Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımmm ben lohusayım ya okuyamıyomuşum benim yerime görümcem okuycak kendi içinde okuycak öle oluyo dimi..

canım görümcen sadece kendi adına okusun senin için olmazmış annem öle dediben seni iptal ediyorum yalnızca 3 tane yazıyorum görümcen,annen ve baban içinnTekrar Allah razı olsun canımmm

cnm ben bir tane eşim de bir tane okur bize 2 tane yaz ne zamana kadar okuyacaz

canım Allah razı olsun canımsınn senle birlikte toplamda 4 tane not aldımmm

Canım ben sana bu hafta içinde haber veririm bende söyleyecem bi kaç kişiye su kadar okundu diye sana söylerim canım inş. 500 e ulaşırsın en yakın zamanda ...

canım görümcen sadece kendi adına okusun senin için olmazmış annem öle dediben seni iptal ediyorum yalnızca 3 tane yazıyorum görümcen,annen ve baban içinnTekrar Allah razı olsun canımmm
AMİNN canım cümlemizden İNŞALLAH...
Canım şeyle söyleyeyim zaten hamileliğinin ilk 3 ayında ve son 3 ayında çok kilo alıyosun sen kaç kiloyla hamile kaldın tatlım
KIZLAR KİLOYU DERT ETMEYİN BEN 51LE HAMİLE KALDIM 68LE DOĞUMA GİRDİM 17 kilo almıştım ŞİMDİ 56YIM 5 kilom kaldı :))) 7.AYDAN SONRA ALIYOSUNUZ KİLOYU :)ama dert etmeye değmez gidio :)

kızlar bu pazar aşılamam var nedense bende hiç heyecan yok ilkinde öyle değildim tabiki Allahtan ümit kesilmez ama bilmiyorum olmucak gibi geliyor

cnm benım pozitif dusunkı etkılemesın heycan stres olmamasıda cok ıyı oda etkılıyo bılıyosun rabbımden hayırlısı cnm benımolucak ınsallah bızımde bebışlerımız bend eyumurta takıbıne basladım ya hayırlıısyla cok heyecanlıyım hayırlısı bakalım

Canım çok normal kilon o kadarda fazla değil yani doktorun yine 11 kilo almana izin vermiş :) dikkatli beslendikten sonra hiç bişe olmaz canım benim hamurişini azalt biraz 11 kilo bile almazsın :)

Benim kuzenim 60 kilo ile hamile kaldı 78 kiloda doğum yaptı bebişi 9 aylık oldu ve bebeği doğduktan sonra 3 ay içinde 55 kiloya tekrardan düştü... İnşallah bizde öyle oluruz.

çok almış bizim burdada bi arkadaş o kadar almış 4,5 kg doğurmuş herhalde zor olmuş ama, abartmamak lazım o kadın ben kendimi şımarttım yedim diye anlatıyordu

yaa bende de o psikoloji var ama bana bi halt olmuyo..kilo milo yok bende annamadım gitti:))

inş. sadece 11 kilo almam gerektigini söyledi toplamda 3 kilo almış oluyorum

hiii naazaaaaaaaaaaaann sen naaptınnn:))))ya kızım boşver ben almaya uğraşıyorum...olmuyo..böyle diyomuşum diyomuşum..son aylarda sumoya bağlıyomuşum:))

kızlar nasılsınız transferimin 9. ve 10. günü idrar testi yaptım 2 side belli olucak şekilde çift çizgiyi gördüm .. bugünde kan vericem 15:30 da randevum var... kan sonucunu almadan kesin hamileyim diyemiyrm.. yanıltıcı olabilir diye tüp bebekte kullandığımız ilaçlarda bazen pozitif gösterebiliyormuş..

9. günü kasıklarımda ağrılarım oldu ve kabız olmuştum afedersiniz tuvalette zorlandım biraz daha sonra pembe kanamam oldu sonra geçti şimdilik bişey yok ALLAH a şükür..

bugün 12. günüm ve heycanla kan değerimi beklicem... NE OLUR KIZLAR BOL BOL DUA EDERMİSİNİZ HAYIRLI SONUÇLAR ALAYIM..

inşallah tatlım Rabbim muradımızı versin en hayırlısı ile, seninde yumuşların büyüsün çatlasın ve bebiş olarak gelsin inşallah sana

canım son aylarda daha cok belli olur kilo aldığın bebeğin gelişimi daha cok hızlanıyo bebeişinde büyüyo anlamıyosun bile nasıl aldığını :) benim yemem hiç değişmedi halada aynıyım hamileykende aynıydım ama 17kilo aldım düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…