- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.561
sen kilo almazsın uğraşma boşuna, yapı meselesi mesela ben kilo almaya çok müsaitim etrafımdaki herkesde bunu söylüyo(sağolsunlar buna çok ihtiyacım var)
ayyyy hadi bakalım inşallah kan testindede güzel değerler görürsün ,hayırlısı ile inşallah tutmuştur
kıskanma canım atlayın gelin hepbirlikte buluşalım , sizde buluşun yaaaa,hem ayrıca o dostluklar çoktaaaan kuruldu bence yeni değil, baksana birbirini tanımayan onca insan geldi burda herşeyini anlatıyor paylaşıyor,dertleniyor,seviniyor bence çoktan kuruldu o dostluk
ben de senin gibiyim canım ya pırt diye alıyorum ne olduğunu anlamadanbana doktorum bu ay 1 kilo al dedi ülen ben o 1 kiloyu günde alıyorum nerdeyse haberi yok diyet yapmayın gebelikte diyorlar ama mecburen yapıyor gibiyim ben akşam 6 dan sonra yemiyorum (meyva bile ) ekmek hamurişi yemiyorum tatlıya çok düşkün oldum ama 2 haftada 1 kere dondurma yedim sadece dayanamayıp ona rağmen bu 2 haftada 1 kilo aldım bile... napim yahu daha ben...
kızlar nasılsınız transferimin 9. ve 10. günü idrar testi yaptım 2 side belli olucak şekilde çift çizgiyi gördüm .. bugünde kan vericem 15:30 da randevum var... kan sonucunu almadan kesin hamileyim diyemiyrm.. yanıltıcı olabilir diye tüp bebekte kullandığımız ilaçlarda bazen pozitif gösterebiliyormuş..
9. günü kasıklarımda ağrılarım oldu ve kabız olmuştum afedersiniz tuvalette zorlandım biraz daha sonra pembe kanamam oldu sonra geçti şimdilik bişey yok ALLAH a şükür..
bugün 12. günüm ve heycanla kan değerimi beklicem... NE OLUR KIZLAR BOL BOL DUA EDERMİSİNİZ HAYIRLI SONUÇLAR ALAYIM..
inşallah tatlım Rabbim muradımızı versin en hayırlısı ile, seninde yumuşların büyüsün çatlasın ve bebiş olarak gelsin inşallah sana
Sayın pek değerli güzel insanlarrr canım arkadaşlarımBiliyosunuz Allah nasip ederse Temmuzda tüp bebeğe başlıyorum ve dün akşam 500 Yasine niyetlendimm 500 kişiye dağıtacam. İnşallah transferime kadar tamamlarımm aranızda okuyabilecek olanlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurummm her birey yalnızca 1 yasin okuyabiliyor Sizleri seviyorummm
sedacım gecen ay doktorum bana eğer 35 günü aşarsa tarlusal iç, kanaman olunca gel dedi, seninde epey geçmiş istersen önce bir gebelik testi yap negatifse doktorunu ara bu ilacı içebilir miyim diye sor zaten genelde bu söktürücü kullandırılıyor
kızlar bu pazar aşılamam var nedense bende hiç heyecan yok ilkinde öyle değildim tabiki Allahtan ümit kesilmez ama bilmiyorum olmucak gibi geliyor
kızlar nasılsınız transferimin 9. ve 10. günü idrar testi yaptım 2 side belli olucak şekilde çift çizgiyi gördüm .. bugünde kan vericem 15:30 da randevum var... kan sonucunu almadan kesin hamileyim diyemiyrm.. yanıltıcı olabilir diye tüp bebekte kullandığımız ilaçlarda bazen pozitif gösterebiliyormuş..
9. günü kasıklarımda ağrılarım oldu ve kabız olmuştum afedersiniz tuvalette zorlandım biraz daha sonra pembe kanamam oldu sonra geçti şimdilik bişey yok ALLAH a şükür..
bugün 12. günüm ve heycanla kan değerimi beklicem... NE OLUR KIZLAR BOL BOL DUA EDERMİSİNİZ HAYIRLI SONUÇLAR ALAYIM..
aslı canımm bize toplamda 5 tane yaz sen, Allah niyetlerini kabul etsin inşAllah..
binbirgece gamzee inşAllah Yarabbim Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacağın bebeklerine gebesindir.. inşAllah.
burcu konuşan var mı kızlar onlarda durum ne acaba?
Kilolardan bahsetmişsiniz bende 6 kilo aldımm ama gerçekten ben düzensiz alıyorum ve doktora göre epey kilo alıcam böyle giderse, ben yanlış mı düşünüyorum ilk yrıda 6 almışım kısmet olursa 2. yarıda da 6 alayım 12 kilo işte ne güzel.. Allah ım sağlıkla hayırlısıyla versin inşAllah kucağımıza evlatlarımızıda kilolardan kurtuluruz sonra ya..
hakkaten daha ne yapıcan, sen bunları yaparak 10 kilo nasıl aldınki, yaa ben hamurişi yediğim için bide önüme ne gelirse yediğim için kilo alıyorum hiç yemek seçmem bide annemler sağolsun onlar çok hamurişi yapıyor e göz göre göre yemedende duramıyor insan. az önce iş yerinde birisi bana sen bu aralar kilo aldın niye dedi (hamile olduğumu düşünüyor sanırım laf almaya çalıştı) ayrıca bu bir erkek bende dalgaya vurdum ama sinir oldum 1,5 kg verdim dedim bu senin vermiş halinmi dedi bana yaaaa
patavatsız bir bayana nasıl böyle bişe söyler cık cık cık böyle insanların karsısında donup kalıyosun şaşırıyosun sanane kardeşim alırım almam dimi ya hayret bişe özlem gelip dövimmi
amaaan bırak dövme, yok ya onun böyle bişey söylemesinden ziyade dışarıdan bakıldığında rahatsız edici bi kilom olduğunu düşünüyorum onlar böyle söyledikçe, ona kızıyorum ne yapayım açlığa dayanamıyorum ben, abartmıyorumda yemek yerken bazen ipin ucunu kaçırabiliyorum ama olur öyle şeyler öfff yemiyimde öliyimmi yani
hayır bence gayet iyisin illa çıtı pıtı olcaz diye bişe yokki iri kemikliyiz bizsulak yerde yetişmisiz ondan
hakkaten daha ne yapıcan, sen bunları yaparak 10 kilo nasıl aldınki, yaa ben hamurişi yediğim için bide önüme ne gelirse yediğim için kilo alıyorum hiç yemek seçmem bide annemler sağolsun onlar çok hamurişi yapıyor e göz göre göre yemedende duramıyor insan. az önce iş yerinde birisi bana sen bu aralar kilo aldın niye dedi (hamile olduğumu düşünüyor sanırım laf almaya çalıştı) ayrıca bu bir erkek bende dalgaya vurdum ama sinir oldum 1,5 kg verdim dedim bu senin vermiş halinmi dedi bana yaaaa
Buketttt sen banamı laf vurdun yoksaaaniyeyse üzerime alındımm ama ben umut doluyumm ilkmiş tutmazmış düşüncem yok Rabbim ol derse olur ...Herşey Allahtann
buketin dedigide hakikaten al sana bir kaya nerene dayarsannn daya olmuş hahahahahahaha
yok kız bana laf vurmuşpazar günü aşılamam varya ümitsiz konuştum ondan demiştir.
napayım anacım ben istemezmiyim tutsun ama olmayınca hayal kırıklığı oluyor çöküyorum
neyse en azından tedavi şansımız var çok şükür...(hep bunu düşünüp şükür ediyorum)
amaaan bırak dövme, yok ya onun böyle bişey söylemesinden ziyade dışarıdan bakıldığında rahatsız edici bi kilom olduğunu düşünüyorum onlar böyle söyledikçe, ona kızıyorum ne yapayım açlığa dayanamıyorum ben, abartmıyorumda yemek yerken bazen ipin ucunu kaçırabiliyorum ama olur öyle şeyler öfff yemiyimde öliyimmi yani
ya sen müsait olsan bile h,çte öyle k,lolu değilsin:...insanlar sana öyle diyo diye psikolojin bozulmuşş..bence gayette fittin..kiloluk olmak var bide sağından solundan pırtlamak va:)) pırtlasada pırtlamasada sen bizim özlemimizsin:))))
ooo bakıyorum kilo muhabbeti var hemen bende dalıyorum
biliyorsunuz geçen hafta kilo aldım aygır gibiyim filan filan derken, bi ishal oldum hepsi uçtu gitti:18:
onun için önce sağlık olsun sonra kiloları insanın gözü bile görmüyor, karın ağrısından öldüm kaç gün, e tabi kuvvetli ağrı olunca birde bebeği düşünerek korkudan da öldüm. onun için Allah herşeyin hayırlısını nasibetsin, zayıflığında hayırlısı olsun minişler, o kelimeyi unutmayalım
Canım kanamanın kesilmesine çok sevindim çok şükürrselam bebekler ben geldim
oooo haftasonu buluşmalar filan vay vay vay, ankaralılar atakta arkadaş, istanbullulara yuhhhhh diyorum tühhh diyorum, reziliz rezil
Aslıcım banada yasin yaz kuşum
damadımın gözündeki çapaklar düzelmiş ohhh çok şükür maşallah
Benim kanamam çok şükür yok, progestan içiyorum hergün 3 tane, ve yine dinlenme ve slow hareket moduna geçtm tabi korkudan
bukeeet ben şimdi pırtlayanlardanmıyım pırtlamayanlardanmı?????
yasemiiiinnn sen inanmazsın diye resim bile çekildik bu sefer
bukeeet ben şimdi pırtlayanlardanmıyım pırtlamayanlardanmı?????
yasemiiiinnn sen inanmazsın diye resim bile çekildik bu sefer
kıslaaaar söylemeyecektim ama çatlarım söylemezsem ben haftaya pazartesi doktora gideceğim randevu aldım sonunda randevu alabilecek birini buldum, işyerindede arkadaş yok gidemem diyordum ama banane yaaa onlar benimi düşünürki ben onları düşüneyim dimi ama sağlık bu gitmek lazım şimdi ben 1 hafta nasıl dayanıcam çatlarım ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?