Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hımm anladım ama bilemezsin yinede tedbiri elden bırakmamak gerek seninde işlerin tıngın mıngır ilerlesin iş. kolaycana

yazdıklarını okumadım bile eşimle ilgili her yazdığım şeye neden cevap verme gereği duyuyorsunuz ha ama yine cevap vermeyeceksiniz ban o yüzden gülüp geçiyorum siz de o parmakcağızlarınızı boşuna yormayın yani..

canlarım halam saat 10:00 ameliyata girecekte sizden içinizden geçen duaları etmenizi rica etsem şimdiden çok saolun ve hakkınızı helal edin

canımm benim inşallah ameliyatı çok iyi geçer bi an evvel sağlığına kavuşur ben kaçırmışım ne ameliyatı canım. Dualarımız halanla canım..

Herkese hayirli cumalar...
Seda canim belliki gerilmissin sakin oleslerimiz malesef bizim kaadar ince dusunmuyorlar belkide seni hep yaninda istiyor ...
Benim normalde ergenlikte bile buladar sivilcem olmadi sirtim anlim heryerim sivilce dolu..
Cigdem canim insallah agrilardan sizilardan kurtulup pasani kucagina almissindir.....

Ateş düşer cana, aşk olup tüter,
mevlam isteyince taşta gül bile biter
bir selam bir dua
"o" da bize yeter
hayırlı cumalar

ya benimde çenemde çıkıyo, iltihaplı iltihaplı sivilceler ..oynuyorum bide izleride kaldı..sinitr oluyorum:))

herkese selam.burcucum ben duanı okumuştum
nasılsın bu arada moraller iyi mi?
Ben şişmiş bir vaziyetteyim..sürekli burnum tıkanıyo..nefes alamıyorum..ağzım kuruyo..şişiyorum..başım ağırıyo..felan filan..okyanus suyu aldım midem bulanıyo onu sıkınca da.. Off..herkesin derdi başka..

dejavu ben ugrasmıyorum sadece uyku konusunda kendi yaşadıgım tecrubeyi paylaştım o kadar. Ama sende farkındasın suçunu sadece kabul etmek istemiyorsun hepsi bu. Gun gelir kocan bi şekilde kaybedersen kazada yada kalp krizi felan o zaman anlarsın eşinin degerini. Bu kadar fasa fiso sebeplerden kavga cıkarılırmı, eşe darılınırmı ?
sitede diger eş sorunlarınıda okuyorum ki, yeni nesil neden bu kadar kavgacı ve öfkelisiniz. Neden hep sizin dediginiz olsun diyorsunuz. Ondan sonrada neden boşanmalar artıyor. E tabiki artar kadında erkekde karşıya saygı duymuyor surekli kendi istedigi olsun sonrasında solugu mahkemede alıyorlar. basbakan bence 3 cocukdan once
bu soruna el atsın da boşanmaların azalmasınıs saglasın yoksa ortada onbinlerce annesi babası ayrı cocuklar dolacak.

canlarım halam saat 10:00 ameliyata girecekte sizden içinizden geçen duaları etmenizi rica etsem şimdiden çok saolun ve hakkınızı helal edin
aLLAH ŞİFA VERSİN..ÇABUCAK İYİLEŞSİN İNŞ.

AY SEDAAAAAAA BUNEE:))))..KADIN SANA KADINLIK DERSİ VERMİŞ:))SENDE YANLIŞ TOPİKTE CEVAP MERMİŞSİN:))
KADINA BAK :))YAZMIŞ YAZMIŞ SONRADA CANIN SAĞOLSUN:))TÖVBE YAA..GÜLDÜM YANİ SEDOŞ:))

Ne oluyoruz ya Seda bosaniyoruz birbirimizi dovduk oldurduk dememiski ufak bi tartisma olmus bu her ailede var insanlar bazi donemlerde hassas olunabiliyo nevarrki bunda....

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız inşallah güzel bol dualı birgün olur ya evveli unutmayalım bugün burcucum adaşım test yapacan mı inşallah hakkında en hayırlısı olur ben bugün yine yokum akşama anca gelirim hepinizi kocaman öptüm

canım ben hep onun yanındayım zaten sabah o benden 15-20 dk önce uyanıyor lavaboya falan gidiyor çok önce uyanmışsa tv açıyor ama kaç kere dedim 15 dk bile bazen gerçekten nimet oluyor o yoktu haftasonu bende hep sabaha karşı yattım o yüzden bu hafta böyle uyku alamama sorunum oldu.

valla yine cevap vermicem yine okumadım inan tek satırını bile çünkü okumak istemiyorum. Eşimle ailemle ilgli yazdığım yazıları sürekli beni takip edip buluyorsun direkt daha yazdım saniyesinden damladın bana iyi niyetten söz etme o yüzden sadece son kez yazıyorum lütfen bana olan bu takıntını bilmiyorum ama vazgeç bu şekilde bana değil kendine zarar veriyorsun çünkü takip etmek yakalamaya çalışmak çok uğraş verici olmalı

boşver canım ya geyikte de burada buluyor beni eşimle ailemle ilgili ne yazsam anında saniyesinde şıp idye damlıyor o topiklerde de kimseye değil sadece bana yazıyor sonra kayboluyor. Sürekli beni takip ettiği belli ama ben rahatsız olmuyorum kendisi boşa çabaya giriyor.

Ne oluyoruz ya Seda bosaniyoruz birbirimizi dovduk oldurduk dememiski ufak bi tartisma olmus bu her ailede var insanlar bazi donemlerde hassas olunabiliyo nevarrki bunda....

o öyledir canımm alıştım ben bir şey yazarım taa nerelere çeker sanki her evlilik güllük gülistanlık olmak zorunda herkes dört dörtlük anlaşıyor.

Canim ne kadar cok ugrasiiyorlar senle mutlaka bi tane cikiyor :2:

valla canım ben bir şey yapmıyorum kimseye gidip takip edip bir şey de yazmıyorum bu kız takıntı haline getirmiş beni ben napıyım ne alıp veremediği var bilmiyorum ama görüyorsunuz işte yazdığımın dakikasında damladı bu topiğe giren biri de değil, sürekli beni takip etmese cevap yazmak için fırsat kollamasa anında cevap yazabilir mi. Herşeye de değil ama ailemle ve özellikle eşimle ilgili yazılanlara. Ama maalesef üzülerek söylüyorum biliyorum yıkılacak hayalleri paramparça olacak ama boşanmak gibi bir niyetimiz yok hiç olmayacak eşim benim neden hassas olduğumu çok iyi biliyor destekte oluyor insanız birebir anlaşmak mümkün değil. Artık cevap bile vermek yazdıklarını bile okumak istemiyorum çok saçma sapan şeyler çünkü.

Canım yarın İzmir'e gidiyoruz, pazartesi salı eşim hastanede olacak bende yanında, yani bütün şartlar benim klomene başlamamam ıçin hazır :))) bunda da bir hayır var ama çok isterdim bu ay klomene başlamayı...

engelli listesine eklesene sedoş belki ozaman yazdıklarını görmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…