Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım maşallah subhanallah, ağlıcaaaaaam, çok şükür Rabbim'e ...Allah Ömer'i nazardan, hastalıktan korusun sağlıkla büyüsün, bol bol sütün gelsin inşallah, en kısa zamanda fotosunu koy...ellerinide benim yerime öp öp kokla emi?

ayyyy adaşım benim gözün aydın canımm benimm RABBİM sağlıklı uzun ömür versin İNŞALLAH..çok svindim yaaa..

7verengül doğurdun mu bebeğem?????

Gül1982 canım nasılsın , fatih emir'in gözü nasıl oldu?
tatlımm 2 gözndede oluyo az az silip temizliyorum sürekli..olurmuş yenidoğan bebklerde..ama gecmesse götürcez dra

Çok teşekkür ederim Resim yükledim, bakabilirsiniz

canım Rabbim şifa versin..evet benimde bildiğim yeni doğan bebeklerin çoğunda oluyormuş geçer inşallah Allah nazardan korusun Ricky Martin'i

Çok teşekkür ederim Resim yükledim, bakabilirsiniz

ayyy Gül maşallah çok güzel bir bebek Rabbim nazardan korusun, sağlıkla büyüsün, ellerini öp benim yerime

AMİNNN burcu teyzesii..:) RİCKY de kimmiş benim oğlum daha yakışıklı MAŞALLAH :))))

tabikide ricky kim, piss ricky kaka sende Emir'in ellerini öp benim yerime, Allahım korusun sizi

Ayy topiğimizin 2 yeni paşası oldu...Büşra'nın Emir'i artık abi oldu ee bide Sahil var, o da abla artık

Merhaba kızlar. Uzun zaman yazamadım k.bakmayın. Emir huysuz doğru düzgün giremedim topige. Iki gün annemde kaldım emir kabız durumu devam ediyor bugün kendisi yaptı şeftali sayesinde sanırım.. Benden haberler böyle emirle uğraşıyorum yani. Eşimin işleri aynı hala bi kazanç yok ortada malesef. Dua edin kızlar bize ne olur rabbim kimseye muhtaç etmesin kimseyi çok zor durum.. Gül doğum yapmış hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Darısı sizlere olsun canım kardeşlerim benim hepinizi seviyoruz kocaman kucaklıyoruz :)

Ne zilli hemide teyzesi bı yatmaya oturmaya gor hemen gelinmeye başlıyor e oda haklı annesinin kıçı yer görmüyor ki yine cok yoruldum valla doğuracam nerdeyse mutfaktan çıktığım yok iyi olmaya çalışıyorum iste tatlim tabi veririm habersiz birakmam
canımm hayırlısıyla gelsin inşallah evde çekmen daha iyi sancıları hastane stresli hem sıkılırsın Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.. :
amin sedoşum sagolun valla dualarınızla bı avazda pirtlatirim ben sagolun eksik olmayın bende oyle yaptım baktım sancım gidecek gibi degil bı duş aldım rahatladım ama simdi yine var bıktım yalancı sancılardan bı gercegi olsa da gitsem

Merhaba hoş geldin cnm nerelerdesin sen bakim bı gittin bebisle dondun ne guzel ya Rabbim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim tebrik ederim
neyse dondun artık gitmezsin bı yerlere evet dondü donmeseydi şimdiye doğurmuş olacaktım neyse hayırlısı yok tatlim son gaz devam sancılara.
Tabi ya büyüyor annesi normal bunlar daha iyi günlerin inan her gecen gun daha da zorlaşıyor Rabbim kolaylıklar verdin bol bol dinlen boşver

ASLİ cnm insallah hakkında en hayırlıları olur hiçbirşey yapmamaktansa böylesi daha iyi olmuş Rabbim yüzünü güldürür insallah cok sevindim

BURCU cnm adetin gelmiş hayırlısı olsun kuzum Rabbim gönlüne göre verdin insallah

BİRCaN cnm yaptım mı test falan adetin gecikmişti hadi Hayirli haberlerle gel cnm

TUMAy tatlim kese gözükmemiş sanırım daha kucuktur bende 4-5 haftalikti gittimdi gözükmemişti insallah bir haftaya gözükür icini ferah tut

öperim tabi teyzesii seve sevee :)) mis oldu uyuyo şimdi :))

RABBİM şifa versin canımm sağol bende doğum yaptım 7verengülde :)) benim16gün bitti çapaklanma oluyo kuzumda sıksık siliyorum temizliyorum gecer İNŞALLAH BAKALIM..

Allah sabır güç kuvvet versin.bir avazda inşallah
anaaaam.simdi telden yaziyom evden uzun yazacam:)

Son düzenleme:
ayyyy bugününü en güzel haberi bu yaaaa maşallah subhanallah Allahmıza binlerce kez şükürler olsun canım benim.
inşallah oğlun ve sen iyisiniizdir ve hep iyi olursunuz ayyy seinçten ağlıycam rabbime şükürler olsun oh oh

canım benim gerçekten Allah kimseye muhtaç etmesin inşallah en en yakın zamanda feraha çıkarsınız tatlım, internetten araştır hep duaları hep oku, bide okuyalım. nazara geldiniz tıkandınız sanki yaa, küçük emirin küçücük poposu bile tıkandı baksana. Rabbim feraha aydınlığa çıkartsın sizi inşallah.

ayyy cnm benım allah bu ay olmazsa bile bir dahaki aya yüzüne bakar ve hayırlı evlat verir bence bu sana bir işaret tüp bebeğe başlama bence bir süre daha belki kendinden gelecek dün kandildi ve böyle bir haber aldın bence işaret

ayyy cnm çok sevindim allah analı babalı ve ismiyle büyütsün hayırlı bir evlat eylesin rabbim

Gull cok sevindim canim daha dun gibi hamilelik haberini verdigin gun simdi Omerin yaninda masallah size :))

Anaam gül!!Allah Ömer'i sana bagislasin.kız suni sancı daha zormus.Allah cigdemede bı kolaylık versinde oda kurtulsun ins.:)))anaaamm bebekler..bibilikleeeerrr)

canım cok gecmıs olsun ne mutlu sana allahım saglıkla huzurlada buyutmeyı nasıp etsın cok sevındım ne guzel bır mutluluk bu boyle kucuk prensı kokla benım ıcın yaşı uzun olsun hayırlı evlat olsun ınsallah

Canım Rabbim evinize bol bereket versin, eşinin işleri açılsın bollaşsın inşallah Yaseminde yazmış bende yazayım, eve rızık veren duaları oku sık sık, Allah Emir'in poposunada bolluk versin :))

mesude canım inşallah kızının doğumuyla beraber sana sıkıntı veren bütün şeyler ve kişiler hayatından çıksın gitsin, kızında kolayca doğsun inşallah...allah yardımcın olsun tatlım

Belkide canım..ama inan ne yapacagımı bende tam bilmiyorum..hayırlısıyla eşimin ameliyatı bitsin de bakalım Rabbim bize ne kapılar açacak..

kızlar tefriciyeleri okuyanlar haber verebilirler mi ona göre eksik varsa ben tamamlıyayım canlarım

canım adetim biterse son 50 taneyi okurum demiştim ya sana, şimdi regli olduğum için okuyamayacağım haberin olsun,içinde bulunmayı çok istedim ama inan içime sinmeyecek..ama inşallah Rabbim sana en kolayından bir evlat verir, hayırla sağlikla verir inşallah..her aklıma geldiğinde dualarım seninle

canım beniim inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bebek nasip edecek size de o zaman böyle hevesiniz yarım kalmayacak, her seferinde hüsrana uğramak çok zor biliyorum canım, geçen gün negatifi duyunca eşimin o hevesini görünce bende ağladım oda yazık beni üzmemek için fazla dile getirmiyor,insan kendinden çok eşine üzülüyor öyle değilmi, onları öyle hevesli görmek sonra üzüldüklerini görmek çok kötü , bazen kendimden çok onun için üzülüyorum ben biraz bağırıp çağırıyorum yada ağlıyorum o hiç bişey yapamıyor susuyor sadece ne ağlıyor ne dile getiriyor

güüül gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, maşallah sen atlattın darısı doğumu en yakın olan mesude ve Çiğdem'e olsun inşallah, rabbim onlarıda hayırlısı ile kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…