Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kizlar ben hastanedeyim esim ameliyat olali 1hafta oldu kanamasi oldu yine ameliyat oldu bi sure gelemicem
Dogum yapan arkadaaslar hayirli olsun bebeklerinizi kucakladiniz ppun yerime
ayşeciğim geçmiş olsun canım Allah şifa versin,ne için ameliyat olmuştu eşin ben kaçırdım herhalde

ayyy cok şükür çiğdemde kankamızı almış kucağına RABBİM sağlıklı uzun ömür versin İNŞALLAH sıra MESUDEDE hayırlıısı ile tüm hamileler vakti geldiğinde bebişini sağlıkla alsın kucağına.

ayy maşaallah : Allah nazarlardan saklasın topiğimizin bebişleri geliyor teker teker Allah hayırlı evlat etsin inş,sağlık sıhhat versin GÜÜÜLLL VEE ÇİĞDEMM çooookk geçmiş olsun,yerim ben o bebekleri amaaa

Kizlar ben hastanedeyim esim ameliyat olali 1hafta oldu kanamasi oldu yine ameliyat oldu bi sure gelemicem
allah şifa versin canım çok geçmiş olsun

inş canım sizler kavuştukça ben dahada sabırsızlanıyorum doğrusu

Cigdem gozun aydin anali babali buyusun.Kuzucuk 40 haftadan fazlayi annesiyle gecirince alisti sana...
Burcu ben 2011 de yaptirdim 15 gunde cikmisti..Trambofoli paneli protein s ve proteinc

Ay tümayım inşallah banada yaptırıp hemen almak nasip olur, bakalım Allah kısmetimize ne yazdı, bu işin çözülmesini çok istiyorum...

Bedişim çok sağol canım içim rahatladı biraz...Allah kolaylik versin korkularını alsın götürsün inşallah herşey temiz çıkar

burcu benim genetik testi çok uzun sürmüştü 1 ay dediler yaklaşık 2 ayı bulmuştu çıkması oyalayıp durdular

Abovvv cokmuş..bakalım ben yaptırabilecekmiyim, inşallah Allah nasip eder...

Canım Rabbim tez zmanda şifa versin, tatildeyken mi oldu, Allah yardımcınız olsun

günaydın fıstılarım...

Biz bugün İzmir'e gidiyoruz..ordaykende her fırsatta topiğe girerim, özlerim ben sizi dayanamam

Bugün hastaneye giden, hastanede olan, doğum bekleyen, bebek isteyen herkese, hepinize Rabbim esenlik ve kolaylik versin, semaya kalidırıp ettiğiniz dualar hayırlısiyla kabul olsun inşallah, hepinizin kalbinde o kadar güzel şeyler varki, yazdıklarınızdan anlaşılıyor zaten, hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet olun, Rabbim hiç kimseyi sevdikleriyle sınamasın inşallah, hakkınızı helal edin

çiğdemcim tebrıkler Allah analı babalı buyutsun inşallah

rabbım sahlık sıhhat ıhsan eylesın cnm cok gecmıs olsun

kızlar dun bogazlarım yanıyodu faranjıt oldum sanırım antıbıyotıge basladım.adetım leke leke gelıyodu cok sukur yogunlastı ayın 5den berı pazartesı ıgnem var doktor gel bı kontrol edelım duruma gore yaparız ıgneyı dedı.dun oyle eve uzandın tvnın karsına bı reklam var bebekler cocuklar var bıanda anlamadım hıckıra hıckıra aglamaya basladım goren bıyerıme bısey oldu sanıcak oyle kotu oldumkı sonradan kendıme de kızdım rabbıme ısyan edıyomusum gıbı geldı kendımı toparladım ama hıc olmamıstım boyle ıcımı alamadım bır sure rabbımhayırlısını nasıp etsın

ewet canım aradım doktoru ilaç yazdıı dün yetişemedim bugün alıp hemen başlıcamm
canım iyi yolculuklar Allah yolunuzu açık etsin Eşinin ameliyatı çok rahat geçsin çabucak şifa bulsun inşallahhh
bazen bana da oluyo canım sanırım doluyoruz ve taşıyoruz galibaaa küçücük bir şeyi bahane edip ağlıyoruzz sonraAllah'ım inşallah bizlere de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder bizim de yüzümüzü güldürür inşallahhhh

bende show tv de doğumları gösteren bi program varya onu izlerken bebek doğunca ağlıyorum , bazı reklamlarda da gözlerim doluyo dalıp gidiyorum, ağladığım için isyan ettiğimi düşünmüyorum bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum, sonuçta halimize şükrediyoruz yinede

iyi yolculuklar tatlım eşin ne olduğunu anlamadan şıp diye iyileşsindin inşallah... memeleketimden benim için derin bi deniz deniz havası al
Çidoş doğum yapmış sanırım canlar ne konuşmuşsunuz yahu geçmişi okuyacağım şimdi çidoşumun bebeği analı babalı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah...

canım isyan olarak düşünme bence kalbin temiz olduğu sürece insanız bazen güçsüz hissetmemiz normal ayakta kalabilmek için bazen içini boşaltman gerekiyor...

Günaydıııınnnn hanımlar

Çidoş doğum yapmış sanırım canlar ne konuşmuşsunuz yahu geçmişi okuyacağım şimdi çidoşumun bebeği analı babalı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah...

günaydınn canlarım nasılsınızz

Günaydınnn kızlarrrrr ben de güzelce bir kahvaltı yaptımve geldimmmm.Ayyyy yine bir cumartesi ve yine çalışıyoruz ıyyyyyy

valla cumartesi herkes evinde yatarken işe gelmek pek iyi değil ama ne yapıcan işte mecbur , hayırdır senin moralin neden bozuk

kuzummm halandan haberler nasıl?nasıl geçmiş ameliyat?bide nie moralin bozuk seninnn???

halamda haberler iyi çok şükür biraz korkuttu bizi 10 girdi ameliyata akşam 5 çıktı servise tansiyonu düşükmüş ama çok şükür iyi şimid dualarınız sayesinde

kızlar ya yine bir arkadaşımız bebegini kaybetti kızı hiç bir şikayeti yok tu ne kanama ne bişey belritileride vardı bebegini kalbi durmuş 10 haftada korktum ya ne bileyim salıda randevum var inanın gitmek istemiyorum çok kötuyum biliyorum yicek ekmegi varsa hiç birsey mani olmaz ama ne bileyim işte nefisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…