Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tefriciyeler daha var bu akşam biter inşallah

Kızlarrr Çiğdemle şimdi konuştum Normal doğum yapmış.Sabah 7 de hastaneye gitmişler suni sancı verilmiş 1 buçuğa kadar sancı çekmiş sonra da bebişi gelmişş şimdi de sancıları varmış ama bebişte Çiğdem de çok iyiler şükürler olsun Bebişi kucağıma alınca sancıları falan unuttum dioHepimize çokça dua etmişşbebeği beşikte yatmıyomuş ağlıyomuşş yanına yatırınca susuyomuşşAllah'ım uzun ömürler versin inşallah işte haberler bu kadarrr Allah'ım inşallah isteyen herkese bizlere de bu güzel duyguları yaşatır

selam kızlar nabersiniz.. çiğdem in bebeğini doğurdu mu? Bilginiz var mı acep..

oturmaktan sırtım ağrıyor benim.. yarın doktora gidiyorum kısmetse.. inşAllah güzel haberlerle gelmek nasip olur? Yasemiinnnn sen nasılsın? İyisin de mi?

darısıda senin başına olsun..az kalmış seninde..sağlıkla inşallah..
amin canım tüm hamişler sağ salim bebişlerine kavuşsunlar allah hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin gebiş olmak isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inş tez zamanda hepsiciği bu duyguyu tadar

Bedişim valla bende düşündüm düşündüm bütün yollar kapalı, Allah'ımin bir bildiği var şüphesiz..ama inşallah izmir dönüşü ya çörek-bal ya da hayıt suyuna başlayacağım, yarın sabah izmir'e gidiyorus pazartesi yada salı ameliyat olacak canım, gidince daha net belli olur zamanı,eşime keçiboynuzu yaptım ben daha önce,şimdi İzmir'de vaktimiz olursa sperm analizi yaptıracağız, sonucuna göre dayatacağım keçiboynuzunu

duamnur burcu kuşum okudum tefriciyeleri bitirdim haberin olsun. Allah kabul etsin canım
bizim diğer burcunun son durumu e acaba çok merak ediyorum ayy inallah yerleşmedir belkide.
işlerim yoğun çıkıyorum şimdilik.

kuzum benim kananmam afedersin parça parça geldi, artık çok net adet oluyorum, o yüzden test yaptırmadım, Rabbim ne yazdı alnıma bakalım, kendi iradem yettikçe fırsatları değerlendireceğim inşallah, sen nasıl oldun? kanama var mı? inşallah tamamen bitmiştir canım Allah yardımcın olsun

evet Tümayım baktıracağım inşallah aklımda sende yaptırmıştın di mi? sonuçları ne zamana kadar alıorsun?

Bircan gülüm hakkında hayırlısı olsun, inan ki bazı özeller devletle aynı, herkes kendi kafasına göre fiyat veriyor, 3000 alanda var 6000 alanda var, sen özelleri bir araştır bakalım , bize de söylersin..bende vaktim olursa öğrenir sana yazarım canım, inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın

Canım demirin(ferritin) yerlerde sürünüyor mutlaka ilaç almalısın, muhtemelen halsizliğinde ondan dolayı, fsh 10 ve üzeri olunca alarm zilleri çalıyor benim ki 10.34
lh iyi sıkıntı yok tatlım yüksek değil, 150 olanı biliyorum ama demiri önemse lütfen

Burcummmm bence hayıtsuyuna gerek yok tabi sen bilrisinn de hayıt suyu daha çok adet düzeni sağlamak için. bende kullandım. gerçi düzenli yumurtlarsaannn düzenli adet görürsün mü diyeceksin ama sana zaten yyumurtlamayla ilgili sıkıntın var demediler ki çok şükür güçlendirme çalışması gerekliymiş bal,tarçın,çörekotu buduurr... ama yiyebilecek misin acaba o var, ammaaann yersinn bişekilde inan benimde çok midem bulanıyordu ama ne yapalım şifa niyetinee.. siz orada nerde kalıcaksınız? Canım benimm ptesi mi olucak ameliyatı ona göre dua okuruz, şifa dileriz Rabbimden..

ayyy Çidoooooo çok şükür canım gözün aydın, ben kuzunu göremedim ama..olsun sen yine koyarsın fotosunu..ayyy doğum nasıl oldu ki.....inşallah ikinizde iyisinizdir Allah'a emanet olun

tamam bedişim, o zaman tam gaz çörek-bal-tarçın, tatlım eşimin abisi İzmir'de oturuyor onlarda kalacağız, zaten ameliyatta eşimin abisinin çalıştığı hastanede olacak, o da doktor, ameliyat günü gittiğimizde belli olacak, ben size yazarım,ayy eşim içerdeyken ben nasıl bekleyeceğim bilmiyorum Allah güç verir eminim..şimdiden stres yaptım

ayy maşallah Allah ikisinide nazardan korusun, yalnız 3.750 kilo tosunun normal doğumu nasıl oldu ki acep...amann bende ..ikiside sonuçta iyiyişmiş çok şükür..öptüm sizi canlar Allah'a emanet olun

bedişim ayağa kalk bir gerin istersen sırtını rahatlatır..yarın ki doktor görüşmende çok çok iyi ve rahat geçer inşallah, ayrıntılıya ne zaman gireceksin..bu arada çido doğurmuş aslı'nın yazdıklarını okumuşsundur kesin

valla tatlışım başka yaptığım birşey yok zaten ama tek canım sıkılıyo ya kardeşim gelcek o gelsede alışverişe çıksam biran önce keşkem

Gülcüm allah analı babalı büyütsün canım ya aldın bebişini kucağına çok şükür duaların temiz kalbin için çok sağol canım o anında bile unutmamışsın bizi sık sık gir yaz emi merakta bırakma bizi tekrar hayırlı olsun canım benim

ÇİĞDEMcim seninde olmuş kuzucuğun ne güzel bu gün güzel haberler aldık allah analı babalı büyütsün canım benim sağlıkla hayırla inş

GÜLCÜM canım haklısın tabi alışmak lazım her an istediğin yanında olmuyo anneler bebekleriyle büyüyo kaç yaşında olursa olsun diyorum hep ben bizim annelerimiz bile daha öyle ilklerle yaşıyorsun hep başına geldikçe öğreniyorsun ay ben ilk kucağıma alınca çok ağlarım gibi geliyo bebişimi ya

KIZLAR BU ARADA BU GÜN BENİM DUA GÜNÜMMÜŞ OKUYAN İYİ DİLEKTE BULUNAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM TEMİZ KALPLERİNİZE GÖRE VERSİN İNŞ

oyyy kardeşle yapılan alışverişe bayılırım..iyi bak o gelince canında sıkılmaz artık :)) Amin canım..

ben işyerindeyim hemmen çıkıyorum ama çıkmadan şunu yazayım dedimm.. burcu bende fsh kaç acaba dedim benimm 11 di 2 sene önce.. doktor acele et demiştii.. hiiç korkma çünkü ben fsh çok araştırdımm e2 midir nedir bişey var ya o biraz dahha noraml çıkıyorsa fsh beynin düşüncesinden de etkilenebiliyor.. yani kendin olumsuz düşünüp kalitesiz yumurtada yapabilrisinn senn hiiç merak etmee hiç korkulcak bişey yok Allah ın izniylee..

ayy çiğdeminnnn bebişini yiyelimm hepimizz.. annesinin yanında yatıyormuşş yaa çok tatlıı

yarına ben hastaneye gidiyorumm, dualarını eksik etmeyin ne olur, dahiliyeyede gitcem ayrıyetten şu tsh ölçülecek.. çok öptüm

Cigdem gozun aydin anali babali buyusun.Kuzucuk 40 haftadan fazlayi annesiyle gecirince alisti sana...
Burcu ben 2011 de yaptirdim 15 gunde cikmisti..Trambofoli paneli protein s ve proteinc

burcu benim genetik testi çok uzun sürmüştü 1 ay dediler yaklaşık 2 ayı bulmuştu çıkması oyalayıp durdular

Kizlar ben hastanedeyim esim ameliyat olali 1hafta oldu kanamasi oldu yine ameliyat oldu bi sure gelemicem
Dogum yapan arkadaaslar hayirli olsun bebeklerinizi kucakladiniz ppun yerime

tebrikler gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ömerciğin ömrü uzun bereketli olsun inş

Amiiin canım inşallah, seninde az kaldı hayırlısıyla inşallah sende kavuşursun bebeğine

Sağolasın canım hepimizin inşallah.. Valla o an öyle çok dualar geldi ki aklıma, topikteki arkadşlarım, çevremde çocuk isteyenler, çocuk bekleyenler, tanıdığım tanımadığım kim varsa hepsine ama hepsine, hatta tavuklara bile sabır diledim Rabbimin hikmeti işte, nasıl dayanıyolarki onlar hergün hergün dedim, düşün yani o an herşey geliyo insanın aklına Ama öyle güzelde bir yanı varki, kucağına verdikleri an gerçekten ama bunu herkes söylüyo yalan gibi gelebilir, herşeyi unutuyosuunn

Ayy çok şükür yaa geldibebeğimiz demek hayırlı uğurlu olsun çiğdememe. Allah uzun ömürler versin..

Her birinize tek tek teşekkür ederim. O kadar güzel bir duygu ki Allahım isteyen herkese yaşatsın.
Çiğdemede çok sevindim. Hayırlısı ile oda almış yavrusunu kucağına..

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah vatanına, milletine, ailesine hayırlı bir evlat olsun.

Ay canım normal de doğurmuş en güzeli vallahi bizim topik normal doğumcu zaten hayırlısıyla büyütsün bebeğini ay kıyamam demek annesinin kokusunu duyunca susuyor eh tanımaz mı annesini şimdi güven duygusu çok önemli. Bebekte kiloluydu zor olması normal ama toparlar hemen normal doğumun güzelliği bu ya ne tatlıdır kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…