- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.481
o tişörtlerleride giymek iyi bişey haa toplu taşıma araçlarında gören herkes yer verir ne güzel, bukett yoksa yer versinler diyemi giydin
yaa ama özlem kızılay öyle karışıktıki..belediye arabalarını kaldırmıştılar..özel otobüsle gittik.yollarda insanlar arabalar kırmızıda geçiyo felan..
ben gelmiştim bi kere ..bursadan eskişehire geçtim oradanda hızlı trenle ankaraya geldim..çok zevkliydi:))
günaydın kızlar hayırlı haftalar herkese....bi kaç gündür girmedim oğluşla uğraşıyorum tüm vaktim doluyo :))bugün yarı kırkımız yani 20. günümüz :))) çapağımız gecti cok şükür ALLAH razı olsun hepinizden..umarım herkes iyidir herşey yolundadır sizicok öpüyoruzz..:)
cevap için bakınız yukarısı:))
benim çatlak yumurtalı t shirtüm var bi kere:))
ben buketin nasıl göründüğünü anlatayım hani o paylaştığı resimler vardıya şu bacağını biyere koyamadığı resimler, onlarla alakası yok o resimlerden çok daha güzel ve tatlı çok beğendim ben, karnı çıkmış ama çok değil hamile tişörtünü bile giymişti, karşımda daha sert birisini bekliyordum çok çıtı pıtı hanım hanımcık bi kadın gördüm sesi çok güzeldi hani burda bize kızıyor yaa o yüzden çok tok kalın sesli falan diye hayal etmiştim çünkü ben buketin sesinide hiç duymamıştımve bence hala çok zayıf anacım kilo alın biraz ben sizin yanınızda çok şişkoyuuuuummmmm
günaydın kızlar hayırlı haftalar herkese....bi kaç gündür girmedim oğluşla uğraşıyorum tüm vaktim doluyo :))bugün yarı kırkımız yani 20. günümüz :))) çapağımız gecti cok şükür ALLAH razı olsun hepinizden..umarım herkes iyidir herşey yolundadır sizicok öpüyoruzz..:)
AMİN canım sağolasın bebişimiz iyi çok şükür uyuttum şimdi ama sesi gelio mızmız uyuyo :)) gidip gidip bakıyorum yanına göbeği 4. gün düştü canım atlattık cok şükür :)) düşene kadar yıkamadım daha cabuk düşüo su değince gecikiomuş düşmesi..RABBİM sizede nasib etsin İNŞALLAH....:)şükür tatlım benim darısı diğer yarısına :)
Bebişin nasıl kuzum yaa tekrardan Allah analı babalı büyütsün darısı bize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almaya olsun :)
Canım göbeğini düşürdümü dikkat et ona arada zeytin yağı sür yumuşasın diye düşerken göbek deliğini dışarıda bırakmasın diye biliyosundur belki ama ben yine de söylemek istedim :)
evet nazancıımmm bugun oluyor hayırlısı ile inşAllah
sen bugun doktora mı gidiyorsun.. bende yarın ayrıntılıya gidiyorum kısmetse, karışık, tuhaf, korkak duygular içindeyimm.
sağol canım ama inan cok bambaşka bi psikoloji bezen hiç bişi yokken yüzüne bakıyorum gözlerim doluyo..anlatması zor..sevincmi hüzünmü ne belli değil karman corman yani :) gececek inşallah ne diyimayy çok şeker o tişörtler işte yaz gebeliğini bu yüzden çok seviyorum çok şeker tişörtler var ben kış gebesi olcem eğer tüp tutarsa baharda da doğurucam pek giyemicem kışlık öyle şeyler bulursam giyerim.
Ayy canım yaa bende sert biri olmadığını düşünüyordum zaten. Ben yasemin'i daha ciddi sert biri olarak hayal ediyordum tel de konuşunca bıcır bıcır hiç alakası yok.
Canım hayırlı olsun ne güzel 20 günü tamamladım 40 ta çıktı mı rahatlarsın daha çok. çapakta geçmiş çok şükür bebek bu öyle böyle büyüyecek işte hemen evham yapmamak lazım tabii dışarıdan konuşması da kolay dimi.
Günaydın hanımlar nasılsınız. Ben hala ve hala regl olamadım söktürücü kullanıyorum işte ama sancılarım var of bir olsam da düzenleyici hapıma geçsem bu ay için. Valla bekledikçe gelmiyor düşünmemeye çalışıyorum.
Gamze'yi merak ediyorum yarın mıydı test günü inşallah pozitif olur bize de umut olur. 3 sene bekledim şu 1 ay beklemek öyle zor geliyor ki anlatamam.
kuzum ya takma kafanı böyle şeylere seni anlıyorum çok hassassın ama böyle düşünüp de üzülme dualarla hamile kalmadın mı yine dualarlada bebeğini kucagına alacaksın inşallahhalamda haberler iyi çok şükür biraz korkuttu bizi 10 girdi ameliyata akşam 5 çıktı servise tansiyonu düşükmüş ama çok şükür iyi şimid dualarınız sayesinde
kızlar ya yine bir arkadaşımız bebegini kaybetti kızı hiç bir şikayeti yok tu ne kanama ne bişey belritileride vardı bebegini kalbi durmuş 10 haftada korktum ya ne bileyim salıda randevum var inanın gitmek istemiyorum çok kötuyum biliyorum yicek ekmegi varsa hiç birsey mani olmaz ama ne bileyim işte nefisss
Allah razı olsun canım benim dua günüm nezaman bilmiyordum bile regliyim birkacgündür okuyamıyorudum duaları bugün abdest alıp okuyacağım inşallah.günaydın bircan ve özlem dualarınız okudum rabbim kabul buyursun inş.
herkese günaydın..biz pazar günü aslı özlem ben dışarda buluştuk, oturduk,sizin dedikodunuzu yaptık..:))ohh çatlayında patlayın:))
ASLICIMMM bana yaz bi tane RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..Sayın pek değerli güzel insanlarrr canım arkadaşlarımBiliyosunuz Allah nasip ederse Temmuzda tüp bebeğe başlıyorum ve dün akşam 500 Yasine niyetlendimm 500 kişiye dağıtacam. İnşallah transferime kadar tamamlarımm aranızda okuyabilecek olanlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurummm her birey yalnızca 1 yasin okuyabiliyor Sizleri seviyorummm
AMİN canım sağolasın bebişimiz iyi çok şükür uyuttum şimdi ama sesi gelio mızmız uyuyo :)) gidip gidip bakıyorum yanına göbeği 4. gün düştü canım atlattık cok şükür :)) düşene kadar yıkamadım daha cabuk düşüo su değince gecikiomuş düşmesi..RABBİM sizede nasib etsin İNŞALLAH....:)
yok kuzum yarın gidicem 11 randevum aynnı duygular bendede var hayırlısı ile atlatalım sen bundan sonra rahat edicen işte ayrıntılıda temiz çıktımı rahat etmen gerek artık
Sayın pek değerli güzel insanlarrr canım arkadaşlarımBiliyosunuz Allah nasip ederse Temmuzda tüp bebeğe başlıyorum ve dün akşam 500 Yasine niyetlendimm 500 kişiye dağıtacam. İnşallah transferime kadar tamamlarımm aranızda okuyabilecek olanlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurummm her birey yalnızca 1 yasin okuyabiliyor Sizleri seviyorummm
Sayın pek değerli güzel insanlarrr canım arkadaşlarımBiliyosunuz Allah nasip ederse Temmuzda tüp bebeğe başlıyorum ve dün akşam 500 Yasine niyetlendimm 500 kişiye dağıtacam. İnşallah transferime kadar tamamlarımm aranızda okuyabilecek olanlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurummm her birey yalnızca 1 yasin okuyabiliyor Sizleri seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?