Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gamzecim inşallah kan testiyle bize güzel haberler verirsin tatlım, böylece topiğimizin ilk tüp bebişi geliyor sonra peşin sıra bizlerde gelicez inşallah

Hayırlı olsun canım benim kan testinde pozitif çıkar inşallah iyi haberlerini bekliyoruz :)

canımm İNŞALLAH kandeğerinde yüksek cıkar bebişin sımsıkı tutunur sana..

Canım hadi inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın....

ayyy cnm hadi hayırlısı inşallah kan sonucunda pozitif çıkar ve bir hamişimiz daha olur

Gamzecimmm canım inşallah hayırlı haberler getirirsin bizeeebakın öğleden sonra ben olmucam mutlaka bana da haber verin haaa meraktan çatlarım sonraaaayyyy çok heyecanlıııı

Herkese selam..
Aslı canım benden bi tane yaz eşim ve kayınvalidemede sorarım onlarada okursa söylerim...
Aslı ,Özlem ve Buket çok kıskandım sizi ya ne güzel inş.iyi dostluklar kurulur topiğimizde....

aslı canımm bize toplamda 5 tane yaz sen, Allah niyetlerini kabul etsin inşAllah..

binbirgece gamzee inşAllah Yarabbim Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacağın bebeklerine gebesindir.. inşAllah.

burcu konuşan var mı kızlar onlarda durum ne acaba?

Kilolardan bahsetmişsiniz bende 6 kilo aldımm ama gerçekten ben düzensiz alıyorum ve doktora göre epey kilo alıcam böyle giderse, ben yanlış mı düşünüyorum ilk yrıda 6 almışım kısmet olursa 2. yarıda da 6 alayım 12 kilo işte ne güzel.. Allah ım sağlıkla hayırlısıyla versin inşAllah kucağımıza evlatlarımızıda kilolardan kurtuluruz sonra ya..

gamzecimm ne guzel bir haberr inş. kan testiylede sabitleyeceksin allahın izini ile dua edicem senin için

Herkese selam..
Aslı canım benden bi tane yaz eşim ve kayınvalidemede sorarım onlarada okursa söylerim...
Aslı ,Özlem ve Buket çok kıskandım sizi ya ne güzel inş.iyi dostluklar kurulur topiğimizde....
canım Allah razı olsunnseni not aldım artı olursa haberdar edersin Bu arada kıskanma Tümay yaa bi hafta sonu atla gel Ankaraya hep beraber buluşalımm
Sağol canım Allah razı olsunnn 5 tane not aldımm

ay hadi gözümüz aydın diyelim..inşallah kesin sonuç alırsın..sende bundan sonra örnek olursun ilk seferde tutmaz tutmaz diye kafasını şartlayanlara örnek olursun.. istatistik hesabı yapmıyoruz burada..her denemede şans aynı..ilk aşılamada da son aşılamada da , ilk tüp de de son tüp de de:))
ne kadar kötüsün bukett ödüm koptu ciddisin sandım

kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm isal yapar kustururum kustururm vaay:))

Buketttt sen banamı laf vurdun yoksaaaniyeyse üzerime alındımmama ben umut doluyumm ilkmiş tutmazmış düşüncem yok Rabbim ol derse olur ...Herşey Allahtann

Buketttt sen banamı laf vurdun yoksaaaniyeyse üzerime alındımmama ben umut doluyumm ilkmiş tutmazmış düşüncem yok Rabbim ol derse olur ...Herşey Allahtann

yok kız bana laf vurmuş pazar günü aşılamam varya ümitsiz konuştum ondan demiştir.
napayım anacım ben istemezmiyim tutsun ama olmayınca hayal kırıklığı oluyor çöküyorum
neyse en azından tedavi şansımız var çok şükür...(hep bunu düşünüp şükür ediyorum)

yaa bende de o psikoloji var ama bana bi halt olmuyo..kilo milo yok bende annamadım gitti:))

sen kilo almazsın uğraşma boşuna, yapı meselesi mesela ben kilo almaya çok müsaitim etrafımdaki herkesde bunu söylüyo(sağolsunlar buna çok ihtiyacım var)

ayyyy hadi bakalım inşallah kan testindede güzel değerler görürsün ,hayırlısı ile inşallah tutmuştur

Herkese selam..

kıskanma canım atlayın gelin hepbirlikte buluşalım , sizde buluşun yaaaa,hem ayrıca o dostluklar çoktaaaan kuruldu bence yeni değil, baksana birbirini tanımayan onca insan geldi burda herşeyini anlatıyor paylaşıyor,dertleniyor,seviniyor bence çoktan kuruldu o dostluk

hadi inşallah canım... heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini...
kilodan bahsedilmiş hemen atlayayım ben tam 10 kilo aldım ve asıl alınacak aylar bunlarmış ve benim doktorum ilk 4 ay aldığınız bütün kilolar kendinize demişti alma demişti ama herşey için çok geçtiiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…