- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.401
Günaydınnn kızlarrrrr ben de güzelce bir kahvaltı yaptımve geldimmmm.Ayyyy yine bir cumartesi ve yine çalışıyoruz ıyyyyyy
halamda haberler iyi çok şükür biraz korkuttu bizi 10 girdi ameliyata akşam 5 çıktı servise tansiyonu düşükmüş ama çok şükür iyi şimid dualarınız sayesinde
kızlar ya yine bir arkadaşımız bebegini kaybetti kızı hiç bir şikayeti yok tu ne kanama ne bişey belritileride vardı bebegini kalbi durmuş 10 haftada korktum ya ne bileyim salıda randevum var inanın gitmek istemiyorum çok kötuyum biliyorum yicek ekmegi varsa hiç birsey mani olmaz ama ne bileyim işte nefisss
halamda haberler iyi çok şükür biraz korkuttu bizi 10 girdi ameliyata akşam 5 çıktı servise tansiyonu düşükmüş ama çok şükür iyi şimid dualarınız sayesinde
kızlar ya yine bir arkadaşımız bebegini kaybetti kızı hiç bir şikayeti yok tu ne kanama ne bişey belritileride vardı bebegini kalbi durmuş 10 haftada korktum ya ne bileyim salıda randevum var inanın gitmek istemiyorum çok kötuyum biliyorum yicek ekmegi varsa hiç birsey mani olmaz ama ne bileyim işte nefisss
Canım benim içini ferah tut bak ne güzel yazmışsın yiyecek ekmeği varsa die ne güzel inanıyoruz Allah'a emanet ediyoruz napalım ama kötüyü de çok düşünmemek lazım Allah herşeyin hayırlısını versin canım zaten bizler hep tedirgin oluyoruz ee okadar bekledin yavrun için şimdide tedirgin olman normal ama abartma sen bolca duanı et canımmm. Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallahhh canım benimmhalamda haberler iyi çok şükür biraz korkuttu bizi 10 girdi ameliyata akşam 5 çıktı servise tansiyonu düşükmüş ama çok şükür iyi şimid dualarınız sayesinde
ya çalışmak zor geliyor artık da evde ne yapıcam ben çok sıkılırım diye sonuna kadar çalışasım var... hoş o son pek uzak değil sanırım artık sıcak yüzünden
patır patır dökülüyo millet çok kayıplar var allah sonumuzu hayır etsin iş. canım bugun 11+0 salı iyi oldugunu göreyim hoş ikili testimizde var rabbim yardımcımız olsunnazancım ya okuma diyicem de geç kaldım sanırım... kayıplar oluyor malesef ve çok etkileniyorsun yakın haftalardakileri duyunca ama sağlam durmaya çalış bebeğin için yıpratma kendini... haklı olarak o arkadaşlar da çok duygusal yazıyorlar iyice dağılıyorsun... çok az kaldı canım şu 2 haftayı atlat tamadır bizim ağustos annelerinde 12. haftadan sonra kimsenin bebeğine bişi olmadı çok şükür
canım benim herşey Allahtan sen yinede kötü düşünme aklına kötüyü getirme rabbim nasip ettiyse zaten hiç bi engel duramaz karşısında, biliyorsunki bende de hiç bi belirti olmadan gitti , ama böyle üzülerek de olmazki kendini sıkıntıya sokuyorsun boşuna strese giriyorsun bak şurda 3 gün kalmış randevuna göreceksinki herşey çok iyi ve yolunda,yaa nazanım bide sen başka doktoramı gitsen acaba bu doktor seni çok uzun aralıklarla çağıracak sanırım böyle olunca sende telaşlanıyorsun halbuki daha kısa aralıklarla çağırsa senin için daha rahat eder.
Canım benim içini ferah tut bak ne güzel yazmışsın yiyecek ekmeği varsa die ne güzel inanıyoruz Allah'a emanet ediyoruz napalım ama kötüyü de çok düşünmemek lazım Allah herşeyin hayırlısını versin canım zaten bizler hep tedirgin oluyoruz ee okadar bekledin yavrun için şimdide tedirgin olman normal ama abartma sen bolca duanı et canımmm. Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallahhh canım benimm
patır patır dökülüyo millet çok kayıplar var allah sonumuzu hayır etsin iş. canım bugun 11+0 salı iyi oldugunu göreyim hoş ikili testimizde var rabbim yardımcımız olsun
evet özlem biliyorum seni ve bencillikmi ediyorum acaba diyede duşunuyorum içimden bebegii kaybedenlere karsı ama işte insan mani olamıyo rahatlamak istiyo
evet doktor konusunda haklısın ama doktorum çok iyi biri birde takibimde falan bu doktor vardı beni anlıyo uzun zamandır bekledigimi biliyo daha hasas belkide ondan cesaret edemiyorum
canım tabiki insan kaybetmekten korkar ama ne kadar kötüyü düşünürsen hep öyle devam eder sürekli kötü şeyler gelir aklına o yüzden kötüyü düşünmemeye çalış mesela ileriki haftaları düşün ne biliyim nasıl bi oda düzenlersin nasıl kıyafetler alırsın bunları düşün iyiyye odaklan.
peki madem seni anlıyo o zaman salı günü gittiğinde konuş daha sık aralıklarla takip etmenizi istiyorum de belki yardımcı olur
Kızlar sabah eşim hastaneye gitti test vermek için orda benim doktorla karşılaşmış transfermi ya da toplamamı işlem varmış bide dinlemiş onları kadının teki ilk bebeğini de burda yapmış ilkinde tutmuş şimdi kardeş yapıyomuş bebişine kociş nasıl heyecanlı heyecanlı anlatıyoocanım yaaa nasıl heyecanlı bi görsenizz dün annesiyle konuşmuş kuzeninin hemen bayramdan sonra düğünü varmış bana dioki eğer kötü olursan yatman gerekirse boşver gitmeyiz çokta önemli değil dioo
hadi bakalım inş. bayramdan sonra bebegiiz sizinle olcak allahın izni ile
Nazooo eğer olursa bayramda da bizimle olacakkk inşallahhhamann çok kaptırmamam gerekiyor kendimiii
iş. oğlam olursa bayram kız olursa şeker olsun aslıı
oo biz düşündük bile tek erkek olursa Ramazan, ikiz olursa Recep ve Ramazan ,üçüz olursa bide Şabanı eklicez dördüz olma durumunda da Oruç olur heralde ama şimdi farkettiimde biz hiç kız ismi düşünmemişiz ewet Şeker olur artıkkk ayy oldu da ismi kaldııı imnşallahh Nazan inşallah mutlu sonuçlar alırız sonu da gelir
allahın izni ile inş. hersey yolunda gidecek rabbim yar ve yardımcınız olsun her konuda
Nazooo eğer olursa bayramda da bizimle olacakkk inşallahhhamann çok kaptırmamam gerekiyor kendimiii
Aslıcan rahat ol içinden geldiği gibi davran canım ya kaptırmamak için olumsuz şeyler düşünme lütfen... birazönce bi arkadaşım aradı hamileymişçok sevindim 4 haftalık yeni henüz dedi ki erken mi söylemek için ya bişi oursa... boşver dedim öyle bişi olursa son düşüneceğin şey başkaları olur sen içinden geldiği gibi davran...
Aslıcan rahat ol içinden geldiği gibi davran canım ya kaptırmamak için olumsuz şeyler düşünme lütfen... birazönce bi arkadaşım aradı hamileymişçok sevindim 4 haftalık yeni henüz dedi ki erken mi söylemek için ya bişi oursa... boşver dedim öyle bişi olursa son düşüneceğin şey başkaları olur sen içinden geldiği gibi davran...
canım benim herşey Allahtan sen yinede kötü düşünme aklına kötüyü getirme rabbim nasip ettiyse zaten hiç bi engel duramaz karşısında, biliyorsunki bende de hiç bi belirti olmadan gitti , ama böyle üzülerek de olmazki kendini sıkıntıya sokuyorsun boşuna strese giriyorsun bak şurda 3 gün kalmış randevuna göreceksinki herşey çok iyi ve yolunda,yaa nazanım bide sen başka doktoramı gitsen acaba bu doktor seni çok uzun aralıklarla çağıracak sanırım böyle olunca sende telaşlanıyorsun halbuki daha kısa aralıklarla çağırsa senin için daha rahat eder.
patır patır dökülüyo millet çok kayıplar var allah sonumuzu hayır etsin iş. canım bugun 11+0 salı iyi oldugunu göreyim hoş ikili testimizde var rabbim yardımcımız olsun
evet özlem biliyorum seni ve bencillikmi ediyorum acaba diyede duşunuyorum içimden bebegii kaybedenlere karsı ama işte insan mani olamıyo rahatlamak istiyo
evet doktor konusunda haklısın ama doktorum çok iyi biri birde takibimde falan bu doktor vardı beni anlıyo uzun zamandır bekledigimi biliyo daha hasas belkide ondan cesaret edemiyorum
Ohhhh doktora gittin bebişi gördün rahatladın demiiiiohh çok şükür hala iyi demek.. Daha da iyi olsun bir an önce çıksın inşAllah sağlıklıca hastaneden..
nazan öncelikle senin gerçekten randevularınçok aralıklı bak ben evhamlıyım huzursuzum diye, doktor bana en son bu randevuya kadar 22.hafayız kısmet olursa hep 15 günde bir çağırdı. yeni 3 haftaya çekti ki 3.haftada ben hepten geriliyorum.. doktor banada soruyordu ben diyordum ben çok strese giriyorum 2 hafta sonraya yazar mısınız randevumu diye.. sende bunu talep et.. bide doktora gidince insanda hiç muayene olmadan kaçıp gitme hevesi oluyor en azından bende oldu :) bugun bilee.. ama sen daha güçlüsün, kısa zamanda soğukkanlı olucaksındır inşAllah..
bizee gelince şimdi geldik doktordan doktor kalp atışını dinletti, çok şükür sıkıntı yok dedi, salı günü 11,30a ayrıntılı ultrason randevusu aldık kızlar, hayırlısıyla mevlam inşAllah güzel haberlerle gelmeyi nasip eder inşAllah, dualarınıza talibiz kızlar yaa..doktora açıkca dedim gitme deyin gitmeyeyimm çok strese girdim şu ayrıntılıyla dedim, oda aksine mutlaka gitmelisin dedi, ishalden dolayı su eksilmemiş çok şükür, kan ilacımı değiştirdi, ishalin muhtemelen ilaçtan yan etki dedi, ben şu ana kadar 6 kilo aldım, kesinlikle çok kilo alıyorsun dikkatli olmalısın dedi, çok kalorili şeyler yiyorsun ve akşamları geç yemek yeme dedi.. yaseminn de 6 kilo almış ama ona obezmiş gibi davranmıyor doktoru dicektimde sustumm şaka yapıyorum yaseminimmmmm haa kızmaa sakın.. ayy bide size ne dicem, ben dedim ki pıtpıt bişeyler vuruyor ama eşim onun gaz olabileceğini söylüyor doktorda dedi ki bedriye 22. haftadasınn duyduğun hareketler bebişinn bırakda duy artık bebeğini dedi, eşinde hissetmeyebilir adama ne yükleniyorsun dedi Allah inşAllah hep güzel haberler vermeyi, sizlerden de güzel haberler duymayı kısmet etsin inşAllah..
ne olur ayrıntılıya giderken bizi duasız bırakmayın..
Aslı inşAllah Allah nasip kısmet eder de o seçtiğin isimlerden en az 1 tanesini koymayı nasip eder Rabbim. Oruç adı da çok güzelll..
Tutsun diye tefriciye okuyalım mı Aslı.. İsterseniz artık tüpe giden arkadaşlar niyetlenirler gönüllerinden geçirirlerse okuruz hee..
çok uzun yazdımm özürr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?