Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

o öyledir canımm alıştım ben bir şey yazarım taa nerelere çeker sanki her evlilik güllük gülistanlık olmak zorunda herkes dört dörtlük anlaşıyor.

valla seda kendimden örnek vereyim..bende uykucuyumdur da eşim sızar kalır..ben yatıyorumhadi sende gel derim gelmez kanepede sızar kalır..gece onun yokluğuna uyanırım gider çağırır getiririm..bu beni mükemmel bir eş mi yapar...??*hiç sanmam..eşim hatırlamaz bile gece onu çağırdığımı..:))mükemmelmiyim hayır..hatalarım var kusurlarım var.kavgalarımız var..

çıkıpta ahkam kesecek değilim ohoo böyle kadınnlık olmaz bide bebek düşünüyosun, kocanı sensiz bırakma felan:)))
kız belkide kocanın tarafından biridir..seni tanıyodur..:)))onun için sana böyle şeyler yazıyodur:))banabak kaynanan olmasın sakın:)))süper babanne:))) şaka şaka..:))kaynananla da aran iyi biliyorum:)))neyse boşver..bana ne oluyosa:)))

engelli listesine eklesene sedoş belki ozaman yazdıklarını görmez

olabilir canım bak onu yapabilirim ama mesajı göster diye bir yer oluyor oradan yine açabiliyor yine de deniyim.

Ya biz zaten çoğunlukla birlikte yatarız sadece haftasonu kursu var onun o erken yatıyor artık ben tv seyrediyorum o karışmıor o zaman haftasonu sen takıl diyor ben haftaiçi uyuyorsam mesela o erken kalkar sonra gelir beni kaldırır bundan rahatsız da değil. Ben zaten hassasım birde birkaç gündür böyle yapınca bende sinirlendim ben ona çok hassas davranıyorum ama uyurken hiç ses yapmamaya özen gösteriyorum. Yani olabilir ufak tefek tartışmalar her ailede bu demek değil ki boşanılacak ya da ben iyi bir eş değilim en alaka öyle olsa 5.5 senedir evliyim çoktan boşanırdık. Yok ben tahmin ediyorum da kimin saldığını boşver takılsın öyle elleşmiyorum

Canim engelli listene al bence hicte takma biz seni biliyoruz...

merhaba anladıgım kadarıyle seni rahatsız eden biri var bence Kazene mesaj yazmayı dene ve şikayet et o kişiyi bakalım ne olacak

sedacım canım inşallah reglın bir an önce gelir, doğum kontrol hapı çok mantıklı bence, ama yinede emin olup öyle bir söktürücü al, ne olur ne olmaz...ayrıca sana yorum yapan kışinin iyi niyetli yazdığını düşünmüyorum, yazdıklarına da çok güldüm :)))))

canlarım halam saat 10:00 ameliyata girecekte sizden içinizden geçen duaları etmenizi rica etsem şimdiden çok saolun ve hakkınızı helal edin
Allah sağsalim girip sağsalim çıkmasını nasip etsin inşallah, Rabbim şifa versin canım hemen bir iki dua okuyayım halan için

Buketim Allah razı olsun canım, moralim çok iyi Allah'a şükürler olsun, geçen seferden çok alışığım artık ama bu kimyasal gebeliklerin altında pıhtılaşma olabilirmış, izmir dönüşü bir doktora soracağım
Bide benimde burnum tıkalı 1 haftadır sürekli hapşırık tıksırık sümükle uğraşıyorum sanırım bahar alerjisi çünkü her sene mayıs haz yaşarım ben bunu

canım dün afedersin parça parça geldi,artık test yaptırmam sanırım, Rabbim bir daha ki sefere sağlıkla verir inşallah ama bunları neden yaşadığımı öğrenmek istiyrom çünkü 3 kez oldu, hayırlısı bakalım, tefriciyeler tamamlandı mı?

Kızlar çigdemi arayan oldu mu?

DIDEMCİM duanı okudum Rabbim sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin, evladın çok ahlaklı ve merhametli olsun, evinde bereket ve huzur olsun canım

Nazancım halan içinde dua etti Rabbim kolay bir ameliyat nasip etsin

Canim engelli listene al bence hicte takma biz seni biliyoruz...

biliyorum bildiğinizi canım sağolun engelledim bakalım yine de inatla takip etmez umarım

merhaba anladıgım kadarıyle seni rahatsız eden biri var bence Kazene mesaj yazmayı dene ve şikayet et o kişiyi bakalım ne olacak

canım engelledim hala devam ederse öyle yaparım

yani düşündüm ettim burcum şimdi söktürücüyü belli bir zamanı geçmeden alamıyorsun almaya başlayınca da geçiyor 5-6 gün zaman en iyisi bu reglimden sonra doğum kontrol hapı dedim hem tedaviden önce bazı doktorlar özelikle veriyorlar tabi ben önce doktoruma sorucam. Öyle olucan erken olurum bir daha ki ay çok geçe kalmış olmam böylece.

Bende gülüp geçiyorum artık burcum

canım bence sen bir testler yaptır pıhtılaşma falan bakılsın yani ona göre tedaviye başlasın bana kalırsa çünkü zaten sen gebe kalıyorsun ama ne varsa işte böyle sonuçlanıyor. Yoksa tedavilerde sonuç vermez ki. O neden bulununca senin de bebeğin gelecek ve seninle kalacak canımm

Son düzenleme:

ayyyy sedaamm engelle Allah aşkına, hanfendide kendini iyiliğine!!! de olsa yazma zorunluluğunda hissetmez..

canlarım halam saat 10:00 ameliyata girecekte sizden içinizden geçen duaları etmenizi rica etsem şimdiden çok saolun ve hakkınızı helal edin

Çok geçmiş olsun.. Allah sağlık, şifa versin hayırlısıyla..

Ammaaann Burcuummm gerçektende kullanmaman bu ay demek ki hayırlı klomeni, ama kısmetse bal,tarçın, çörek otunu taze taze yapıp yersin, eşinede sen keçiboynuzu içir (taze keçiboynuzu ama pekmez yada kürü falan değil) bişey yoksa bile içir sonrada gelsin bebişlerr.. bu kadar ısrarla kullanamadığına göre klomeni bence bu ay bunu mutlakaaa dene, eşin kısmet olursa yarına mı giriyor ameliyata..

işler yoğun yine geçmişi okuyamadım tontoşlar Çidodan haber olmadığını da Burcucanın yazdığından çıkardım Burcucan okumuştur geçmişi inşallah

duamnur burcu kuşum okudum tefriciyeleri bitirdim haberin olsun. Allah kabul etsin canım
bizim diğer burcunun son durumu e acaba çok merak ediyorum ayy inallah yerleşmedir belkide.
işlerim yoğun çıkıyorum şimdilik.

Burcu tefriciyeleer tamam..
Kızlar Çiğdemle dün mesajlaştık çok bunalmış sürekli arayanlardan laf söyleyenler üzenler oluyormuş o yüzden telefonu eşine veriyormuş açmıyormuş bişey olursa haber vericem dedi...
Burcu bencede baktır pıhtılaşmaya için rahat etsin...

selam kuzular ben dün doktora alttan baktı e2 istedi onun sonucuna göre aşılamaya karar verelim dedi neyse kan verdim sonucum iyi cıkmış aşılama yapacagız dedi gonal f kullanmaya bugün başlıcam yine aynı dozda günlük 62.5 7 gün boyunca kullanıcam haftaya cumaya gidicem büyük ihtimalle o gün çatlatma iğnemi olurum pazar günüüde aşılamayı yapar tabi bu benim tahminlerim ilkindede böyle olmuştu çünkü Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah başka şeylere gerek kalmaz, tüp bebek için rapor cıkartamıyorum çünkü çalıştığım iiçin 5 yıl, eger çalışmasaydım eşimin sgksından yararlansaydım 900 gün yeterliymiş bu yüzden olmuyor benim 4 yıl oldu kızlar ya üniversite hastanesinde tüp bebek raporsuz nekadara yapılıyor bilen var mı en azından ilaçlar için rapor cıkarırız tüpüde üniversitede yaptırırız özelden daha ucuzdur herhalde,Allahım hiç kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallahşuan içinde olan biri olarak soruna cvp vermek istedimbiliyosun bende ünv. hastanesine gidiyorum ve benim raporlu olduğu halde 2 binlira ödeyeceğim sölendi daha da isterlermi bilmiyorum tabi ilaçlar hariççsanıyorum biz 3bin lira kesin ödücez ama fazlasını bilmiyorum şuan için gelecek aya bilgilendiririm seni

didemss_23 / didem 07.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum canım duanı okudum..

cnm benım Allah analı babalı buyutun ınsallah ömerciği nekadar sanslısın rabbınsana emanetını gonderdı .rabbım nazarlardan korusun cok sevındım

ciddi misin canım ya özel hastanede raporluysan 2000 lira istiyor devletle hiç fark yok ozaman

hadi hayıılısı..sen şifada yaptıracan demi yine yakup hocaya..pazarlık yap hastaneyle..nede olsa bu senin ikinci aşılaman:)zaten sinir oluyorum onlara:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…