- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.341
ay hadi hayırlısı..bu süreci iyi bilirim..olmama ihtimali hep var gamzecim..şartlama kendini..:))sen anlamayacaksın şimdi beni biliyorum(çünkü ben çok kızıyodum böyle diyenlere) onun için başka bişey demiyorum ama dua et inşallah olur..belirti felanda arama..ananas suyuna devam:))))yat dinlen ohhh keyfine bak..
yaa panik olma değerler her zaman değişir..bi ay bişeyden etkilenirsin tavan yapar..sende stresli günler geçirdin bu ay..
fsh 10 ve üzeri yüksek kabul ediliyor, estradiol biraz düşük gibi, lh ın da iyi bence
kızlar ferritin haricindeki testleri bilemiyorum ama ferritini araştırdım ve demir eksikliği anemiye kadar gidiyomuş peki doktorum neden bana ilaç vermedikianlamadım hani ben size diodum ya hep yorgunum çok yorgunum halsizim die galibe nedeni bu ferritinmiş heraldee galiba sanırsam yaa aranız da doktor yokmu yaaaa olmazki ama
malesef doktorlar burda takılmıyor
evet cnm test günüm 10 haziran pazartesi günü hayırlısıyla RABBİM inşallah hayırlısını verir ......
valla takılsaymışlar çok iyi olurmuşşşen iyisi biz topiğimize bi kadın doğumcu bulalım kadını bunaltalımmm
ayyy Gül maşallah çok güzel bir bebek Rabbim nazardan korusun, sağlıkla büyüsün, ellerini öp benim yerime
tabikide ricky kim, piss ricky kakasende Emir'in ellerini öp benim yerime, Allahım korusun sizi
Ayy topiğimizin 2 yeni paşası oldu...Büşra'nın Emir'i artık abi oldu ee bide Sahil var, o da abla artık
ayyyy bugününü en güzel haberi bu yaaaa maşallah subhanallah Allahmıza binlerce kez şükürler olsun canım benim.
inşallah oğlun ve sen iyisiniizdir ve hep iyi olursunuz ayyy seinçten ağlıycam rabbime şükürler olsun oh oh
canım benim gerçekten Allah kimseye muhtaç etmesin inşallah en en yakın zamanda feraha çıkarsınız tatlım, internetten araştır hep duaları hep oku, bide okuyalım. nazara geldiniz tıkandınız sanki yaa, küçük emirin küçücük poposu bile tıkandı baksana. Rabbim feraha aydınlığa çıkartsın sizi inşallah.
ayyy cnm çok sevindim allah analı babalı ve ismiyle büyütsün hayırlı bir evlat eylesin rabbim
Gull cok sevindim canim daha dun gibi hamilelik haberini verdigin gun simdi Omerin yaninda masallah size :))
Anaam gül!!Allah Ömer'i sana bagislasin.kız suni sancı daha zormus.Allah cigdemede bı kolaylık versinde oda kurtulsun ins.:)))anaaamm bebekler..bibilikleeeerrr)
canım cok gecmıs olsun ne mutlu sana allahım saglıkla huzurlada buyutmeyı nasıp etsın cok sevındım ne guzel bır mutluluk bu boyle kucuk prensı kokla benım ıcın yaşı uzun olsun hayırlı evlat olsun ınsallah
canım beniim inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bebek nasip edecek size de o zaman böyle hevesiniz yarım kalmayacak, her seferinde hüsrana uğramak çok zor biliyorum canım, geçen gün negatifi duyunca eşimin o hevesini görünce bende ağladım oda yazık beni üzmemek için fazla dile getirmiyor,insan kendinden çok eşine üzülüyor öyle değilmi, onları öyle hevesli görmek sonra üzüldüklerini görmek çok kötü , bazen kendimden çok onun için üzülüyorum ben biraz bağırıp çağırıyorum yada ağlıyorum o hiç bişey yapamıyor susuyor sadece ne ağlıyor ne dile getiriyor
güüül gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, maşallah sen atlattın darısı doğumu en yakın olan mesude ve Çiğdem'e olsun inşallah, rabbim onlarıda hayırlısı ile kurtarsın
Oyy canım gözun aydın olsun rabbim ananlı babalı buyutsun inş.
çok duygulandımm, resimlerinizide gördük, Allah hep mutlu etsin inşAllah sizi..
Güllüümmm Fatih emir şimdi bi büyük gelmiştir sana Ömer in fotolarının yanında, abi oldu o şimdi
çiğdemmm inşAllah hayırlısıyl doğum gerçekleşmiştir. inşAllah.. Normal olmuyorsa bundada vardır bir hayır, güzel haberlerini bekliyoruz bu mübarek cuma gününde. inşAllah koklaşıyorsunuzdur evladınla..
Bu mübarek günde tüm yüreğimle diliyorum ki Rabbim ona açılan elleri boş çevirmesin, dertlilere deva, hastalara şifa versin inşAllah.. hiç birimizin boynunu bükük bırakmasın, hayırlısıyla, sağlığıyla, sıhhatiyle, hayırlı evlatlar nasip etsin tümm isteyenlere inşAllah..
canım Seda raporsuz yaptıracak tüp bebeği o yüzden fiyat öle ben raporlu yaptıracam ya ondan ötürü bebeğimm
anammm kuzumm Allah yardımcın olsunnnbelki de şuan da yavrun kucağındaaa inşallahhhhh
canımmmm gözün aydınnn Allah analı babalı büyütsün inşallahhhayırlı evlat olsunnn
Sağol canım bakalım hakkımızda hayırlısıYaaa sen daha işmi yapıyosun yaaa uyuz oluyorum valla ne vicdansızlarmışşş canım hayırlısıyla alsaydın yavrunu kucağına inşallah tüm sıkıntıların bitecek Allah yardımcın olsunnn
cnm benım Allah analı babalı buyutun ınsallah ömerciği nekadar sanslısın rabbınsana emanetını gonderdı .rabbım nazarlardan korusun cok sevındım
bu arada gül(7verengül) doğum yapmış birinin alıntısında gördüm bilmiyordum çok sevindim Rabbim bebeklerini onlara bağışlasın sağlık sıhhatle büyüsün inşallah.
bukeeeeeeeeeeetttttttt
kızlar ferritin haricindeki testleri bilemiyorum ama ferritini araştırdım ve demir eksikliği anemiye kadar gidiyomuş peki doktorum neden bana ilaç vermedikianlamadım hani ben size diodum ya hep yorgunum çok yorgunum halsizim die galibe nedeni bu ferritinmiş heraldee galiba sanırsam yaa aranız da doktor yokmu yaaaa olmazki ama
hadi gözümüz aydın..sen mi yüklüyosun yahu???sen nasıl yüklüyosun...???Kızlarrrr Çido doğum yapmışş bebişin fotosunu yüklüyorum şimdiiiiiÇiğdemcimmmm canımmmm gözün aydınnn bebeğimmmmm Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahhhhhhhhh
ay açık kalmış yaa cevap verdimmm...yoğunum biliyosun:)
yaa bi sakin ol yahuu:))bediş iki oldun sende..dur hemen kan kaybından gitmezsin:)))
hadi gözümüz aydın..sen mi yüklüyosun yahu???sen nasıl yüklüyosun...???
Kızlarrrr Çido doğum yapmışş bebişin fotosunu yüklüyorum şimdiiiiiÇiğdemcimmmm canımmmm gözün aydınnn bebeğimmmmm Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahhhhhhhhh
Kuzum bebişin fotosunu da yollamışsarmış sarmalışş çekmiş yollamış yoksa nasıl yükleyimmm
ne bilem ben dumur oldum birden..zaen burnum akıyo alalala
Ben geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı. Hemen haberleri verip çıkayım dedim.
Nişanım geldiği gün yani 4 haziran günü evde düzenli olarak sancımın sıklaşmasını bekledik.
Sonra eşim annem ve ben hastaneye gittik.
Açıklığıma bakıldı ve ben gidene kadar tam 4 buçuk 5 cm açıklığım oluşmuş.
Hemen serumlar iğneler, suni sancı ile biran önce doğumu başlatalım dediler.
Yaklaşık 2 saat normal aralıklarla sancı çektim. Tam 12 buçuktan sonra bende ipler koptu1 saat sonrada yani tam 13:27'de canım oğlum Ömerimi normal doğum ile kucağıma aldım.
O gün hastanede çok fazla doğum vardı ve beni doğumhaneden pek kolay çıkarmadılar. Biraz bekledim. Sonra oğlumu kucağıma verdiler ve oracıkta emzirebildiğim kadar emzirdim
Doğum anında bütün topikteki arkadaşlarıma dualar ettim. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.
canım çok geçmiş olsun gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ömrü sağlık huzur dolsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?