- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.601
nazo gelin? sen en son ne zaman gitmiştin doktora??
9 mayıs yarın gidicem tekarar
ben 12. haftada öğrenmiştim cinsiyetini:))belkim sana da söyler...aayy heyecasnlı dimi..bende cumartesi gidicem:)
ben 12. haftada öğrenmiştim cinsiyetini:))belkim sana da söyler...aayy heyecasnlı dimi..bende cumartesi gidicem:)
allah allah sen yeni öğrenmedinmi yaa 12.haftadamı öğrenmiştin
Selam kizlar simdi hastabeden geliyorum bizim kiz yine dönmüş doktorum fazla bejketmeyekim zaten 39 haftalik oldu yarin sezeryana alıyor beni dualarinizi bekliyirum yarin saat 6.da sezeryan olacagim Allah nasip kismet ederse benim kizin son gunu artik annesine baska sürprizler yapamicak
inş. banada söyler çok merakediyorum heyecan korku mutluluk hepsi aynı anda en çokta ne kadar buyudu onu merakediyorum 1 ay oldu kocama olmuştur birde çikolata yicem girmeden bakalım benimkide seninki gibi taklalar atıcakmı
yumurta takibi istemiyorum yaa çok git gel oluyor gerçi bu hastane yakın,sonuçta hamile kalabiliyorum benim başka bir sorunum varmı ben onu öğrenmek istiyorum yapılmadık test falan varsa onları yaptırayım istiyorum
Selam kizlar simdi hastabeden geliyorum bizim kiz yine dönmüş doktorum fazla bejketmeyekim zaten 39 haftalik oldu yarin sezeryana alıyor beni dualarinizi bekliyirum yarin saat 6.da sezeryan olacagim Allah nasip kismet ederse benim kizin son gunu artik annesine baska sürprizler yapamicak
kızlar kan testi verdim saat 18:00 de çıkıcak nasipse... heycanlı bekleyiş başladı..
size bişey sorucam kabızlık problemim var... ne yapmalıyım yardım edin lütfen
kızlar kan testi verdim saat 18:00 de çıkıcak nasipse... heycanlı bekleyiş başladı..
Mesude sagliklisi hayirlisi neyse o olsun dualarimdasin...
Buket sen simdi tecrubeli hamissin sorularima vevap istiyorum...
1)Benim hertarafim sivilce doldu cok acayip kasiniyor sizliyor ne yapabilirim ??
2)Benim cok akintim var progeestandan olabilirmi?Sari renkli bir akinti gunde ikikere ic camasiri degistiriyorum...
nazan sen sadece bir kezmi gittin şimdiye kadar bu ikinci kontrolmü olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?