Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy cnm benim önemli değil okumak istemen bile yeterli cnm allah en kısa zamanda hayırlı haberler almalarımızı nasip etsin

canım benim ya gözün aydın.hayırlı ömürlü olsun adıyla yaşasın inşallah.Allah nazarlardan saklasın

Günaydım Ballarım, cok hayırlı bir gün olsun inşallah, dün benim dua günümmüş okuyan, okuyamayan herkesten Allah bin kere razi olsun, evine hzur bereket ve sağlık dolsun inşallah, günahları afolsun ve kalbinden geçen ne dileği varsa hayırlısıyla kabul olsun

çidooooo sanırım artık doğurdun canım dün senin için rabbi yesir çektim inşallah kolay olmuştur, çok merak ediyorum

özlemim ve burcum güzel dilekleriniz için Allah razı olsun Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah

Oyy canım gözun aydın olsun rabbim ananlı babalı buyutsun inş.

canım geçmedimi daha kabızı allah eşinin yardımcısı olsun hayırlı bereketli bol kazançlar nasip etsin

Günaydın kızlaarr..

Herkese hayırlı cumalar, herşey yolundadır inşAllah.

Burcu tefriciyelerini okudum canım, Allah kabul etsin inşAllah.

Buurccuuuumm akşam sana yazdım yazdım ama gönderemedim bari kısadan söyliyim şimdi ben 1 kez klomen kullandım ondada adetin 5. günü başlattı doktor, seninde kanaman dün başladığına göre ptesi 5.günün oluyor, doktorun ptesi gününe tatilden dönmüş oluyor demi? o zaman direk gidersin ptesi kısmetse hemencecik istersin klomeni ve bu ay başlarsın hayırlsısıyla bence inşAllah.

günaydın hanımlaaaarrr, cumanız mübarek olsun, rabbim dualarınızı kabul etsin hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize ve evinizden huzur mutluluk eksik olmasın inşalaaaaahhhh

canım benim inşallah açılman olmıuştur sabaha kadar da şu anda bebişini kucaklıyorsundur
Allahım analı babalı büyütsün canım şansı bahtı açık olsun uzun ve sağlıklı yaşasın Ömercik inşallah

sen iş yaptıkça ben geriliyorum canım artık yapma ama doğuma ve sonrasına enerji sakla çok ihtiyacın olacak...

Kızlarr günaydın. Benim moraller bozuk bugün. Hala regl yok ortada 42. gün oldu bugün sivilceler bastı kasık ağrım var ama yok yok. Bir daha ki ayda böyle gecikirse çok geç başlamış olucam tedaviye. Yarına kadar gelmezse artık dr sorup söktürücüye başlıcam ayrıca sorucam bu ay doğum kontrol hapı kullanabilir miyim diye çünkü onu kullanınca vaktinde geliyor 21 gün kullanılıyor zaten bitince de birkaç gün içinde regl geliyor iyi olur yani. Sakıncası yoksa tedavi için tabii bu reglimde de başlayamıyorum haziranda izin alamayacağım için zaten annemde fizik tedaviye gidiyor bu ay sonu gelemezdi yanıma. Eşimle de tartıştım zaten hassasım iyice uyuzluk ediyor. Ben yarım saat daha uyuyayım diye bakıyorum zaten uykumu alamıyorum psikolojik heralde o benden önce kalkıyor içeride tv açık kahkaha atıyor tv izlerken hem de nasıl ya dedim sen uyurken ben parmak uçlarımda yürüyorum haftasonu kurstan gelip yatıyorsun iş yapmıyorum senin yaptığına bek hep böyle ama ya mutfakta bir şey karıştırır ya tv nin sesini açar kendisi yatarken tv nin sesini kıs demesini biliyor ama. Ona göre bir şey yok bekleyen benim stres olan benim

çok duygulandımm, resimlerinizide gördük, Allah hep mutlu etsin inşAllah sizi..

Güllüümmm Fatih emir şimdi bi büyük gelmiştir sana Ömer in fotolarının yanında, abi oldu o şimdi

çiğdemmm inşAllah hayırlısıyl doğum gerçekleşmiştir. inşAllah.. Normal olmuyorsa bundada vardır bir hayır, güzel haberlerini bekliyoruz bu mübarek cuma gününde. inşAllah koklaşıyorsunuzdur evladınla..

Bu mübarek günde tüm yüreğimle diliyorum ki Rabbim ona açılan elleri boş çevirmesin, dertlilere deva, hastalara şifa versin inşAllah.. hiç birimizin boynunu bükük bırakmasın, hayırlısıyla, sağlığıyla, sıhhatiyle, hayırlı evlatlar nasip etsin tümm isteyenlere inşAllah..

yaaa seda sivilce deyince benimde çenemde 3 tane sivilce çıktı ergen gibi dolanıyom ortada

seda olur arada bir tartışmalar ,belki onunda dalgınlığına gelmiştir bi an, seninde regl olmadığın için belkide yakın olduğun için sinirlerin gerilmiş sanırım

sedoş neden test yapmayı duşunmuyosun direk sökturucu olurmu hiç günaydın bu arada

tamam bi şansı mı deneyim demiştim :))) sizden destegi alsaydım hemen koşar ilaçları alirdim :))))

Ayyy Aslı valla cok ucuz, bak Seda 6000 diyo, fakülte olduğu için bu fiyat sanırım
canım Seda raporsuz yaptıracak tüp bebeği o yüzden fiyat öle ben raporlu yaptıracam ya ondan ötürü bebeğimm
anammm kuzumm Allah yardımcın olsunnn belki de şuan da yavrun kucağındaaa inşallahhhhh
canımmmm gözün aydınnn Allah analı babalı büyütsün inşallahhhayırlı evlat olsunnn
ASLİ cnm insallah hakkında en hayırlıları olur hiçbirşey yapmamaktansa böylesi daha iyi olmuş Rabbim yüzünü güldürür insallah cok sevindim
Sağol canım bakalım hakkımızda hayırlısı Yaaa sen daha işmi yapıyosun yaaa uyuz oluyorum valla ne vicdansızlarmışşş canım hayırlısıyla alsaydın yavrunu kucağına inşallah tüm sıkıntıların bitecek Allah yardımcın olsunnn

Günaydınnnn Kızlarrrr Ve Hayırlı Cumalarrr... Allah'ım inşallah bu mübarek günde ettiğimiz duaları kabul ederrrAllah'ım Hamile olanlara hayırlısıyla sağlıklı olarak yavrularını kucağına almayı nasip etsin Kolay doğumlar nasip etsin inşallahhhİsteyen herkesin de Rabbim tez zaman da yüzünü güldürsün inşallahhhh

ya sorma benimde her yerimi bastı off ha geldi hala gelecek derken yok ortada.

Ya hep her sabah nerdeyse böyle yapıyor benim ona gösterdiğim hassasiyeti o da göstersin istiyorum yani.

sedoş neden test yapmayı duşunmuyosun direk sökturucu olurmu hiç günaydın bu arada

canım bende yumurtlama yok ki gebelik olsun testler sürekli çift çizgi görüyorum ovulasyonda lh pcolarda hep yüksek ya o yüzden doğru sonuç alamıyorum. Zaten sivilcelerim çıktı gülüm gelecek yani ama naz yapıyor işte. Ama doğum kontrol hapı işini konuşucam bu ay almamdan zarar gelmez sanırım zaten yumurtlama yok bir şey faketmiyor hiç olmazsa önümüzdeki ay regl zamanında gelir de vakitlice başlarım tedavime.

hımm anladım ama bilemezsin yinede tedbiri elden bırakmamak gerek seninde işlerin tıngın mıngır ilerlesin iş. kolaycana

dejavu, saat kacta yatıyorsun. Uyku insan icin en gerekli şey, malum tüm hastalıkların iyileşmesi, vucudun onarımı, büyüme hep uykuda oluyor. Çok gec yatıyorsan eger
tvye yada bilgisayara takılıp o zaman asla yorgunlukdan kurtulamazsın. Ben hangi dizi olursa olsun nasılsa özet var diye 10:30-10:45 de en gec yatarım. Boşu boşuna 11:30 a kadar oturmanın alemi yok ki sabahın köründe evden cıkmak zorundayım işe gitmek icin (7:30 da), bazen 10:30 da yatmak bile yetmiyor o hafta cok yorulduysam. Eşini suclamadan önce uyku saatini düzeltmeni öneririm. benimde eşim tavuk gibidir 10 dedimi yatar ama adam sabah namazında ayakda ustelik 50 yaşına merdiven dayadı ama bomba gibi bir enerjisi var. ozellikle yaşlandıkca vucut daha cabuk yoruluyor ve uyku daha gerekli oluyor. Birde bebek yapmayı dusunuyorsun
asıl senin dinlenmen lazım ki vucudun enerji depolasın. unutma bebege hazırlık 1 ayda olacak bir sürec degil hele uyku duzenini oturtmak oyle hemen olmaz. Ben hamile iken eşim yatmazsam tv e tum kanallara sifre koyardı (cocuk koruma) , sifreyide vermezdi , internet modemini söker saklardı, yani sıkıyorsa yatma yapcak birsey olmayınca yatardım. Guzelim yine bana cok kızacan, neden bana taktın diycen ama yasca senden 10 yasdan fazla belki 20 yaş buyugum ki tam yaşını bilmiyorum.
Kocan sana erken yat demiyormu ? Eger demiyorsa ki eski mesajlarından hatırlıyorum seni yataga yatıran ,cagıran kocan. Şimdi gelmiş gec yatmana ragmen (buyuk olasılık herkes gec yatıyor bu aralar taksim olayları yuzunden) sabah ses yaptı diye kocana kızıyorsun. Adamın sucu ne sen gec yattıysan. Kadın dedigin erkegini yatakda cok yalnız bırakmaz eskiden annelerimiz öyle derdi, erkegi yatakda yanlız bırakırsan yatak sogur, buda ilişkinizi sogutur diye. Erkek kadınını yanında ister, onun kokusu, yatakda donerken yatagı sarsması, ama erkek yatakda donerken kolunun boş yataga gelmesi ve senin icerde tv seyretmen sence guzel birseymi. Dusun, o gece yarılarına kadar pc basında otursa catır catır yazışsa ve sen yatsan bunu kabul edermisin, 1,2,3 kac gec kabul edersin. Ustelik erkekler birde bunu yanlış anlarlar,
gordugum kadarıyla seninkisini iyi bezdirmişsin adamın gıkı cıkmıyor, yani ben oyle erkegimden gec yatacam yukarda yaptıgım şeyi yapar, dahada ugrasırsam kırar tvi
olur biter. Eminim yazdıklarımı yine yanlış anlayacan, bir abla önerisini art niyetle yorumlayacan CANIN SAGOLSUN

Son düzenleme:
canlarım halam saat 10:00 ameliyata girecekte sizden içinizden geçen duaları etmenizi rica etsem şimdiden çok saolun ve hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…