- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.301
o öyledir canımm alıştım ben bir şey yazarım taa nerelere çeker sanki her evlilik güllük gülistanlık olmak zorunda herkes dört dörtlük anlaşıyor.
engelli listesine eklesene sedoş belki ozaman yazdıklarını görmez
valla seda kendimden örnek vereyim..bende uykucuyumdur da eşim sızar kalır..ben yatıyorumhadi sende gel derim gelmez kanepede sızar kalır..gece onun yokluğuna uyanırım gider çağırır getiririm..bu beni mükemmel bir eş mi yapar...??*hiç sanmam..eşim hatırlamaz bile gece onu çağırdığımı..:))mükemmelmiyim hayır..hatalarım var kusurlarım var.kavgalarımız var..
çıkıpta ahkam kesecek değilim ohoo böyle kadınnlık olmaz bide bebek düşünüyosun, kocanı sensiz bırakma felan:)))
kız belkide kocanın tarafından biridir..seni tanıyodur..:)))onun için sana böyle şeyler yazıyodur:))banabak kaynanan olmasın sakın:)))süper babanne:))) şaka şaka..:))kaynananla da aran iyi biliyorum:)))neyse boşver..bana ne oluyosa:)))
valla canım ben bir şey yapmıyorum kimseye gidip takip edip bir şey de yazmıyorum bu kız takıntı haline getirmiş beni ben napıyım ne alıp veremediği var bilmiyorum ama görüyorsunuz işte yazdığımın dakikasında damladı bu topiğe giren biri de değil, sürekli beni takip etmese cevap yazmak için fırsat kollamasa anında cevap yazabilir mi. Herşeye de değil ama ailemle ve özellikle eşimle ilgili yazılanlara. Ama maalesef üzülerek söylüyorum biliyorum yıkılacak hayalleri paramparça olacak ama boşanmak gibi bir niyetimiz yok hiç olmayacak eşim benim neden hassas olduğumu çok iyi biliyor destekte oluyor insanız birebir anlaşmak mümkün değil. Artık cevap bile vermek yazdıklarını bile okumak istemiyorum çok saçma sapan şeyler çünkü.
olabilir canım bak onu yapabilirim ama mesajı göster diye bir yer oluyor oradan yine açabiliyor yine de deniyim.
Ya biz zaten çoğunlukla birlikte yatarız sadece haftasonu kursu var onun o erken yatıyor artık ben tv seyrediyorum o karışmıor o zaman haftasonu sen takıl diyor ben haftaiçi uyuyorsam mesela o erken kalkar sonra gelir beni kaldırır bundan rahatsız da değil. Ben zaten hassasım birde birkaç gündür böyle yapınca bende sinirlendim ben ona çok hassas davranıyorum ama uyurken hiç ses yapmamaya özen gösteriyorum. Yani olabilir ufak tefek tartışmalar her ailede bu demek değil ki boşanılacak ya da ben iyi bir eş değilim en alaka öyle olsa 5.5 senedir evliyim çoktan boşanırdık. Yok ben tahmin ediyorum da kimin saldığını boşver takılsın öyle elleşmiyorum
Kızlarr günaydın. Benim moraller bozuk bugün. Hala regl yok ortada 42. gün oldu bugün sivilceler bastı kasık ağrım var ama yok yok. Bir daha ki ayda böyle gecikirse çok geç başlamış olucam tedaviye. Yarına kadar gelmezse artık dr sorup söktürücüye başlıcam ayrıca sorucam bu ay doğum kontrol hapı kullanabilir miyim diye çünkü onu kullanınca vaktinde geliyor 21 gün kullanılıyor zaten bitince de birkaç gün içinde regl geliyor iyi olur yani. Sakıncası yoksa tedavi için tabii bu reglimde de başlayamıyorum haziranda izin alamayacağım için zaten annemde fizik tedaviye gidiyor bu ay sonu gelemezdi yanıma. Eşimle de tartıştım zaten hassasım iyice uyuzluk ediyor. Ben yarım saat daha uyuyayım diye bakıyorum zaten uykumu alamıyorum psikolojik heralde o benden önce kalkıyor içeride tv açık kahkaha atıyor tv izlerken hem de nasıl ya dedim sen uyurken ben parmak uçlarımda yürüyorum haftasonu kurstan gelip yatıyorsun iş yapmıyorum senin yaptığına bek hep böyle ama ya mutfakta bir şey karıştırır ya tv nin sesini açar kendisi yatarken tv nin sesini kıs demesini biliyor ama. Ona göre bir şey yok bekleyen benim stres olan benim
Allah sağsalim girip sağsalim çıkmasını nasip etsin inşallah, Rabbim şifa versin canım hemen bir iki dua okuyayım halan içincanlarım halam saat 10:00 ameliyata girecekte sizden içinizden geçen duaları etmenizi rica etsem şimdiden çok saolun ve hakkınızı helal edin
Buketim Allah razı olsun canım, moralim çok iyi Allah'a şükürler olsun, geçen seferden çok alışığım artık ama bu kimyasal gebeliklerin altında pıhtılaşma olabilirmış, izmir dönüşü bir doktora soracağımAteş düşer cana, aşk olup tüter,
mevlam isteyince taşta gül bile biter
bir selam bir dua
"o" da bize yeter
hayırlı cumalar
ya benimde çenemde çıkıyo, iltihaplı iltihaplı sivilceler ..oynuyorum bide izleride kaldı..sinitr oluyorum:))
herkese selam.burcucum ben duanı okumuştum
nasılsın bu arada moraller iyi mi?
Ben şişmiş bir vaziyetteyim..sürekli burnum tıkanıyo..nefes alamıyorum..ağzım kuruyo..şişiyorum..başım ağırıyo..felan filan..okyanus suyu aldım midem bulanıyo onu sıkınca da.. Off..herkesin derdi başka..
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız inşallah güzel bol dualı birgün olur ya evveli unutmayalım bugün burcucum adaşım test yapacan mı inşallah hakkında en hayırlısı olur ben bugün yine yokum akşama anca gelirim hepinizi kocaman öptüm
Canim engelli listene al bence hicte takma biz seni biliyoruz...
merhaba anladıgım kadarıyle seni rahatsız eden biri var bence Kazene mesaj yazmayı dene ve şikayet et o kişiyi bakalım ne olacak
sedacım canım inşallah reglın bir an önce gelir, doğum kontrol hapı çok mantıklı bence, ama yinede emin olup öyle bir söktürücü al, ne olur ne olmaz...ayrıca sana yorum yapan kışinin iyi niyetli yazdığını düşünmüyorum, yazdıklarına da çok güldüm :)))))
Allah sağsalim girip sağsalim çıkmasını nasip etsin inşallah, Rabbim şifa versin canım hemen bir iki dua okuyayım halan için
Buketim Allah razı olsun canım, moralim çok iyi Allah'a şükürler olsun, geçen seferden çok alışığım artık ama bu kimyasal gebeliklerin altında pıhtılaşma olabilirmış, izmir dönüşü bir doktora soracağım
Bide benimde burnum tıkalı 1 haftadır sürekli hapşırık tıksırık sümükle uğraşıyorum sanırım bahar alerjisi çünkü her sene mayıs haz yaşarım ben bunu
canım dün afedersin parça parça geldi,artık test yaptırmam sanırım, Rabbim bir daha ki sefere sağlıkla verir inşallah ama bunları neden yaşadığımı öğrenmek istiyrom çünkü 3 kez oldu, hayırlısı bakalım, tefriciyeler tamamlandı mı?
Kızlar çigdemi arayan oldu mu?
Kızlarr günaydın. Benim moraller bozuk bugün. Hala regl yok ortada 42. gün oldu bugün sivilceler bastı kasık ağrım var ama yok yok. Bir daha ki ayda böyle gecikirse çok geç başlamış olucam tedaviye. Yarına kadar gelmezse artık dr sorup söktürücüye başlıcam ayrıca sorucam bu ay doğum kontrol hapı kullanabilir miyim diye çünkü onu kullanınca vaktinde geliyor 21 gün kullanılıyor zaten bitince de birkaç gün içinde regl geliyor iyi olur yani. Sakıncası yoksa tedavi için tabii bu reglimde de başlayamıyorum haziranda izin alamayacağım için zaten annemde fizik tedaviye gidiyor bu ay sonu gelemezdi yanıma. Eşimle de tartıştım zaten hassasım iyice uyuzluk ediyor. Ben yarım saat daha uyuyayım diye bakıyorum zaten uykumu alamıyorum psikolojik heralde o benden önce kalkıyor içeride tv açık kahkaha atıyor tv izlerken hem de nasıl ya dedim sen uyurken ben parmak uçlarımda yürüyorum haftasonu kurstan gelip yatıyorsun iş yapmıyorum senin yaptığına bek hep böyle ama ya mutfakta bir şey karıştırır ya tv nin sesini açar kendisi yatarken tv nin sesini kıs demesini biliyor ama. Ona göre bir şey yok bekleyen benim stres olan benim
canlarım halam saat 10:00 ameliyata girecekte sizden içinizden geçen duaları etmenizi rica etsem şimdiden çok saolun ve hakkınızı helal edin
selam kuzular ben dün doktora alttan baktı e2 istedi onun sonucuna göre aşılamaya karar verelim dedi neyse kan verdim sonucum iyi cıkmış aşılama yapacagız dedi gonal f kullanmaya bugün başlıcam yine aynı dozda günlük 62.5 7 gün boyunca kullanıcam haftaya cumaya gidicem büyük ihtimalle o gün çatlatma iğnemi olurum pazar günüüde aşılamayı yapar tabi bu benim tahminlerim ilkindede böyle olmuştu çünkü Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah başka şeylere gerek kalmaz, tüp bebek için rapor cıkartamıyorum çünkü çalıştığım iiçin 5 yıl, eger çalışmasaydım eşimin sgksından yararlansaydım 900 gün yeterliymiş bu yüzden olmuyor benim 4 yıl oldukızlar ya üniversite hastanesinde tüp bebek raporsuz nekadara yapılıyor bilen var mı en azından ilaçlar için rapor cıkarırız tüpüde üniversitede yaptırırız özelden daha ucuzdur herhalde,Allahım hiç kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın.
Ben geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı. Hemen haberleri verip çıkayım dedim.
Nişanım geldiği gün yani 4 haziran günü evde düzenli olarak sancımın sıklaşmasını bekledik.
Sonra eşim annem ve ben hastaneye gittik.
Açıklığıma bakıldı ve ben gidene kadar tam 4 buçuk 5 cm açıklığım oluşmuş.
Hemen serumlar iğneler, suni sancı ile biran önce doğumu başlatalım dediler.
Yaklaşık 2 saat normal aralıklarla sancı çektim. Tam 12 buçuktan sonra bende ipler koptu1 saat sonrada yani tam 13:27'de canım oğlum Ömerimi normal doğum ile kucağıma aldım.
O gün hastanede çok fazla doğum vardı ve beni doğumhaneden pek kolay çıkarmadılar. Biraz bekledim. Sonra oğlumu kucağıma verdiler ve oracıkta emzirebildiğim kadar emzirdim
Doğum anında bütün topikteki arkadaşlarıma dualar ettim. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.
canım hakkında hayırlısı olsun inşallahşuan içinde olan biri olarak soruna cvp vermek istedim biliyosun bende ünv. hastanesine gidiyorum ve benim raporlu olduğu halde 2 binlira ödeyeceğim sölendi daha da isterlermi bilmiyorum tabi ilaçlar hariçç sanıyorum biz 3bin lira kesin ödücez ama fazlasını bilmiyorum şuan için gelecek aya bilgilendiririm seni
selam kuzular ben dün doktora alttan baktı e2 istedi onun sonucuna göre aşılamaya karar verelim dedi neyse kan verdim sonucum iyi cıkmış aşılama yapacagız dedi gonal f kullanmaya bugün başlıcam yine aynı dozda günlük 62.5 7 gün boyunca kullanıcam haftaya cumaya gidicem büyük ihtimalle o gün çatlatma iğnemi olurum pazar günüüde aşılamayı yapar tabi bu benim tahminlerim ilkindede böyle olmuştu çünkü Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah başka şeylere gerek kalmaz, tüp bebek için rapor cıkartamıyorum çünkü çalıştığım iiçin 5 yıl, eger çalışmasaydım eşimin sgksından yararlansaydım 900 gün yeterliymiş bu yüzden olmuyor benim 4 yıl oldukızlar ya üniversite hastanesinde tüp bebek raporsuz nekadara yapılıyor bilen var mı en azından ilaçlar için rapor cıkarırız tüpüde üniversitede yaptırırız özelden daha ucuzdur herhalde,Allahım hiç kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?