Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

fsh 10 ve üzeri yüksek kabul ediliyor, estradiol biraz düşük gibi, lh ın da iyi bence

kızlar ferritin haricindeki testleri bilemiyorum ama ferritini araştırdım ve demir eksikliği anemiye kadar gidiyomuş peki doktorum neden bana ilaç vermedikianlamadım hani ben size diodum ya hep yorgunum çok yorgunum halsizim die galibe nedeni bu ferritinmiş heraldee galiba sanırsamyaa aranız da doktor yokmu yaaaa olmazki ama

malesef doktorlar burda takılmıyor

evet cnm test günüm 10 haziran pazartesi günü hayırlısıyla RABBİM inşallah
hayırlısını verir ......

canım çok az kalmış hadi inşallah müjdeli haberi verirsin de bize de umut olursun. Bu arada neler yaptın, hep yattın mı dışarı çıkıp gezdin mi, sırt üstümü yattın hep ayy ne sorular soruyorum ha ama merak ediyorum

Kızlarrrr Çido doğum yapmışş bebişin fotosunu yüklüyorum şimdiiiii Çiğdemcimmmm canımmmm gözün aydınnn bebeğimmmmm Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahhhhhhhhh

çok şükür çiğdemde kavuşmuş demek bebeğine gözleri aydın olsun, Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

ayyy cnm çok sevindim allah analı babalı ve ismiyle büyütsün hayırlı bir evlat eylesin rabbim

Gull cok sevindim canim daha dun gibi hamilelik haberini verdigin gun simdi Omerin yaninda masallah size :))

Anaam gül!!Allah Ömer'i sana bagislasin.kız suni sancı daha zormus.Allah cigdemede bı kolaylık versinde oda kurtulsun ins.:)))anaaamm bebekler..bibilikleeeerrr)

Oyy canım gözun aydın olsun rabbim ananlı babalı buyutsun inş.

cnm benım Allah analı babalı buyutun ınsallah ömerciği nekadar sanslısın rabbınsana emanetını gonderdı .rabbım nazarlardan korusun cok sevındım

bu arada gül(7verengül) doğum yapmış birinin alıntısında gördüm bilmiyordum çok sevindim Rabbim bebeklerini onlara bağışlasın sağlık sıhhatle büyüsün inşallah.

Her birinize tek tek teşekkür ederim. O kadar güzel bir duygu ki Allahım isteyen herkese yaşatsın.
Çiğdemede çok sevindim. Hayırlısı ile oda almış yavrusunu kucağına..

bukeeeeeeeeeeetttttttt

ay açık kalmış yaa cevap verdimmm...yoğunum biliyosun:)

yaa bi sakin ol yahuu:))bediş iki oldun sende..dur hemen kan kaybından gitmezsin:)))

hadi gözümüz aydın..sen mi yüklüyosun yahu???sen nasıl yüklüyosun...???

Kızlar 1 50 geçe doğurmuş anca kendime geldim yazmışş başka da bi detay yazmamış bebişin resmini yüklücektim ama vazgeçtimm Annesi yüklesin ilk daha iyi olurrr die düşündümm öle işte kızlarrr hadi ben kaçtım size by by

Kuzum bebişin fotosunu da yollamışsarmış sarmalışş çekmiş yollamış yoksa nasıl yükleyimmm

Bu arada doktorumu aradımm dedimki bende demir eksikliği varmış nie bana ilaç falan yazmadın ben kendimi hep yorgun halsiz hissediyorum sürekli de başım dönüyo dedim oda ilaç yazdı ama şöleki bi şifre verdi eczaneye git ilacını al dedi:26:günde bir tane kullan dediiiBukettt bedişe benzetmişsin benii bende kendimi benzetmiyor değilim haaa

tebrikler gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ömerciğin ömrü uzun bereketli olsun inş

canım çok geçmiş olsun gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ömrü sağlık huzur dolsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…