- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.381
ayşeciğim geçmiş olsun canım Allah şifa versin,ne için ameliyat olmuştu eşin ben kaçırdım herhaldeKizlar ben hastanedeyim esim ameliyat olali 1hafta oldu kanamasi oldu yine ameliyat oldu bi sure gelemicem
Dogum yapan arkadaaslar hayirli olsun bebeklerinizi kucakladiniz ppun yerime
ayyy cok şükür çiğdemde kankamızı almış kucağına RABBİM sağlıklı uzun ömür versin İNŞALLAH sıra MESUDEDE hayırlıısı ile tüm hamileler vakti geldiğinde bebişini sağlıkla alsın kucağına.Kızlarrr Çiğdemle şimdi konuştum Normal doğum yapmış.Sabah 7 de hastaneye gitmişler suni sancı verilmiş 1 buçuğa kadar sancı çekmiş sonra da bebişi gelmişşşimdi de sancıları varmış ama bebişte Çiğdem de çok iyiler şükürler olsun Bebişi kucağıma alınca sancıları falan unuttum dio Hepimize çokça dua etmişş bebeği beşikte yatmıyomuş ağlıyomuşş yanına yatırınca susuyomuşş Allah'ım uzun ömürler versin inşallah işte haberler bu kadarrr Allah'ım inşallah isteyen herkese bizlere de bu güzel duyguları yaşatır
allah şifa versin canım çok geçmiş olsunKizlar ben hastanedeyim esim ameliyat olali 1hafta oldu kanamasi oldu yine ameliyat oldu bi sure gelemicem
Amiiin canım inşallah, seninde az kaldı hayırlısıyla inşallah sende kavuşursun bebeğine
Sağolasın canım hepimizin inşallah.. Valla o an öyle çok dualar geldi ki aklıma, topikteki arkadşlarım, çevremde çocuk isteyenler, çocuk bekleyenler, tanıdığım tanımadığım kim varsa hepsine ama hepsine, hatta tavuklara bile sabır diledimRabbimin hikmeti işte, nasıl dayanıyolarki onlar hergün hergün dedim, düşün yani o an herşey geliyo insanın aklına Ama öyle güzelde bir yanı varki, kucağına verdikleri an gerçekten ama bunu herkes söylüyo yalan gibi gelebilir, herşeyi unutuyosuunn
Cigdem gozun aydin anali babali buyusun.Kuzucuk 40 haftadan fazlayi annesiyle gecirince alisti sana...
Burcu ben 2011 de yaptirdim 15 gunde cikmisti..Trambofoli paneli protein s ve proteinc
ben işyerindeyim hemmen çıkıyorum ama çıkmadan şunu yazayım dedimm.. burcu bende fsh kaç acaba dedim benimm 11 di 2 sene önce.. doktor acele et demiştii.. hiiç korkma çünkü ben fsh çok araştırdımm e2 midir nedir bişey var ya o biraz dahha noraml çıkıyorsa fsh beynin düşüncesinden de etkilenebiliyor.. yani kendin olumsuz düşünüp kalitesiz yumurtada yapabilrisinn senn hiiç merak etmee hiç korkulcak bişey yok Allah ın izniylee..
ayy çiğdeminnnn bebişini yiyelimm hepimizz..annesinin yanında yatıyormuşş yaa çok tatlıı
yarına ben hastaneye gidiyorumm, dualarını eksik etmeyin ne olur, dahiliyeyede gitcem ayrıyetten şu tsh ölçülecek.. çok öptüm
burcu benim genetik testi çok uzun sürmüştü 1 ay dediler yaklaşık 2 ayı bulmuştu çıkması oyalayıp durdular
Kizlar ben hastanedeyim esim ameliyat olali 1hafta oldu kanamasi oldu yine ameliyat oldu bi sure gelemicem
Kizlar ben hastanedeyim esim ameliyat olali 1hafta oldu kanamasi oldu yine ameliyat oldu bi sure gelemicem
ewet canım aradım doktoru ilaç yazdıı dün yetişemedim bugün alıp hemen başlıcammCanım demirin(ferritin) yerlerde sürünüyor mutlaka ilaç almalısın, muhtemelen halsizliğinde ondan dolayı, fsh 10 ve üzeri olunca alarm zilleri çalıyor benim ki 10.34
lh iyi sıkıntı yok tatlım yüksek değil, 150 olanı biliyorum ama demiri önemse lütfen
canım iyi yolculuklar Allah yolunuzu açık etsingünaydın fıstılarım...
Biz bugün İzmir'e gidiyoruz..ordaykende her fırsatta topiğe girerim, özlerim ben sizi dayanamam
Bugün hastaneye giden, hastanede olan, doğum bekleyen, bebek isteyen herkese, hepinize Rabbim esenlik ve kolaylik versin, semaya kalidırıp ettiğiniz dualar hayırlısiyla kabul olsun inşallah, hepinizin kalbinde o kadar güzel şeyler varki, yazdıklarınızdan anlaşılıyor zaten, hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet olun, Rabbim hiç kimseyi sevdikleriyle sınamasın inşallah, hakkınızı helal edin
bazen bana da oluyo canım sanırım doluyoruz ve taşıyoruz galibaaa küçücük bir şeyi bahane edip ağlıyoruzz sonraçiğdemcim tebrıkler Allah analı babalı buyutsun inşallah
kızlar dun bogazlarım yanıyodu faranjıt oldum sanırım antıbıyotıge basladım.adetım leke leke gelıyodu cok sukur yogunlastı ayın 5den berı pazartesı ıgnem var doktor gel bı kontrol edelım duruma gore yaparız ıgneyı dedı.dun oyle eve uzandın tvnın karsına bı reklam var bebekler cocuklar var bıanda anlamadım hıckıra hıckıra aglamaya basladım goren bıyerıme bısey oldu sanıcak oyle kotu oldumkı sonradan kendıme de kızdım rabbıme ısyan edıyomusum gıbı geldıkendımı toparladım ama hıc olmamıstım boyle ıcımı alamadım bır sure rabbımhayırlısını nasıp etsın
çiğdemcim tebrıkler Allah analı babalı buyutsun inşallah
rabbım sahlık sıhhat ıhsan eylesın cnm cok gecmıs olsun
kızlar dun bogazlarım yanıyodu faranjıt oldum sanırım antıbıyotıge basladım.adetım leke leke gelıyodu cok sukur yogunlastı ayın 5den berı pazartesı ıgnem var doktor gel bı kontrol edelım duruma gore yaparız ıgneyı dedı.dun oyle eve uzandın tvnın karsına bı reklam var bebekler cocuklar var bıanda anlamadım hıckıra hıckıra aglamaya basladım goren bıyerıme bısey oldu sanıcak oyle kotu oldumkı sonradan kendıme de kızdım rabbıme ısyan edıyomusum gıbı geldıkendımı toparladım ama hıc olmamıstım boyle ıcımı alamadım bır sure rabbımhayırlısını nasıp etsın
günaydın fıstılarım...
Biz bugün İzmir'e gidiyoruz..ordaykende her fırsatta topiğe girerim, özlerim ben sizi dayanamam
Bugün hastaneye giden, hastanede olan, doğum bekleyen, bebek isteyen herkese, hepinize Rabbim esenlik ve kolaylik versin, semaya kalidırıp ettiğiniz dualar hayırlısiyla kabul olsun inşallah, hepinizin kalbinde o kadar güzel şeyler varki, yazdıklarınızdan anlaşılıyor zaten, hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet olun, Rabbim hiç kimseyi sevdikleriyle sınamasın inşallah, hakkınızı helal edin
günaydınn canlarım nasılsınızz
çiğdemcim tebrıkler Allah analı babalı buyutsun inşallah
rabbım sahlık sıhhat ıhsan eylesın cnm cok gecmıs olsun
günaydın nazan ben iyiyim ama uykum var sen nasılsın
Günaydıııınnnn hanımlar
Çidoş doğum yapmış sanırım canlar ne konuşmuşsunuz yahugeçmişi okuyacağım şimdi çidoşumun bebeği analı babalı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah...
günaydınn canlarım nasılsınızz
iyi olmaya calşıyorum hafta sonu çalışmak berbat dimi benimde uykum moralim bozuk amann işte
kuzummm halandan haberler nasıl?nasıl geçmiş ameliyat?bide nie moralin bozuk seninnn???iyi olmaya calşıyorum hafta sonu çalışmak berbat dimi benimde uykum moralim bozuk amann işte
Günaydınnn kızlarrrrr ben de güzelce bir kahvaltı yaptımve geldimmmm.Ayyyy yine bir cumartesi ve yine çalışıyoruz ıyyyyyy
valla cumartesi herkes evinde yatarken işe gelmek pek iyi değil ama ne yapıcan işte mecbur , hayırdır senin moralin neden bozuk
kuzummm halandan haberler nasıl?nasıl geçmiş ameliyat?bide nie moralin bozuk seninnn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?