- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.441
Kızlar 43. günüm bugün yani bitti artık bende sivilcelerim çıkınca umutlanmıştım birkaç gün daha bekleyeyim demiştim söktürücü için.Artık bugün aradım ben söktürücü almak istiyorum dedim. tamam dedi. Ben dedim bir daha ki ay başlıcam ama onu da böyle geç olursam tedavim çok geçe kalıyor o kadar geçe de kalmak istemiyorum dedim işte doğum kontrol hapını sordum daha önceki doktorumun kullandırdığı yumurtlamayı baskılamayan ilacı söyledi al regl gelince ona başla dedi işte böylece öbür reglimi daha erken olmuş olucam hiç olmazsa çünkü temmuz ayı girdi mi izin sorunum olmuyor ama haziranda izin almam mümkün değil zaten yumurta toplamadan önce alıcam iznimi iğneleri vurulurkun çalışırım. Hayırlısı bakalım ama doktoruma her an ulaşabiliyorum hastası bie olsa cebini açıyor bir yandan benimle bir yandan yanındaki hastayla konuşuyor
YA inanın geçmişte bulamadım belki burcu yant yazdı ama görmedimm ki ben, yada çok unutkan oldum ya, burcunun eşi ptesi mi ameliyat olucak, kısmetse onlar bugun mü izmire gidiyorlardı..
nartanesi ayşe eşin kanama nedeniyle 2. kez ameliyata girmiş çok çok geçmiş olsun, Acil şifalar versin inşAllah Rabbim. Şu an nasıl acaba?
ayyy çok çok geçmiş olsun allah tez vakitte şifa versin evinize mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde dönün inşallah
güle güle gidin güle güle gelin allah sifa versin sizde allaha emenet olun
Tümayım Allah razı olsun, seninde inşallah hamileliğin sonuna kadar sağlıkla sürer ve evladını sağslim kucağına alırsınBurcum Rabbim esinin ameliyatinin cok kolay gecmesini nasip etsin..Hicbir sorun sikinti yasamayin saglikla donun evinize..
burcu Allah şifa versin eşine.. güle güle git güle güle gel..
[\QUOTE]
Allah razı olsun canım sende hayırlısıyla evladına kavüşursun inşallah,Yasemin ile görüştün mü, göremiyorum kanaması ne oldu acaba, eve geçti mi?
ecrinn07 / aslı
zakkumx/ zeynep
asyamca/gülhan
burju82 / b. Burcu
didemss_23 / didem
Kızlar dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah..
Burcu tefriciyelerin bitti canım girip bugün haberr veremedim fırsatım olması Rabbim ne muradın varsa versin en kısa zamanda bitanemm.
Dualarımızı etmişsin Allah razı olsun canım
Kızlar 43. günüm bugün yani bitti artık bende sivilcelerim çıkınca umutlanmıştım birkaç gün daha bekleyeyim demiştim söktürücü için.Artık bugün aradım ben söktürücü almak istiyorum dedim. tamam dedi. Ben dedim bir daha ki ay başlıcam ama onu da böyle geç olursam tedavim çok geçe kalıyor o kadar geçe de kalmak istemiyorum dedim işte doğum kontrol hapını sordum daha önceki doktorumun kullandırdığı yumurtlamayı baskılamayan ilacı söyledi al regl gelince ona başla dedi işte böylece öbür reglimi daha erken olmuş olucam hiç olmazsa çünkü temmuz ayı girdi mi izin sorunum olmuyor ama haziranda izin almam mümkün değil zaten yumurta toplamadan önce alıcam iznimi iğneleri vurulurkun çalışırım. Hayırlısı bakalım ama doktoruma her an ulaşabiliyorum hastası bie olsa cebini açıyor bir yandan benimle bir yandan yanındaki hastayla konuşuyor
maşallah Seda senin bu doktorlar cok iyi çalışıyor valla, böyle geç gelecegini bilseydin bu ayda dogum kontrol hapi kullanırdın, neyse herişte bir hayır vardır inşallah sonu güzel olur, hayırlısıyla evladina kavuşursun
Seda once bir test yapsaydin ne olur ne olmaz onlem amacli..
bedişim şimdi İzmir'deyiz, Allah nasıp ederse eşim yarın ameliyat olacak hayırlısıyla, bu arada Aslı ile aranızdaki konuşma cok hoşuma gitti ağlayacaktım, tabikide yer gök dua, bende günlük tespih cekerim ama bir iki bisey kafama göre, bimdi sizi okuyunca günlük tespihlerimi arttörıup bir disiplin içinde cekecegim inşallah çok heveslendim
Burcucum Allah razı olsun canım, inan ki sadece eşimi düşünüyorum şuan sağsalim girsin çıksın diye
Inşallah sende kardeşinin dügünü biter birmez hamile kalırsın sağlkıkla
Allah razı olsun canım, sende evladını sağlıkla kucagına alirsin inşallah ve hiç üzmez seni
Tümayım Allah razı olsun, seninde inşallah hamileliğin sonuna kadar sağlıkla sürer ve evladını sağslim kucağına alırsın
burcu Allah şifa versin eşine.. güle güle git güle güle gel..
[\QUOTE]
Allah razı olsun canım sende hayırlısıyla evladına kavüşursun inşallah,Yasemin ile görüştün mü, göremiyorum kanaması ne oldu acaba, eve geçti mi?
Dualarımızı etmişsin Allah razı olsun canım
maşallah Seda senin bu doktorlar cok iyi çalışıyor valla, böyle geç gelecegini bilseydin bu ayda dogum kontrol hapi kullanırdın, neyse herişte bir hayır vardır inşallah sonu güzel olur, hayırlısıyla evladina kavuşursun
Canımm eşne şifalar diliyorum güzel bir ameliyat olsun inşallahh.
Valla canım oranı doktorları iyi hastası varken bile cebini açması çok iyi ama neticeye bakmak lazım tabi yine de böyle düşünceli birinin hamilelik içinde özveri göstereceğini düşünüyorum. Ne bileyim ya hiç aklıma gelmedi ki kullanmak bu çözümde son anda aklıma geldi ya böyle yapsam ya diye çünkü hesap ettim çok geç oluyor yine keyfini beklersem bakalım inşallah bu ilaç işe yarar da erken olurum. Ben geçen sene ara kanamalar içinde kullanmıştım ilaç bittiği halde olamamıştım sanırım ama yine de erken olurum yani. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Çiğdem canimmmmm ayyy coksukur dogum yapmissin, ikinizinde iyi olmasina cokkk sevindim canim benim.
Allahim topigimizdeki ve diger tum isteyen herkese bu guzel duyguyu hayirlisiyla yasatsin inşallah.
En kisa zamanda senden haberler ve resimler bekliyiruz.
Burcuuu canim arkadasim benim, Allah saglikla sihhatle kolaylikla atatip gelmeni nasibetsin canimcim, dualarim seninleolacak
günaydın bircan ve özlem dualarınız okudum rabbim kabul buyursun inş.
Yok tatlım benim söyleyemedi önümüzdeki ayı bekleyecez artık benim rahim biraz gerideymiş bundan dolayı üsten bakmada pek net değil bazı şeyler alttan muaynede tam görülür ama gerek yok dedi doktor bakalım artık hayırlısı darısı sana canım benim inş. sende güzel haberler alırsın bitanem
günaydın canım Allah razı olsun hiç farkında değilim bugün dua günüm olduğunu bilmiyordum,kaç gündür duaları okumadığım için listeyede bakmıyordum
yokk yarın senin gunun ben erken okudum
canım nasılsın hamişlik naısl gidiyor ?
halana çok geçmiş olsun arkadaşınada allah sabırlar versin benimde kanmam olunca çok korkuyordum ya bişi olursa kaybedersem diye sonra dedim allahıma ement o verdi o alır onun takdirir karnımda olmazda allahım korusun doğduktan sonra olur kimse bilemez ki ömrünü rabbim bebeişerimize hayırlı ömür sağlık versin insanın içi gidiyor allah acılarını göstermesinamin
iyiyim bahar cım yarın kotrolum var çok heyecanlıyım umarım hersey yolundadırrr azıcıkta bulatı başladı işte kötünün iyisi diyelim ay ayy normaldir ama meRak etme 14 haftada kesılır bulantılar . ay ne guzel yaramazı görüceksin. eh artık doktor detaylıyı da ister yaptır der sana . güzel haberler alırsın canım içini rahat tutu bebişin keyif yapıyordu ryattıgı yerde yemek elden su gölden misali :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?