Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben de senin gibiyim canım ya pırt diye alıyorum ne olduğunu anlamadan bana doktorum bu ay 1 kilo al dedi ülen ben o 1 kiloyu günde alıyorum nerdeyse haberi yok diyet yapmayın gebelikte diyorlar ama mecburen yapıyor gibiyim ben akşam 6 dan sonra yemiyorum (meyva bile ) ekmek hamurişi yemiyorum tatlıya çok düşkün oldum ama 2 haftada 1 kere dondurma yedim sadece dayanamayıp ona rağmen bu 2 haftada 1 kilo aldım bile... napim yahu daha ben...

Kızlarr ben birazdan çıkıcam 3 te ultrasonum varr:18::18::18::18: Gamzzeden haber gelir gelmez beni mutlaka bilgilendirin haaa sakın unutmayın herkesi öpüyorummm kendinize iyi bakınnn

hakkaten daha ne yapıcan, sen bunları yaparak 10 kilo nasıl aldınki, yaa ben hamurişi yediğim için bide önüme ne gelirse yediğim için kilo alıyorum hiç yemek seçmem bide annemler sağolsun onlar çok hamurişi yapıyor e göz göre göre yemedende duramıyor insan. az önce iş yerinde birisi bana sen bu aralar kilo aldın niye dedi (hamile olduğumu düşünüyor sanırım laf almaya çalıştı) ayrıca bu bir erkek bende dalgaya vurdum ama sinir oldum 1,5 kg verdim dedim bu senin vermiş halinmi dedi bana yaaaa

cnm benım cok sevındım ınsallah dusundugumuz gıbı bebısın senınledır ınsallah

inşallah tatlım Rabbim muradımızı versin en hayırlısı ile, seninde yumuşların büyüsün çatlasın ve bebiş olarak gelsin inşallah sana

amin amin amin cnm benım

canım bana da yaz 1 tane

canım aldım kullanıyorum aradım dr c.tesi günü keşke 35 ten sonra arasaydım ama sivilcelerim çıkmıştı olucam sansım beklettim 43. günü başlamış oldum içiyorum c.tesi akşam başladım günde iki tane. Bir de öbür reglimide geç olmak istemiyorum böyle tedavi geçe kalıyor yoksa dedim bu ayda başlayamıyorum ya haziran da izin alamadığım için, düzenleyici verdi d.k hapı gibi ama yumurtlamayı baskılamıyor 21 gün içicem bitince 1 hafta içinde regl oluyorsun böylece erken regl görüp vakitlice başlarım dedim.

kızlar bu pazar aşılamam var nedense bende hiç heyecan yok ilkinde öyle değildim tabiki Allahtan ümit kesilmez ama bilmiyorum olmucak gibi geliyor

bende öyleydim 2. de heyecanlı değildim. Bir de süreci biliyorsun ya ondan. Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer gelir bebeğin. pazar günü dua ederiz sana

Canım idrarda çıktıysa var demektir artık bu tarihlerde hcg salgılanmaya başlıyor canım. Hadi güzel haberler gel inşallah ay çok heyecanlandım ya

canım öyle düşünme ikinci yarıda ilk başlarda aldığının nerdeyse iki katını alırsın bir kere bebek kilo almaya başlayacak, vücudun daha çok su tutacak ağırlaşacaksın ve yeme isteğin daha fazla olacak iştahın açılacak bu yüzden doktorlar özellikle ilk 4 ay en fazla 3-4 kilo bir kilo alımı iyidir derler. Sen dikkat et. Ama takma bunları evladın iyi olsun da kilolar gider şerbetli tatlılardan, kızartmalardan, tuzdan uzak dur dengeli beslen alırsan da alırsın artık yapacak bir şey yok.

patavatsız bir bayana nasıl böyle bişe söyler cık cık cık böyle insanların karsısında donup kalıyosun şaşırıyosun sanane kardeşim alırım almam dimi ya hayret bişe özlem gelip dövimmi

amaaan bırak dövme, yok ya onun böyle bişey söylemesinden ziyade dışarıdan bakıldığında rahatsız edici bi kilom olduğunu düşünüyorum onlar böyle söyledikçe, ona kızıyorum ne yapayım açlığa dayanamıyorum ben, abartmıyorumda yemek yerken bazen ipin ucunu kaçırabiliyorum ama olur öyle şeyler öfff yemiyimde öliyimmi yani

hayır bence gayet iyisin illa çıtı pıtı olcaz diye bişe yokki iri kemikliyiz biz sulak yerde yetişmisiz ondan

ya ben doktor 1 kilo al bu ay deyince işte 2 haftadır başladım böyle beslenmeye... ondan önce Allah ne verdiyse ama ama ye tatlıyı doğur hakkıyı diye boşuna mı demişler canım canım çekiyordu naapiim

Buketttt sen banamı laf vurdun yoksaaaniyeyse üzerime alındımmama ben umut doluyumm ilkmiş tutmazmış düşüncem yok Rabbim ol derse olur ...Herşey Allahtann

sana demedimm..ama alınmak istiyosan alın:)

buketin dedigide hakikaten al sana bir kaya nerene dayarsannn daya olmuş hahahahahahaha

aay çok güldüm..evet nazan..tam da amacım buydu..gülen suratta koymadım ki iyice bana sinir olsunlar...

benim bilgisayarda gülen surat her zaman olmuyo ekran kayıyo..kimse görmesin diye küçültüp yazıyorum..gülen surat koyunca aşağıya inmem gerek..öylede yaparsam imleç nerede kalıyo nerde kaldım yazmaya anlamıyorum:))benim gülen suratım bu:))))))))))))))

evet sana dedim:))))))))))

ya sen müsait olsan bile h,çte öyle k,lolu değilsin:...insanlar sana öyle diyo diye psikolojin bozulmuşş..bence gayette fittin..kiloluk olmak var bide sağından solundan pırtlamak va:)) pırtlasada pırtlamasada sen bizim özlemimizsin:))))

selam bebekler ben geldim
oooo haftasonu buluşmalar filan vay vay vay, ankaralılar atakta arkadaş, istanbullulara yuhhhhh diyorum tühhh diyorum, reziliz rezil

Aslıcım banada yasin yaz kuşum
damadımın gözündeki çapaklar düzelmiş ohhh çok şükür maşallah
Benim kanamam çok şükür yok, progestan içiyorum hergün 3 tane, ve yine dinlenme ve slow hareket moduna geçtm tabi korkudan

evet doğru tahmin burda bi arkadaş var o beni pek çekemiyo kendi benden kilolu yıllardır hep o bana sen kilolusun kilo almaya müsaitsin dedi durdu,giydiklerime karıştı yememe karıştı beni hasta etti şimdide meyvelerini topluyoruz işte,aslında ben daha zayıftım evlenince kilo aldım

ooo bakıyorum kilo muhabbeti var hemen bende dalıyorum
biliyorsunuz geçen hafta kilo aldım aygır gibiyim filan filan derken, bi ishal oldum hepsi uçtu gitti:18:
onun için önce sağlık olsun sonra kiloları insanın gözü bile görmüyor, karın ağrısından öldüm kaç gün, e tabi kuvvetli ağrı olunca birde bebeği düşünerek korkudan da öldüm. onun için Allah herşeyin hayırlısını nasibetsin, zayıflığında hayırlısı olsun minişler, o kelimeyi unutmayalım

bukeeet ben şimdi pırtlayanlardanmıyım pırtlamayanlardanmı?????

yasemiiiinnn sen inanmazsın diye resim bile çekildik bu sefer

yaa aslında düzgün orantılarda olunca bence kilo yakışıyo öyle zayıf kuru bişey olmak istemezdim (aslı lafım sana)

Canım kanamanın kesilmesine çok sevindim çok şükürr

hani nerde nerdee kanıt nerde

kıslaaaar söylemeyecektim ama çatlarım söylemezsem ben haftaya pazartesi doktora gideceğim randevu aldım sonunda randevu alabilecek birini buldum, işyerindede arkadaş yok gidemem diyordum ama banane yaaa onlar benimi düşünürki ben onları düşüneyim dimi ama sağlık bu gitmek lazım şimdi ben 1 hafta nasıl dayanıcam çatlarım ben yaaaa

canımmmm gördüm resmini, ama tek sen varsın, hani üçünüzün resmi??? bu arada hiç kilolu değilsin, yüzün yuvarlak gibi ya onun için sen kuru kemik bile olsan kimseyi inandıramazsın, benimde aksine yüzüm zayıf olduğu için düşün işte kaç kilo aldığım halde hala zaıfladınmı sen diyorlar yani milletin lafına bakarsak saçma sapan yorumlara maruz kalıyoruz salla gitsin

oh bee nihayet kır şu şeytanın bacagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…