- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.361
tefriciyeler daha var bu akşam biter inşallahsedacım canım inşallah reglın bir an önce gelir, doğum kontrol hapı çok mantıklı bence, ama yinede emin olup öyle bir söktürücü al, ne olur ne olmaz...ayrıca sana yorum yapan kışinin iyi niyetli yazdığını düşünmüyorum, yazdıklarına da çok güldüm :)))))
Allah sağsalim girip sağsalim çıkmasını nasip etsin inşallah, Rabbim şifa versin canım hemen bir iki dua okuyayım halan için
Buketim Allah razı olsun canım, moralim çok iyi Allah'a şükürler olsun, geçen seferden çok alışığım artık ama bu kimyasal gebeliklerin altında pıhtılaşma olabilirmış, izmir dönüşü bir doktora soracağım
Bide benimde burnum tıkalı 1 haftadır sürekli hapşırık tıksırık sümükle uğraşıyorum sanırım bahar alerjisi çünkü her sene mayıs haz yaşarım ben bunu
canım dün afedersin parça parça geldi,artık test yaptırmam sanırım, Rabbim bir daha ki sefere sağlıkla verir inşallah ama bunları neden yaşadığımı öğrenmek istiyrom çünkü 3 kez oldu, hayırlısı bakalım, tefriciyeler tamamlandı mı?
Kızlar çigdemi arayan oldu mu?
duamnur burcu kuşum okudum tefriciyeleri bitirdim haberin olsun. Allah kabul etsin canım
Burcu tefriciyeleer tamam..
burcucum Tefriciyeni okudum canım Rabbim kabul eylesin inşallah....
amin canım tüm hamişler sağ salim bebişlerine kavuşsunlar allah hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin gebiş olmak isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inş tez zamanda hepsiciği bu duyguyu tadardarısıda senin başına olsun..az kalmış seninde..sağlıkla inşallah..
ayyyy sedaamm engelle Allah aşkına, hanfendide kendini iyiliğine!!! de olsa yazma zorunluluğunda hissetmez..
Çok geçmiş olsun.. Allah sağlık, şifa versin hayırlısıyla..
Ammaaann Burcuummm gerçektende kullanmaman bu ay demek ki hayırlı klomeni, ama kısmetse bal,tarçın, çörek otunu taze taze yapıp yersin, eşinede sen keçiboynuzu içir (taze keçiboynuzu ama pekmez yada kürü falan değil) bişey yoksa bile içir sonrada gelsin bebişlerr..bu kadar ısrarla kullanamadığına göre klomeni bence bu ay bunu mutlakaaa dene, eşin kısmet olursa yarına mı giriyor ameliyata..
duamnur burcu kuşum okudum tefriciyeleri bitirdim haberin olsun. Allah kabul etsin canım
bizim diğer burcunun son durumu e acaba çok merak ediyorum ayy inallah yerleşmedir belkide.
işlerim yoğun çıkıyorum şimdilik.
Burcu tefriciyeleer tamam..
Kızlar Çiğdemle dün mesajlaştık çok bunalmış sürekli arayanlardan laf söyleyenler üzenler oluyormuş o yüzden telefonu eşine veriyormuş açmıyormuş bişey olursa haber vericem dedi...
Burcu bencede baktır pıhtılaşmaya için rahat etsin...
selam kuzular ben dün doktora alttan baktı e2 istedi onun sonucuna göre aşılamaya karar verelim dedi neyse kan verdim sonucum iyi cıkmış aşılama yapacagız dedi gonal f kullanmaya bugün başlıcam yine aynı dozda günlük 62.5 7 gün boyunca kullanıcam haftaya cumaya gidicem büyük ihtimalle o gün çatlatma iğnemi olurum pazar günüüde aşılamayı yapar tabi bu benim tahminlerim ilkindede böyle olmuştu çünkü Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah başka şeylere gerek kalmaz, tüp bebek için rapor cıkartamıyorum çünkü çalıştığım iiçin 5 yıl, eger çalışmasaydım eşimin sgksından yararlansaydım 900 gün yeterliymiş bu yüzden olmuyor benim 4 yıl oldukızlar ya üniversite hastanesinde tüp bebek raporsuz nekadara yapılıyor bilen var mı en azından ilaçlar için rapor cıkarırız tüpüde üniversitede yaptırırız özelden daha ucuzdur herhalde,Allahım hiç kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın.
Ya kızlar beni bi aydınlatın yawww şimdi internetten sonuçlarıma baktımmm daaa Ferritin değerim 6,08 (çok düşük) değer aralığı 13-150 ,Estradiol 16,23(önceki sonuçlarım 50 küsürlerde) fsh 8,99 (yüksek) lh 7,22 (yüksek) önceki yaptırdığım kan testleriyle arasında inanılmaz fark var:26:
Bedişim valla bende düşündüm düşündüm bütün yollar kapalı, Allah'ımin bir bildiği var şüphesiz..ama inşallah izmir dönüşü ya çörek-bal ya da hayıt suyuna başlayacağım, yarın sabah izmir'e gidiyorus pazartesi yada salı ameliyat olacak canım, gidince daha net belli olur zamanı,eşime keçiboynuzu yaptım ben daha önce,şimdi İzmir'de vaktimiz olursa sperm analizi yaptıracağız, sonucuna göre dayatacağım keçiboynuzunu
kuzum benim kananmam afedersin parça parça geldi, artık çok net adet oluyorum, o yüzden test yaptırmadım, Rabbim ne yazdı alnıma bakalım, kendi iradem yettikçe fırsatları değerlendireceğim inşallah, sen nasıl oldun? kanama var mı? inşallah tamamen bitmiştir canım Allah yardımcın olsun
evet Tümayım baktıracağım inşallah aklımda sende yaptırmıştın di mi? sonuçları ne zamana kadar alıorsun?
Bircan gülüm hakkında hayırlısı olsun, inan ki bazı özeller devletle aynı, herkes kendi kafasına göre fiyat veriyor, 3000 alanda var 6000 alanda var, sen özelleri bir araştır bakalım , bize de söylersin..bende vaktim olursa öğrenir sana yazarım canım, inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın
Kızlarrrr Çido doğum yapmışş bebişin fotosunu yüklüyorum şimdiiiiiÇiğdemcimmmm canımmmm gözün aydınnn bebeğimmmmm Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahhhhhhhhh
Burcummmm bence hayıtsuyuna gerek yok tabi sen bilrisinn de hayıt suyu daha çok adet düzeni sağlamak için. bende kullandım. gerçi düzenli yumurtlarsaannn düzenli adet görürsün mü diyeceksin ama sana zaten yyumurtlamayla ilgili sıkıntın var demediler ki çok şükür güçlendirme çalışması gerekliymiş bal,tarçın,çörekotu buduurr... ama yiyebilecek misin acaba o var, ammaaann yersinn bişekilde inan benimde çok midem bulanıyordu ama ne yapalım şifa niyetinee.. siz orada nerde kalıcaksınız? Canım benimm ptesi mi olucak ameliyatı ona göre dua okuruz, şifa dileriz Rabbimden..
Kızlarrr Çiğdemle şimdi konuştum Normal doğum yapmış.Sabah 7 de hastaneye gitmişler suni sancı verilmiş 1 buçuğa kadar sancı çekmiş sonra da bebişi gelmişşşimdi de sancıları varmış ama bebişte Çiğdem de çok iyiler şükürler olsun Bebişi kucağıma alınca sancıları falan unuttum dio Hepimize çokça dua etmişş bebeği beşikte yatmıyomuş ağlıyomuşş yanına yatırınca susuyomuşş Allah'ım uzun ömürler versin inşallah işte haberler bu kadarrr Allah'ım inşallah isteyen herkese bizlere de bu güzel duyguları yaşatır
selam kızlar nabersiniz.. çiğdem in bebeğini doğurdu mu? Bilginiz var mı acep..
oturmaktan sırtım ağrıyor benim.. yarın doktora gidiyorum kısmetse.. inşAllah güzel haberlerle gelmek nasip olur? Yasemiinnnn sen nasılsın? İyisin de mi?
valla tatlışım başka yaptığım birşey yok zaten ama tek canım sıkılıyo ya kardeşim gelcek o gelsede alışverişe çıksam biran önce keşkemCanlar ballar....benim kanamam tam gaz devam..hayırlısı olsun.. :)))
ASLI günün konusu sensin bebeğem, herşey yolunda çok şükür, idrar yolu enf için bol su iç dedim, hemde antibiyatik kullanırken bol su içmak güzel olur, ğunde 2 litre falan su içersen enfeksiyonun atılmasına yardım eder, mis gibi temiz temiz başla, tüp bebek olmanı inanılmaz destekliyorum, rapor çıkarmanda süper olmuş, peki ne kadar tutacak hiç konuştunuz mu?
YASEMIN tatlım iyi olmana cok sevindim, bak benim pco lu bir arkadaşim vardı 4. ayinda çok kanaması oldu, doktor bişey olmaz pcolularda çok karşılaştığımzı bişeydir demişti, sağsalim doğurdu
ASYAMCA hoşgeldin tatlım, iyi olmana çok sevindim, canım kuzunda iyiyişmiş maşallah
FANA hamileymişsin canım tebrikler, Allah tamamına erdirsin, maşallah
BIRCAN kuzum test yapacak miyim diye sormuşsun , valla kanamam yoğun sanırim yapmam, çünkü göğuslerimde normale döndü, kesin kimyasal gebelik yaşıyorum, bide tüp bebek için sana şartalri yalniş söylemışler canim, sgk nın sitesinde var, istenen şeyler ben direk ordan baktım, sende bi bak 5 yil şarti yok, 5 yillik sgklı olma şarti var
OZLEMIM yarın test yaptırmayacagim kanmam cok, ykarda bircan'a da yazdım, hayırlisi buymuş demek ki
DIDEM canim, ohh evdeymişsin yat keyfini çikar tatlım :)
BUKET bu aslıya verilen ilaç varya sende kullanmışsın, onu ben kafama göre alıp içsem nasıl olur, vitamin dedin ya, tam adını yazsana
SEDA canım klomene başlamayı bende cok istiyorum ama doktorum pazartesiye kadar yok, bizde zaten haftasonu izmir'e gidecegiz, bu ay kalacak klomen, kafama göre kullansam olur mu?
Ben geldim canlarım... Geçmişi okuyarak başlayım demiştim ama bebeğim ağlamaya başladı. Hemen haberleri verip çıkayım dedim.
Nişanım geldiği gün yani 4 haziran günü evde düzenli olarak sancımın sıklaşmasını bekledik.
Sonra eşim annem ve ben hastaneye gittik.
Açıklığıma bakıldı ve ben gidene kadar tam 4 buçuk 5 cm açıklığım oluşmuş.
Hemen serumlar iğneler, suni sancı ile biran önce doğumu başlatalım dediler.
Yaklaşık 2 saat normal aralıklarla sancı çektim. Tam 12 buçuktan sonra bende ipler koptu1 saat sonrada yani tam 13:27'de canım oğlum Ömerimi normal doğum ile kucağıma aldım.
O gün hastanede çok fazla doğum vardı ve beni doğumhaneden pek kolay çıkarmadılar. Biraz bekledim. Sonra oğlumu kucağıma verdiler ve oracıkta emzirebildiğim kadar emzirdim
Doğum anında bütün topikteki arkadaşlarıma dualar ettim. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.
valla tatlışım başka yaptığım birşey yok zaten ama tek canım sıkılıyo ya kardeşim gelcek o gelsede alışverişe çıksam biran önce keşkem
Gülcüm allah analı babalı büyütsün canım yaaldın bebişini kucağına çok şükür duaların temiz kalbin için çok sağol canım o anında bile unutmamışsın bizi sık sık gir yaz emi merakta bırakma bizi tekrar hayırlı olsun canım benim
ÇİĞDEMcim seninde olmuş kuzucuğun ne güzel bu gün güzel haberler aldık allah analı babalı büyütsün canım benim sağlıkla hayırla inş
GÜLCÜM canım haklısın tabi alışmak lazım her an istediğin yanında olmuyo anneler bebekleriyle büyüyo kaç yaşında olursa olsun diyorum hep ben bizim annelerimiz bile daha öyle ilklerle yaşıyorsun hep başına geldikçe öğreniyorsun ay ben ilk kucağıma alınca çok ağlarım gibi geliyo bebişimi ya
KIZLAR BU ARADA BU GÜN BENİM DUA GÜNÜMMÜŞ OKUYAN İYİ DİLEKTE BULUNAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM TEMİZ KALPLERİNİZE GÖRE VERSİN İNŞ
tebrikler gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ömerciğin ömrü uzun bereketli olsun inş
Gülcüm allah analı babalı büyütsün canım yaaldın bebişini kucağına çok şükür duaların temiz kalbin için çok sağol canım o anında bile unutmamışsın bizi sık sık gir yaz emi merakta bırakma bizi tekrar hayırlı olsun canım benim
Kızlarrrr Çido doğum yapmışş bebişin fotosunu yüklüyorum şimdiiiiiÇiğdemcimmmm canımmmm gözün aydınnn bebeğimmmmm Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahhhhhhhhh
Her birinize tek tek teşekkür ederim. O kadar güzel bir duygu ki Allahım isteyen herkese yaşatsın.
Çiğdemede çok sevindim. Hayırlısı ile oda almış yavrusunu kucağına..
Kızlarrr Çiğdemle şimdi konuştum Normal doğum yapmış.Sabah 7 de hastaneye gitmişler suni sancı verilmiş 1 buçuğa kadar sancı çekmiş sonra da bebişi gelmişşşimdi de sancıları varmış ama bebişte Çiğdem de çok iyiler şükürler olsun Bebişi kucağıma alınca sancıları falan unuttum dio Hepimize çokça dua etmişş bebeği beşikte yatmıyomuş ağlıyomuşş yanına yatırınca susuyomuşş Allah'ım uzun ömürler versin inşallah işte haberler bu kadarrr Allah'ım inşallah isteyen herkese bizlere de bu güzel duyguları yaşatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?