- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.261
ayyy cnm benim önemli değil okumak istemen bile yeterli cnm allah en kısa zamanda hayırlı haberler almalarımızı nasip etsinCanım Rabbim evinize bol bereket versin, eşinin işleri açılsın bollaşsın inşallah Yaseminde yazmış bende yazayım, eve rızık veren duaları oku sık sık, Allah Emir'in poposunada bolluk versin :))
mesude canım inşallah kızının doğumuyla beraber sana sıkıntı veren bütün şeyler ve kişiler hayatından çıksın gitsin, kızında kolayca doğsun inşallah...allah yardımcın olsun tatlım
Belkide canım..ama inan ne yapacagımı bende tam bilmiyorum..hayırlısıyla eşimin ameliyatı bitsin de bakalım Rabbim bize ne kapılar açacak..
canım adetim biterse son 50 taneyi okurum demiştim ya sana, şimdi regli olduğum için okuyamayacağım haberin olsun,içinde bulunmayı çok istedim ama inan içime sinmeyecek..ama inşallah Rabbim sana en kolayından bir evlat verir, hayırla sağlikla verir inşallah..her aklıma geldiğinde dualarım seninle
Ben geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı. Hemen haberleri verip çıkayım dedim.
Nişanım geldiği gün yani 4 haziran günü evde düzenli olarak sancımın sıklaşmasını bekledik.
Sonra eşim annem ve ben hastaneye gittik.
Açıklığıma bakıldı ve ben gidene kadar tam 4 buçuk 5 cm açıklığım oluşmuş.
Hemen serumlar iğneler, suni sancı ile biran önce doğumu başlatalım dediler.
Yaklaşık 2 saat normal aralıklarla sancı çektim. Tam 12 buçuktan sonra bende ipler koptu1 saat sonrada yani tam 13:27'de canım oğlum Ömerimi normal doğum ile kucağıma aldım.
O gün hastanede çok fazla doğum vardı ve beni doğumhaneden pek kolay çıkarmadılar. Biraz bekledim. Sonra oğlumu kucağıma verdiler ve oracıkta emzirebildiğim kadar emzirdim
Doğum anında bütün topikteki arkadaşlarıma dualar ettim. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.
Ben geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı. Hemen haberleri verip çıkayım dedim.
Nişanım geldiği gün yani 4 haziran günü evde düzenli olarak sancımın sıklaşmasını bekledik.
Yaklaşık 2 saat normal aralıklarla sancı çektim. Tam 12 buçuktan sonra bende ipler koptu1 saat sonrada yani tam 13:27'de canım oğlum Ömerimi normal doğum ile kucağıma aldım.
O gün hastanede çok fazla doğum vardı ve beni doğumhaneden pek kolay çıkarmadılar. Biraz bekledim. Sonra oğlumu kucağıma verdiler ve oracıkta emzirebildiğim kadar emzirdim
Doğum anında bütün topikteki arkadaşlarıma dualar ettim. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.
Merhaba kızlar. Uzun zaman yazamadım k.bakmayın. Emir huysuz doğru düzgün giremedim topige. Iki gün annemde kaldım emir kabız durumu devam ediyor bugün kendisi yaptı şeftali sayesinde sanırım.. Benden haberler böyle emirle uğraşıyorum yani. Eşimin işleri aynı hala bi kazanç yok ortada malesef. Dua edin kızlar bize ne olurrabbim kimseye muhtaç etmesin kimseyi çok zor durum.. Gül doğum yapmış hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Darısı sizlere olsun canım kardeşlerim benim hepinizi seviyoruz kocaman kucaklıyoruz :)
canım benim inşallah açılman olmıuştur sabaha kadar da şu anda bebişini kucaklıyorsundurKızlar şimdi hastaneden geldim sancılarım çok sıklaşmaya başlamıştı 5 dk. bir gelip gidiyodu gittim nts tavan yaptı sancım var ama buna rağmen 1 cm açılma olmuş, dün hiç yoktu ama..
Doktorum sabah 7 buçuğa yatış verdi gece sabaha kadar açılmassa olmazsa gidince suni sancı vercekmiş ama sancılara çok zor dayanıyorum sabahı nasıl edicem bilmiyorum doğurmaya halim kalmadı..
Bana dua edin nolur hepinizi çok çok öpüyorum şimdiden sizede dua etmeye başladım ..
Ne zilli hemide teyzesi bı yatmaya oturmaya gor hemen gelinmeye başlıyor e oda haklı annesinin kıçı yer görmüyor ki yine cok yoruldum valla doğuracam nerdeyse mutfaktan çıktığım yok iyi olmaya çalışıyorum iste tatlim tabi veririm habersiz birakmam
amin sedoşum sagolun valla dualarınızla bı avazda pirtlatirim ben sagolun eksik olmayın bende oyle yaptım baktım sancım gidecek gibi degil bı duş aldım rahatladım ama simdi yine var bıktım yalancı sancılardan bı gercegi olsa da gitsem
Merhaba hoş geldin cnm nerelerdesin sen bakim bı gittin bebisle dondun ne guzel ya Rabbim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim tebrik ederim
neyse dondun artık gitmezsin bı yerlere evet dondü donmeseydi şimdiye doğurmuş olacaktım neyse hayırlısı yok tatlim son gaz devam sancılara.
Tabi ya büyüyor annesi normal bunlar daha iyi günlerin inan her gecen gun daha da zorlaşıyor Rabbim kolaylıklar verdin bol bol dinlen boşver
ASLİ cnm insallah hakkında en hayırlıları olur hiçbirşey yapmamaktansa böylesi daha iyi olmuş Rabbim yüzünü güldürür insallah cok sevindim
BURCU cnm adetin gelmiş hayırlısı olsun kuzum Rabbim gönlüne göre verdin insallah
BİRCaN cnm yaptım mı test falan adetin gecikmişti hadi Hayirli haberlerle gel cnm
TUMAy tatlim kese gözükmemiş sanırım daha kucuktur bende 4-5 haftalikti gittimdi gözükmemişti insallah bir haftaya gözükür icini ferah tut
Kızlarr günaydın. Benim moraller bozuk bugün. Hala regl yok ortada 42. gün oldu bugün sivilceler bastı kasık ağrım var ama yok yok. Bir daha ki ayda böyle gecikirse çok geç başlamış olucam tedaviye. Yarına kadar gelmezse artık dr sorup söktürücüye başlıcam ayrıca sorucam bu ay doğum kontrol hapı kullanabilir miyim diye çünkü onu kullanınca vaktinde geliyor 21 gün kullanılıyor zaten bitince de birkaç gün içinde regl geliyor iyi olur yani. Sakıncası yoksa tedavi için tabii bu reglimde de başlayamıyorum haziranda izin alamayacağım için zaten annemde fizik tedaviye gidiyor bu ay sonu gelemezdi yanıma. Eşimle de tartıştım zaten hassasım iyice uyuzluk ediyor. Ben yarım saat daha uyuyayım diye bakıyorum zaten uykumu alamıyorum psikolojik heralde o benden önce kalkıyor içeride tv açık kahkaha atıyor tv izlerken hem de nasıl ya dedim sen uyurken ben parmak uçlarımda yürüyorum haftasonu kurstan gelip yatıyorsun iş yapmıyorum senin yaptığına bek hep böyle ama ya mutfakta bir şey karıştırır ya tv nin sesini açar kendisi yatarken tv nin sesini kıs demesini biliyor ama. Ona göre bir şey yok bekleyen benim stres olan benim
canım Seda raporsuz yaptıracak tüp bebeği o yüzden fiyat öle ben raporlu yaptıracam ya ondan ötürü bebeğimmtamam bi şansı mı deneyim demiştim :))) sizden destegi alsaydım hemen koşar ilaçları alirdim :))))
Ayyy Aslı valla cok ucuz, bak Seda 6000 diyo, fakülte olduğu için bu fiyat sanırım
anammm kuzumm Allah yardımcın olsunnnKızlar şimdi hastaneden geldim sancılarım çok sıklaşmaya başlamıştı 5 dk. bir gelip gidiyodu gittim nts tavan yaptı sancım var ama buna rağmen 1 cm açılma olmuş, dün hiç yoktu ama..
Doktorum sabah 7 buçuğa yatış verdi gece sabaha kadar açılmassa olmazsa gidince suni sancı vercekmiş ama sancılara çok zor dayanıyorum sabahı nasıl edicem bilmiyorum doğurmaya halim kalmadı..
Bana dua edin nolur hepinizi çok çok öpüyorum şimdiden sizede dua etmeye başladım ..
canımmmm gözün aydınnn Allah analı babalı büyütsün inşallahhBen geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı. Hemen haberleri verip çıkayım dedim.
Sağol canım bakalım hakkımızda hayırlısıASLİ cnm insallah hakkında en hayırlıları olur hiçbirşey yapmamaktansa böylesi daha iyi olmuş Rabbim yüzünü güldürür insallah cok sevindim
yaaa seda sivilce deyince benimde çenemde 3 tane sivilce çıktı ergen gibi dolanıyom ortada
seda olur arada bir tartışmalar ,belki onunda dalgınlığına gelmiştir bi an, seninde regl olmadığın için belkide yakın olduğun için sinirlerin gerilmiş sanırım
sedoş neden test yapmayı duşunmuyosun direk sökturucu olurmu hiç günaydın bu arada
hımm anladım ama bilemezsin yinede tedbiri elden bırakmamak gerek seninde işlerin tıngın mıngır ilerlesin iş. kolaycanaya sorma benimde her yerimi bastı off ha geldi hala gelecek derken yok ortada.
Ya hep her sabah nerdeyse böyle yapıyor benim ona gösterdiğim hassasiyeti o da göstersin istiyorum yani.
canım bende yumurtlama yok ki gebelik olsun testler sürekli çift çizgi görüyorum ovulasyonda lh pcolarda hep yüksek ya o yüzden doğru sonuç alamıyorum. Zaten sivilcelerim çıktı gülüm gelecek yani ama naz yapıyor işte. Ama doğum kontrol hapı işini konuşucam bu ay almamdan zarar gelmez sanırım zaten yumurtlama yok bir şey faketmiyor hiç olmazsa önümüzdeki ay regl zamanında gelir de vakitlice başlarım tedavime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?