Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ASLICIMMM bana yaz bi tane RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

BURCUCUMMM EŞİN AMELİYAT MI OLUYOR RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAHH

banada yaz aslıcım

teşekkür ederim kızlarrr Allah razı olsunnn seviyorum sizleriiiiDurudenizderya seni ilk kez görüyorum hoş geldin canım Yasin için de Allah razı olsun Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

aslıcım bende okurum banada yaz canım birde baya bi zaman oldu kızın biri hamilelerden dua topluyordu ama ne okumuştuk onu hatırlamıyorum o zman bende okumuştum öyle bişey yap istersen

Canım bende okurum beni de ekle listene

aslıcım bende okurum banada yaz canım birde baya bi zaman oldu kızın biri hamilelerden dua topluyordu ama ne okumuştuk onu hatırlamıyorum o zman bende okumuştum öyle bişey yap istersen

Allah razı olsun kızlarrr Özlem o neymişki aceppp?? bak merak ettim onu da yaparım valla herşeyi yaparımmm

okurum bende yaz benide..Allah kabul etsin..bakalım 500 kişi çıkacak mı?
böyle zamanlarda insanlar seferber oluyo..tanıyan tanımıyon okuyoo..

sedacım gecen ay doktorum bana eğer 35 günü aşarsa tarlusal iç, kanaman olunca gel dedi, seninde epey geçmiş istersen önce bir gebelik testi yap negatifse doktorunu ara bu ilacı içebilir miyim diye sor zaten genelde bu söktürücü kullandırılıyor

canım bende okurum inşallah Rabbim kabul eyler

evet canım ALLAH herkese nasib etsin...annem çok diretti yıkayalım diede yıkatmadım zaten drlarda yıkamayın dio..alkolle temizliosun sadece

kızlar bu pazar aşılamam var nedense bende hiç heyecan yok ilkinde öyle değildim tabiki Allahtan ümit kesilmez ama bilmiyorum olmucak gibi geliyor

kızlar bu pazar aşılamam var nedense bende hiç heyecan yok ilkinde öyle değildim tabiki Allahtan ümit kesilmez ama bilmiyorum olmucak gibi geliyor

dün showda bi doktor vardı tup bebek uzmanıymış adam dioki hastalarım ilk transferde diolarki bu olmazsa ikincide nasıl bir yol izleriz diyolar bastan olmayacagı kanaatindeler neden olmasın diye o sebepten moral çok ömeli olacagına inanmak çok öemli lütfen sen bu düşünceyi tamamen atamazsın ama en azından uzaklaşmaya çalış rabbime guven ve inan

Aallah razı olsun canımmmvalla Buket heryeri arıyorum bakalım inşallah 1 ay için de toparlayabilirim nasip kısmet işi Allah yardım ederrr

aslı başka topiklerede gir dua iste bence çok okuyan olur,tanıman gerekmiyor

evet bende hatırlıyorum ayetel kürsi okumuştuk

nazan bizim topikten değildi kızın biri okuyordu bende okumuştum ama emin değilim ayetel kürsimiydi,çok zaman geçti hatırlamıyorum

dün o programda bi kadın vardı programın başını izledinmi ben kendimi en baştan kodladım diyordu halası zor hamilelik geçirmiş herkes sende halan gibi olursun falan demiş sanırım öyle bişeyler anlatıyordu ilk hamileliğinde hastalık atlatmış zor geçirmiş doğumdan sonra tedavi görmüş bebeği alalım demişler aldırmamış doğurmuş ama 2. hamileliği çok güzl geçmiş

heyecan yapmaman iyi bişey...hiç birinde heyecan yapma..olmuycak diye heyecanlanmıyorum gfelaan da yok??

şimdiden tüp bebek araştırıyorum dediğin gibi olmayacağına inanmışımki araştırıyorum tüp bebkle olacagıda belli değil... inşallah vakti gelmiştir.inşallah Allahım nasip eder de bu yaz şöyle şişko şişko gezerim:))

evet ikinci hamileliginde 39 kilo almışş nasıl almış almayı bırak nasıl dogurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…