- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.461
iyiyim bahar cım yarın kotrolum var çok heyecanlıyım umarım hersey yolundadırrr azıcıkta bulatı başladı işte kötünün iyisi diyelim ay ayy normaldir ama meRak etme 14 haftada kesılır bulantılar . ay ne guzel yaramazı görüceksin. eh artık doktor detaylıyı da ister yaptır der sana . güzel haberler alırsın canım içini rahat tutu bebişin keyif yapıyordu ryattıgı yerde yemek elden su gölden misali :)
inş. öyledir baharcımm
burcunun eşi bungunmu ameliyat oluyo rabbim yardımcısı olsun çabucak iyileşsin inş.
burcunun eşi bungunmu ameliyat oluyo rabbim yardımcısı olsun çabucak iyileşsin inş.
kızceler bugun doktora gıdıcem ıgnem var bakalım yumurtalar gelışmiştir inşallah
herkese günaydın..biz pazar günü aslı özlem ben dışarda buluştuk, oturduk,sizin dedikodunuzu yaptık..:))ohh çatlayında patlayın:))
inşAllah çok güzel haberlerle gelirsin..
gamzee senin test günün bugun müydü yoksa
üffff buket yaaa ben hiç bişey anlamadımki amaaaaa
yaa vay vayy benim de dedikodumu yaptınız mı bakıyımm
çok iyi yapmışsınız ay kıskandım vallhi hususi sizlerle görüşmek için atlıcam hızlı trene gelicem Ankara'ya valla heee
ne konuştunuz anlatın bakıyım Buket nasıl gözüküyor kızlar hamileliği belli oluyor mu
ben buketin nasıl göründüğünü anlatayım hani o paylaştığı resimler vardıya şu bacağını biyere koyamadığı resimler, onlarla alakası yok o resimlerden çok daha güzel ve tatlı çok beğendim ben, karnı çıkmış ama çok değil hamile tişörtünü bile giymişti, karşımda daha sert birisini bekliyordum çok çıtı pıtı hanım hanımcık bi kadın gördüm sesi çok güzeldi hani burda bize kızıyor yaa o yüzden çok tok kalın sesli falan diye hayal etmiştim çünkü ben buketin sesinide hiç duymamıştımve bence hala çok zayıf anacım kilo alın biraz ben sizin yanınızda çok şişkoyuuuuummmmm
Günaydınnnn Güzelliklerrr...Mutlu mutlu Haftalar...ewetttt bşiz dün buluştukkk çok güzel geçti fazla kalamadık ama olsun...Bukete gelince bence sadece göbeği çıkacak çünkü incecik yaniii kocamın bana dediği gibi leblebi yutmuş solucan gibi göbüşü de çok tatlıydıı büyümüş bile metroda yer bile verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?