Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günayddıınn kızlar, herkese huzurlu, mutlu, sağlıklı haftalar olsun inşAllah..

Burcu eşinin ameliyatı başarıyla geçsin, Allah acil şifalar versin inşAllah. Haberlerini bekliyoruz.

Günaydın hanımlar nasılsınız. Ben hala ve hala regl olamadım söktürücü kullanıyorum işte ama sancılarım var of bir olsam da düzenleyici hapıma geçsem bu ay için. Valla bekledikçe gelmiyor düşünmemeye çalışıyorum.

Gamze'yi merak ediyorum yarın mıydı test günü inşallah pozitif olur bize de umut olur. 3 sene bekledim şu 1 ay beklemek öyle zor geliyor ki anlatamam.

Ya bende bu akşam regl olmamış olursam bugünden itibaren duaları bitireyim çünkü regliyken okumak istemiyorum birikiyor. Zaten az kaldı galiba içim rahat olur.

herkese günaydın..biz pazar günü aslı özlem ben dışarda buluştuk, oturduk,sizin dedikodunuzu yaptık..:))ohh çatlayında patlayın:))

herkese günaydın..biz pazar günü aslı özlem ben dışarda buluştuk, oturduk,sizin dedikodunuzu yaptık..:))ohh çatlayında patlayın:))

yaa vay vayy benim de dedikodumu yaptınız mı bakıyımm

çok iyi yapmışsınız ay kıskandım vallhi hususi sizlerle görüşmek için atlıcam hızlı trene gelicem Ankara'ya valla heee

üffff buket yaaa ben hiç bişey anlamadımki amaaaaa

yaa ama özlem kızılay öyle karışıktıki..belediye arabalarını kaldırmıştılar..özel otobüsle gittik.yollarda insanlar arabalar kırmızıda geçiyo felan..

yaa vay vayy benim de dedikodumu yaptınız mı bakıyımm

çok iyi yapmışsınız ay kıskandım vallhi hususi sizlerle görüşmek için atlıcam hızlı trene gelicem Ankara'ya valla heee

ben gelmiştim bi kere ..bursadan eskişehire geçtim oradanda hızlı trenle ankaraya geldim..çok zevkliydi:))

ben buketin nasıl göründüğünü anlatayım hani o paylaştığı resimler vardıya şu bacağını biyere koyamadığı resimler, onlarla alakası yok o resimlerden çok daha güzel ve tatlı çok beğendim ben, karnı çıkmış ama çok değil hamile tişörtünü bile giymişti, karşımda daha sert birisini bekliyordum çok çıtı pıtı hanım hanımcık bi kadın gördüm sesi çok güzeldi hani burda bize kızıyor yaa o yüzden çok tok kalın sesli falan diye hayal etmiştim çünkü ben buketin sesinide hiç duymamıştım ve bence hala çok zayıf anacım kilo alın biraz ben sizin yanınızda çok şişkoyuuuuummmmm

bende 10-15 dk bekledim otobüs gelmedi halk otobüsüne bindim aptal herif beni durakta indirmedi bağırdım bende 18:30'da otobüsten indim ayaklarım ağırdı ayakta durmaktan valla

Günaydınnnn Güzelliklerrr...Mutlu mutlu Haftalar...ewetttt bşiz dün buluştukkk çok güzel geçti fazla kalamadık ama olsun...Bukete gelince bence sadece göbeği çıkacak çünkü incecikyaniii kocamın bana dediği gibi leblebi yutmuş solucan gibi göbüşü de çok tatlıydıı büyümüş bile metroda yer bile verdiler

ayy canımsın çok sağol...fotolarda iğrenç çıkarım zaten..yaa bende kilo almak istiyorum ama olmuyo..alamıyorum..sanki bebişde almıyo gibi geliyo öyle olunca..ne biliyeim..

ben o t shirtü niye giyiyorum sanıyosun..psikolojik baskı yapıyorumm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…