Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben 12. haftada öğrenmiştim cinsiyetini:))belkim sana da söyler...aayy heyecasnlı dimi..bende cumartesi gidicem:)

inş. banada söyler çok merakediyorum heyecan korku mutluluk hepsi aynı anda en çokta ne kadar buyudu onu merakediyorum 1 ay oldu kocama olmuştur birde çikolata yicem girmeden bakalım benimkide seninki gibi taklalar atıcakmı

Selam kizlar simdi hastabeden geliyorum bizim kiz yine dönmüş doktorum fazla bejketmeyekim zaten 39 haftalik oldu yarin sezeryana alıyor beni dualarinizi bekliyirum yarin saat 6.da sezeryan olacagim Allah nasip kismet ederse benim kizin son gunu artik annesine baska sürprizler yapamicak

allah allah sen yeni öğrenmedinmi yaa 12.haftadamı öğrenmiştin

yok..12. hafta bitmişti..13 ün içindeydi..öle söyliyim..12 de de doktor gördü amasöylemedi:))

hayırlısı olsun artık mesude..naapalım takl atıpp duruyo seninki..:))

Mesude sagliklisi hayirlisi neyse o olsun dualarimdasin...
Buket sen simdi tecrubeli hamissin sorularima vevap istiyorum...
1)Benim hertarafim sivilce doldu cok acayip kasiniyor sizliyor ne yapabilirim ??
2)Benim cok akintim var progeestandan olabilirmi?Sari renkli bir akinti gunde ikikere ic camasiri degistiriyorum...

nazan sen sadece bir kezmi gittin şimdiye kadar bu ikinci kontrolmü olacak

kızlar kan testi verdim saat 18:00 de çıkıcak nasipse... heycanlı bekleyiş başladı..

size bişey sorucam kabızlık problemim var... ne yapmalıyım yardım edin lütfen

mesude canım hayırlısı olsun senin kız habire döndü durdu hiç yerinde duracağı yok valla, sağlıkla sıhhatle gelsinde normal de olur sezeyanda hiç önemli değil canım Allah yardımcın olsun

canım yaptır ne var ne yok testlerini bakılsın ona göre bir çözümü olsun yani. Bende 45. günüm söktürücü kullanmaya başladım ama yumurtlama akıntısı gördüm fazlaca bu nasıl iş anlamadım geçti borun pazarı artık.

canımm hayırlısı olsun demek böylesi nasipmiş sağlıkla gelsin de nasıl olduğunu önemli değil senin ki pek kıpırdak demek ki. Dua edicem canım sana Rabbim inşallah kolaylıklar versin sağlıkla al bebeğini kucağına

kızlar kan testi verdim saat 18:00 de çıkıcak nasipse... heycanlı bekleyiş başladı..

canım ne zaman verdin testi aslında 1 saatte çıkıyor sonuç bana da kartta baya ileri saat diyorlardı ama kan alan çocuk bir saatte çıkar diyordu.

Kabızlık için kuru kayısı iyidir canım onu ye arkasından ılık su iç. Sabahları aç karnına birkaç tane 3 falan yeter. bol sebze meyve tüket sıvı al.

sivilcede akıntıda normal.progestan yapabilir..günlük pedlerden kullan..sivilceleride kendinide temiz tut..

ıkınmamaya çalış..duphalok diye bi şurup var..hamilelere de veriliyo..onu sor doktoruna iç hemen yumuşatıyoo:))

hayırlısı olsun canım artık gelsin su nazlı kızın allaha emanet

Canlar bugün ameliyat için hastaneye gittik, eşimin ameliyatı ertelendi, safra kesesinde ödem ve iltihap varmış, şuan ameliyat riskli olurmuş, önce ödemin gitmesi gerekiyormuş, yağsız yemek diyeti verdi, valla cok şaşırdık :)))) çantamızı hazırladık koşa koşa ameliyata geldik :)))) bugün bizim için dua eden etmeyen herkesten Allah bin kere razı olsun, yarın evimize gidiyoruz inşallah, herkesi çok öpüyorum

Kızlaaar beni de aranıza alın ben de sizin gibi yakın zamanda hamiş olmak istiyorum :)

benim sorunum endometriozis, çikolata kistinden 1,5 yıl önce ameliyat geçirdim o zamandan beri de çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz. Cuma günü doktor randevum var kan testlerimi göstereceğim sonrasında tüp bebek için tarihi kararlaştıracağız. Çok heyecanlıyım. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…