- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.501
ASLICIMMM bana yaz bi tane RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
BURCUCUMMM EŞİN AMELİYAT MI OLUYOR RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAHH
banada yaz aslıcım
ecrinn07 canım bende tedaviyle hamile kalanlardanım bizim içinde bir sürü kişi yasini şerif okudu Allah hepsinden razı olsun ben 1 adet okuyayım ,şimdiden okundu bil listene yaz Allah kabul etsin hayırlısı ile bebeğine kavuş inşallah,canım haşr süresinin son ayetlerinide oku Rabbimizin yaratma özelliğinden bahsediliyor...bol bol oku hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Sayın pek değerli güzel insanlarrr canım arkadaşlarımBiliyosunuz Allah nasip ederse Temmuzda tüp bebeğe başlıyorum ve dün akşam 500 Yasine niyetlendimm 500 kişiye dağıtacam. İnşallah transferime kadar tamamlarımm aranızda okuyabilecek olanlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurummm her birey yalnızca 1 yasin okuyabiliyor Sizleri seviyorummm
Canım bende okurum beni de ekle listene
aslıcım bende okurum banada yaz canım birde baya bi zaman oldu kızın biri hamilelerden dua topluyordu ama ne okumuştuk onu hatırlamıyorum o zman bende okumuştum öyle bişey yap istersen
Sayın pek değerli güzel insanlarrr canım arkadaşlarımBiliyosunuz Allah nasip ederse Temmuzda tüp bebeğe başlıyorum ve dün akşam 500 Yasine niyetlendimm 500 kişiye dağıtacam. İnşallah transferime kadar tamamlarımm aranızda okuyabilecek olanlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurummm her birey yalnızca 1 yasin okuyabiliyor Sizleri seviyorummm
Aallah razı olsun canımmmokurum bende yaz benide..Allah kabul etsin..bakalım 500 kişi çıkacak mı?
böyle zamanlarda insanlar seferber oluyo..tanıyan tanımıyon okuyoo..
aslıcım bende okurum banada yaz canım birde baya bi zaman oldu kızın biri hamilelerden dua topluyordu ama ne okumuştuk onu hatırlamıyorum o zman bende okumuştum öyle bişey yap istersen
evet canım ALLAH herkese nasib etsin...annem çok diretti yıkayalım diede yıkatmadım zaten drlarda yıkamayın dio..alkolle temizliosun sadeceÇok sükür canım erkenden kurtulmuşsun bak ben yanlış biliyormuşum bunu bende yıkandıkça daha rahat düştüğünü duymuştum :)
Ne güzel yaa çocuğunlasın bütün gün allah herkese nasip etsin ...
canım bende okurum inşallah Rabbim kabul eyler
evet bende hatırlıyorum ayetel kürsi okumuştuk
kızlar bu pazar aşılamam var nedense bende hiç heyecan yok ilkinde öyle değildim tabiki Allahtan ümit kesilmez ama bilmiyorum olmucak gibi geliyor
kızlar bu pazar aşılamam var nedense bende hiç heyecan yok ilkinde öyle değildim tabiki Allahtan ümit kesilmez ama bilmiyorum olmucak gibi geliyor
Aallah razı olsun canımmmvalla Buket heryeri arıyorum bakalım inşallah 1 ay için de toparlayabilirim nasip kısmet işi Allah yardım ederrr
evet bende hatırlıyorum ayetel kürsi okumuştuk
dün showda bi doktor vardı tup bebek uzmanıymış adam dioki hastalarım ilk transferde diolarki bu olmazsa ikincide nasıl bir yol izleriz diyolar bastan olmayacagı kanaatindeler neden olmasın diye o sebepten moral çok ömeli olacagına inanmak çok öemli lütfen sen bu düşünceyi tamamen atamazsın ama en azından uzaklaşmaya çalış rabbime guven ve inan
heyecan yapmaman iyi bişey...hiç birinde heyecan yapma..olmuycak diye heyecanlanmıyorum gfelaan da yok??
dün showda bi doktor vardı tup bebek uzmanıymış adam dioki hastalarım ilk transferde diolarki bu olmazsa ikincide nasıl bir yol izleriz diyolar bastan olmayacagı kanaatindeler neden olmasın diye o sebepten moral çok ömeli olacagına inanmak çok öemli lütfen sen bu düşünceyi tamamen atamazsın ama en azından uzaklaşmaya çalış rabbime guven ve inan
Aallah razı olsun canımmmvalla Buket heryeri arıyorum bakalım inşallah 1 ay için de toparlayabilirim nasip kısmet işi Allah yardım ederrr
[*=center]annemle babam ve görümcemde okuycak
aslı başka topiklerede gir dua iste bence çok okuyan olur,tanıman gerekmiyor
nazan bizim topikten değildi kızın biri okuyordu bende okumuştum ama emin değilim ayetel kürsimiydi,çok zaman geçti hatırlamıyorum
dün o programda bi kadın vardı programın başını izledinmi ben kendimi en baştan kodladım diyordu halası zor hamilelik geçirmiş herkes sende halan gibi olursun falan demiş sanırım öyle bişeyler anlatıyordu ilk hamileliğinde hastalık atlatmış zor geçirmiş doğumdan sonra tedavi görmüş bebeği alalım demişler aldırmamış doğurmuş ama 2. hamileliği çok güzl geçmiş
evet ikinci hamileliginde 39 kilo almışş nasıl almış almayı bırak nasıl dogurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?