Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

o tişörtlerleride giymek iyi bişey haa toplu taşıma araçlarında gören herkes yer verir ne güzel, bukett yoksa yer versinler diyemi giydin

günaydın kızlar hayırlı haftalar herkese....bi kaç gündür girmedim oğluşla uğraşıyorum tüm vaktim doluyo :))bugün yarı kırkımız yani 20. günümüz :))) çapağımız gecti cok şükür ALLAH razı olsun hepinizden..umarım herkes iyidir herşey yolundadır sizicok öpüyoruzz..:)

ben hiç gitmedim Ankara'ya hızlı tren geleli baya oldu yine de fırsat olmadı. Eşim iki kere gitti birinde Kıbrıs'a kongreye gidecekti trenle Ankara'ya oradan havaalanına gitti bir de geçen Çankırı sınav gözetmenliğine gitti aktarmalı baya konforlu diyor hızlı tren için.

Çok şükür tatlım benim darısı diğer yarısına :)

Bebişin nasıl kuzum yaa tekrardan Allah analı babalı büyütsün darısı bize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almaya olsun :)

Canım göbeğini düşürdümü dikkat et ona arada zeytin yağı sür yumuşasın diye düşerken göbek deliğini dışarıda bırakmasın diye biliyosundur belki ama ben yine de söylemek istedim :)

benim çatlak yumurtalı t shirtüm var bi kere:))

ayy çok şeker o tişörtler işte yaz gebeliğini bu yüzden çok seviyorum çok şeker tişörtler var ben kış gebesi olcem eğer tüp tutarsa baharda da doğurucam pek giyemicem kışlık öyle şeyler bulursam giyerim.

ayy canım yaa bende sert biri olmadığını düşünüyordum zaten. Ben Yasemin'i daha ciddi sert biri olarak hayal ediyordum tel de konuşunca bıcır bıcır hiç alakası yok.

canım hayırlı olsun ne güzel 20 günü tamamladım 40 ta çıktı mı rahatlarsın daha çok. Çapakta geçmiş çok şükür bebek bu öyle böyle büyüyecek işte hemen evham yapmamak lazım tabii dışarıdan konuşması da kolay dimi.

AMİN canım sağolasın bebişimiz iyi çok şükür uyuttum şimdi ama sesi gelio mızmız uyuyo :)) gidip gidip bakıyorum yanına göbeği 4. gün düştü canım atlattık cok şükür :)) düşene kadar yıkamadım daha cabuk düşüo su değince gecikiomuş düşmesi..RABBİM sizede nasib etsin İNŞALLAH....:)

evet nazancıımmm bugun oluyor hayırlısı ile inşAllah

sen bugun doktora mı gidiyorsun.. bende yarın ayrıntılıya gidiyorum kısmetse, karışık, tuhaf, korkak duygular içindeyimm.

yok kuzum yarın gidicem 11 randevum aynnı duygular bendede var hayırlısı ile atlatalım sen bundan sonra rahat edicen işte ayrıntılıda temiz çıktımı rahat etmen gerek artık

sağol canım ama inan cok bambaşka bi psikoloji bezen hiç bişi yokken yüzüne bakıyorum gözlerim doluyo..anlatması zor..sevincmi hüzünmü ne belli değil karman corman yani :) gececek inşallah ne diyim

hayırlısı seddacım vardır her seyde bir hayır

gamzein test gunu bugun diye biliyorum ben

günaydın güzellikler Hsyırlı bir hafta diliyorum herkese
burcucum eşine geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ameliyatı iyi geçsin inşallah.

kuzum ya takma kafanı böyle şeylere seni anlıyorum çok hassassın ama böyle düşünüp de üzülme dualarla hamile kalmadın mı yine dualarlada bebeğini kucagına alacaksın inşallah, o arkadasınada Allah sabır versin inşallah yeniden hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucagına alır
günaydın bircan ve özlem dualarınız okudum rabbim kabul buyursun inş.
Allah razı olsun canım benim dua günüm nezaman bilmiyordum bile regliyim birkacgündür okuyamıyorudum duaları bugün abdest alıp okuyacağım inşallah.

Sayın pek değerli güzel insanlarrr canım arkadaşlarım Biliyosunuz Allah nasip ederse Temmuzda tüp bebeğe başlıyorum ve dün akşam 500 Yasine niyetlendimm 500 kişiye dağıtacam. İnşallah transferime kadar tamamlarımm aranızda okuyabilecek olanlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurummmher birey yalnızca 1 yasin okuyabiliyor Sizleri seviyorummm

ASLICIMMM bana yaz bi tane RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

BURCUCUMMM EŞİN AMELİYAT MI OLUYOR RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAHH

Son düzenleme:

Çok sükür canım erkenden kurtulmuşsun bak ben yanlış biliyormuşum bunu bende yıkandıkça daha rahat düştüğünü duymuştum :)

Ne güzel yaa çocuğunlasın bütün gün allah herkese nasip etsin ...

yok kuzum yarın gidicem 11 randevum aynnı duygular bendede var hayırlısı ile atlatalım sen bundan sonra rahat edicen işte ayrıntılıda temiz çıktımı rahat etmen gerek artık

Yarın güzel haberlerle evine dönersin inş. canım benim bakalım bebeğin ne kadar olmuş :)

banada yaz aslıcım

ecrinn07 canım bende tedaviyle hamile kalanlardanım bizim içinde bir sürü kişi yasini şerif okudu Allah hepsinden razı olsun ben 1 adet okuyayım ,şimdiden okundu bil listene yaz Allah kabul etsin hayırlısı ile bebeğine kavuş inşallah,canım haşr süresinin son ayetlerinide oku Rabbimizin yaratma özelliğinden bahsediliyor...bol bol oku hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Canım bende okurum beni de ekle listene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…