sonra eşim annem ve ben hastaneye gittik.
Açıklığıma bakıldı ve ben gidene kadar tam 4 buçuk 5 cm açıklığım oluşmuş.
Hemen serumlar iğneler, suni sancı ile biran önce doğumu başlatalım dediler.
Yaklaşık 2 saat normal aralıklarla sancı çektim. Tam 12 buçuktan sonra bende ipler koptu1 saat sonrada yani tam 13:27'de canım oğlum Ömerimi normal doğum ile kucağıma aldım.
O gün hastanede çok fazla doğum vardı ve beni doğumhaneden pek kolay çıkarmadılar. Biraz bekledim. Sonra oğlumu kucağıma verdiler ve oracıkta emzirebildiğim kadar emzirdim
Doğum anında bütün topikteki arkadaşlarıma dualar ettim. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.
ayyyy adaşım benim gözün aydın canımm benimm RABBİM sağlıklı uzun ömür versin İNŞALLAH..çok svindim yaaa..Ben geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı. Hemen haberleri verip çıkayım dedim.
Nişanım geldiği gün yani 4 haziran günü evde düzenli olarak sancımın sıklaşmasını bekledik.
Yaklaşık 2 saat normal aralıklarla sancı çektim. Tam 12 buçuktan sonra bende ipler koptu1 saat sonrada yani tam 13:27'de canım oğlum Ömerimi normal doğum ile kucağıma aldım.
O gün hastanede çok fazla doğum vardı ve beni doğumhaneden pek kolay çıkarmadılar. Biraz bekledim. Sonra oğlumu kucağıma verdiler ve oracıkta emzirebildiğim kadar emzirdim
Doğum anında bütün topikteki arkadaşlarıma dualar ettim. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.
tatlımm 2 gözndede oluyo az az silip temizliyorum sürekli..olurmuş yenidoğan bebklerde..ama gecmesse götürcez dra7verengül doğurdun mu bebeğem?????
Gül1982 canım nasılsın , fatih emir'in gözü nasıl oldu?
canım maşallah subhanallah, ağlıcaaaaaam, çok şükür Rabbim'e ...Allah Ömer'i nazardan, hastalıktan korusun sağlıkla büyüsün, bol bol sütün gelsin inşallah, en kısa zamanda fotosunu koy...ellerinide benim yerime öp öp kokla emi?
ayyyy adaşım benim gözün aydın canımm benimm RABBİM sağlıklı uzun ömür versin İNŞALLAH..çok svindim yaaa..
tatlımm 2 gözndede oluyo az az silip temizliyorum sürekli..olurmuş yenidoğan bebklerde..ama gecmesse götürcez dra
ayyyy adaşım benim gözün aydın canımm benimm RABBİM sağlıklı uzun ömür versin İNŞALLAH..çok svindim yaaa..
tatlımm 2 gözndede oluyo az az silip temizliyorum sürekli..olurmuş yenidoğan bebklerde..ama gecmesse götürcez dra
AMİNNN burcu teyzesii..:) RİCKY de kimmiş benim oğlum daha yakışıklı MAŞALLAH :))))canım Rabbim şifa versin..evet benimde bildiğim yeni doğan bebeklerin çoğunda oluyormuş geçer inşallahAllah nazardan korusun Ricky Martin'i
Çok teşekkür ederimResim yükledim, bakabilirsiniz
AMİNNN burcu teyzesii..:) RİCKY de kimmiş benim oğlum daha yakışıklı MAŞALLAH :))))
Ne zilli hemide teyzesi bı yatmaya oturmaya gor hemen gelinmeye başlıyor e oda haklı annesinin kıçı yer görmüyor ki yine cok yoruldum valla doğuracam nerdeyse mutfaktan çıktığım yok iyi olmaya çalışıyorum iste tatlim tabi veririm habersiz birakmamgeçmiş olsun canım yat bol bol azıcık lekelenmeler olur bende de olmuştu hatırlarsan serum da iyi gelecektir halsizliğine inşallah...
tatlım benim ya maşallah kızına ne hareketliyeri kalmadığı halde böyle yeri olsa neler yapacak demek zilli inşallah iyisindir canım sen habersiz bırakma bizi emi...
olabilir canım hcg nin pik yaptığı haftalar 10-11 diye biliyorum zaten herkesin bünyesi farklıymış takma böyle şeyleri canımcım az kalmış ilk 3 ayı bitirmene maşallah
canımcımlar dün gece aklıma gelen herkes için dua ettim daha doğrusu listedeki herkes için okudum ama özel sıkıntıları beklentileri olan canlarımdan hatırladıklarıma özel dua ettim Allahım sesimizi duysun inşallah hayrlısını versin hepimize...
amin sedoşum sagolun valla dualarınızla bı avazda pirtlatirim ben sagolun eksik olmayın bende oyle yaptım baktım sancım gidecek gibi degil bı duş aldım rahatladım ama simdi yine var bıktım yalancı sancılardan bı gercegi olsa da gitsemcanımm hayırlısıyla gelsin inşallah evde çekmen daha iyi sancıları hastane stresli hem sıkılırsın Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah..:
Merhaba hoş geldin cnm nerelerdesin sen bakim bı gittin bebisle dondun ne guzel ya Rabbim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim tebrik ederimmerhaba yasemincim beni hatırlayabildin mi Uzun zamandır giremedim netim ve bilg. yoktu sizi çok merak ediyodum maşalah hamile olan arkadaşlar var Gülü çok merak ediyorum haberin var mı onu çok özledim doğum yaptımı
neyse dondun artık gitmezsin bı yerlere evet dondü donmeseydi şimdiye doğurmuş olacaktım neyse hayırlısı yok tatlim son gaz devam sancılara.aynen mesudecim uzun oldu biraz ama aklım sizdeydi seninde çok yaklaşmış canım doğum dönmüş bebişin nasılsın varmı hala ağrıların
BANA GELİNCE YA BAZEN Bİ KRAMP GİRİYO YERİMDEN KALKAMIYORUM ARTIK İYİCE BÜYÜYO SANIRIM ONDAN ŞİŞTİ BAYAA AYAKLARIM HAREKETLERİ ARTIK DAHA BELİRGİN KIZIMIN KOCAMAN OLDU MAŞALLAHKURSUMDA BİTTİ ÖYLE EVDE OTURUYORUM KÖSKÖS ÖYLE İŞTE
öperim tabi teyzesii seve sevee :)) mis oldu uyuyo şimdi :))ayyy Gül maşallah çok güzel bir bebek Rabbim nazardan korusun, sağlıkla büyüsün, ellerini öp benim yerime
tabikide ricky kim, piss ricky kakasende Emir'in ellerini öp benim yerime, Allahım korusun sizi
Ayy topiğimizin 2 yeni paşası oldu...Büşra'nın Emir'i artık abi oldu ee bide Sahil var, o da abla artık
RABBİM şifa versin canımm sağol bende doğum yaptım 7verengülde :)) benim16gün bitti çapaklanma oluyo kuzumda sıksık siliyorum temizliyorum gecer İNŞALLAH BAKALIM..Merhaba kızlar. Uzun zaman yazamadım k.bakmayın. Emir huysuz doğru düzgün giremedim topige. Iki gün annemde kaldım emir kabız durumu devam ediyor bugün kendisi yaptı şeftali sayesinde sanırım.. Benden haberler böyle emirle uğraşıyorum yani. Eşimin işleri aynı hala bi kazanç yok ortada malesef. Dua edin kızlar bize ne olurrabbim kimseye muhtaç etmesin kimseyi çok zor durum.. Gül doğum yapmış hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Darısı sizlere olsun canım kardeşlerim benim hepinizi seviyoruz kocaman kucaklıyoruz :)
Allah sabır güç kuvvet versin.bir avazda inşallahKızlar şimdi hastaneden geldim sancılarım çok sıklaşmaya başlamıştı 5 dk. bir gelip gidiyodu gittim nts tavan yaptı sancım var ama buna rağmen 1 cm açılma olmuş, dün hiç yoktu ama..
Doktorum sabah 7 buçuğa yatış verdi gece sabaha kadar açılmassa olmazsa gidince suni sancı vercekmiş ama sancılara çok zor dayanıyorum sabahı nasıl edicem bilmiyorum doğurmaya halim kalmadı..
Bana dua edin nolur hepinizi çok çok öpüyorum şimdiden sizede dua etmeye başladım ..
anaaaam.simdi telden yaziyom evden uzun yazacam:)Ben geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım
demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı.rleri verip çıkayım dedim.
Ben geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı. Hemen haberleri verip çıkayım dedim.
Merhaba kızlar. Uzun zaman yazamadım k.bakmayın. Emir huysuz doğru düzgün giremedim topige. Iki gün annemde kaldım emir kabız durumu devam ediyor bugün kendisi yaptı şeftali sayesinde sanırım.. Benden haberler böyle emirle uğraşıyorum yani. Eşimin işleri aynı hala bi kazanç yok ortada malesef. Dua edin kızlar bize ne olurrabbim kimseye muhtaç etmesin kimseyi çok zor durum.. Gül doğum yapmış hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Darısı sizlere olsun canım kardeşlerim benim hepinizi seviyoruz kocaman kucaklıyoruz :)
ayyy cnm benım allah bu ay olmazsa bile bir dahaki aya yüzüne bakar ve hayırlı evlat verir bence bu sana bir işaret tüp bebeğe başlama bence bir süre daha belki kendinden gelecek dün kandildi ve böyle bir haber aldın bence işaretAyy ağlıcam..çok güzel...
canım eşime telefonda söyledim, o işteydi, hemen çıktı eve geldi, "bu sefer olacak canım çok inanıyorum Allah bu sefer boynumuzu bükmeyecek, kızımız olursa da sana benzesin, oğlumuz olursa da ....." falan filan bir sürü hayaller kurdu, bu sefer onun için o kadar çok üzüldüm ki, bugün hep aradı ne oldu kanam geldi mi gitti mi diye, eve gelince dedim ki canım kanamam çok bu seferde kimyasal gebelik, "olsun Allah bir gün bize bebek verecek ben çok inanıyorum " dedi..ama sen de beni çok iyi anlarsın canım..onun o hevesi heyecanı beni kahretti....
zeyneeeeep hoşgeldin kaçakAllah dualrını hayırlısıyla kabul etsin canım, benim bu ay olmadı Rabbim hepimize esenlik versin, bunda da vardır bır hayır...
ayyy cnm çok sevindim allah analı babalı ve ismiyle büyütsün hayırlı bir evlat eylesin rabbimBen geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı. Hemen haberleri verip çıkayım dedim.
Merhaba kızlar. Uzun zaman yazamadım k.bakmayın. Emir huysuz doğru düzgün giremedim topige. Iki gün annemde kaldım emir kabız durumu devam ediyor bugün kendisi yaptı şeftali sayesinde sanırım.. Benden haberler böyle emirle uğraşıyorum yani. Eşimin işleri aynı hala bi kazanç yok ortada malesef. Dua edin kızlar bize ne olurrabbim kimseye muhtaç etmesin kimseyi çok zor durum.. Gül doğum yapmış hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Darısı sizlere olsun canım kardeşlerim benim hepinizi seviyoruz kocaman kucaklıyoruz :)
Ne zilli hemide teyzesi bı yatmaya oturmaya gor hemen gelinmeye başlıyor e oda haklı annesinin kıçı yer görmüyor ki yine cok yoruldum valla doğuracam nerdeyse mutfaktan çıktığım yok iyi olmaya çalışıyorum iste tatlim tabi veririm habersiz birakmam
amin sedoşum sagolun valla dualarınızla bı avazda pirtlatirim ben sagolun eksik olmayın bende oyle yaptım baktım sancım gidecek gibi degil bı duş aldım rahatladım ama simdi yine var bıktım yalancı sancılardan bı gercegi olsa da gitsem
Merhaba hoş geldin cnm nerelerdesin sen bakim bı gittin bebisle dondun ne guzel ya Rabbim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim tebrik ederim
neyse dondun artık gitmezsin bı yerlere evet dondü donmeseydi şimdiye doğurmuş olacaktım neyse hayırlısı yok tatlim son gaz devam sancılara.
Tabi ya büyüyor annesi normal bunlar daha iyi günlerin inan her gecen gun daha da zorlaşıyor Rabbim kolaylıklar verdin bol bol dinlen boşver
ASLİ cnm insallah hakkında en hayırlıları olur hiçbirşey yapmamaktansa böylesi daha iyi olmuş Rabbim yüzünü güldürür insallah cok sevindim
BURCU cnm adetin gelmiş hayırlısı olsun kuzum Rabbim gönlüne göre verdin insallah
BİRCaN cnm yaptım mı test falan adetin gecikmişti hadi Hayirli haberlerle gel cnm
TUMAy tatlim kese gözükmemiş sanırım daha kucuktur bende 4-5 haftalikti gittimdi gözükmemişti insallah bir haftaya gözükür icini ferah tut
ayyy cnm benım allah bu ay olmazsa bile bir dahaki aya yüzüne bakar ve hayırlı evlat verir bence bu sana bir işaret tüp bebeğe başlama bence bir süre daha belki kendinden gelecek dün kandildi ve böyle bir haber aldın bence işaret
kızlar tefriciyeleri okuyanlar haber verebilirler mi ona göre eksik varsa ben tamamlıyayım canlarım
canım beniim inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bebek nasip edecek size de o zaman böyle hevesiniz yarım kalmayacak, her seferinde hüsrana uğramak çok zor biliyorum canım, geçen gün negatifi duyunca eşimin o hevesini görünce bende ağladım oda yazık beni üzmemek için fazla dile getirmiyor,insan kendinden çok eşine üzülüyor öyle değilmi, onları öyle hevesli görmek sonra üzüldüklerini görmek çok kötü , bazen kendimden çok onun için üzülüyorum ben biraz bağırıp çağırıyorum yada ağlıyorum o hiç bişey yapamıyor susuyor sadece ne ağlıyor ne dile getiriyorcanım eşime telefonda söyledim, o işteydi, hemen çıktı eve geldi, "bu sefer olacak canım çok inanıyorum Allah bu sefer boynumuzu bükmeyecek, kızımız olursa da sana benzesin, oğlumuz olursa da ....." falan filan bir sürü hayaller kurdu, bu sefer onun için o kadar çok üzüldüm ki, bugün hep aradı ne oldu kanam geldi mi gitti mi diye, eve gelince dedim ki canım kanamam çok bu seferde kimyasal gebelik, "olsun Allah bir gün bize bebek verecek ben çok inanıyorum " dedi..ama sen de beni çok iyi anlarsın canım..onun o hevesi heyecanı beni kahretti....
güüül gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, maşallah sen atlattın darısı doğumu en yakın olan mesude ve Çiğdem'e olsun inşallah, rabbim onlarıda hayırlısı ile kurtarsınBen geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı. Hemen haberleri verip çıkayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?