- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.281
hımm anladım ama bilemezsin yinede tedbiri elden bırakmamak gerek seninde işlerin tıngın mıngır ilerlesin iş. kolaycana
dejavu, saat kacta yatıyorsun. Uyku insan icin en gerekli şey, malum tüm hastalıkların iyileşmesi, vucudun onarımı, büyüme hep uykuda oluyor. Çok gec yatıyorsan eger
tvye yada bilgisayara takılıp o zaman asla yorgunlukdan kurtulamazsın. Ben hangi dizi olursa olsun nasılsa özet var diye 10:30-10:45 de en gec yatarım. Boşu boşuna 11:30 a kadar oturmanın alemi yok ki sabahın köründe evden cıkmak zorundayım işe gitmek icin (7:30 da), bazen 10:30 da yatmak bile yetmiyor o hafta cok yorulduysam. Eşini suclamadan önce uyku saatini düzeltmeni öneririm. benimde eşim tavuk gibidir 10 dedimi yatar ama adam sabah namazında ayakda ustelik 50 yaşına merdiven dayadı ama bomba gibi bir enerjisi var. ozellikle yaşlandıkca vucut daha cabuk yoruluyor ve uyku daha gerekli oluyor. Birde bebek yapmayı dusunuyorsun
asıl senin dinlenmen lazım ki vucudun enerji depolasın. unutma bebege hazırlık 1 ayda olacak bir sürec degil hele uyku duzenini oturtmak oyle hemen olmaz. Ben hamile iken eşim yatmazsam tv e tum kanallara sifre koyardı (cocuk koruma) , sifreyide vermezdi , internet modemini söker saklardı, yani sıkıyorsa yatma yapcak birsey olmayınca yatardım. Guzelim yine bana cok kızacan, neden bana taktın diycen ama yasca senden 10 yasdan fazla belki 20 yaş buyugum ki tam yaşını bilmiyorum.
Kocan sana erken yat demiyormu ? Eger demiyorsa ki eski mesajlarından hatırlıyorum seni yataga yatıran ,cagıran kocan. Şimdi gelmiş gec yatmana ragmen (buyuk olasılık herkes gec yatıyor bu aralar taksim olayları yuzunden) sabah ses yaptı diye kocana kızıyorsun. Adamın sucu ne sen gec yattıysan. Kadın dedigin erkegini yatakda cok yalnız bırakmaz eskiden annelerimiz öyle derdi, erkegi yatakda yanlız bırakırsan yatak sogur, buda ilişkinizi sogutur diye. Erkek kadınını yanında ister, onun kokusu, yatakda donerken yatagı sarsması, ama erkek yatakda donerken kolunun boş yataga gelmesi ve senin icerde tv seyretmen sence guzel birseymi. Dusun, o gece yarılarına kadar pc basında otursa catır catır yazışsa ve sen yatsan bunu kabul edermisin, 1,2,3 kac gec kabul edersin. Ustelik erkekler birde bunu yanlış anlarlar,
gordugum kadarıyla seninkisini iyi bezdirmişsin adamın gıkı cıkmıyor, yani ben oyle erkegimden gec yatacam yukarda yaptıgım şeyi yapar, dahada ugrasırsam kırar tvi
olur biter. Eminim yazdıklarımı yine yanlış anlayacan, bir abla önerisini art niyetle yorumlayacan CANIN SAGOLSUN
canlarım halam saat 10:00 ameliyata girecekte sizden içinizden geçen duaları etmenizi rica etsem şimdiden çok saolun ve hakkınızı helal edin
canımm benim inşallah ameliyatı çok iyi geçer bi an evvel sağlığına kavuşur ben kaçırmışım ne ameliyatı canım. Dualarımız halanla canım..
canlarım halam saat 10:00 ameliyata girecekte sizden içinizden geçen duaları etmenizi rica etsem şimdiden çok saolun ve hakkınızı helal edin
ya benimde çenemde çıkıyo, iltihaplı iltihaplı sivilceler ..oynuyorum bide izleride kaldı..sinitr oluyorum:))yaaa seda sivilce deyince benimde çenemde 3 tane sivilce çıktı ergen gibi dolanıyom ortada
Seda olur arada bir tartışmalar ,belki onunda dalgınlığına gelmiştir bi an, seninde regl olmadığın için belkide yakın olduğun için sinirlerin gerilmiş sanırım
aLLAH ŞİFA VERSİN..ÇABUCAK İYİLEŞSİN İNŞ.canlarım halam saat 10:00 ameliyata girecekte sizden içinizden geçen duaları etmenizi rica etsem şimdiden çok saolun ve hakkınızı helal edin
yazdıklarını okumadım bile eşimle ilgili her yazdığım şeye neden cevap verme gereği duyuyorsunuz ha ama yine cevap vermeyeceksiniz ban o yüzden gülüp geçiyorum siz de o parmakcağızlarınızı boşuna yormayın yani..
canımm benim inşallah ameliyatı çok iyi geçer bi an evvel sağlığına kavuşur ben kaçırmışım ne ameliyatı canım. Dualarımız halanla canım..
Allahim ameliyatinin cok kolay gecmesini sonrada sifa bulmasini nasip etsin..
aLLAH ŞİFA VERSİN..ÇABUCAK İYİLEŞSİN İNŞ.
ayyy cnm geçmiş olsun allah şifa versin hayırlısıyla kolaylıkla atlatırallah razı olsun kızlarr çok saolunn
canım çok geçmiş olsunnn... Allah acil şifalar versinncanlarım halam saat 10:00 ameliyata girecekte sizden içinizden geçen duaları etmenizi rica etsem şimdiden çok saolun ve hakkınızı helal edin
Herkese hayirli cumalar...
Seda canim belliki gerilmissin sakin oleslerimiz malesef bizim kaadar ince dusunmuyorlar belkide seni hep yaninda istiyor ...
Benim normalde ergenlikte bile buladar sivilcem olmadi sirtim anlim heryerim sivilce dolu..
Cigdem canim insallah agrilardan sizilardan kurtulup pasani kucagina almissindir.....
dejavu ben ugrasmıyorum sadece uyku konusunda kendi yaşadıgım tecrubeyi paylaştım o kadar. Ama sende farkındasın suçunu sadece kabul etmek istemiyorsun hepsi bu. Gun gelir kocan bi şekilde kaybedersen kazada yada kalp krizi felan o zaman anlarsın eşinin degerini. Bu kadar fasa fiso sebeplerden kavga cıkarılırmı, eşe darılınırmı ?
sitede diger eş sorunlarınıda okuyorum ki, yeni nesil neden bu kadar kavgacı ve öfkelisiniz. Neden hep sizin dediginiz olsun diyorsunuz. Ondan sonrada neden boşanmalar artıyor. E tabiki artar kadında erkekde karşıya saygı duymuyor surekli kendi istedigi olsun sonrasında solugu mahkemede alıyorlar. basbakan bence 3 cocukdan once
bu soruna el atsın da boşanmaların azalmasınıs saglasın yoksa ortada onbinlerce annesi babası ayrı cocuklar dolacak.
aLLAH ŞİFA VERSİN..ÇABUCAK İYİLEŞSİN İNŞ.
AY SEDAAAAAAA BUNEE:))))..KADIN SANA KADINLIK DERSİ VERMİŞ:))SENDE YANLIŞ TOPİKTE CEVAP MERMİŞSİN:))
KADINA BAK :))YAZMIŞ YAZMIŞ SONRADA CANIN SAĞOLSUN:))TÖVBE YAA..GÜLDÜM YANİ SEDOŞ:))
Ne oluyoruz ya Seda bosaniyoruz birbirimizi dovduk oldurduk dememiski ufak bi tartisma olmus bu her ailede var insanlar bazi donemlerde hassas olunabiliyo nevarrki bunda....
o öyledir canımm alıştım ben bir şey yazarım taa nerelere çeker sanki her evlilik güllük gülistanlık olmak zorunda herkes dört dörtlük anlaşıyor.
Canim ne kadar cok ugrasiiyorlar senle mutlaka bi tane cikiyor :2:
Günaydın kızlaarr..
Herkese hayırlı cumalar, herşey yolundadır inşAllah.
Burcu tefriciyelerini okudum canım, Allah kabul etsin inşAllah.
Buurccuuuumm akşam sana yazdım yazdım ama gönderemedim bari kısadan söyliyim şimdi ben 1 kez klomen kullandım ondada adetin 5. günü başlattı doktor, seninde kanaman dün başladığına göre ptesi 5.günün oluyor, doktorun ptesi gününe tatilden dönmüş oluyor demi? o zaman direk gidersin ptesi kısmetse hemencecik istersin klomeni ve bu ay başlarsın hayırlsısıyla bence inşAllah.
valla canım ben bir şey yapmıyorum kimseye gidip takip edip bir şey de yazmıyorum bu kız takıntı haline getirmiş beni ben napıyım ne alıp veremediği var bilmiyorum ama görüyorsunuz işte yazdığımın dakikasında damladı bu topiğe giren biri de değil, sürekli beni takip etmese cevap yazmak için fırsat kollamasa anında cevap yazabilir mi. Herşeye de değil ama ailemle ve özellikle eşimle ilgili yazılanlara. Ama maalesef üzülerek söylüyorum biliyorum yıkılacak hayalleri paramparça olacak ama boşanmak gibi bir niyetimiz yok hiç olmayacak eşim benim neden hassas olduğumu çok iyi biliyor destekte oluyor insanız birebir anlaşmak mümkün değil. Artık cevap bile vermek yazdıklarını bile okumak istemiyorum çok saçma sapan şeyler çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?