- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.521
Aslıcım ben alayım şimdilik 1 tane anneme kayınvalideme sorayım akşam en geç yarına haber veririm tatlım...
çok almış bizim burdada bi arkadaş o kadar almış 4,5 kg doğurmuş herhalde zor olmuş ama, abartmamak lazım o kadın ben kendimi şımarttım yedim diye anlatıyordu
canımmm ben lohusayım ya okuyamıyomuşum benim yerime görümcem okuycak kendi içinde okuycak öle oluyo dimi..canım Allah razı olsun canımsınn senle birlikte toplamda 4 tane not aldımmm
bende bir ayda 2 kg almışım umarım kızmaz doktor bey ben daha fala aldım sanıyodum şişlik var demekki
bende bir ayda 2 kg almışım umarım kızmaz doktor bey ben daha fala aldım sanıyodum şişlik var demekki
canımmm ben lohusayım ya okuyamıyomuşum benim yerime görümcem okuycak kendi içinde okuycak öle oluyo dimi..
cnm ben bir tane eşim de bir tane okur bize 2 tane yaz ne zamana kadar okuyacazSayın pek değerli güzel insanlarrr canım arkadaşlarımBiliyosunuz Allah nasip ederse Temmuzda tüp bebeğe başlıyorum ve dün akşam 500 Yasine niyetlendimm 500 kişiye dağıtacam. İnşallah transferime kadar tamamlarımm aranızda okuyabilecek olanlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurummm her birey yalnızca 1 yasin okuyabiliyor Sizleri seviyorummm
Aldığın kilo çok normal tatlım doktor kızmaz merak etme :)
canım Allah razı olsun canımsınn senle birlikte toplamda 4 tane not aldımmm
inş. sadece 11 kilo almam gerektigini söyledi toplamda 3 kilo almış oluyorum
Canım şeyle söyleyeyim zaten hamileliğinin ilk 3 ayında ve son 3 ayında çok kilo alıyosun sen kaç kiloyla hamile kaldın tatlım
AMİNN canım cümlemizden İNŞALLAH...canım görümcen sadece kendi adına okusun senin için olmazmış annem öle dediben seni iptal ediyorum yalnızca 3 tane yazıyorum görümcen,annen ve baban içinn Tekrar Allah razı olsun canımmm
KIZLAR KİLOYU DERT ETMEYİN BEN 51LE HAMİLE KALDIM 68LE DOĞUMA GİRDİM 17 kilo almıştım ŞİMDİ 56YIM 5 kilom kaldı :))) 7.AYDAN SONRA ALIYOSUNUZ KİLOYU :)ama dert etmeye değmez gidio :)Canım şeyle söyleyeyim zaten hamileliğinin ilk 3 ayında ve son 3 ayında çok kilo alıyosun sen kaç kiloyla hamile kaldın tatlım
kızlar bu pazar aşılamam var nedense bende hiç heyecan yok ilkinde öyle değildim tabiki Allahtan ümit kesilmez ama bilmiyorum olmucak gibi geliyor
çok almış bizim burdada bi arkadaş o kadar almış 4,5 kg doğurmuş herhalde zor olmuş ama, abartmamak lazım o kadın ben kendimi şımarttım yedim diye anlatıyordu
inş. sadece 11 kilo almam gerektigini söyledi toplamda 3 kilo almış oluyorum
Canım ben sana bu hafta içinde haber veririm bende söyleyecem bi kaç kişiye su kadar okundu diye sana söylerim canım inş. 500 e ulaşırsın en yakın zamanda ...
cnm benım pozitif dusunkı etkılemesın heycan stres olmamasıda cok ıyı oda etkılıyo bılıyosun rabbımden hayırlısı cnm benımolucak ınsallah bızımde bebışlerımız bend eyumurta takıbıne basladım ya hayırlıısyla cok heyecanlıyım hayırlısı bakalım
canım son aylarda daha cok belli olur kilo aldığın bebeğin gelişimi daha cok hızlanıyo bebeişinde büyüyo anlamıyosun bile nasıl aldığını :) benim yemem hiç değişmedi halada aynıyım hamileykende aynıydım ama 17kilo aldım düşün :)yaa bende de o psikoloji var ama bana bi halt olmuyo..kilo milo yok bende annamadım gitti:))
hiii naazaaaaaaaaaaaann sen naaptınnn:))))ya kızım boşver ben almaya uğraşıyorum...olmuyo..böyle diyomuşum diyomuşum..son aylarda sumoya bağlıyomuşum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?