Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım allah hayırlı bereketli bol kazançlar nasip etsi inş.

Gamzeee hoş geldin canımmmm nasılsınnn???Yatıyomusun sürekli? test tarihin ne zaman ? senden öğrenmem gerekn çok şey varrr Bu arada son olarakkk inşallahhhh hayırlı haberlerini alıcaz canım sen bana umut olacaksın inşallahhhh

hadi hayıılısı..sen şifada yaptıracan demi yine yakup hocaya..pazarlık yap hastaneyle..nede olsa bu senin ikinci aşılaman:)zaten sinir oluyorum onlara:))
evet şifa canım, bende cok sıkıldım saatlerce bekliyoruz doğrudüzgün bir şey soramıyoruz sorunca kendi uslubuyla bir cevap veriyor bakalım bunu yaptırayımda tüp için üniv düşünüyorum
valla çok ciddiyim canımm yaaa 2bin lira istediler daha da isterlermi nolur bilmiyorummsözde ünv. hastanesi ama özel gibi

canım tüpe gececek br arkadasım var kocası atatürk ünivde dr. biraz önce ona sordurdu raporsuz 1700-1800 müş raporlu ilk deneme 400 ikinci deneme 300 müş senin gideceğinde üniv okadar fark olmaması lazım okadar fark olur mu acaba :26:

bu arada gül(7verengül) doğum yapmış birinin alıntısında gördüm bilmiyordum çok sevindim Rabbim bebeklerini onlara bağışlasın sağlık sıhhatle büyüsün inşallah.

Allah Allah niye o kadar fark ediyor ki acaba??? ama benim aşılamam bile 1bin lirayı bulmuştu canımmm

Ya kızlar beni bi aydınlatın yawww şimdi internetten sonuçlarıma baktımmm daaa Ferritin değerim 6,08 (çok düşük) değer aralığı 13-150 ,Estradiol 16,23(önceki sonuçlarım 50 küsürlerde) fsh 8,99 (yüksek) lh 7,22 (yüksek) önceki yaptırdığım kan testleriyle arasında inanılmaz fark var:26:

Son düzenleme:

evet cnm test günüm 10 haziran pazartesi günü hayırlısıyla rabbim inşallah
hayırlısını verir ......

ay hadi hayırlısı..bu süreci iyi bilirim..olmama ihtimali hep var gamzecim..şartlama kendini..:))sen anlamayacaksın şimdi beni biliyorum(çünkü ben çok kızıyodum böyle diyenlere) onun için başka bişey demiyorum ama dua et inşallah olur..belirti felanda arama..ananas suyuna devam:))))yat dinlen ohhh keyfine bak..

yaa panik olma değerler her zaman değişir..bi ay bişeyden etkilenirsin tavan yapar..sende stresli günler geçirdin bu ay..

fsh 10 ve üzeri yüksek kabul ediliyor, estradiol biraz düşük gibi, lh ın da iyi bence

canım ama benimki Özel ünv hast. o yüzden fark var galiba yani devlet değil (Hacettepe ünv.gibi) ewet aşılamamı da burda yaptırdım ve para verdim ama işte özel ünv olduğundan heraldeee

hımm anlaşıldı canım ben devlet sandım devlet üniversitesinde aşılama ücretsiz bende diyorum nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…