- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.321
ciddi misin canım ya özel hastanede raporluysan 2000 lira istiyor devletle hiç fark yok ozaman
canım hakkında hayırlısı olsun inşallahşuan içinde olan biri olarak soruna cvp vermek istedim biliyosun bende ünv. hastanesine gidiyorum ve benim raporlu olduğu halde 2 binlira ödeyeceğim sölendi daha da isterlermi bilmiyorum tabi ilaçlar hariçç sanıyorum biz 3bin lira kesin ödücez ama fazlasını bilmiyorum şuan için gelecek aya bilgilendiririm seni
canım allah hayırlı bereketli bol kazançlar nasip etsi inş.
Özlemmm msj yollayamıyorum biraz sil mesajlarınıııııı çabıkkkk
Allah razı olsun canım, sen test gününde yaklaşıyor, nasılsın?
evet cnm test günüm 10 haziran pazartesi günü hayırlısıyla RABBİM inşallah hayırlısını verir ......
evet cnm test günüm 10 haziran pazartesi günü hayırlısıyla RABBİM inşallah hayırlısını verir ......
evet şifa canım, bende cok sıkıldım saatlerce bekliyoruz doğrudüzgün bir şey soramıyoruz sorunca kendi uslubuyla bir cevap veriyor bakalım bunu yaptırayımda tüp için üniv düşünüyorumhadi hayıılısı..sen şifada yaptıracan demi yine yakup hocaya..pazarlık yap hastaneyle..nede olsa bu senin ikinci aşılaman:)zaten sinir oluyorum onlara:))
valla çok ciddiyim canımm yaaa 2bin lira istediler daha da isterlermi nolur bilmiyorummsözde ünv. hastanesi ama özel gibi
evet şifa canım, bende cok sıkıldım saatlerce bekliyoruz doğrudüzgün bir şey soramıyoruz sorunca kendi uslubuyla bir cevap veriyor bakalım bunu yaptırayımda tüp için üniv düşünüyorum
canım tüpe gececek br arkadasım var kocası atatürk ünivde dr. biraz önce ona sordurdu raporsuz 1700-1800 müş raporlu ilk deneme 400 ikinci deneme 300 müş senin gideceğinde üniv okadar fark olmaması lazım okadar fark olur mu acaba :26:
Allah Allah niye o kadar fark ediyor ki acaba??? ama benim aşılamam bile 1bin lirayı bulmuştu canımmm
nasıl yani üniversitede aşılamaya paramı verdin yoksa özeldemi yaptırdın
evet cnm test günüm 10 haziran pazartesi günü hayırlısıyla rabbim inşallah hayırlısını verir ......
ya kızlar benşi bi aydınlatın yawww şimdi internetten sonuçlarıma baktımmm daaa ferritin değerim 6,08 (çok düşük) değer aralığı 13-150 ,estradiol 16,23(önceki sonuçlarım 50 küsürlerde) fsh 8,99 (yüksek) lh 7,22 (yüksek) önceki yaptırdığım kan testleriyle arasında inanılmaz fark var:26:
fsh 10 ve üzeri yüksek kabul ediliyor, estradiol biraz düşük gibi, lh ın da iyi benceYa kızlar benşi bi aydınlatın yawww şimdi internetten sonuçlarıma baktımmm daaa Ferritin değerim 6,08 (çok düşük) değer aralığı 13-150 ,Estradiol 16,23(önceki sonuçlarım 50 küsürlerde) fsh 8,99 (yüksek) lh 7,22 (yüksek) önceki yaptırdığım kan testleriyle arasında inanılmaz fark var:26:
canım ama benimki Özel ünv hast. o yüzden fark var galiba yani devlet değil (Hacettepe ünv.gibi) ewet aşılamamı da burda yaptırdım ve para verdim ama işte özel ünv olduğundan heraldeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?