- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.041
hoşgeldin hamişim, ben o dediğin gibi bir ay geçirdim sanırsamkoyu olarak çift çizgiyi göremediğime göre durum bu yani.
sen nasılsın kontrole nezaman gideceksin, miniş ne gibi ekşınlar yapıyor sana
ayyy resmen hamilesin işte kuzum tiksinmeler filan, bildiğimiz klasik hamişlik belirtileri ne güzelolabilir canım belki sen bu ay yumurtlamamışsındır bilemeyiz, ben perşembe günü gidicem kontrole ondan sonra ne zaman çağırır bilmiyorum, bu aralar rahatsızım nezle oldum yada grip bilemiyorum çok ağır değil ama, hamileliktenmi yoksa hastalıktanmı bilmiyorum bütün kokuları alıyorum ve midem biraz allak bullak oluyor ter kokusumu dersin sigaramı başka kokularmı çok tiksiniyorum yaaa
yaseminciğim ben aynuru çok merak ediyorum bi haber varmı, midesi bulanıyordu ama bu kadar zaman gelmemezlik yapmazdı herhalde aklıma kötü kötü şeyler geliyor inşallah kötü bişey yoktur hayırlısı olur inşallah
başak tesbihini çektim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş
arkadaşlar size bişey diyeyim mi şu dünyada hiçbişeyi kafaya takmamak gerekiyor Rabb im sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin cümlemize
amcamın kızı hayatı boyunca birsürü sıkıntı çekmiş kaynana kaynata kayın derdi tam herşey bitti hayatı yoluna girdi 2 oğlu vardı 1 kızı oldu sonradan dün duyduk ki gencecik 22 yaşında oğlu durup dururken kalp krizi geçirip hayatını kaybediyor bi daha hiç bişey eskisi gibi olmayacak onlar için onun için derdimizin kıymetini bilelim Rabb im sevdiklerimizin ölümü ile sınamasın
bide bugün kabirde ilk günü okuyabilecek arkadaşlardan rica etsem mülk suresini okuyabilirler mi kabir suali kolay geçmesi için
olabilir canım belki sen bu ay yumurtlamamışsındır bilemeyiz, ben perşembe günü gidicem kontrole ondan sonra ne zaman çağırır bilmiyorum, bu aralar rahatsızım nezle oldum yada grip bilemiyorum çok ağır değil ama, hamileliktenmi yoksa hastalıktanmı bilmiyorum bütün kokuları alıyorum ve midem biraz allak bullak oluyor ter kokusumu dersin sigaramı başka kokularmı çok tiksiniyorum yaaa
başak tesbihini çektim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş
arkadaşlar size bişey diyeyim mi şu dünyada hiçbişeyi kafaya takmamak gerekiyor Rabb im sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin cümlemize
amcamın kızı hayatı boyunca birsürü sıkıntı çekmiş kaynana kaynata kayın derdi tam herşey bitti hayatı yoluna girdi 2 oğlu vardı 1 kızı oldu sonradan dün duyduk ki gencecik 22 yaşında oğlu durup dururken kalp krizi geçirip hayatını kaybediyor bi daha hiç bişey eskisi gibi olmayacak onlar için onun için derdimizin kıymetini bilelim Rabb im sevdiklerimizin ölümü ile sınamasın
bide bugün kabirde ilk günü okuyabilecek arkadaşlardan rica etsem mülk suresini okuyabilirler mi kabir suali kolay geçmesi için
Buketcim naber ses ver
ses veriyorum
koooork maaaa sööönn meeeeeeeez buuu şafaaaaaaaaaak
son ki üç dört
korkma sönmeez bu şafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
larda yüzen alsancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
sönmeden yuuuuuuuuuuuurduuuumun üstünde tüten en son ocak.
ses veriyorum
koooork maaaa sööönn meeeeeeeez buuu şafaaaaaaaaaak
son ki üç dört
korkma sönmeez bu şafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
larda yüzen alsancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
sönmeden yuuuuuuuuuuuurduuuumun üstünde tüten en son ocak.
eheheheee ay burda saygı duruşu smile'ı da yokki şöyle bi hizaya geçim.
sen şimdi bankada ne iş yapıyorsun kuşum ??
nbr kızlarrrr b
canımcım bizim bura bölge müdürlüğü..biz şubelere destek veriyoruz..müşteri yok burada anlayacağın..işin arasında sizinle dedikodu yapabiliyorum..ama kesinlikle işii aksatmıyorum, kaytarmıyorum, dikkatsız ve özensiz davranmıyorum..amirlerime sayfıyla duyururum....
HOŞGELDİN MELEİM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR LAF SALATASI YAPIYORUM BEN ŞAHSIM ADINA
sen nasılsın neler yapıyorsun?
napım yaa öldüm halen işleri kolaylayamadım sağa sola koşturuyorum öylee bir sürü iş var sıraya koyamıyorum hepsinide yapmam lazım az mola verdim kendime kafam kazan gibi gecede kocam rahatsızlandı inledi adamcagız benide uyutmadı uykusuzumda bi akşam olsaydı
kızım sana diyorum gelinim sen duy gibisinden oldu
afferim sana Allah koılaylık versin, oh i,yi bari milletle direk olarak yüzyüze uğraşmıyorsun yani güzel.
Bende yılbaşı gelmeden önce takvim ajanda vs gibi şeyler için bir reklam maili oluşturmaya çalışıyorum, milletin aklına getireyimde bari biran evvel siparişleri versinler, son anda istiyorlar sonra yetişmiyor baskıları
ayy ALlah şifa versin kafan kazan gbidir ozaman, uykusuzluk ve yoğunluk bir arada beter bi sonuç oluşturmuştur ıyyy çok kötünapım yaa öldüm halen işleri kolaylayamadım sağa sola koşturuyorum öylee bir sürü iş var sıraya koyamıyorum hepsinide yapmam lazım az mola verdim kendime kafam kazan gibi gecede kocam rahatsızlandı inledi adamcagız benide uyutmadı uykusuzumda bi akşam olsaydı
sen şu ajandaların takvimlerin tasarımını felan mı yapıyosun yani??
ayy ALlah şifa versin kafan kazan gbidir ozaman, uykusuzluk ve yoğunluk bir arada beter bi sonuç oluşturmuştur ıyyy çok kötü
bugün eve git kolay bişeyler hazırla yemek için bide onla yorulma bari aparatif hafif şeyler yiyin oturun dinlenin.
evet bebeğim sanatçıyım ben sanatçı
varmıydı bir ihtiyacınız hemen el atayım
oyy severim seni..ben severim öyle şeyleri..benimde az buçuk kabiliyetim vardır böle şeylere.
seninkiyle alakası varmı bilmemde çizim resim el işi severim de yaparımda..ama artık çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?