Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

daha önceden de söylemiştimm hatırlar mısınız bilmem bizim memlekette dön yasin okurlar sayısını bilmiyorum ama epey belki oda 500 adettir yasine niyetlenir okunur.. Allah ın izniyle okunur mu (zaman kısa diye dedim) okunur neden okunmasın.. sen yada annen de olabilir aslı meryem süresine niyetlensin bence anne okusa sanki daha işlevli gibi geliyor nedense bana sonraaa tefriciyeyede niyetlenirsinn, Rabbim edilen duaların hatrına hayırlısıyla inşAllah Yarabbimm sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip edicek inşAllah bide daha öncede paylaştım ama okumuyorsan eğer lutfen sende bugunden itibaren heeerr güünn (burcuma da sık hatırlatıyorum bunu ) selavati selam oku günlük 100 adet. ve faydalarına da netde hadislerde belirtilmiş okuyabilirsin..

şu hastalığım biter bitmez Yasine başlayım ben ya inşallah toparlarım Allah nasip ederseŞimdi Meryem suresini ben okumayayımmı diosun ?zaten hastalığım da annem okuyo ama süreklimi o kusun diosun?canım günlük yaptğım teşbihler var benimm 700 adet Estağfirullah,707 adet Ya varis,100 adet enbiya suresinin 89.ayeti (ve zekkeriyya die başalayan varya),100 salavat,100 la ilahe illallah,100 adet Rabbi yessir vela tüessir rabbi temmim bil hayr çekiyorum işte bunlar nasıl???aaa bide Rabli hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke senmiud dua 100 adet

Son düzenleme:
haaa Bedriye unutmuşum bide hatimmi başlasamki ama ne niyet etmek lazımki???

yer gök dua ile, bak mesela bişey olsun adağım da bu olsun denir ya, hatta o adağın hatrınada olucağına hayırlısıyla inanılır ya olması için niyet edilen, böyle düşündüğümden ben olsam derim ki; hayırlısıyla bu tüp bebek tedavisinde sağlıklıca kalp atışını bugun duyayım, sağlıklı çok şükür haberini alayım, hemen hatime niyetlenicem ve hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alana kadar okuyacağım diye ben olsam böyle niyetlenirim ve sen tek başına mı niyetleniceksin başkalarına da cüz vericek misin bunlarıda niyetinde belirt bence..
yani kısmetse 41 gün boyunca meryem süresine niyetlenip okunsaa, (annen okusun diyorum ısrarla benimde annem okumuştu da)
Yasinde okuruz Allah ın izniyle, tefriciyede okuruz.. sonuçtan sonradaaa hatim niyetlenirsin, tabi herşeyden önemlisi senni içine sinen..

ewettt çok haklısın o zamn anneme söleyim Meryem suresine başlasın hastalandığında da ben okurum bide böle deneyelimmhastalığım bugün yarın biter 500 yasine başlarımm yani ben açılışı yapar niyetlenirim sonra da dağıtırım. Allah'ın izniyle ozamana kadar da toplarımm ,hatime gelince zaten hep hamile kalırsam hatim indircem diodum ama benim asıl niyetim olurda hamile kalırsam kalp atışını da duyup sağlıklı olduğunu bilince kurban kesmekkk ama daha niyetlenmedim kafamda öle bişe varr tefriciyye ye gelince onuda transfere yakın zaman da başlarım ohhh içim rahatladı valla Bediş yaaa dediğin gibi yer gök dua

evet bedriye bu gittigimde konuşucam inş.
bebişinde iyimiş maşallah ayy bedriye çok kıskandımm demek bebegin hareketlerimiymişşş ayy allahım bizlerede nasip etsin inş.

canımm benim yaaa.. tesbihlerini görünce bi gülümsedimm, eşim diyor ki bana arabada gelirken hiç konuşmuyorum onunla sürekli tesbih çekiyorum, acaba bazen düşünüyorum çok mu kaptırıyorsun kendini diyor, sürekli dudakların hareket halinde elindede zikirmatiğin kendi kendine konuşur gibi görünüyorsun diyor adam kafayı yememden korkuyor heralde..

Diyorlar ya, ölen kişi Rabbime dermiş ki müsade et bi dünyaya gideyim Allah deyip geri geleyim, sen bu kadar tesbih çekiyorsun inşAllah Rabbim kabul ediyordur inşAllah.

meryem süresini bak şöyle bişey anlatayım neden annen diyorum ben gebe kalabileyim diye annem niyetlendi 41 kez meryem süresine günlük okuyacaktı sonra ben anneme dedim ki 40 kez oku 41.kez okutturmadım (nedense).. o gebeliğim düşükle sonlandı, sonra tekrar niyetlendi ama bu sefer niyetini bozmadı 41 kez okudu, çok şükür ben gebe kaldım.. evladına yürekten diliyecektir hayırlısıyla o yüzden onu anne okusun bence... (anneninde işi mi var gücü mü var hiç sormuyoruz he)

benim kocada öle önce okuyonmu die soruyo sonra konuşuyoamin canım inşallahhhannem çalışıyo canım bebiş bakıyooama okurr nie okumasınn ben söleyim de başlasınnn...neşe kafanı şişirdim kuzum yaaa kusura bakmaaaBenim içimi ferahlattın Allahta senin içine ferahlık versin canım hayırlısıyla sağlıklı olarak bebişini kucağına alırsın inşallahh

aslı herşeye karışır gibi oldum ama kurbanıda eşim niyetlendi hayırlısıyla evladımızla sağ salim eve çıkın dedi kurban keseriz bende dedim ki onunla da mevlidini okuturuz kısmet olursa inşAllah..sizde öyle niyetlenebilirsiniz doğduktan sonra kısmetse kurbana mevlidinde de bi sürü insan tadar, biz adaklarımıza niyetlenelim, dualarımıza niyetlenelim takdir Allah ın.. bi düşüğümde hayırlısıyla 5. ayı görürsem bi gebeliğimde dedim kuran okutucağım bana o kadar uzak gelmişti ki o an bu zaman dilimi dün akşam okuttuk kuranı Allah kabul etsin inşAllah. Allah ol desin yeter ki, biz aciz kulları sadece el açıp dua edip isteriz.

evet bedriye bu gittigimde konuşucam inş.
bebişinde iyimiş maşallah ayy bedriye çok kıskandımm demek bebegin hareketlerimiymişşş ayy allahım bizlerede nasip etsin inş.

kıskanmaaa beee hayırlısyla sende 5,6 hafta sonra duyucaksın ben o zamanlarda duymuştum doktor ısrtarla gaz o desede, şuan ben kuvvetli hissetmiyorum bugunde söyledim mesela tişörtüm oynamıyor dedimm, kuvvetli değil tekmeleri dedim narin olucaktır da ondandır dedi,dalga geçiyor doktor..

karış canım karış valla süper bi fikir bence de en güzeli senin fikrin tmm bu fikri kabul ediyorummmDünde kuran okutmuşsun ohhh Allah kabul etsin canımmmm tmm ozaman kurban da iptal doğuma kadar ayyy sanki hamile kaldım da doğumu düşünüyorum ayolllama çok mantıklııı tebrik ediyorum seniii

canımm benimm bende inşAllah tuttu gibi transferin sevinerek yazıyorum, biz iyiyi dileyelimm, böyle dualarla, adaklarla dileyelim, inşAllah hayırlısıyla vericek Rabbim..

YA inanın geçmişte bulamadım belki burcu yant yazdı ama görmedimm ki ben, yada çok unutkan oldum ya, burcunun eşi ptesi mi ameliyat olucak, kısmetse onlar bugun mü izmire gidiyorlardı..

nartanesi ayşe eşin kanama nedeniyle 2. kez ameliyata girmiş çok çok geçmiş olsun, Acil şifalar versin inşAllah Rabbim. Şu an nasıl acaba?

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah vatanına, milletine, ailesine hayırlı bir evlat olsun.

Amiiin canlarım, çok sağolun. Rabbim sizede nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Kızlar fazla vaktim olmuyo giremiyorum, ben evin içinde inek gibiyim göğüsler sürekli dışarda
Biraz kendimizi toparlayalım, tekrar sahalara dönücez oğlumla inşallah

Canım Burcu sabah yazmıştı yola çıkacaklardı bugünnn

amanınnnn en kısa zaman da oğluşunla aramıza dönmenizi bekliyoruzbenim için de kokla bebişiniiii

canım isyan olarak düşünme bence kalbin temiz olduğu sürece insanız bazen güçsüz hissetmemiz normal ayakta kalabilmek için bazen içini boşaltman gerekiyor...

amin kıslar cok sagolun gercekten doluyoruz sanırım bır sure sonra hayırlısı rabbımden

ayyy çok çok geçmiş olsun allah tez vakitte şifa versin evinize mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde dönün inşallah

güle güle gidin güle güle gelin allah sifa versin sizde allaha emenet olun
öyle düşünme insanız sonuçta duygusallaşabiliriz bazı durumlarda benimde ağladığım oldu hatta pınarın reklemına gıcık olurdum kanal değiştirirdim sıkma canını inş sende birgün hamiş olacaksın allah sana ve isteyen herkese nasip etsin
halana çok geçmiş olsun arkadaşınada allah sabırlar versin benimde kanmam olunca çok korkuyordum ya bişi olursa kaybedersem diye sonra dedim allahıma ement o verdi o alır onun takdirir karnımda olmazda allahım korusun doğduktan sonra olur kimse bilemez ki ömrünü rabbim bebeişerimize hayırlı ömür sağlık versin insanın içi gidiyor allah acılarını göstermesin amin

ayy heycanlanmazmı az kaldı baba olmasına belkide insan ister istemez hayller kurar biz kan verdik b hcg için sonuç bekliyoruz kafenin birinde başladık hayeller kurmaya kızmı erkekmi acaba ne isim koyarız falan filan diorun ya yoksa hayal kurmayalım diye insan engel olamıyor hayali bile çok güzel inş sizde o günleri göreceksiniz

canım ne guzel kuzunu görmüşsün darısı bana bende salı gidicem inş.inş. bizimkiside iyidir. cinsiyet konusunda birsey söylemedimi

Yok tatlım benim söyleyemedi önümüzdeki ayı bekleyecez artık benim rahim biraz gerideymiş bundan dolayı üsten bakmada pek net değil bazı şeyler alttan muaynede tam görülür ama gerek yok dedi doktor bakalım artık hayırlısı darısı sana canım benim inş. sende güzel haberler alırsın bitanem

Burcum Rabbim esinin ameliyatinin cok kolay gecmesini nasip etsin..Hicbir sorun sikinti yasamayin saglikla donun evinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…