- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.581
canımmm Allah razı olsun, sizler hiç yaşamayın inşallah hayırlısıyla hiçbir korku, su gibi aksın geçsin hepimizin hamileliğiCanım kanamanın kesilmesine çok sevindim çok şükürr
hani nerde nerdee kanıt nerde
kıslaaaar söylemeyecektim ama çatlarım söylemezsem ben haftaya pazartesi doktora gideceğim randevu aldım sonunda randevu alabilecek birini buldum, işyerindede arkadaş yok gidemem diyordum ama banane yaaa onlar benimi düşünürki ben onları düşüneyim dimi ama sağlık bu gitmek lazım şimdi ben 1 hafta nasıl dayanıcam çatlarım ben yaaaa
canımmmm gördüm resmini, ama tek sen varsın, hani üçünüzün resmi??? bu arada hiç kilolu değilsin, yüzün yuvarlak gibi ya onun için sen kuru kemik bile olsan kimseyi inandıramazsın, benimde aksine yüzüm zayıf olduğu için düşün işte kaç kilo aldığım halde hala zaıfladınmı sen diyorlar yani milletin lafına bakarsak saçma sapan yorumlara maruz kalıyoruz salla gitsin
kız yasemiiiinnn o resim aylardır orda o değilki sen onu yenimi görüyorsun
evet doğru tahmin burda bi arkadaş var o beni pek çekemiyo kendi benden kilolu yıllardır hep o bana sen kilolusun kilo almaya müsaitsin dedi durdu,giydiklerime karıştı yememe karıştı beni hasta etti şimdide meyvelerini topluyoruz işte,aslında ben daha zayıftım evlenince kilo aldım
ooo bakıyorum kilo muhabbeti var hemen bende dalıyorum
biliyorsunuz geçen hafta kilo aldım aygır gibiyim filan filan derken, bi ishal oldum hepsi uçtu gitti:18:
onun için önce sağlık olsun sonra kiloları insanın gözü bile görmüyor, karın ağrısından öldüm kaç gün, e tabi kuvvetli ağrı olunca birde bebeği düşünerek korkudan da öldüm. onun için Allah herşeyin hayırlısını nasibetsin, zayıflığında hayırlısı olsun minişler, o kelimeyi unutmayalım
bukeeet ben şimdi pırtlayanlardanmıyım pırtlamayanlardanmı?????
yasemiiiinnn sen inanmazsın diye resim bile çekildik bu sefer
kıslaaaar söylemeyecektim ama çatlarım söylemezsem ben haftaya pazartesi doktora gideceğim randevu aldım sonunda randevu alabilecek birini buldum, işyerindede arkadaş yok gidemem diyordum ama banane yaaa onlar benimi düşünürki ben onları düşüneyim dimi ama sağlık bu gitmek lazım şimdi ben 1 hafta nasıl dayanıcam çatlarım ben yaaaa
he yaaa gör işte beni ne cahilim :))) anam yok doktor, yok iğne, yok ilaç, yok serum derken koptum gittim dünyadan, ama beni tutun çekin aranıza, kötü yola düşmiyim ellerimden tutun
selam bebekler ben geldim
oooo haftasonu buluşmalar filan vay vay vay, ankaralılar atakta arkadaş, istanbullulara yuhhhhh diyorum tühhh diyorum, reziliz rezil
Aslıcım banada yasin yaz kuşum
damadımın gözündeki çapaklar düzelmiş ohhh çok şükür maşallah
Benim kanamam çok şükür yok, progestan içiyorum hergün 3 tane, ve yine dinlenme ve slow hareket moduna geçtm tabi korkudan
canım çok iyi yapmışsın gitme gitme nereye kadar sen kurtaracaksın işyerini sanki. Gerçi sana diyorum ama bende haziranda izin alamadığımdan bu ay başlayamıyorum mesela tedaviye başkası olsa bakmaz hiç gider yani ah ne olacak bu halimiz bilmem. İnşallah hayırlı sonuçların başlamak bitirmenin yarısıdır kuşumm
yaa ben doktora giderim gitmekte sıkıntı yok geçen sefer bi randevu alamadım bide iş yerinde patronun kızı var insan kaynakları birimi oluyo ondan izin almak beni öldürüyo uyuz uyuz konuşuyo bir sürü bişey söylüyo onunla yüz göz olmak istemiyorum o yüzden yoksa valla korkmaktan falan değil,bide bi ara çok gittim doktora bişey de yapmıyorlarki amaaaannn
sen git canım yaparlar kararlı ol ne istiyorsan söyle yumurta takibi bile işe yarar canım bir git muayeneni ol ona göre bir şey yapılır sen git yeter ki.
gamzeden haber yok sanırım gelmemiş daha
yumurta takibi istemiyorum yaa çok git gel oluyor gerçi bu hastane yakın,sonuçta hamile kalabiliyorum benim başka bir sorunum varmı ben onu öğrenmek istiyorum yapılmadık test falan varsa onları yaptırayım istiyorum
evet haber yok daha ayy şimdi heyecanda kalbi çarpıyodur hızlı hızlı ben kanı vermiştim yemege gitmiştik bişey yiyememiştim heyecandan dakikalar geçmek bilmemişti
hadı hayırlısı cnm
ee tabi canım senin bide idrarda pozitifdi de sonra kana gitmiştin dimi tabikide geçmez dakikalar gamzede aynı heyecanı yaşıyordur inşallah
inş. ama şimdiye çıkmıştı bu heyecandan uttumu bizi acaba yada doktoruna gitmiştir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?